سلام و تبریک ایام
این روزها زوار غریب هند و پاکستان که از سفر کربلا برگشتهاند در قم حضور دارند، در حالیکه موکب و پذیرایی در کار نیست، جمعی از دوستان بنده در حال تدارک چند وعده غذا برای زوار امام حسین ع هستند.
با کمک های خود در این مهمانی امام حسین ع سهیم شوید.
کارت به نام محمدرضا قادری بانی برنامه:
6037997104369336روی شماره که بزنید کپی میشود. کارت مستقل است و نیاز به ارسال رسید نیست.🙏 عزیزان اگر بتوانند کمک در تدارکات هم داشته باشند ممنون میشیم به ای دی بنده پیام دهید.👇 @hamidreza_baghery @sharhe_hal
گاهی برای بعضی چیزها باید سکوت کرد، نه ضریب بهش داد در نقد کردن نه دفاع کرد، باید از کنارش گذشت.
نقد کردنش و توجیهش هردو کمک به عادی شدنش است.
به قول علما فافهم.
#سلطان
#پیرمرد
@sharhe_hal
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقاد به حضرت نوح علیه السلام و انتقاد به آقا میری
متن زیر را در نقد صحبتهای اخیر آقامیری مطالعه نمایید.👇
https://eitaa.com/sharhe_hal/7016
هدایت شده از شرح حال
✍️من به انبیاء هم انتقاد دارم...
🔻 اصلاً خداوند خودش در قرآن به نبی خودش انتقاد کرده، میگوید: مثل صاحب حوت نباش. «وَ لا تَكُنْ كَصاحِبِ الْحُوتِ»
خب اخوی چه کسی به چه کسی انتقاد میکند و چه میگوید؟! خدا! به نبی خودش انتقاد میکند، نه بندگان به نبیخدا. همان خداوندی که به نبی خودش انتقاد میکند، میگوید: بندگان باید تابع محض انبیاء باشند. «وَ ما أَرْسَلْنا مِنْ رَسُولٍ إِلاَّ لِيُطاعَ بِإِذْنِ اللَّهِ» (نساء:۶۴) ما هیچ رسولی را نفرستادیم جز برای اینکه به اذن الهی به طور مطلق اطاعت شود. این دستور الهی یکی از ادله عصمت انبیاء است.
🔻 حالا بگویید خداوند چه انتقادی به حضرت یونس (علیهالسلام) میکند؟! به نبی مکرم اسلام (صلی الله علیه وآله) میگوید: صبر کن و مثل یونس (علیهالسلام) خسته و اندوهگین نشو. «فَاصْبِرْ لِحُكْمِ رَبِّكَ وَ لا تَكُنْ كَصاحِبِ الْحُوتِ إِذْ نادى وَ هُوَ مَكْظُومٌ» (القلم:۴۸)
این فضای بیان از سوی خداوند و موضوع آن که خسته و ناامید نشدن است، غیر از آن چیزی است که شما میخواهی دستگیره قراردهی برای انتقاد از همه، حتی انبیاء.
🔻 در مورد حضرت نوح که آن مجری با بیشرمی و بیادبی نسبت به نبی خدا میگوید: نوح هم عرضه نداشت حقیقت را به بچهاش نشان دهد، نشاندادن حقیقت یک چیز است و پذیرش حقیقت چیز دیگری. اینهمه دزد و جانی نمیدانند که دارند جنایت میکنند؟! مشکل از حضرت نوح نبود، مشکل از بچهاش بود که نمیخواست حقیقت را بپذیرد.
🔻 به حضرت نوح (علیه السلام) انتقاد میکند که وقتی عذاب میآید فقط پسر خودت را جدا میکنی؟! امتت بچهات نیستند؟! عزیز من قبلش خداوند به نوح (علیهالسلام) دستور داده بود: «قُلْنَا احْمِلْ فِيهَا مِن كُلٍّ زَوْجَينِ اثْنَينِ وَ أَهْلَك» (المؤمنون:۲۷) از هر حیوانی یک زوج و اهلت را با خودت بردار.
