فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امشب خدیجه می رود از خانه ی وحی
تاریک شد در ماتمش کاشانه ی وحی
چشم از خدیجه بر نمی دارد پیمبر
خون جگر از دیده می بارد پیمبر
رحمت خدا بر خدیجه علیها السلام باد که شاخه های بی پناه رسالت، بر ریشه های مقتدرش پیوند خورده بودند
وفات حضرت خدیجه (س) تسلیت باد.🏴
❣ مناجات شبانه
به خدا اعتماد کن...!
به زمانبندی هاش...!
به حکمتش...!
گاهی شاید بعضی اتفاقات به ظاهر برات خوش نباشه، صبرت رو از دست بدی و حتی به نومیدی برسی، ولی بعدها به حکمت و معناش پی میبری.
اونوقت هست که متوجه میشی باید اینطوری میشده تا تو به این جایی که الان هستی برسی.
پس، در مقابل موانع و مشکلات زندگیت صبور باش و امیدت رو از دست نده! شاید خدا چیزهای بهتری برات در نظر داره.
فقط به خودش اعتماد کن
وفات ام المومنین و همسر شایسته پیامبر خدا (ص)
حضرت خدیجه کبری (س) حدود ۲۵ سال در خانه پیامبر اسلام (س) و به عنوان همسر ایشان زندگی کرد و دوران پر فراز و نشیبی را با آن حضرت (ص) پشت سر گذاشت تا اینکه سرانجام در سال دهم بعثت و سه سال قبل از هجرت، در سن ۶۵ سالگی (و همان طور که گفته شد بر اثر رنج های دوران محاصره در شعب ابیطالب) بیمار شد و به فاصله کوتاهی بعد از وفات ابوطالب (ع) عمو و سرپرست پیامبر اکرم (ص) از دنیا رفت. به همین دلیل آن سال را عامُ الحُزْن به معنای سال غم و اندوه نامیدند و البته این نامگذاری به پیامبر (ص) نسبت داده شده است. در همین سال بود که محاصره مسلمانان در شعب ابیطالب پایان یافت.
چون بیماری خدیجه (س) شدت یافت، عرض کرد: یا رسول الله! چند وصیت دارم. من در حق تو کوتاهی کردم، مرا عفو کن. پیامبر (ص) فرمود: هرگز از تو تقصیری ندیدم و نهایت تلاش خود را به کار بردی. در خانه ام بسیار خسته شدی و اموالت را در راه خدا مصرف کردی.
عرض کرد: یا رسول الله! وصیت دوم من این است که مواظب این دختر باشید، و به فاطمه زهرا (س) اشاره کرد. چون او بعد از من یتیم و غریب خواهد شد. پس مبادا کسی از زنان قریش به او آزار برساند. مبادا کسی به صورتش سیلی بزند. مبادا کسی بر او فریاد بکشد. مبادا کسی با او برخورد غیر ملایم و زنندهای داشته باشد.
اما وصیت سوم را شرم میکنم برایت بگویم. آن را به فاطمه (س) عرض میکنم تا او برایت بازگو کند. سپس فاطمه (س) را فراخواند و به وی فرمود: نور چشمم! به پدرت رسول الله بگو، مادرم میگوید: من از قبر در هراسم. از تو میخواهم مرا در لباسی که هنگام نزول وحی به تن داشتی، کفن کنی. پس فاطمه زهرا (س) از اتاق بیرون آمد و مطلب را به پیامبر (ص) عرض کرد. پیامبر اکرم (ص) آن پیراهن را برای خدیجه (س) فرستاد و او بسیار خوشحال شد.
بعد از وفات حضرت خدیجه (س)، پیامبراکرم (ص) غسل و کفن وی را بر عهده گرفت. ناگهان جبرئیل در حالی که کفنی از بهشت همراه داشت، نازل شد و گفت: یا رسول الله! خداوند به تو سلام میرساند و میفرماید: او اموالش را در راه ما صرف کرد و ما سزاوارتریم که کفنش را بر عهده بگیریم. پس پیامبر خدا (ص) خدیجه را غسل داد، حنوط کرد و با همان پارچهای که جبرئیل از طرف خداوند عزوجل برای او آورده بود، کفن کرد. آن گاه شخصاً درون قبر رفت و پیکر پاک خدیجه (س) را در خاک نهاد و سنگ لحد را در جای خویش استوار ساخت. پیامبر اکرم (ص) در این هنگام برای همسرش خدیجه (س) اشک میریخت، دعا میکرد و آمرزش میطلبید.
