خدایا
مؤاخذه نکن مرا در ایـن روز به لغزشها
و درگذر از من در آن از خطاها وبیهودگیها
وقرار مده مرا در آن نشانه تیر بلاها وآفات
اى عزت دهنده مسلمانان
@shamimmarefat5
✨سه چیز در همین دنیا
به طور حتم
به سوی انسان باز میگرد...
۱. ظلم و ستم
۲. مکر
۳. پیمان شکنی
اینها از آن تابشهایی هستند
که بازتابشان در همین دنیا
شامل حال انسان میشود
@shamimmarefat5
#حرف_قشنگــــ✨🌻
شما یه گناه رو بذار کنار ،
وایسا تو روی خدا
بگو 🗣
برای رِضای تو انجام دادم ،
ببین قلبت پُر از نور میشه یا نه :)✨
| استادرائفیپور |
💕💕💕
ﺧﺪﺍﯾﺎ
ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺩﯼ ﺗﺸﮑﺮ
ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﮐﻪ ﻧﺪﺍﺩﯼ ﺗﻔﮑﺮ
ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﮐﻪ ﮔﺮﻓﺘﯽ ﺗﺬﮐﺮ
ﮐﻪ :
ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺕ ﻧﻌﻤﺖ
ﻧﺪﺍﺩﻩ ﺍﺕ ﺣﮑﻤﺖ
ﻭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﺕ ﻋﺒﺮﺕ ﺍﺳﺖ
ﯾﺎ ﺭﺏ ﺁﻧﭽﻪ ﺧﯿﺮ ﺍﺳﺖ
ﺩﺭ ﺗﻘﺪﯾﺮ ﻣﺎ قرار ده
@shamimmarefat5
#پند
اسم هر آشنايى رو
دوست نگذاريد!
اين واژه ارزش داره
حرمت داره
احترام و جايگاه داره
و هركسى لياقت داشتن اين اسم رو نداره!
پس فكر نكنين با هركسى دو بار خنديدين
اين آدم دوست و رفيق و همراه شماست
بلكه ممكنه يك مارى باشه
كه داشتين در آستين خودتون پرورش ميدادين
تا دائم روحيه شما رو تضعيف كنه
و با نقد و قضاوت هاى بيجا
و بى ارزش كردن دستاوردهاى شما
موفقيت و حال خوبتون رو خراب
و عقده هاى حقارت و احساس حسادت خودش رو
ارضا كنه تا اينجورى به آرامش برسه
يادتون باشه
همه جوامع آدم مشكل دار زياد داره
و همه از خوشحالى شما شاد نميشن
پس فرق دوست و معاشر رو از هم تشخيص بدين
و هركسى رو يا وارد زندگى خودتون نكنين
و يا حداقل جايگاهى فراتر از لياقتش بهش ندين
تا بتونيد با آرامش بيشترى زندگى كنين
@shamimmarefat5
☘️💛☘️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ.
🍃💔🍃بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامیاش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد.
@shamimmarefat5
مسقطی انار🌺🌺
مواد لازم:
1- آب انار
٣ ليوان
2- شکر
به مقدارلازم ( این بسته به شیرینی و ترشی انارتون و میزان علاقه به شکر داره)
3- نشاسته ذرت
٤ قاشق
4- گلاب
٣ قاشق غذاخوری( سليقه اي ميتونيد كمتر بريزيد)
طرز تهيه:
نشاسته رو با یه مقدار کم آب سرد مخلوط كنيد . اب انار و نشاسته حل شده و شکر رو داخل قابلمه ميريزيد و روی شعله ملايم ميزاريد و مدام هم ميزنيد.
و ميزان اندازه شكر بستگي به ذائقه هاتون فرق داره، پس حتما خودتون بچشيد.
وقتی که رنگ موادمون روی شعله شفاف شد بهش گلاب رو اضافه کنيد و هم بزنيد تا به غلظت فرنی برسه .
بعد قالب رو کمی چرب کنيد و نيم ساعت ميزاريد توي فريزر و بعد درمياريد و مواد رو توي قالب ميريزيد و توی یخچال حدود شش ساعت ميزاريد شاید هم بیشتر طول بکشه ببنده .
اگه دوست داريد ژله خيلي سفت شه از ژلاتين استفاده كنيد، برای تزئین از پسته، انار یا خلال بادام می تونید استفاده کنید
👩🍳👩🍳〰〰〰〰〰〰👩🍳👩🍳
@shamimmarefat5