سرم را می زنم از بی کسی گاهی به درگاهی
نه با خود زاد راهی بردم از دنیا، نه همراهی
اگر زاد رهی دارم همین اندوه و فریاد است
"نه بر مژگان من اشکی نه بر لبهای من آهی"
غروبی را تداعی می کنم با شوق دیدارش
تماشا می کنم عطر تنش را هر سحرگاهی
دلم یک بار بویش را زیارت کرد... این یعنی
نمی خواهد گدایی را براند از درش شاهی
نمی خواهم که برگردد ورق، ابلیس برگردد
دعای دست می گویی، چرا چیزی نمی خواهی؟
از این سرگشتگی سمت تو پارو می زنم مولا!
از این گم بودگی سوی تو پیدا می کنم راهی
به طبع طوطیان هند عادت کرده ام ، هندو
همه شب رام رامی گفت و من الله اللهی
هلال نیمه ی شعبان رسید و داغ دل نو شد
دعای آل یاسین خوانده ام با شعر کوتاهی
اگر عصری ست یا صبحی تو آن عصری تو آن صبحی
اگر مهری ست یا ماهی تو آن مهری تو آن ماهی
دل مصر و یمن خون شد ز مکر نابرادرها
یقین دارم که تو آن یوسف افتاده در چاهی
@shamimmarefat5
علیرضا قزوه
🌻🌸🌻🌸🌻
🌻🌸🌻
🌻
💠 به نام خدای مهدی(عج) 💠
🌙سیمای ماه دوازدهم درآینه قرآن🌙
✅ برخی آیات مهدویت جزء سیزدهم قرآن
💢 آیات پایانی سوره یوسف، رعد و ابراهیم را می توانبد در محدوده جزء سیزدهم ببینید.
# مهم ترین موضوعات آیات پایانی سوره یوسف عبارتند از:
خود را از لغزش در امان ندانستن و پناه بردن به خدا، غفلت نکردن از او حتی برای یک لحظه و قراردادن خداوند به عنوان تکیه گاه به طور پیوسته، پشت سر دیگران حرف زدن، حرمت ناامیدی از رحمت الهی، ریشه خطاها، آنگاه که خورشید حقیقت آشکار میشود، جلوه مهر و محبت الهی، غفلت از نشانه های حق در آسمانها و زمین، در ناامیدی بسی امید است و....
# سوره رعد از جمله سوره های مکی و دارای ۴۳ آیه است و برخی از موضوعات آن را می توان اینگونه برشمرد:
هدایتگر الهی در طول زمان، تا خودتان نخواهید نخواهم خواست، کف روی آب یا...؟ ، کدام راه؟سخت اما با فرجام نیک یا آسان، فقط با یاد او آرام می گیرد، این شاهد کیست؟و....
#سوره ابراهیم چهاردهمین سوره قرآن و دارای ۵۲ آیه است که پیش از هجرت نازل شده است و این موضوعات را می توان در آن پیگیری کرد:
نظام هدایت بشر، روزهایی که هرگز نباید فراموش شوند، شکر نعمت یا کفران نعمت؟، مَثَل توحید و شرک، چه بسیار نعمت ها که از آن خبر نداریم، از خدا چه بخواهیم؟، دیر بیدار شدید و....
