#تشرفات ۱
#رجلٌ_صابونیٌ
مردی صالح و خیر اندیش در بصره عطّاری می کرد، وی داستان عجیبی دارد که از زبان خودش خاطر نشان می گردد: عطّار می- گوید: در مغازه نشسته بودم که دو نفر برای خرید سدر و کافور به در دکان من آمدند، از گفتار و سیمای آنان دریافتم که اهل بصره نیستند و از شخصیت های بزرگوار می باشند، از حال و دیار آنان پرسیدم ، آن ها کتمان کردند، من هر چه اصرار می نمودم آنان نیز اصرار به پاسخ ندادن می کردند. آخرالامر آن دو نفر را قسم به حضرت رسول صَلَی اللهُ عَلَیهِ و آلِه و سَلَم دادم که خود را معرفی کنند، چون دیدند من دست بردار نیستم ، گفتند: « ما از ملازمان و چاکران درگاه حضرت ولی عصر حجّة بن الحسن العسکری – عجّل الله تعالی فرجه الشریف- هستیم، شخصی از نوکران آن درگاه با عظمت از دنیا رفته است، صاحب آن ناحیه ما را مأمور کرد که از تو سدر و کافور خریداری کنیم. »
فهمیدم که اینان از یاران آن حضرت هستند ، بی اختیار به دست و پای آن ها افتادم و تضرّع و زاری کردم که حتماً باید مرا به آن حضرت برسانید.
یاران حضرت گفتند: مشرّف شدن به حضور آن سرور منوط به اجازه ی ایشان است!
گفتم: مرا نزدیک آن حضرت ببرید ، اگر اجازه داد ، زهی سعادت وگرنه هیچ؟!
آنان از اقدام به این کار خودداری کردند، ولی چون من با کمال پافشاری دست بردار نبودم، آن گاه به من رحم کرده و منّت گذاشتند و درخواست مرا اجابت نمودند.
بسیار خوشحال شدم با شتاب تمام سدر و کافور را به آن ها داده، درب مغازه را بستم و به دنبال آن ها روانه شدم، تا به ساحل دریای عمان رسیدیم!
۲۴ بهمن ۱۳۹۹
#تشرفات ۲
#رجلٌ_صابونیٌ
آن دو نفر بدون احتیاج به کشتی، روی آب پیاده روانه شدند، من ترسیدم که غرق شوم و حیران ایستادم، آنان متوجّه شدند و گفتند: مترس! خدا را به حضرت مهدی علیه السّلام قسم بده و رهسپار شو!
من چنین کردم و بر روی آب مانند زمین خشک به دنبال آن ها رفتم.
در وسط های دریا بودیم، دیدم ابرها به هم در آمده و هوا صورت بارانی گرفت و شروع به باریدن کرد.
اتّفاقاً من همان روز صابون ریخته بودم و بر پشت بام مغازه به خاطر آن که به وسیله تابش آفتاب خشک شود، گذارده بودم، همین که باران را دیدم خیال صابون ها را نمودم و پریشان خاطر شدم.
به محض این خیال مادّی ناگهان پاهایم در آب فرو رفت و به کمک هنر شناوری به دست و پا و تضرّع افتادم، آن دو نفر به من توجّه کرده و عجز و ذلّت مرا مشاهده نمودند ، فوراً به عقب برگشته ، دست مرا گرفتند و از آب بیرون کشیدند و گفتند: این پیش آمد، اثر آن خاطره ی صابون بود، بار دیگر خدا را به حضرت مهدی علیه السّلام قسم ده تا تورا در آب حفظ کند، من نیز استغاثه نموده و چنین کردم مثل اول روی آب با آنان رهسپار شدم .
وقتی به ساحل رسیدیم ، خیمه ی چادری را دیدم که همانند شجره ی طور ،نور از آن ساطع بود و آن فضا را روشن نموده بود.
همراهان گفتند: تمام مقصود در میان همین پرده است. با هم به راه خود ادامه دادیم تا نزدیک چادر رسیدیم.
یکی از همراهان پیش تر رفت تا برای من اجازه ی ورود بگیرد.