نوح پسر خودش را میشناخت و اینکه او اهل ایمان نیست، اما تابع محض امر خداوند بود، خداوند گفته است: اهلت را با خودت ببر، نوح فکر میکند پسرش هم که ظاهرا اهل او به حساب میآید، شامل این دستور است و میگوید: چشم. حالا عذاب نازل شده است و پسرش چموشی میکند و نمیآید سوار کشتی شود و نوح تصور میکند مأمور است او را با خود ببرد؛ نوح میگوید: خداوندا امر قبل را هنوز کامل اطاعت نکردهام و این از اهلم است و سوار کشتی نشده است. خطاب میآید: «يا نُوحُ إِنَّهُ لَيْسَ مِنْ أَهْلِك» (هود:۴۶) ای نوح او از اهل تو نیست و لازم نیست سوارش کنی.
🔻 اما انتقاد دیگری که میکند اینکه اصلاً چرا نوح برای امتت عذاب خواستی؟! خب عزیز من انتقاد را به خود خداوند بکن، رویشان نمیشود بگویند از خدا هم انتقاد داریم اسم نبی را وسط میکشند! بگو چرا خداوند امت را عذاب میکند؟! اصلاً چرا خداوند گوش به حرف نوح میدهد؟! این افراد خداشناسیشان مشکل دارد میآیند سروقت نبی خدا: «اللَّهُمَ عَرِّفْنِي نَفْسَكَ فَإِنَّكَ إِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِي نَفْسَكَ لَمْ أَعْرِفْ نَبِيَّك» خداوندا خودت را به من بشناسان که اگر خودت را به من نشناسانی پیامبرت را نخواهم شناخت. (بخشی از دعای توصیه شده از امام صادق برای نجات یافتن در زمان غیبت)
🔻 تصور میکند عذابشدن یا نشدن یک امت، دل به خواه و بیحساب است و یک اشتباه است! جالب است خود قرآن توضیح میدهد که چرا امت نوح مستحق عذاب شدند: «إِنَّكَ إِنْ تَذَرْهُمْ يُضِلُّوا عِبادَكَ وَ لا يَلِدُوا إِلاَّ فاجِراً كَفَّاراً» (نوح: ۲۷) چون دیگر هیچ امیدی به اینها نبود و شرایطشان طوری شده بود که هر بچهای در آن فضا به دنیا میآمد بدکار و گمراه میشد و آنها هم کارشان جز گمراهکردن دیگر بندگان نبود. پس عذاب شدند؛ چون چارهای جز عذابشان نبود.
https://eitaa.com/sharhe_hal
شرح حال
سلام و تبریک ایام این روزها زوار غریب هند و پاکستان که از سفر کربلا برگشتهاند در قم حضور دارند، در
از دوستان بابت کمکهای که انجام دادند تشکر میکنم.
رفقا عصرها ساندویچهای ساده مثل نان و پنیر و خیار و اولویه درست میکنند و بین زوار پاکستانی که اطراف حرم هستند توزیع میکنند.
https://eitaa.com/sharhe_hal
هدایت شده از پژوهشکده باقرالعلوم
#یادداشت
✍️مروری بر تاریخچه تقابل اسرائیل و گروههای مقاومت...
(قسمت هفتم: جنگ 33 روزه)
🔻 بعد از خروج اسرائیل از جنوب لبنان در سال 2000 (5خرداد 1379) حزب الله به سرعت خرابیهای جنگ را بازسازی کرد و بر توان نظامی خود افزود؛ اما هنوز اسیرانی از حزبالله در دست اسرائیل بودند و اسرائیل در توافقی در سال ۲۰۰۴ پذیرفت این اسراء را آزاد کند اما برخلاف تعهد خود چنین نکرد.
🔻 حزبالله برای مجبور کردن اسرائیل به آزادی این اسراء در سال ۲۰۰۶ (۲۱ تیر ۱۳۸۵) در عملیاتی با نام «وعده صادق»، دو تن از نیروهای اسرائیل را به اسارت گرفت و صهیونیستها نیز که به دنبال بهانه بودند، در مقابل حملهی گستردهای به جنوب لبان آغاز کردند. ۴۰ هزار نظامی اسرائيل با پشتوانه نیروهای ذرهی و هوایی و دریایی وارد جنوب لبنان شدند.