🔰 برخی از آیات مهدویت در این جزء
۱) سوره یوسف/ آیات ۸۸ تا ۹۲
۲) سوره رعد/ آیه ۷: هادی زمان
۳) سوره ابراهیم/ آیه ۵: ایام الله؛ یوم الظهور، یوم الکره، یوم القیامه
⤵️ ادامه....👇
💠💠💠💠💠۱
🌻🌸🌻🌸🌻
🌻🌸🌻
🌻
🌙سیمای ماه دوازدهم درآینه قرآن🌙
(ادامه جزء سیزده)
💠 آیه منتخب(۱): آیات ۸۸ تا ۹۲ سوره یوسف
💢 یوسف حضرت فاطمه:
# ترجمه آیه: " هنگامی که آنها بر او(یوسف) وارد شدند، گفتند:ای عزیز! ما و خاندان ما را ناراحتی فرا گرفته، ومتاع کمی(برای خرید مواد غذایی) با خود آورده ایم؛ پیمانه را برای ما کامل کن وبر ما تصدّق و بخشش نما که خداوند بخشندگان را پاداش می دهد! ؛ گفت: آیا دانستید با یوسف و برادرش چه کردید، آن گاه که جاهل بودید؟! ؛ گفتند: آیا تو همان یوسفی؟؟! ؛گفت:( آری) من یوسفم و این برادر من است! خداوند بر ما منت گذارد. هرکس تقوا پیشه کند و شکیبایی و استقامت نماید،(سرانجام پیروز می شود) چرا که خداوند پاداش نیکوران را ضایع نمی کند! ؛گفتند: به خدا سوگند، خداوند تو را بر ما برتری بخشیده و ما خطاکار بودیم! ؛(یوسف) گفت: امروز ملامت و توبیخی بر شما نیست! خداوند شما را می بخشد و او مهربانترین مهربانان است! "
🍃🌺 امام صادق(ع) دراین باره می فرماید:
" در حضرت قائم، شباهتی از حضرت یوسف وجود دارد....چگونه است که این امت انکار می نمایند که خداوند با حجتش آن گونه عمل نماید که با یوسف انجام داد که در بازارهایشان حرکت نماید و بر فرشهایشان گام نهد، در حالی که او را نمی شناسند تا اینکه خداوند اجازه دهد خود را معرفی کند، همانگونه که به یوسف اجازه داد که خود را معرفی نماید تا اینکه به آنان گفت:* هَل عَلِمتُم ما فَعَلتُم...*."
⤵️ ادامه....👇
💠💠💠💠💠۲
🌻🌸🌻🌸🌻
🌻🌸🌻
🌻
🌙سیمای ماه دوازدهم درآینه قرآن🌙
(ادامه جزء سیزده)
🔰 نکته های آیات سوره یوسف:
الف) یکی از شیوه های بیان در قرآن، بیان غیرمستقیم است که با بیان سرگذشت پیشینیان، زمینه برای دریافت درس ها و عبرت ها، فراهم می شود. قرآن کتاب تاریخ، قصه، داستان و رمان نیست، بلکه کتاب هدایت و نسخه شفا است.
تاریخی که قرآن بیان می کند، دارای دو ویژگی منحصر به فرد است:
۱. عین حقیقت و واقعیت است و باطل و دروغ درآن راهی ندارد.
۲. فقط به آنچه که در راه رستگاری و سعادتمان مؤثر و مفید است می پردازد.
یکی از زیباترین ماجراها، سرگذشت حضرت یوسف و برادران اوست که نکات بسیار ارزشمندی از جمله در عرصه مهدویت دارد.
ب) آیا گرفتاری بشر جز به خاطر قدرناشناسی و بدرفتاری با حجت خداست؟!(مَسَّنا وأهلَنا الضُّرُّ) قرآن می فرماید: "واگر اهل شهرها و آبادی ها ایمان می آوردند و تقوا پیشه می کردند، برکت های آسمان و زمین را بر آنها می گشودیم. "(اعراف/۹۶)
ج) قدرشناسی درباره حجت خدا نتیجه چیزی جز جهل نیست. امام مانند خورشید است که ما به او نیاز داریم.
امام زمان(عج) در توقیعی فرموده اند:" خدا با ماست و هیچ نیازی به غیر او نداریم و حق با ماست؛ پس هرگز جدا شدن دیگران از ما موجب وحشتمان نمی شود."
# بنابراین، وفتی زراره از امام صادق(ع) پرسید: اگر زمان غیبت حضرت مهدی بودم، چه کنم؟
حضرت فرمودند:" نسبت به این دعای معرفت مداومت داشته باش: اللّهم عَرّفنی....."
د) غیبت امام، به معنای ناشناس بودن ایشان است، همانند حضرت یوسف که" برادران یوسف آمدند و بر او وارد شدند. او آنان را شناخت ولی آنها او را نشناختند."
تا آنکه به اذن الهی گفت:"(آری) من یوسفم."