پیکر مطهر و نورانی حضرت خدیجه کبری (س) در قبرستان مَعلاة (ابوطالب یا حَجون) شهر مکه به خاک سپرده شد.
قبرستان مَعلاة قدیمیترین قبرستان شهر مکه است که به قبرستان حَجون (یا حُجون) و نزد ایرانیان به قبرستان ابوطالب نیز مشهور است. مقبره بنیهاشم نیز گفته میشود. عبدالمطلب (ع)، ابوطالب (ع)، یاسر و سمیه اولین شهدای اسلام هم در این قبرستان دفن شدهاند
❁﷽❁
✍بهترین زاد و توشه
برای عالم آخرت چیست؟ تـقــوا.
🔷🔹تقوا چیست؟
تقوا این است که انسان از خدا بترسد. گناه نکند.
واجبات خدا را به جای آورد.
به چراغ قرمز دین که رسید ترمز کند.
به چراغ سبز دین که رسید برود.
به حرام ترمز کند،
به حلال آزاد است، این تقواست.
پس بهترین زاد و توشه برای
عالم آخرت تقواست.
🔷🔹تقوا یعنی اعمال ما یک جوری باشد
که اگر ما خبر نداشته باشیم،
و ماموری ماهواره گذاشته باشد
که اعمال ما را یک هفته زیر نظر بگیرد،
سخنان ما، نگاه های ما، همه را و بعد از
یک هفته بگویند: دیشب تلویزیون همه
اعمال یک هفته این آقا را گذاشته
و نشان داده، من اگر بشنوم ناراحت نشوم.
اگر ناراحت نشدم باتقوا هستم.
اما اگر ناراحت بشوم و بگویم
وااای وااای چه کارهایی من کرده ام،
همه را دیشب نشان داده اند، من تقوا ندارم.
📚از بیانات آیت الله مجتهدی (ره)
─┅═ঊঈ ✨﷽✨ ঈঊ═┅─
#رمضان-در-قرآن - ۳۰روز - ۳۰درس
تدبرّ در قرآن
امتیازات قرآن
کتابی مبارک
إِنَّآ أَنزَلْنَاهُ فِی لَیْلَةٍ مُّبَارَکةٍ إِنَّا کنَّا مُنذِرِینَ [۱]
ما قرآن را در شبی مبارک و فرخنده نازل کردیم، ما همواره انذار کننده بودیم.
قرآن از همه جهت مبارک است:
الف) از جهت نازل کننده. «تبارک الّذی نزل الفرقان»
ب) از جهت مکان نزول. «ببکة مبارکا»
ج) از جهت زمان نزول. «فی لیلة مبارکة»
د) از جهت متن و محتوا. «کتاب انزلناه الیک مبارک»
کتابی با کرامت
اِنَّهُ لَقُرْآنٌ کرِیمٌ. فِی کتَابٍ مَّکنُونٍ. لَّایَمَسُّهُ إِلَّا الْمُطَهَّرُونَ. تَنزِیلٌ مِّن رَّبِ ّ الْعَالَمِینَ [۲]
همانا آن قرآن کریم است که در کتاب محفوظی جای دارد. جز پاکیزگان به آن دست نزنند. فرو آمده از سوی پروردگار جهانیان است.
ادامه دارد . . .
اللَّهُمَ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ ﷺ
✨ألـلَّـھُـمَــ ؏َـجِّـل ْلِوَلـیِـڪ ْألْـفَـرَج✨
🌸🍃﷽🌸🍃
#حکومت-مهدوی
کارکردهای دولت امام زمان (عج) [۲]
عملکرد نظامی و امنیتی
حکومت جهانی امام مهدی(عج) در بعد امنیتی و نظامی برنامه و کار ویژه و دقیق و روشنی دارد که آن استفاده هر چه کمتر از نیروی نظامی و تأمین هر چه بیشتر امنیت است. ایجاد امنیت، صلح واقعی، آرامش و آسایش در سراسر جهان از کارکردهای مهم دولت مهدوی است؛ به طوری که سعی میشود خوفها، کینهها و ستیزه جوییها از راه اخلاقی و رشد فکری و معنوی بشر از میان برود و جان و مال و آبروی اشخاص در امان قرار گیرد و در سراسر جهان امنیت حاکم گردد.