🔻 حزب الله در سومین روز نبرد، در یک اقدام نظامی و رسانهای خارق العاده هنگامی که سخنرانی سید حسن نصرالله به صورت زنده پخش میشد، در مقابل دوربینها با اعلام سید حسن نصرالله ناوچه پیشرفته ساعر اسرائیل هدف قرار گرفت، در گام بعد نیروهای حزبالله با کمک تونلهای فراوانی که در جنوب لبنان ساخته بودند مانند اشباهی نیروهای اسرائيل را غافلگیر میکردند، آنها طی این عملیاتها با انهدام شمار بسیار زیادی از تانکهای مرکاوا (ارابه پروردگار)، افسانه این تانکهای را بر باد دادند، حزبالله لبنان در این جنگ از بمب هایی به وزن 100 تا 500 کیلوگرم برای جلوگیری از پیشروی تانکها استفاده میکرد، برخی از آنها را نیز با موشکهای روسی کورنت منهدم میکرد. آخرین شگفتی حزبالله که منتهی به پایان جنگ شد ساقط کردن موفق هلیکوپتر اسرائیل بود.
🔻 «حزبالله در وضعیتی قرار میگیرد که جلویشان نیروهای دشمن بودند و اسرائیلیها نیروهای خود را با هلیکوپتر از بالای سر اینها منتقل میکردند به پشت سر که اینها را قیچی کنند، و رزمندهها تجهیزات دید در شب نداشتند و نمیتوانستند هلیکوپترها را بزنند. خیلی مستأصل شده بودند دیگر کاملاً نزدیک بود که جنگ را ببازند که یکی فرماندهها توسل میکند به حضرت زهرا (سلام الله علیها) و بعد در خواب حضرت زهرا(سلام الله علیها) را میبینند و به ایشان میگویند خانم کمکمان کنید. حضرت یک دستمالی در میآورند و تکان میدهند و میگویند که مشکلت حل شد. همان موقع که ایشان این خواب را میبیند، در میدان جنگ یک رزمنده به دلش میافتد که آر.پی.جی را برداشته و یک شلیکی در دل تاریکی بکند، با خودش میگوید ما که داریم همه چیزمان را از دست میدهیم حالا بگذار بزنیم، «یا زهرا» میگوید و در تاریکی شلیک میکند و در کمال ناباوری میبیند در آسمان یک انفجار رخ میدهد؛ میفهمد یک هلیکوپتر اسرائیل در آسمان بوده است، وقتی که هلیکوپتر را میزند، اسرائیلیها فکر میکنند اینها مجهز به تجهیزات دید در شب و شلیک به آن هستند و سریعاً عملیاتشان را متوقف و عقبنشینی میکنند.» [محمدى رىشهرى، محمد، خاطرههای آموزنده، مؤسسه علمى فرهنگى دارالحدیث، سازمان چاپ و نشر - قم - ايران، چاپ: 2، 1392 ه.ش ص ۱۶]
⬅️ ادامه دارد...
👇👇
شرح حال
#یادداشت ✍️مروری بر تاریخچه تقابل اسرائیل و گروههای مقاومت... (قسمت هفتم: جنگ 33 روزه) 🔻 بعد از خ
این متن ادامه یاداشتی است که پیش از این با همین عنوان در کانال گذاشته بودم.
هدایت شده از پژوهشکده باقرالعلوم
🖼 افسانه مرکاوا که در جنگ ۳۳ روزه برباد رفت و ارابه خدا به تابوتهای مرگ مبدل شد. به واسطه این شکست قراردادهای بسیار پر سود فروش این تانکها نیز لغو شدند و اسرائیل از این جهت نیز زیان زیادی دید.
#مقاومت #فلسطین #اسرائیل
#پژوهشکده_باقرالعلوم
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 eitaa.com/rboresearch
🆔 t.me/rboresearch
شرح حال
از دوستان بابت کمکهای که انجام دادند تشکر میکنم. رفقا عصرها ساندویچهای ساده مثل نان و پنیر و خیار
امروز روز آخر پذیرایی از زوار پاکستانی هست، عزیزان از فردا دیگر پول واریز نکنند.
