🔹رابطه ایموجی های پرکاربرد با احساسات
😀☺️🤨😇😊🤓😎🤭☹️😒😱😳🤭🙄😯😍😋😅😂😰😓😬😑😷🤐😴🤣😜
◀️ به طور کلی استفاده چشمگیر از ایموجی ها در جهان، ارتباط وسیعی با احساسات دارد.
◀️ در تحقیقی که توسط شرکت تولیدکننده نرم افزار «سوئیفت کی» انجام شد، بیش از یک میلیارد داده متنی کاربران به ۱۶ زبان مختلف، تحلیل شد. جالب است که سه طبقه بالایی ایموجی ها همگی به ابراز احساسات مرتبط بودند.
◀️ شش صورتک شاد که شامل چشمک ها، بوسه ها، لبخندها و خنده ها می شوند، بیش از ۴۵ درصد از کل ایموجی های استفاده شده است، صورتک های ناراحت (از جمله صورتک های خشمگین) ۱۴ درصد از این مقدار و ایموجی های قلب از هر رنگی از جمله ایموجی قلب شکسته، تنها ۱۲ درصد را به خود اختصاص دادند.
◀️ بنابراین بیش از ۷۰ درصد استفاده از ایموجی ها، مستقیما به نوعی ابراز احساسات مرتبط هستند. این نتایج نشان می دهد، ایموجی ها ابزاری قدرتمند برای بیان احساسات است که بنابر گزارش کاربران، آن ها را قادر می سازد در گفت وگوهای دیجیتال به شکل بهتری با دیگران ارتباط برقرار کنند.
◀️ استفاده از ایموجی ها به پدیده ای جهانی تبدیل شده است. روزانه بیش از شش میلیارد ایموجی میان انسان ها در شبکه های اجتماعی رد و بدل می شود و نفوذ آن ها از نفوذ زبان انگلیسی در جهان بیشتر شده است.
◀️ شکلک ها در ارتباطات دیجیتال، نقش زبان بدن را بازی می کنند. براساس یک برآورد، در تعاملات روزانه ما با دیگران، فقط ۳۰ تا ۳۵ درصد از جنبه های اجتماعی محتوا و معنا برخاسته از زبان است و به طرز حیرت آوری۷۰ درصد آن، از اشاره های غیرکلامی سرچشمه می گیرد.
◀️ ابعاد بسیاری از ارتباطات غیرکلامی توسط «ری بردویستل»، انسان شناس آمریکایی مطالعه شده است. او چهره ای پیشگام در حوزه مطالعات ارتباطات غیرکلامی محسوب می شود. «بردویستل» رشته حرکت شناسی را نام گذاری کرد و بنیان نهاد.
◀️ این رشته به مطالعه نقش «حالات چهره، حرکات سر و دست، حالت بدن، طرز راه رفتن و حرکات قابل مشاهده بازو و بدن» در انتقال معانی اجتماعی می پردازد. او بر اساس یک تحقیق گسترده تخمین زده که ما می توانیم ۲۵۰ هزار حالت مختلف چهره را تولید و شناسایی کنیم. از این منظر، شاید اتفاقی نباشد که ایموجی با آرایش حیرت آور خود از صورتک های زرد که شامل انواع مختلفی از لبخندهای متغیر، صورت های گیج، ناراضی، ناراحت و عصبانی می شود، برای ارتباطات بصری در گفت وگوهای متنی تا این حد مناسب است.
🆔 @shamsa_kashan
هدایت شده از قرارگاه جهاد رسانه ای شهید آوینی کاشان
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایران قوی 💪
🔶 خودمون را باید قوی کنیم
🔷 با انتخاب درست و اصلح
#انتخابات_1400
⚠️حتما ببینید و نشر دهید⚠️
📲 @AviniKashan
افراد مشهوری که میخواهند هشتمین رئیس جمهور ایران باشند
🔸ثبت نام از داوطلبان نامزدی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران که از پنج روز پیش آغاز شده پایان گرفته و متقاضیان نامزدی در انتخابات مشخص شده اند.
🔹 شورای نگهبان از ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ حداکثر ۱۰ روز فرصت دارد اسامی نهایی نامزدهای انتخابات را اعلام کند.