اگرچه آن حضرت در ابتدای ظهور از نیروی نظامی قدرتمند برای سرکوبی و نابودی دولتهای کفر و باطل و درهمشکستن قدرتهای نامشروع استفاده میکند، نیروهایش را به سراسر جهان میفرستد و ریشه ظلم و ستم و فساد را میخشکاند و هرچند پس از آن نیز نیروی نظامی وجود داشته و در تأمین صلح و امنیت کوشا خواهد بود؛ اما شاید نیاز چندانی به آن احساس نشود؛ زیرا در پرتو دولت کمالگرای مهدوی زمینه و ریشه تباهیها و مفاسد و کینهجوییها از بین خواهد رفت.
با استقرار دولت اخلاقی مهدوی و فروپاشی قدرتهای شیطانی، شعلههای جنگ فرو مینشیند(2) و دیگر قدرتی باقی نمیماند که بتواند با ارتش نیرومند حضرت به رویارویی برخیزد؛ از این رو ساز و برگ نظامی در بازارها بدون تقاضا و خریدار میماند و قیمت سلاحهای جنگی و ادوات نظامی پایین میآید.(3)
ادامه دارد . . .
ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرَج
╲\ ╭``┓
╭``🌺``╯
┗``╯ \╲
امام على عليه السلام :
إنّما سُمِّيَتِ الشُّبهَةُ شُبهَةً لأنّها تُشبِهُ الحَقَّ ، فأمّا أولياءُ اللّه ِ فَضِياؤهُم فيها اليَقينُ و دَلِيلُهُم سَمتُ الهُدى ، و أمّا أعداءُ اللّه ِ فَدُعاؤهُم فيها الضَّلالُ و دَليلُهُمُ العَمى .
شبهه به اين دليل شبهه ناميده شده كه شبيه حق است ؛ اما اولياى خدا به هنگام شبهه، روشنايىِ راهشان يقين است و راهنمايشان راه راست ؛ ولى دشمنان خدا به گاه شبهه دعوتشان گمراهى است و راهنمايشان كورى .
امام على عليه السلام :
اِحذَرُوا الشُّبهَةَ ؛ فإنّها وُضِعَت لِلفِتنَةِ .
از شبهه حذر كنيد ؛ زيرا كه شبهه به قصد فتنه (گمراه سازى) ساخته شده است
امام على عليه السلام ـ در نامه خود به معاويه ـ نوشت :
فَاحذَرِ الشُّبهَةَ و اشتِمالَها على لُبسَتِها ؛ فإنَّ الفِتنَةَ طالَما أغدَفَت جَلابِيبَها ، و أغشَتِ الأبصارَ ظُلمَتُها
از شبهه و اشتباه افكنيهاى آن بپرهيز ؛ زيرا دير زمانى است كه فتنه ، پرده هاىِ سياهِ خود را گسترده و تاريكىِ آن، ديدگان را فرو پوشانده است .
امام على عليه السلام :
إنَّ أبغَضَ الخَلائقِ إلى اللّه ِ رَجُلانِ : رَجُلٌ وَكَلَهُ اللّه ُ إلى نَفسِهِ ··· و رَجُلٌ قَمَشَ جَهلاً ، مُوضِعٌ في جُهّالِ الاُمَّةِ ··· فهُو مِن لَبسِ الشُّبُهاتِ في مِثلِ نَسجِ العَنكَبُوتِ ، لا يَدرِي أصابَ أم أخطَأ .
براستى كه منفورترين مردمان نزد خدا دو كس مى باشند ، كسى كه خداوند او را به خودش وا گذاشته است . . . و كسى كه جهالت و نادانى را از اين سو و آن سو فراهم آورده و در ميان نادانان اين امت تاخت و تاز مى كند . . . در برابر ابهامِ شبهات ، همچون تار عنكبوت است ، نمى داند درست داورى مى كند يا نادرست .
امام على عليه السلام ـ به عمّار بن ياسر چون شنيد كه با مغيرة بن شعبه در موضوعى مجادله مى كند ـ فرمود :
دَعْهُ يا عمّارُ ؛ فإنّهُ لَم يَأخُذْ مِنَ الدِّينِ إلاّ ما قارَبَهُ مِنَ الدنيا ، و عَلى عَمْدٍ لَبَّسَ على نَفسِهِ ، لِيَجعَلَ الشُّبُهاتِ عاذِرا لِسَقَطاتِهِ .
