25.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموش_پرتقال_قسمت_اول
#اموزش_خمیر_پلیمری
#اموزش_گل_سنبل
#اموزش_خرگوش_نماد_سال
#اموزش_گل_رز
#اموزش_گل_نرگس
#بابونه_فانتزی
#نرگس_هلندی
#گل_مارگاریت
#فلفل_دلمه
#مارش_مالو
#هویج
#بادمجان
#فلفل_سبز
#کاهو
#نخود_فرنگی
#سیر
#گوجه_فرنگی
#باقالی
سوالی بود در خدمتم:
https://eitaa.com/M_a_tavana
عضویت در کانال: https://eitaa.com/F_Z_S_G
عضویت در کانال: https://eitaa.com/Almas_tavana
22.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموش_پرتقال_قسمت_دوم
#اموزش_خمیر_پلیمری
#اموزش_گل_سنبل
#اموزش_خرگوش_نماد_سال
#اموزش_گل_رز
#اموزش_گل_نرگس
#بابونه_فانتزی
#نرگس_هلندی
#گل_مارگاریت
#فلفل_دلمه
#مارش_مالو
#هویج
#بادمجان
#فلفل_سبز
#کاهو
#نخود_فرنگی
#سیر
#گوجه_فرنگی
#باقالی
سوالی بود در خدمتم:
https://eitaa.com/M_a_tavana
عضویت در کانال: https://eitaa.com/F_Z_S_G
عضویت در کانال: https://eitaa.com/Almas_tavana
27.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموش_پرتقال_قسمت_سوم
#اموزش_خمیر_پلیمری
#اموزش_گل_سنبل
#اموزش_خرگوش_نماد_سال
#اموزش_گل_رز
#اموزش_گل_نرگس
#بابونه_فانتزی
#نرگس_هلندی
#گل_مارگاریت
#فلفل_دلمه
#مارش_مالو
#هویج
#بادمجان
#فلفل_سبز
#کاهو
#نخود_فرنگی
#سیر
#گوجه_فرنگی
#باقالی
سوالی بود در خدمتم:
https://eitaa.com/M_a_tavana
عضویت در کانال: https://eitaa.com/F_Z_S_G
عضویت در کانال: https://eitaa.com/Almas_tavana
18.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کار رسانه ای اگر تمیز باشه واقعا تاثیرگذار خواهد بود...
لطفا #منتشر_کننده کار رسانه ای قوی باشیم..
کارهای خوبی داره توی شبکه نسیم انجام میشه که باید از مدیر شبکه آقای خوشرو و بقیه زحمتکشان این شبکه تشکر کرد.
✍️ عباس صالحی
🆔️@shamimfatemi1
🛑 کبد
پرهیزات افراد مبتلا به کبد چرب:
✅ استرس
✅ آب بین غذا
✅مصرف روغن های مایع و جامد
✅ مواد کارخانه ای و دارای مواد افزودنی و نگهدارنده
✅ انواع فست فودها
✅ خوراکی های کافئین دار
✅ خوردن مداوم تخم مرغ ( مصرف تخم مرغ با مصلحات ان باشد مثل پیاز و روغن زیتون)
✅ مصرف زیاد ترشی، ماست و دوغ به همراه غذا
✅ نوشیدن آب و مایعات روی میوه
✅ مصرف مداوم غذاهای سرخ شده
زندگی به سبک اسلامی ایرانی
https://eitaa.com/joinchat/2144469250Cb22c7fb787
#مطبخ_سلامتی
شربت سرکه شیره
(شربت مناسب کبد چرب)
مقداری شیره( هم از سه شیره و هم از شیره انگور میتوانید استفاده کنید.) در پارچ یا لیوان ریخته و با آب مخلوط میکنیم تا وقتی که شیرین شود. بعد برای یک لیوان بزرگ یک قاشق سرکه انگور طبیعی کافیه به شربت اضافه میکنیم به همین نسبت برای پارچ بیشتر اضافه کنید. مقداری گلاب هم اضافه کرده، شربت سرکه شیره ما آماده است. این شربت برای اغلب مزاج ها مناسب است فقط افراد مزاج غالب سودا و بلغم به علت سردی بالا میزان سرکه آن را کمتر کنند. این شربت بینظیر برای کبد چرب و افرادی که کبد گرم دارند بسیار مناسب است.
🍃🍏زندگی به سبک اسلامی ایرانی💁🏻♂️
https://eitaa.com/joinchat/2144469250Cb22c7fb787