🆔 @shamsa_kashan
#️⃣هشتگهای داغ توییتر
🗓در ساعات اخیر (۲۶ اردیبهشت)
🔺موضوعات اخیراً داغ شده:
🔹 حمایت از ثبتنام سید ابراهیم #رئیسی برای کاندیداتوری در #انتخابات_۱۴۰۰ با هشتگ #رئیسی_متشکریم و #سلام_بر_ابراهیم
🔹 شباهت دولت علی #لاریجانی با دولت روحانی با هشتگ #دولت_سوم_روحانی در پی سخنان انتخاباتی وی
🔹 اخبار (تاییدنشده) درباره اعتصاب غذای صبا کردافشاری، زندانی سیاسی برای آزادی مادرش با هشتگ #SabaHungerStrike
🔹 صحبتها درباره ثبتنام اسحاق #جهانگیری در انتخابات ریاست جمهوری
🆔️ @shamsa_kashan
❁﷽❁
💫 امروز دوشنبه 💫
☀️ ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ شمسی
🌙۵ شوال ۱۴۴۲ هجری قمری
🌲 ۱۷ مه ۲۰۲۱ میلادی
📿ذکر روز ✨یا قاضی الحاجات✨
#رحلت_فقیه_عالیقدر_آیت_الله_بهجت
روز ارتباطات و روابط عمومی
🆔 @shamsa_kashan
📒 #تکنیک_های_انتخاباتی
۳) تکنیک مردم ساده
🚩 شیوهای است که با آن سخنگو میکوشد مخاطب خود را متقاعد سازد که افکار وی خوب است، زیرا افکار مردم است، مردم ساده. مثلاً در پیکارهای سیاسی، نامزدها ادعا میکنند مردم را خوب میشناسند، خود از آنها هستند و با زبان آنها سخن میگویند. یا اینکه نامزدی در حال انجام دادن کارهای معمولی مردم، مانند جمع کردن برگهای درختان، بیل زدن باغچه، خرید، آشپزی، تماشای فوتبال، کوهنوردی و... نشان داده میشود.
📎 حضور چهرهها یا گروههای سیاسی در شبکههای اجتماعی و انتشار محتواها و تصاویر کمتر رسمی از آنها، برای پیاده کردن این تکنیک است!
📎در #انتخابات زودباور نباشیم!
🆔 @shamsa_kashan
📌 اف.بی.آی: فضای مجازی بزرگ ترین تهدید تروریستی داخل آمریکا
🔹 نژادپرستان و گروه های راست افراطی در کنار فضای مجازی، تبدیل به بزرگترین نگرانی امنیتی دولتمردان آمریکایی شده است. به نوشته پایگاه اطلاع رسانی کنگره آمریکا، در حالی که حوادث مربوط به افراط گرایی داخلی در آمریکا به شدت رو به افزایش است، نتایج یک گزارش مشترک اف بی آی و وزارت امنیت داخلی این کشور نیز که روز جمعه منتشر شده نشان می دهد، گرگ های تنها بزرگترین تهدید تروریستی در آمریکا به شمار می روند. منظور از گرگ های تنها ، افرادی هستند که زمینه تحریک شدن با فضای مجازی را دارند و چون به هیچ گروه و جناحی هم وابسته نیستند، نمی توان آنها را شناسایی کرد.
🔹 2 نهاد امنیتی و اطلاعاتی آمریکا اعلام کرده اند: بزرگترین تهدید تروریسم داخلی علیه این سرزمین که امروز با آن رو به رو هستیم، از سوی مهاجمان گرگ تنهاست که غالبا تحت تاثیر افکار افراطی در شبکه های آنلاین قرار دارند و برای حمله به اهداف نرم برنامه ریزی می کنند. بسیاری از این افراط گرایان داخلی تحت تاثیر انگیزه های سیاسی و اجتماعی قرار گرفته و دست به انجام این گونه حملات می زنند . این گزارش پس از آن منتشر شده است وزارت امنیت داخلی آمریکا هشدار داد این احتمال وجود دارد. نجوا
🆔 @shamsa_kashan
رویترز و انتخابات ایران
🔸رویترز به تازگی گزارشی در خصوص انتخابات ایران منتشر کرده که بصورت آشکار و پنهان در آن از روش های رسانه ای مختلفی برای القاء اهدافش بهره برده؛ در ادامه به برخی از آنها خواهیم پرداخت:
🔺اولین نکته ای که در بدو ورود به صفحه این گزارش توجه هر مخاطبی را جلب میکند تصاویر اشخاصی ست که خبرنگار قصد صحبت در خصوص آنها را دارد ؛ تصاویر میتوانند گویای نکات بسیار زیادی از افراد باشند که متن ها از بازگویی آن ناتوانند پس مطالعه تصاویری که توسط یک خبرگزاری انتخاب می شوند میتوانند معیار خوبی در جهت آگاهی از اهداف فرستنده پیام از پرداختن به آن باشند
🔺با نگاهی اجمالی متوجه میشویم در آغاز متنِ این گزارش،سه تصویر جای گذاری شده اند که اولین آنها متعلق به آقای رئیسی و دو تصویر بعدی متعلق به آقای لاریجانی ست.