ه) طوری عمل نکنیم که با دیدن حضرت، از او شرمنده شویم:" قالوا أاِنَّکَ لَأنتَ یوسُف "
و) فرج در پی صبرِ همراه با تقواست:" اِنَّهُ مَن یَتَّقِ و یَصبِر فَاِنَّ الله لا یُضیعُ أجر المُحسِنین."
ز) حجت های الهی مظهر اسماء حسنای خدا و در پی سعادت و نجات ما هستند: یوسف گفت: "امروز ملامت و توبیخی بر شما نیست! خداوند شما را می بخشد و او مهربانترین مهربانان است!" امام مهدی نیز برای سعادت و نجات می آید نه برای کشتن! قهر او علیه ظالمان و مستکبران است.
🌺 رسول خدا(ص) فرمود:" حضرت مهدی در امتم قیام می کند، خداوند او را برای فریادرسی مردم می فرستد."
⤵️ ادامه....👇
💠💠💠💠💠۳
🌻🌸🌻🌸🌻
🌻🌸🌻
🌻
🌙سیمای ماه دوازدهم درآینه قرآن🌙
( ادامه جزء سیزده)
💠 آیه منتخب(۲): آیه ۷ سوره رعد
💢 استمرار هدایت الهی تا قیامت:
# ترجمه آیه: کسانی که کافر شدند، می گویند:* چرا آیه(و معجزه ای) از پروردگارش بر او نازل نشده؟!* تو فقط بیم دهنده ای! و برای هر گروهی هدایت کننده ای است( واینها همه بهانه است، نه برای جستجوی حقیقت)! "
🔹 ابن عباس می گوید: رسول خدا(ص) دست خود را بر سینه خود گذاشت و فرمود:" من بیم دهنده هستم."؛ سپس به شانه حضرت علی(ع) اشاره نمود و فرمود:" تو هدایتگر هستی؛ ای علی! پس از من، هدایت یافتگان به واسطه تو هدایت می شوند. "
🌺 امام باقر(ع) درباره این آیه می فرماید:
" رسول خدا بیم دهنده است و از ما( اهل بیت) برای هر زمانی، هدایتگری وجود داردکه به سوی آنچه که پیامبر خدا آورده است، هدایت می کند. سپس ه ایتگران پس از رسول خدد، حضرت علی(ع) و بعد جانشینانش یکی پس از دیگری هستند."
🔰 نکته های این آیه:
الف) ابتدای آیه به بهانه های واهیِ کافران اشاره می کند که با هدفِ تضعیف حق می گفتند: چرا آیه و معجزه ای بر او نازا نمی شود؟(و این تعریضی بود در قرآن)
# خداوند می فرماید:" تو(از سوی خداوند) فقط انذار دهنده هستی(و آورنده چیزی هستی که او تو را ملمور به ابلاغ آن نموده است) و برای هر قومی هدایتگری وجود دارد یعنی یکی از سنت های مهم الهی این است:" ما راه را به او(انسان) نشان دادیم، خواه شاکر باشد یا ناسپاس!" و " تا پس ازاین پیامبران، حجتی برای مردم بر خدا باقی نماند(و بر همه اتمام حجت شود) و خداوند، توانا و حکیم است. "
ب) قطعاً "هادی" خداوند است؛ بنابراین فرمود:" بگو: آیا هیچ یک از معبودهای شما، به سوی حق هدایت می کند؟ بگو: تنها خدا به حق هدایت می کند!" اما این هدایت در عالم ماده، براساس حکمت الهی و حاکمیت نظام اسباب و مسببات و ضعف در قابلیت قابل، به وسیله واسطه های هدایت،یعنی حجت های الهی انجام می گیرد:" وآنان را پیشوایانی قرار دادیم که به فرمان ما،مردم را هدایت می کردند."انبیاء/۷۳)
🔸 همچنین فرمود:" الر، این کتابی است که بر تو نازل کردیم، تا مردم را از تاریکی ها(شرک وظلم و جهل( به سوی روشنایی(ایمان و عدل و آگاهی) به فرمان پروردگارشان درآوری، به سوی راه خداوند عزیز و حمید."
