🍃یک دقیقه مطالعه
چرا زنان سن خود را کمتر از سن شناسنامه ای خود می دانند؟
چون روزهایی را که منتظر تولد کودکش بوده
فقط با دلواپسی انتظار کشیده و زندگی نکرده
چون شبهایی که فرزندش مریض بوده در کنار بستر او نشسته و گریسته و زندگی نکرده.
چون زمانی که فرزندش بیرون از خانه بوده تا لحظه ورودش، فقط به در چشم دوخته و زندگی نکرده.
چون بارها بخاطر راحتی سایر اعضای خانواده خواسته ها و نیازهای خود را نادیده گرفته و زندگی نکرده.
او همه اینها را از زندگی کم کرده و سپس سن خود را حساب میکند.
حق با اوست و منصفانه نیست زمانی را که برای دیگران زندگی کرده به حساب او بگذاریم
@shamimmarefat5
صداقت وسادگی انسان
راشاعر میکندنه مال وثروت
قدرداشته هایمان را بدانیم
صداقت،یعنی گنج
مهربانی یعنی سرمایه
چشم پاکی،یعنی انسانیت
صادق باشیم،مهربانی رابیاموزیم،انسان بمانیم
@shamimmarefat5
ﺭﻭﺯﯼ ﻣﺮﮒ ﺑﻪ ﺳﺮﺍﻍ ﻣﺮﺩﯼ ﺭﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ :
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺭﻭﺯ ﺗﻮﺳﺖ .😔
ﻣﺮﺩ ﮔﻔﺖ : ﺍﻣﺎ ﻣﻦ ﺁﻣﺎﺩﻩ نیستم..😏
ﻣﺮﮒ ﮔﻔﺖ:ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﺳﻢ ﺗﻮ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﻧﻔﺮ ﺩﺭ ﻟﯿﺴﺖ ﻣﻦ است😕
ﻣﺮﺩ ﮔﻔﺖ : ﺧﻮﺏ،ﭘﺲ ﺑﯿﺎ ﺑﺸﯿﻦ ﺗﺎ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺭﻓﺘﻦ ﺑﺎ
ﻫﻢ ﻗﻬﻮﻩ ﺍﯼ ﺑﺨﻮﺭﯾﻢ .😊 ﻣﺮﮒ ﮔﻔﺖ :" ﺣﺘﻤﺎ ."
ﻣﺮﺩ ﺑﻪ ﻣﺮﮒ ﻗﻬﻮﻩ ﺩﺍﺩ ﻭ ﺩﺭ ﻗﻬﻮﻩ ﺍﻭ ﭼﻨﺪ ﻗﺮﺹ
ﺧﻮﺍﺏ ﺭﯾﺨﺖ ..😱
ﻣﺮﮒ ﻗﻬﻮﻩ ﺭﺍ ﺧﻮﺭﺩ ﻭ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﺏ ﻋﻤﯿﻘﯽ ﻓﺮﻭ ﺭﻓﺖ😎
ﻣﺮﺩ ﻟﯿﺴﺖ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺍﺳﻢ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺍﻭﻝ
ﻟﯿﺴﺖ ﺣﺬﻑ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﻟﯿﺴﺖ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩ .😳
ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ ﻣﺮﮒ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺷﺪ ﮔﻔﺖ : ﺗﻮ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺑﻮﺩﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﯽ ﺗﻮ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﮐﺎﺭﻡ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﻟﯿﺴﺖ ﺁﻏﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﻢ .😁
ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﺩﺭ ﺳﺮﻧﻮﺷﺖ ﺗﻮ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺷﺪﻩ اند😊
ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﺳﺨﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺁﻧﻬﺎ ﺗﻼﺵ
ﮐﻨﯽ ،ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﮐﺮﺩ ...😉
ﭘﺸﺖ ﻫﺮ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﺍﯼ ﺣﮑﻤﺘﯽ ﺍﺳﺖ
ﮐﻪ ﺷﺎﯾﺪ ﻫﺮﮔﺰﻣﺘﻮﺟﻪ ﻧﺸﻮی
ﭘﺲ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﻪ ﺧﺪﺍﯾﺖ ﻧﮕﻮ ﭼﺮﺍﺍﺍﺍﺍ؟🙂
😉😏😉😏😉😏😉😏
@shamimmarefat5
ما همیشه بر #سفره_گذشته می نشینیم.
اینکه در رحم دنیا از نظر جسمی در چه وضعیتی هستیم، مربوط به تمام عمرمان می شود که از وضعیت جسمی دریافت داشتیم؛ غذاهایی که خوردیم، چیزهایی که لمس کردیم، بوهایی استشمام کردیم؛ وضعیت جسمی ما را در رحم دنیا می سازد.
وضعیت فعلی روحی ما اینکه الان احساس خوشبختی می کنیم یا نه، آدم عصبی هستیم یا آرام، آدم زودرنجی هستیم یا صبور، آدم خوش بینی هستیم یا بدبین.. هر چه که هستیم، معلول گذشته ماست.
این#قاعده یادمان نرود، همانطور که دنیای ما معلول دوران جنینی ماست، برزخ ما هم معلول دوران دنیایی ماست.
حدیث فارسی است از امام صادق (علیه السلام) که فرمودند: «هر چه بکاری همان می دروی. گندم از گندم بروید جو ز جو».