ممنونم.🙏🌷
✍️ شرح حالی از مواجههام با نظام پزشکی در چند ماه اخیر...
🔻 دیروز پای پسرم درد میکرد بردمش بیمارستان، متخصص ویزیتش کرد، دوتا عکس رادیولوژی هم گرفت، باند پیچی هم شد، بدون اینکه هزارتومان پول بدهم.
🔻 چند وقت پیش هم یکی از بچهها را برده بودم یک جراحی مختصر داشت، نزدیک ۴ میلیون هزینه بیمارستان بود که من فقط ۱۹۰ هزارتومان دادم، آن هم گفت: چون بیمه تکمیلی هستین، میگیریم وگرنه همین هم رایگان میشد و این مبلغ را بیمه تکمیلی بهتان برمیگرداند.
🔻 پارسال هم برای تولد بچهام بیمارستان نیمه خصوصی رفته بودیم اما کلا از هزینههای بیمارستان و بستری دو روز مادر و فرزند، ۲ میلیون بیشتر نخواستیم پرداخت کنیم آن هم بیمه تکمیلی بخش عمدهاش را برگرداند.
⁉️ این چیزها جای شکر نداره؟! الحمد لله، هم باید شکر کرد هم باید گفت. البته میدانم اینها را که بگویی به برخی ناراحت میشوند و سعی میکنند هرجور شده انکارش کنند!
🔻 این ماه یکی از بستگانمون مشکلی براش پیش آمد باید میرفت بیمارستان، زنگ زدیم اورژانس آمد به صورت رایگان بردش بیمارستان نزدیک همانجا، بعد منتظر ماند تا نتایج آزمایشهای اولیه بیاد و گفته بود اگر بخواهید ببرید بخش دولتی ما مجدد از اینجا باز به صورت رایگان میبریمش بیمارستان بعدی که اینجا مشخص کند ولی خود همراهان گفتند: میخواهیم ببریم خصوصی. وقتی خودشان بردند خصوصی، خصوصی پذیرش نکرد و گفت: این کارش تخصصی هست و باید ببرین همان بیمارستان دولتی که از اول گفته بودند، آنجا متاسفانه کمبود جا و امکانات بود ولی به هرحال کار رو خیلی سریع انجام دادند و تشخیص درست هم دادند و مشکل رو فهمیدیم و داروی مناسب تجویز شد. از نظر هزینه به جهت پوشش بیمهای و دولتی بودن تقریبا هیچ هزینهای نداشت اما از جهت امکانات برای همراه مریض و ازدحام و کمبود امکانات مشکلاتی داشت، درمجموع چیزی که من میشنیدم همهاش فقط روایت مشکلات و کاستیها بود.
کاستیها همیشه همهجا هست، نمیگویم نباید گفت؛ اما همیشه در زندگی در همه امور اگر فقط کاستیها را روایت کردیم خودمان اذیت میشویم، باید نقاط قوت و امیدافزا را هم دید و آنها را هم روایت کرد. به تعبیر قرآن: آنچه از نعمتهای پروردگارت است را متذکر شو «وَ أَمَّا بِنِعْمَةِ رَبِّكَ فَحَدِّث»
https://eitaa.com/sharhe_hal
شرح حال
✍️ شرح حالی از مواجههام با نظام پزشکی در چند ماه اخیر... 🔻 دیروز پای پسرم درد میکرد بردمش بیمارست
نظر یکی از مخاطبان👇
سلام علیکم
وقتتون بخیر.
بنده هم مثل حضرتعالی،طلبه ام و انشاءالله خداوند قبول کنه طرفدار نظام و انقلابم و حاضرم توی این راه جان ناقابلم را بدهم.
ولی به نظرم در کنار پیشرفتها و دستاوردها و تسهیلات نظام پزشکی مون باید، واقعیتهای اون را هم گفت تا اینکه مخاطب فکر نکنه میخواهیم سرش کلاه بگذاریم.
مثلا شهر ما که به دارالعباده معروفه ، در کنار پزشکان متدینی که داره بسیاری از پزشکان جراحش برای عملهای شکستگی چیزی حدود ۴ تا سکه زیر میزی می گیرن.