رهايش كن اى عمّار! زيرا او از دين خود جز آنچه به دنيايش نزديك كند ، چيزى فرا نگرفته است و به عمد، امور را بر خود مشتبه ساخته، تا شبهات را بهانه اى براى لغزشها و خلاف كارى هاى خويش كند .
امام على عليه السلام ـ در نامه اى به معاويه ـ نوشت :
و أردَيتَ جِيلاً مِنَ الناسِ كَثيرا ، خَدَعتَهُم بِغَيِّكَ ، و ألقَيتَهُم في مَوجِ بَحرِكَ ، تَغشاهُمُ الظُّلُماتُ ، و تَتَلاطَمُ بِهِمُ الشُّبُهاتُ
تو گروه بسيارى از مردم را تباه كردى ، آنان را با گمراهى خويش فريفتى و در موج درياى [پليديهاى ]خود افكندى، كه تاريكيها آنان را فرو پوشانده و [امواج ]شبهات بر سر آنان به تلاطم در آمده است .
امام على عليه السلام :
و أشهَدُ أنَّ محمّدا عَبدُهُ و رسولُهُ ، أرسَلَهُ بِالدِّينِ المَشهورِ ، و العَلَمِ المَأثُورِ ، و الكِتابِ المَسطورِ ، و النُّورِ الساطِعِ ، و الضِّياءِ اللاّمِعِ ، و الأمرِ الصّادِعِ ؛ إزاحَةً لِلشُّبُهاتِ ، و احتِجاجا بِالبَيِّناتِ ، و تَحذِيرا بِالآياتِ .
گواهى مى دهم كه محمّد ، بنده و فرستاده خداست ، او را با دينِ بلند آوازه و نشانه برگزيده و كتابِ نبشته و نورِ درخشان و پرتو تابان و فرمانِ آشكار و جدا كننده حق از باطل فرستاد تا شبهات را بزدايد و با دليل و برهان ، استدلال كند و با آيات هشدار دهد .
وجوب درنگ در هنگام پيش آمدن شبهه
امام على عليه السلام :
أمسِكْ عن طَريقٍ إذا خِفتَ ضَلالَهُ ؛ فإنَّ الكَفَّ عن حَيرَةِ الضَّلالَةِ خَيرٌ مِن رُكُوبِ الأهوالِ .
از پيمودن راهى كه بيمِ گمراهى در آن را دارى خوددارى كن ؛ زيرا باز ايستادن از سرگشتگىِ گمراهى ، بهتر از رو يا رو شدن با هول و هراسهاست .
امام على عليه السلام :
مِنَ التَّوفِيقِ الوُقُوفُ عِندَ الحَيرَةِ .
درنگ كردن هنگام سرگردانى ، از توفيق است .
امام على عليه السلام :
لا وَرَعَ كالوُقوفِ عِندَ الشُّبهَةِ .
هيچ پارسايى چون درنگ كردن هنگام روبرو شدن با شبهه نيست .
امام على عليه السلام :
أصلُ الحَزمِ الوُقوفُ عِندَ الشُّبهَةِ .
اصل احتياط، توقف هنگام شبهه است .
امام على عليه السلام ـ در سفارش به فرزند خود حسن عليه السلام ـ فرمود :
اُوصِيكَ يا حسنُ ـ و كَفى بكَ وَصِيّا ـ بما أوصانِي بهِ رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله ··· الصَّمتُ عِندَ الشُّبهَةِ .
اى حسن! تو را سفارش مى كنم ـ و همين سفارش تو را بس است ـ به آنچه كه رسول خدا صلى الله عليه و آله مرا بدان سفارش فرمود . . . خاموشى هنگام شبهه .
امام على عليه السلام :
إنَّ مَن صَرَّحَت لَهُ العِبَرُ عَمّا بَينَ يَدَيهِ مِنَ المَثُلاتِ ، حَجَزَتهُ التَّقوى عن تَقَحُّمِ الشُّبُهاتِ .
هر كه از كيفرهايى كه بر سر پيشينيانش آمده است، عبرت گيرد ، تقوا و پرهيزگارى او را از فرو افتادن در ورطه شبهات باز دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شنیدم این شبا
حرم خلوته😭😭
مثل بقیع شده
پر غربته😭😭
╭━═━⊰❀ 🌺❀⊱━═━╮
🕊 اَلّلهُمَّـ عَجِّللِوَلیِّڪَ الفَرج 🕊
╰━═━⊰❀ 🌺❀⊱━═━╯