چادر را خوب دیدم و صدای آن بزرگوار را می شنیدم، ولی وجود نازنینش را نمی دیدم.
آن شخص درباره مشرّف شدن من از حضور مبارکش خواستار اجازه شد، آن جناب فرمود: « رُدُّوهُ فَإِنَّهُ رَجُلٌ صابُونِیٌّ ؛ به او اجازه ندهید و او را در عِداد خدمه درگاه ملک پاسبان نشمرید ، زیرا او مردی صابون دوست و مادّی است».
یعنی او هنوز دل از تعلّقات دنیای دَنِی خالی نکرده و لیاقت حضور در این بارگاه را ندارد.
عطّار ادامه می دهد: چون چنین شنیدم ، ناامید گشتم و دندان طمع از دیدار آن حضرت کشیدم و دانستم وقتی ممکن است به زیارت آن جناب برسم که دلم را از آلودگی های مادّی و معنوی زدوده و صاف گردانم!
کتاب «حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فروغ تابان ولایت»
نويسنده:محمد محمدی اشتهاردی
۲۴ بهمن ۱۳۹۹
#امام_زمان
مولای غریبم!
من کجا دلم راضی میشد
پا به این دنیای پر از آشوب بگذارم؟!!
تنها باورِ اینکه قصه دنیا،
به شما ختم میشود راضیام کرد ...
خدا از عالم عهد به ما
وعده داده که بعد از این برهوت،
به لاله زار ظهور شما میرسیم!!
و ما فقط به این امید زنده هستیم ...
#منتظر_نیستیم_اما_برگرد
تعجیل در ظهور #امام_زمان صلوات
@shamimemalakut
۲۴ بهمن ۱۳۹۹
۲۴ بهمن ۱۳۹۹
#حلول_ماه_رجب_مبارک_باد
اول رجب؛ میلاد امام محمد باقر(ع) است. حضرت در اول رجب سال57 در مدینه متولد شدند.
اعمال روز اول ماه رجب :
- غسل
- زیارت امام حسین(ع)
- ده رکعت نماز در هر رکعت حمد و 3بار توحید
- نماز سلمان (مفاتیح)
- خواندن دعای یا مَن اَرجوه لِکُلّ شَیء... بعد از نمازهای واجب تا آخر ماه
@shamimemalakut
۲۴ بهمن ۱۳۹۹
#ماه_رجب
از امام صادق ع این دعا در هر روز ماه رجب وارد شده است :
برخی علما این دعا را غیر از ماه رجب ، در روزهای دیگر هم می خواندند:
خابَ الوافِدونَ علیٰ غَیرِکَ وَ خَسِرَ المُتِعَرِّضونَ اِلّا لَکَ وَ ضاعَ المُلِمّونَ اِلّا بِکَ وَ اَجْدَبَ المُنْتَجِعونَ اِلّا مَنِ انْتَجَعَ فَضْلَکَ بابُکَ مَفتوحٌ لِلرّاغِبینَ وَ خَیْرُکَ مَبْذولٌ لِلطّالبینَ وَ فَضْلُکَ مُباحٌ لِلسّائِلینَ وَ نَیْلُکَ مُتاحٌ لِلْاٰٰمِلینَ وَ رِزْقُکَ مَبْسوطٌ لِمَنْ عَصاکَ وَ حِلْمُکَ مُعْتَرِضٌ لِمَنْ ناواکَ. عادَتُکَ الاِحسانُ اِلَی المُسیئینَ وَ سَبیلُکَ الاِبقاءُ عَلَی المُعتَدینَ. اَلّلٰهُمَّ فَاهْدِني هُدَی المُهْتَدینَ وَ ارْزُقني اجْتِهادَ المُجْتَهِدینَ وَ لا تَجْعَلني مِنَ الغافِلینَ الْمُبْعَدینَ وَ اغْفِرْ لي یَومَ الدّینِ.
#مفاتیح_الجنان
۲۴ بهمن ۱۳۹۹
۲۴ بهمن ۱۳۹۹
#ماه_رجب
حلول ماه رجب و میلاد امام باقر علیه السلام بر همه مسلمانان مبارک باد.