این جدا از خرج بیمارستان هست.
حتی مریضی که از ۶ متر ارتفاع پایین پرت شده بود و در حال موت بود هم، نصف شب ازش همین درخواست را داشتند.
یا یکی از دکترهای زنان و زایمان همین قم که از ظاهرش و رفتارش فکر میکردی دکتر مذهبی ای هست برای حضور هنگام زایمان خودش ۸ میلیون اضافه میخواست به عنوان زیرمیزی. فساد در بحث پزشکی توی کشور ما غوغا میکنه.
پاسخ بنده:👇
سلام بله درسته فساد و زیر میزی گرفتن و زیاده خواهی در بخش پزشکی بیش از اندازه است.
بنده خدایی از دوستانم پزشکه، میگفت: در فضای پزشکی اگر بخواهی سالم و درست کار کنی درآمدت عملا یک چندم بقیه هم نمیشه.
مثلا پزشک عمومی توی درمانگاه اگه بخواهد کار کنه باید حتما بخش تزریقات و داروخانه را فعال و پر مشتری نگه داره؛
اگه مطب خصوصی بزنه حتما باید برای یک بیماری ساده کلی دارو بنویسه چون مریض بدون داروی زیاد فکر میکنه پزشک سواد نداره، گاهی باید به بدن فرصت داد خودش با بیماری کمی بجنگه و قوتش حفظ شه ولی بیمار میخواهد با مسکن یا چرک خشک کن یا چیزهای شبیه اون سریع علایمش کنترل بشه؛ اگر بخواهی زیبایی کار کنی خیلیهاش مشکل داره و خلاصه اگر شما به دل مریض کار کنی خلاف تقوا هست و مشتریهات هم میپره و هزینههای زیاد مطب جوابگویش نیست.
اگر بری در شبکه دولتی مثلا بهداشت و درمان، استخدام شدنش خیلی سخته، در شبکه خصوصی هم عملا درآمدت از اقل درآمدهای کارمندان دولتی است، فقط اسمت پزشکه.
برخی دوستان اشکال میکنند که مگر تفاوت یک کارگر زحمتکش با پزشک چیست که بین حقوق آنها باید فرق کند؟!
پاسخ بنده:👇
من نمیگم پزشک ها باید درآمد با اختلاف خیلی زیادتر از بقیه شغلها داشته باشند، اما به طور طبیعی هر کاری که زحمت و مسئولیت و استعداد بیشتری بخواهد اقلیت کمتری به سمت آن سوق پیدا میکنند و از پس آن بر میآیند، مثلا توی رشتههای مهندسی و... همینطوره حتی توی گرایشهای آنها.
یک پزشک عمومی هفت سال به شکل خیلی سختی تحصیل میکنه و مسئولیتش هم خیلی زیاده،
یک معلم چهار سال در شرایط خیلی راحتتر با حقوق و بیمه تحصیل میکنه و ایام تعطیلیش هم قریب به نیمی از ساله، بعد حقوق یک پزشک عمومی در شبکه خصوصی تقریبا برابر با یک معلم هست، بسیاری از کارمندان بیمه و بانک و پتروشیمی و برق و ... هم حقوقشان از پزشک عمومی بالاتره.
شاهد حرف بنده هم اینکه پزشکها رو با حقوق خیلی بالا در کشورهای عربی جذب میکنند و به کارگرها هم مبالغ خیلی کمتری میدهند.
عدالت مساوی تساوی نیست، اگر مثلا تحصیلات مختلف همه حقوق مساوی داشته باشند کسی دیگر سختی تحصیلات بیشتر را متحمل نمیشود، اگر کارهای نیازمند به استعدادهای بالاتر همان حقوق کارهای معمولی را داشته باشد دیگر افراد با استعداد زحمت انجام کارها را قبول نمیکنند، اگر مسئولیتهای بیشتر حقوقی برابر با مسئولیت کمتر داشته باشد دیگر کسی کسئولیت سنگینتر را قبول نمیکند.