🔺اختصاص دادن اولین عکس برای آقای رئیسی نشان از اهمیت دیده شدن آن توسط مخاطب برای فرستنده داشته و اختصاص دادن دو عکس برای آقای لاریجانی نشان از اهمیت به تصویر کشیده شدن ایشان در ذهن مخاطب به اشکال مختلف برای فرستنده دارد
🔺اما تصاویر انتخاب شده قصد دارند چه ادراکی در ذهن مخاطب ایجاد کنند؟ همانطور که کاملا واضح است تصویر انتخاب شده از آقای رئیسی سعی در نشان دادن شخصیتی تندخو و غیر منطقی از ایشان و تصاویر انتخاب شده از آقای لاریجانی سعی در نشان دادن شخصیتی آرام ، منطقی و متفکر از ایشان دارد.
🔺در ادامه نیز این خبر گزاری جهت معرفی دو شخصیت اصلی انتخابات ( رئیسی و لاریجانی ) در متن اصلی خود به صراحت از رئیسی به عنوان یک فرد تندرو که ریاست قوه قضائیه را با حکم رهبری بر عهده داشته یاد می کند اما در مقابل لاریجانی را در قامت یک سیاست مدار مردمی که به واسطه رای مردمی ریاست مجلس را بر عهده گرفته معرفی می کند.
🔺این خبر گزاری با یادآوری مشکلات اقتصادی ، بزرگترین مشکل موجود در کشور را عدم توافق با واشنگتن به دلیل وجود روحانیت در راس قدرت حاکمیت و قوه مجریه ایران عنوان کرده! و سپس بلافاصله از رئیسی بعنوان یک روحانی رده متوسط و از لاریجانی بعنوان یک مذاکره کننده قدیمی یاد کرده است در واقع فرستنده پیام در این گزارش به خوبی با بهره گیری از نوع چیدمان و ترتیب مطالب باعث ایجاد این ذهنیت در مخاطب شده که با بر سر کار آمدن یک روحانی دیگر به نام رئیسی مشکلات نه تنها کاهش نخواهند یافت بلکه ادامه دار خواهد بود فلذا کلید حل مشکلات اقتصادی دست کسانی است که بتواند مذاکرات را ادامه دهد و او کسی جز لاریجانی نیست!
🔺در این گزارش به خوبی گزینشی انتخاب شدن ویژگی ها و بُلد کردن بخشی از حقیقت و آمیختن آن با دروغ قابل مشاهده است برای مثال از اعدام های دوره آقای رئیسی صحبت شده اما از صدها زندانی که به درخواست ایشان عفو شده اند خبری نیست و یا در خصوص سابقه مذاکره کننده بودن آقای لاریجانی گفته شده اما از سوابق ایشان در سپاه سخنی به میان نیامده است
🔺همین انتخاب و ارائه گزینشی واقعیت ، به راحتی موجب ایجاد ادراک و تحلیل اشتباه مخاطب از افراد و شرایط موجود و در نتیجه انتخاب اشتباه وی میشود. نجوا
🆔 @shamsa_kashan
#️⃣هشتگهای داغ توییتر
🗓در ساعات اخیر (۲۷ اردیبهشت)
🔺موضوعات اخیراً داغ شده:
🔹 حمایت از فرهاد مجیدی پس از پاسخ اینستاگرامی آذریجهرمی به وی با هشتگ #مجیدی_تنها_نیست
🔹 اخبار (تاییدنشده) درباره اعدام مهران ناروئی، زندانی سیاسی بلوچ با هشتگ #SaveMehran
🔹 هشتگ #رای_من_رضایی در حمایت از محسن رضایی
🆔️ @shamsa_kashan
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢#استوری|۲۷ اردیبهشت سالروز رحلت آیت الله العظمی بهجت(ره) گرامی باد.
▪️اگر مي خواهيد از ناحيه دعا به جايي برسيد، زبان حالتان اين باشد: تسليم خدا هستيم، هر چه بخواهد بكند، بنا داريم عمل به وظيفه بندگي كنيم.
🆔️ @shamsa_kashan
❁﷽❁
💫 امروز سه شنبه 💫
☀️ ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ شمسی
🌙۶ شوال ۱۴۴۲ هجری قمری
🌲۱۸ مه ۲۰۲۱ میلادی
📿ذکر روز ✨یا اَرحَمَ الرّاحِمین ✨
#روز_بزرگداشت_خیام_نیشابوری
#روز_جهانی_موزه_و_میراث_فرهنگی
🆔 @shamsa_kashan