ج) بر اساس آنچه که در آیه ۳۵ سوره یونس آمده است:" این هادی کسی است که لحظه ای در گمراهی نبوده است و پیوسته تحت هدایت الهی قرار دارد، بنابراین به وسیله همان کسی تعیین می شود که مردم مأمور هستند تا از او پیروی کنند، همان که رسول را تعیین کرده و فرستاده است. به همین دلیل است که نفی و عدم پذیرشاو به معنای ردّ خداست.
د) این آیه شریفه، دلالت می کند بر اینکه زمین هرگز از هدایت کننده ای که مردم را به حق هدایت می کند، خالی نخواهد بود که( این هادی) یا پیامبر بیم دهنده است و یا هدایت کننده ای غیر اوست که به امر و فرمان الهی هدایت می کند.
پایان
💠💠💠💠💠۴
0013 اعلام بیچارگی و اضطرار به ولیّ معصوم.mp3
6.12M
#چشیدنیهای_قرآن ۱۳:
«اعلام بیچارگی و اضطرار به ولیّ معصوم»
🔻قسمت سیزدهم، جزء سیزدهم:
🍃فَلَمّا دَخَلوا عَلَیهِ قالوا یا أیُهَا العَزیزُ مَسَّنا وَ أهلَنَا الضُّرُّ وَ جِئنا بِبِضاعَةٍ مُزجاةٍ فَأَوفِ لَنَا الکَیلَ وَ تَصَدَّق عَلَینا إنَّ اللَّهَ یَجزِی المُتَصَدِّقینَ
(سوره یوسف، آیه ۸۸، ص ۲۴۶)
🎙استاد #محسن_عباسی_ولدی
💠💠💠💠💠
4_248612528366551541.mp3
3.44M
بـــه رســم هــر شــب عشــ❤️ـق و عـــاشقــے میخـــوانیــــم😍
#دعاے_اِلهی_عَظُمَ_البلاء...
سلامتی و فرج مولا صاحب الزمان(عج)
14مرتبه #صلــــوات
✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدوَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم✨
4_5771856689095508635.mp3
1.5M
دستم به روی سینه برای ارادت است
این بارگاه قدس امام کرامت است
فرقی نمیکند زکجامیدهی سلام
اومیدهدجواب تورا، اصل نیت است
#صلوات_امام_رضا(ع)
4_5897895072787071186.mp3
19.33M
میلاد #امام_حسن مجتبی علیه السلام 🌺🍃
❤️ شادمانه ولادت
✨ماه اومد شاه اومد ✨
🎤سید مجید بنی فاطمه
امام صادق (ع): «قال اللهُ تبارکَ و تعالی اِنَّ بُیُوتِی فِی الْأَرْضِ اَلْمَسَاجِدُ، فَطُوبَی لِعَبْدٍ تَطَهَّرَ فِی بَیْتِهِ ثُمَّ زَارَنِی فِی بَیْتِی أَلا إِنَّ عَلَیالْمَزُورِ کَرَامَةَ الزَّائِرِ»
خدای تبارک و تعالی میفرماید: مساجد خانههای من در زمیناند، خوشا به حال بندهای که در خانهاش خود را طاهر کند (وضو بگیرد) و بعد مرا در خانهام زیارت کند، اینجا دیگر بر میزبان است که مهمان خود را گرامی بدارد. (ثوابالاعمال، ص 69
#مهدے_جان
من شاعرم
سیاست نمی دانم!
اما خوب می دانم که
غیبتت به مصلحت نظام نيست...!
#یاایهالعزیز
رسولالله (ص): «مَنْ مَشی إلی مَسْجِدٍ مِنْ مَساجِدِ اللّهِ، فَلَهُ بِکُلِ خُطْوَةٍ خَطاها حَتّی یَرْجِعَ إلی مَنْزِلِهِ، عَشْرُ حَسَناتٍ، وَ مُحِیَ عَنْهُ عَشْرُ سَیِّئاتٍ، وَ رُفِعَ لَهُ عَشْرُ دَرَجاتٍ»
هرکس به سوی مسجد گام بردارد، در برابر هر گامی 10 حسنه برایش ثبت و 10 گناهش پاک و ده درجه و منزلت او (در بهشت) بالا میرود. (وسائل، ج 3، ص 483)