@sharhe_hal
دیگه این کلیپهایی که صبر ایران اینقدره، ایرانیها فرشباف هستند، با در انتظار قرار دادن اسرائیل داریم اینجور به اونها خسارت میزنیم و... هم مسخره شده، وسط میدان جنگ اون طرف داره پشت سر هم میزنه، میکشه، ترور میکنه و خلاصه شما هم نشستی صبر استراتژیک میکنی، این صبر استراتژیک معنایش اینه که این جنگ خیلی هم به من ربطی ندارد من یک ضربه خوردم، سر حوصله و وقتش آن را جبران میکنم، بقیه جنایتهای شما ربطی به ما ندارد!
زاویه ورود یمن و حزب الله لبنان و مقاومت عراق هم اینچنین است؟! از فلسطین کلید رمز آلود فرج و مواضع صریح و روشن رهبری علیه اسرائیل در سالیان دراز اینچنین رویکردی در میآید؟!
صبر استراتژیک هم اگه زیاد شد مایه تحقیر و تمسخر است، قبلاً هر شب منتظر انتقام بودیم، بعدا هر صبح سریع خبرها را چک میکردیم، حالا دیگر هیچ کس منتظر خبر انتقام نیست، فکر کنم اسرائیلیها هم همینطور شدهاند.
اگر میخواهید بزنید، بزنید دیگر الان وقتش است، اسرائیل هم یادش رفت قرار است خونخواهی کنید.
@sharhe_hal
شرح حال
#یادداشت ✍️مروری بر تاریخچه تقابل اسرائیل و گروههای مقاومت... (قسمت هفتم: جنگ 33 روزه) 🔻 بعد از خ
✍️مروری بر تاریخچه تقابل اسرائیل و گروههای مقاومت... (قسمت آخر: جنگ بر سر موجودی اسرائیل)
🔻 شکست دوباره اسرائیل از حزبالله لبنان موجب تقویت جریانهای مقاومت اسلامی فلسطین از سال ۲۰۰۶ (۱۳۸۵ش) شد. تحقیر اسرائیل در این جنگ موسوم به ۳۳ روزه يك نفس تازه به جريان مقاومت داد. اسرائيل كه طعم تلخ شكست از حزب الله در ۲۰۰۰ و ۲۰۰۶ را داشت اين بار سراغ گروههاي مقاومت مثل حماس و جهاد اسلامي آمد و در سال ۲۰۰۸ با آنها درگير شد اما در کمال تعجب اینبار نیز غافلگیر شد و مجبور به پذیرش آتشبس در مقابل گروهی بسیار کوچکتر در ۲۲ روز شد.
🔻 اسرائیل برای اولين بار ديد كه از غزه، تلاويو را با موشكهای کوچکشان میزنند، به همین جهت به سرعت آتش بسی یکطرفه اعلام کرد و برای پیروزی بعدی بر فلسطینیها سامانههاي دفاع موشكي خود را تقویت کرد و گنبد آهنين را ساخت، نظارتهایش بر غزه را نیز افزایش داد و بر محدودیتهای مختلف مردم ساکن غزه افزود و ۴ سال بعد در ۲۰۱۲ مجددا به غزه حمله کرد ولی این جنگ را نیز پس از ۵ روز با اعلام آتش بس به پایان رساند. پس آن نیز در سالهای ۲۰۱۴ – ۲۰۱۸ – ۲۰۲۱ – ۲۰۲۲ جنگهایی بین اسرائیل و غزه شکل گرفت و در همه این جنگها، اسرائیل جنگ را بعد از مدتی تمام میکرد تا اینکه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۷ مهر ۱۴۰۲) اسرائیل بنا داشت طی طرحی مردم غزه را به سمت اردوگاههایی خارج از مصر کوچ دهد اما با حمله پیشدستانه نیروهای حماس با نام طوفان الاقصی غافلگیر شد و سختترین ضربه به حیثیت او وارد آمد.
🔻 اگرچه در این جنگ بیشترین فشار بر غزه متحمل شد اما تمام جبهه مقامت در این جنگ علیه اسرائیل متحد شدند و علاوه بر نیروهای حزبالله و ایران، نیروهای مقاومت عراق و یمن نیز وارد میدان مبارزه با اسرائیل شدند حتی کرانه باختری که در ابتدا در این جنگ وارد نشد و سیاست پذیرش مرگ تدریجی را بر مقاومت تریجح داد از حملات اسرائيل بینصیب نماند و مجبور به ورود به میدان مبارزه شد.