ماه رجب، ماه استغفار است؛ آن را غنیمت بشمریم.
محمد بن ریان میگوید: به امام هادی علیه السلام نوشتم: دعایی مخصوص به من یاد بدهید که برای رفع مشکلات و پیشامدهای سخت و حوادث ناگوار مؤثر باشد. حضرت در جواب نوشتند: زیاد استغفار کن!
(سفینه البحار، ج 2، ص 322)
@shamimemalakut
۲۴ بهمن ۱۳۹۹
#ماه_رجب
ابن بابويه گفت رفتم بخدمت حضرت صادق(عليه السلام) در اواخر ماه رجب كه چند روز از آن مانده بود چون نظر مبارك آن حضرت بر من افتاد فرمود كه: آيا روزه گرفته اي در اين ماه؟
گفتم نه والله اي فرزند رسول خدا!
فرمود كه آنقدر ثواب از تو فوت شده است كه قدر آنرا بغير خدا كسي نمي داند بدرستيكه اين ماهيست كه خدا آنرا بر ماههاي ديگر فضيلت داده و حُرمت آنرا عظيم نموده و براي روزه داشتن آن گرامي داشتن را بر خود واجب گردانيده .
پس گفتم يَابْنَ رَسُولِ اللهِ اگر در باقيمانده اينماه روزه بدارم آيا ببعضي از ثواب روزه داران آن فايز مي گردم؟
فرمود : اي سالم هر كه يكروز از آخر اين ماه روزه بدارد خدا او را ايمن گرداند از شدّت سَكَراتِ مرگ و از هَوْل بعد از مرگ و از عذاب قبر و هر كه دو روز از آخر اين ماه روز دارد بر صراط بآساني بگذرد و هر كه سه روز از آخر اين ماه را روزه دارد ايمن گردد از ترس بزرگ روز قيامت و از شدّتها و هَوْلهاي آنروز و بَرات بيزاري از آتش جهنّم به او عطا كنند و بدانكه از براي روزه ماه رجب فضيلت بسيار وارد شده است و روايت شده كه اگر شخص قادر بر آن نباشد هر روز صد مرتبه اين تسبيحات را بخواندتا ثواب روزه آن را دريابد:
سُبْحانَ الاِْلهِ الْجَليلِ، سُبْحانَ مَنْ لا يَنْبَغِي التَّسْبيحُ اِلاّ لَهُ، سُبْحانَ الاَْعَزِّ الاَْكْرَمِ، سُبْحانَ مَنْ لَبِسَ الْعِزَّ وَهُوَ لَهُ اَهْلٌ .
۲۴ بهمن ۱۳۹۹
🌹 #اعمال_شب_اول_ماه_رجب:
🌺 از رسول خدا(ص) نقل شده است که به هنگام رؤیت هلال ماه رجب، این دعا را مىخواند: «اَللّهُمَّ اَهِلَّهُ عَلَیْنا بِالاْمْنِ وَالاْیمانِ وَالسَّلامَةِ وَالاْسْلامِ رَبّى وَرَبُّکَ اللهُ عَزَّوَجَلَّ»؛
🌺 و همچنین از آن حضرت نقل شده است که وقتى هلال ماه رجب را مىدید، مىفرمود: «اَللّهُمَّ بارِکْ لَنا فى رَجَب وَشَعْبانَ، وَبَلِّغْنا شَهْرَ رَمَضانَ، وَاَعِنّا عَلَى الصِّیامِ وَالْقِیامِ، وَحِفْظِ اللِّسانِ، وَغَضِّ الْبَصَرِ، وَلا تَجْعَلْ حَظَّنا مِنْهُ الْجُوعَ وَالْعَطَشَ»؛
✅ غسل کردن: سیّد بن طاووس مىگوید در کتب «عبادات» روایتى از رسول خدا (ص) یافتم که آن حضرت فرمود: هر کس ماه رجب را درک کند و در اول، وسط و آخر آن، غسل کند همانند روزى که از مادر متولد شده، از گناهان خارج شود (و پاک شود).