#استاد_محمدشجاعی
@shamimmarefat5
🌷به نام خدا وباسلام
🌷 سُئِل أَميرُالمُؤمِنينَ علیه السلام عَنِ العِلْمِ،
فَقالَ: أَربَعُ كَلِماتٍ:
🌷 أَنْ تَعْبُدَ اللهَ بِقَدْرِ حاجَتِكَ إلَيْهِ،
🌷وَ أَنْ تَعْصِيَهُ بِقَدْرِ صَبْرِكَ عَلَى النَّارِ،
🌷وَ أَنْ تَعْمَلَ لِدُنْياكَ بِقَدْرِ عُمُرِكَ فيها،
🌷وَ أَنْ تَعْمَلَ لآِخِرَتِكَ بِقَدْرِ بَقائِكَ فيها.
🌷حضرت علی ع:
🌷علم ،۴ کلمه است:
🌷۱.خداراعبادت کن به قدرنیازت به او
🌷۲.به قدری که طاقت جهنم راداری گناه کن
🌷۳.برای دنیات تلاش کن به قدر عمرت دردنیا
🌷۴.برای آخرت تلاش کن به قدری که در آخرت هستی
مجموعه ورام، ج: 2 ص: 37
@shamimmarefat5
انصاف یعنی
اگه روزهای سخت رسید
روزهای خوب زندگیت یادت بمونه
انصاف یعنی
بدونی خدای روزهای سخت
همون خدای روزهای خوبته
منصف باشیم
خدایا گره های زندگی مارو باز کن و وقتی تلاشمون رو می بینی مارو به هدف و آرزوهامون برسون که برای تو هیچ کاری نداره.
آمین یا ارحم الراحمین
@shamimmarefat5
مولا على عليه السلام:
الدُّنيا لا تَصفو لِشارِبٍ، ولا تَفی لِصاحِبٍ
دنيا براى هيچ نوشنده اى زلال نمى شود و به هيچ يارى وفا نمى كند
غررالحكم حدیث 1721
@shamimmarefat5
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی سیب زمینی و گوشت با پنیر چدار😋😍
مواد لازم :
گوشت چرخ شده 450 گرم
فلفل قرمز 1 دوم ق چ
زیره سبز 1 ق چ
پودر سیر 1 ق چ
پودر پیاز 1 ق چ
فلفل سیاه 1 ق چ
نمک 1 ق چ
سس گوجه فرنگی 1 سوم پیمانه
سیب زمینی رنده شده 6 عدد متوسط
آرد سفید 2 ق غ
نمک 1 دوم ق غ
پنیر چدار
طرز تهیه :
گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم
سیب زمینی ها را رنده کرده و به ان ارد و نمک اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم .😜😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
@shamimmarefat5
#سوهان_عسلی
مواد لازم:
کنجد بو داده: یک لیوان، شکر: نصف لیوان ، کره: 10 گرم
طرز تهیه :
ابتدا کنجد رو در ماهيتابه کمی تفت میدیم تا تغيير رنگ بده، (به اصطلاح بو داده بشه) و کنار میزاریم.
سپس شکر رو داخل تابه ای جدا ریخته و روی حرارت ملایم قرارمیدیم تا شکر کاملا آب و روان بشه(حدود نیم ساعت طول میکشه)*در این فاصله به هیچ وجه شکر رو هم نزنید که سفت میشه.
بعد ازین مدت، شکر کاملا ذوب و قهوه ای رنگ و کاراملی شده .سپس کره رو اضافه کرده و هم میزنیم و در آخر کنجد رو اضافه کرده و هم میزنیم تا کارامل کامل به خورد کنجدها بره.سپس مواد رو روی یک تکه فویل گذاشته با قاشق کمی صاف کرده،وردنه رو کمی چرب کرده و مواد رو صاف میکنیم و تا هنوز گرمه با چاقو برش زده و بلافاصله خلال های پسته رو روش میزاریم و اجازه میدیم خنک و خشک بشه.*میتونید یک تا دو ق از شکر کم و عسل اضافه کنید* میتونید کمی زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید*میتونید با ق چایخوری از مواد برداشته و روی کاغذ روغنی یا فویل مقداری از مواد بزارید تا سوهان های گردی داشته باشید.
@shamimmarefat5
#کیک_بیسکویت_پودینگی
آرد ۴ ق غ
بیسکوییت پتی بور کاکائویی ۲ بسته
شیر ۱ لیتر
پودر نشاسته (گندم) ۳ ق غ
شکر ۳/۴ ل
وانیل ۱ ق چ
کره ۱ ق غ
برای سس شکلاتی
خامه صبحانه ۱ پاکت
شکلات ۷۰ گرم
خامه را داخل قابلمه بریزید به اندازه ای گرم کنید که نجوشد. سپس خامه را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانیکه شکلات آب شود و با خامه کاملاً مخلوط شود هم بزنید.
برای کیک ابتدا پودینگ را آماده کنید.
نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
دقت کنید گلوله گلوله نماند قابلمه را روی اجاق بگذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید تا زمانیکه بجوشد بپزید.سپس از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید.
بیسکوییت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید.
دوباره بیسکوییت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید. دوباره روی پودینگ بیسکوییت بچینید.
سس شکلاتی را آماده کنید و روی کیک بیسکویت پودینگی بریزید و یک روز داخل یخچال نگه دارید.
@shamimmarefat5