📌 آیا طی این سالها از قدرت نظامی اسرائیل کاسته شد؟! اسرائیلی که ظرف ۶ روز ۴ کشور عربی مصر - اردن - سوریه و عراق را شکست داد و پس از آن نیز در جنگهایی دیگر مجددا در جنگ با مصر و اردن و گروههای مقاومت فلسطینی، اراده خود را حاکم کرد، امروز توان نظامی ضعیفتری دارد؟!
آیا توان نظامی و تشکیلاتی گروههای مقاومت فلسطینی که پیش از آن بر پایه ناسیونالیسم و تفکرات چپ با اسرائیل میجنگیدند، از توان نظامی و تشکیلاتی حزبالله و حماس و جهاد اسلامی کمتر بود؟!
طی این سالها که صحنه نبرد با اسرائیل تغییر کرد و اسرائیل مجبور به پذیرش خواسته جریان مقاومت شد، وزن قدرت نظامی و تشکیلاتی گروهها و جریانهای مبارز نسبت به اسرائیل تغییری نکرد، آنچه تغییر کرد نگاه و نیت جنگ بود! اگر پیش از آن صحنه جنگ صحنه تقابل عرب و اسرائيل و قیام برای اعاده حیثیت اعراب بود، صحنه جنگ امروز صحنه تقابل اسلام و کفر، مظلوم و ظالم و قیام برای خدا و دفاع از اسلام و مظلوم است، تخلیه جنوب لبنان و پذیرش آتش بس و شروط مقاومت مقابل گروههای کوچک شبه نظامی حزبالله و حماس و جهاد اسلامی مدیون قیام لله این گروهها بود. این صحنه جدید هزینه دارد اما فقط از همین مسیر است که میتوان به پیروزی دائمی همراه با تامین عزت و شرف و آسایش و رفاه رسید.
پایان.
@sharhe_hal
صحبتهای دکتر پزشکیان در مورد استفاده از کسانی که در گذشته علیه نظام اقدامی داشتهاند یا رسما با احکامی مانند حجاب مبارزه میکنند و به آن پایبند نیستند، اشتباه بود، اگر آنها از آن کارها و سیاستها پشیمان بودند باز هم استفاده از آنها در پستهای کلیدی اشتباه است، چه رسد که پشیمان هم نیستند. حرفهای قابل نقد دیگری هم داشتند مثل برادری با آمریکا!
اما در قضیه صدور انقلاب حرف اشتباهی نزدند، چون بلافاصله بعد از حرفشان توضیح دادند که منظورشان چیست؟! الگو شدن ما را بهترین راه برای صدور انقلاب معرفی کردند و این همان حرف اصلی امام و آقا در بحث صدور انقلاب است.
قضیه حمایتهای ما از جریانهای مقاومت هم غیر از صدور انقلاب است، تصوری که برخی از صدور انقلاب دارند شبیه آن چیزی است که خط مهدی هاشمی برادر داماد آقای منتظری در واحد نهضتها دنبال میکرد و امام محکم با این تفکر برخورد کردند.
@sharhe_hal
سال ۱۳۸۴ بود که پیجر وارد بازار ایران شد و در تلوزیون تبلیغ میشد، چون هنوز شبکه موبایل توسعه نیافته بود و قیمت خط و گوشی موبایل خیلی گران بود، مدت کوتاهی پیجر وارد بازار ایران شد اما به سرعت با ارزان شدن خط تلفن همراه و هزینههای آن و گوشی، این تکنولوژی از بازار ایران جمع شد و جا نیافتاد.
اما در لبنان به علت گرانی بسیار زیاد هزینه ارتباط تلفنی، دو گزینه پیش روی مردم بوده است: استفاده از گوشیهای هوشمند و ارتباط اینترنتی که کاملا در اشراف صهیونیستها بوده است یا استفاده از پیجر که از همان شبکه تلفن استفاده میکند نه اینترنت و هزینه آن هم بسیار پایین است.