✅ زیارت امام حسین(ع) در این شب فضیلت بسیار دارد.
✅ بعد از نماز مغرب، 20 رکعت نماز بخواند (هر دو رکعت به یک سلام) و در هر رکعت یک بار سوره «حمد» و یک بار سوره «توحید» بخواند، رسول خدا(ص) در پاداش این عمل فرمود: هر کس چنین کند، به خدا سوگند خودش، خانوادهاش، مالش و فرزندانش محفوظ بمانند و از عذاب قبر پناه داده شود... و در قیامت به سرعت از صراط بگذرد.
✅ بعد از نماز عشاء، دو رکعت نماز به جا آورد، در رکعت اول «حمد» و «الم نشرح» را یک مرتبه و سوره «توحید» را سه مرتبه بخواند و در رکعت دوم، سورههاى «حمد»، «الم نشرح»، «توحید» و «معوّذتین» (سورههاى ناس و فلق) را یک بار بخواند و پس از سلام 30 مرتبه بگوید: «لا اله الاّ الله» و 30 مرتبه «صلوات» بفرستد، رسول اکرم(ص) فرمود: کسى که این عمل را انجام دهد، خداوند گناهانش را مىآمرزد و از گناه پاک مىشود.
✅ 30 رکعت نماز بخواند، (هر دو رکعت به یک سلام) در هر رکعت یک مرتبه «حمد» و یک مرتبه «کافرون» و سه مرتبه «توحید» را بخواند. در روایتى رسول خدا(ص) فرمود: هر مرد و زن مؤمنى چنین کند، خداوند تمام گناهان کوچک و بزرگ وى را مىآمرزد و تا سال بعد، خداوند نامش را در فهرست «نمازگزاران» مىنویسد و از نفاق پاک مىشود.
✅ احیاى شب اول ماه رجب: شیخ طوسى در «مصباح المتهجّد» از امام صادق(ع) از جدش از امیرمؤمنان على(ع) نقل کرده است که آن حضرت دوست داشت که در چهار شب از شبهاى سال، فارغ از هر چیز، به عبادت بپردازد: شب اوّل ماه رجب، شب نیمه شعبان، شب عید فطر و شب عید قربان.
در حدیثى دیگر، از امام صادق(ع) نقل شده است که «تا مىتوانى بر احیاى شبهاى عید فطر، عید قربان و... شب اول رجب مراقبت کن.
✅ خواندن دعایى که از امام جواد(ع) نقل شده است که فرمود: مستحب است انسان، در شب اول رجب، با این کلمات، دعا کند: «اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِاَنَّکَ مَلیکٌ، وَاَنَّکَ عَلى کُلِّ شَىْء مُقْتَدِرٌ، وَاَنَّکَ ما تَشآءُ مِنْ أَمْر یَکُونَ اَللّهُمَّ اِنّى اَتَوَجَّهُ اِلَیْکَ بِنَبِیِّکَ مُحَمَّد نَبِىِّ الرَّحْمَةِ، صَلَّى اللهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ، یا مُحَمَّدُ یا رَسُولَ اللهِ، اِنّى اَتَوَجَّهُ بِکَ اِلَى اللهِ رَبِّکَ وَرَبِّى لِیُنْجِحَ بِکَ طَلِبَتى»
۲۴ بهمن ۱۳۹۹
#میلاد_امام_باقر_تهنیت_باد
امام محمد باقر(علیهالسلام) میفرمایند:
«فَأَنْزِلْ نَفْسَكَ مِنَ الدُّنْيَا كَمَثَلِ مَنْزِلٍ نَزَلْتَهُ سَاعَةً ثُمَّ ارْتَحَلْتَ عَنْهُ»
جایگاهت را در دنیا چنان قرار ده که گویى ساعتى در آن میمانی و سپس از آن کوچ میکنی.
تحف العقول، صفحۀ ۲۸۷
۲۵ بهمن ۱۳۹۹
۲۷ بهمن ۱۳۹۹