حالا چه کسانی معمولا از این پیجرها استفاده میکردهاند؟! کسانی که گزینه ارتباط اینترنتی را نمیخواستهاند استفاده کنند که عمدتا باید از نیروهای امنیتی و مخالف اسرائیل بوده باشند.
به همین خاطر است که برای اسرائيل میارزد اینقدر آشکار دست خود را در سوء استفاده از امکانات ارتباطی رو کند. باشد که سادهانديشانی که به تجهیزات غرب و خدمات آن خوش بین هستند، بفهمند دشمنی در چه ابعادی توسعه یافته است!
@sharhe_hal
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آنها که حساس هستند این فیلمها را بیشتر ببینند، ببینند چطور یک رژیم تروریست، ترور عمومی میکند.
آنها که به مجامع بینالمللی امید دارند، ببینند چطور همه مقابل یک رژیم تروریست ساکتند.
مقابل این رژیم جنایتکار جز جهاد راهی هست؟!
@sharhe_hal
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیمارستان آمریکایی در بیروت از ده روز قبل تمام پیجرهای کارکنان خود را جمع آوری کرده بوده است!
بعد سخنگوی دولت برادر آمریکا میگوید: ما هم مثل بقیه خبرنگاران در حال جمعآوری اطلاعات میدانی هستیم و از هیچ چیز خبر نداشتهایم.
@sharhe_hal
هدایت شده از شرح حال
✍️ اعتماد به ظالمان...
اينكه قرآن به ما ميگويد: «وَ لاٰ تَرْكَنُوا إِلَى الَّذِينَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّكُمُ النّٰارُ»(هود:۱۱۳)، اعتماد نكنيد به ظالمين، اين همين گرفتارى امروز مردم دنيا است. اعتماد ميكنند، پدرشان درمىآيد. ديديد در بعضى از اين كشورهاى عربى يك حركت خوبى انجام گرفت، يك مبارزهى خوبى بهوجود آمد، يك غوغايى به پا شد، يك بيدارىاى بهوجود آمد، منتها مثل شعلهاى كه بيايند روى آن خاكستر بريزند و خاك بريزند، خاموش شد؛ چرا؟ چون «لاٰ تَرْكَنُوا إِلَى الَّذِينَ ظَلَمُوا» را عمل نكردند. ركون (اعتماد) كردند به آمريكا، به رژيم صهيونيستى؛ نفهميدند چهكار بايد بكنند، [لذا] اينجورى ميشود.[1]
«لاٰ تَرْكَنُوا إِلَى الَّذِينَ ظَلَمُوا»؛ به كسى كه ستمگر است، به ظالم اعتماد نكنيد، گرايش پيدا نكنيد. «ركون» يعنى ميل پيدا كردن و گرايش پيدا كردن و اعتماد به او كردن، به آدم ظالم اعتماد نكنيد. نتيجهى اعتماد كردن به ظالم همين ميشود كه شما مىبينيد دولتهاى مسلمان، مجموعههاى اسلامى به ظالمترين و ستمگرترين عناصر عالَم اعتماد ميكنند و نتيجهاش را دارند مشاهده ميكنند و مىبينند.[2]
.....
📖 منبع:
[1] بيانات رهبری در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ در محفل انس با قرآن كريم در آستانهى ماه مبارك رمضان.
[2] بيانات رهبری در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹پس از تلاوت قرآن كريم توسّط قاريان.
🎙توضیح شفاهی
#معارف_انقلاب 3
📌با شرح حال همراه شوید.
@sharhe_hal
آقا جنگه رسماً
این ایده رو سالها قبل در انیمیشنهای مختلف نشون داده بودن که به وقتش یخچال و تلویزیون و لپتاپ و... همه به عنوان سلاحی علیه شما استفاده میشه.
نمونهاش انیمیشن جی فورس
چه جوری دیگه خوبه بفهمیم نباید به دشمنان اعتماد کرد و دشمن در دشمنی و خباثتش هیچ حدی ندارد!
فردا روزی این اتفاق در ایران چرا نتواند رخ دهد؟!
چرا این دشمنی را در واکسن و داروها و غذاهای وارداتی اعمال نکرده باشند؟!
@sharhe_hal