اما توضیح این نکته که با وجود پذیرش لزوم در پی تحقق اسلام حداکثری بودن، لزوم انقلابی بودن و معتقد به طی مراحل چندگانه انقلاب و رسیدن به تمدن اسلامی بودن، چرا ما نیازمند امام زمان هستیم؟!
در این باب دوسال قبل ماجرایی برایم پیش آمد و مطلبی نوشتم که این نیاز را توضیح میدهد و در مطلب ذیل آن را بازنشر میدهم.👇
هدایت شده از شرح حال
✍ما "امام زمان" نمیخواهیم...
✅ در تهران مشغول صحبت با جوانی تقریبا ۲۰ ساله بودم، میگفت: به نظر من ما "امام زمان" نیاز نداریم، این همه میگویند "امام زمان" ظهور کن، ظهور کن، که چی؟ بیاید چه کند؟ مگر ما عقل نداریم که نیاز به "امام زمان" داشته باشیم؟
✅ خیلی تعجب کرده بودم که این گزارهها چه ربطی به هم دارد، برای اینکه بهتر منظورش را بفهمم از او پرسیدم؟ مگر "امام زمان" میخواهد چهکار کند که اگر ما عقل داریم دیگر نیازی به او نداشته باشیم؟
✅ گفت: امام زمان میخواهد ما را مدیریت کند، امروزه هم مدیریت یک علم است و در دانشگاه تدریس میشود، ما با عقل خودمان میتوانیم بهترین مدیریت را داشته باشیم و امروزه با روشهای کاملا عقلانی و علمی که حاصل سالها تجربه است، معلوم است که برای مدیریت یک جامعه چه باید بکنیم، نیازی هم به کسی که به ما بگوید بکن و نکن نداریم.
✅ از نوع صحبت کردن بندهخدا متوجه شدم، دچار یک غرور کاذب علمی شده چون ظاهرا چندترم هم در دانشگاه درس خوانده بود، علوم دانشگاهی را هم خیلی جدی گرفته بود.
✅ برای اینکه هم غرور علمیاش را از او بگیرم تا بشود تازه با او صحبت کرد و هم اشتباهات مسلمگرفتهاش نسبت به علوم دانشگاه را خراب کنم از او پرسیدم؟
⁉️خب به نظر شما مدیریت سوسیالیستی بهتر است یا لیبرال؟ اصلا ویژگیهای مدیریت مبتنی بر لیبرال دموکراسی با لیبرال سرمایهداری چیست؟ و بندهخدا را بمباران سوالات از این دست کردم؛
✅ خلاصه بعد از کلی صحبت به این نتیجه رسیدیم که علوم جدید وحی منزل نیستند و هر کدام در مواجه با یک مسأله راهکارهای متفاوتی میدهند.
آنچیزی که برای دوست تازه دانشجو شده خیلی جالب شده بود اینکه اصلا تعریف کارآمدی و خوب بودن هم در هر نوع نگاه متفاوت است، مثلا در نگاه سوسیالیستی در اقتصاد، یک جامعه با یک سری ویژگیها جامعه ایدهآل است و در نگاه لیبرال سرمایهداری یک جامعه و خلاصه در نگاه دینی هم یک جامعه ایدهآل است و برای اینکه متوجه شویم کدام یک عقلانیتر است یا بهتر بگویم جامعه ایدهآل دینی چقدر عقلانی است و جامعه ایدهآل دیگران چقدر غیرعقلانی، خوب است با همین عقل خودمان آنها را مقایسه کنیم.
✅ گام آخری که دوست دانشجو فارق از اینکه کدام جامعه ایده آل را بهترین جامعه فرض کند، قانع شد، فقط "امام زمان"(عج) است که میشود به عنوان یک رهبر و مدیر اجتماعی به او اعتماد کرد بحث "عصمت امام زمان(عج)" بود.
⁉️ از او پرسیدم فرض کن شما جامعه ایدهآل هر مکتب که غربیها به آن "اتوپیا" و ما "مدینه فاضله" میگوییم را بررسی کردی از کجا میدانی آن مدیر یا رهبر واقعا به تو راست میگوید؟
🔹زندگی ویترینی یک طبقه محدود و اقلیت که برای ما به نمایش درآمده است را کنار بگذار و در مقام یک رهبر اجتماعی به زندگی توده مردم جهان حتی در همان کشورهای به ظاهر پیشرفته توجه کن و ببین چقدر رهبران این مکاتب در عهد خود برای رساندن توده مردم به جامعه ایدهآل راستگفتهاند و به نفع طبقه سرمایهدار عمل نکردهاند؟
🔹اصلا فرض کن آن مدیری که میخواهی به او اعتماد کنی راست هم میگوید از کجا معلوم او راه رسیدن به آن هدف را درست انتخاب میکند و اشتباه نمیکند؟
📌فرق معصوم و غیر معصوم اینجاست که معصوم هم بهترین راه سعادت بشر را به بهترین شکل میشناسد و هم در سخنگفتن راست میگوید و هم در تشخیص اشتباه نمیکند، وقتی شما فهمیدی که معصوم یعنی "خیر محض" یعنی کسی که همه این ویژگیها را دارد، رفتار عاقلانه چیست؟ هرچه بگوید بکن یا نکن، گوش نمیدهی؟!
http://sharhhal.blog.ir/1398/02/01
.........................
📝مطالب مرتبط:👇
🔹آخرین فصل شیطان
http://sharhhal.blog.ir/1397/06/24
🔹بشارتهایی برای نزدیک شدن فرج
http://sharhhal.blog.ir/1397/05/10-2
Emam_com_1367-01-14_720p_انتظار_فرج_و_معنای_صحیح_آن.mp3
8.45M
🔰امام خمینی(ره)
اینکه حکومت نباشد معنایش چیست؟!
ما چرا نیاز به حضرت داریم؟!
این متن پدر روحالله زم در مورد فرزندش که فعالیتهایش جلو چشم همه بود، برای من درس خوبی داشت:
گول داستانسراییها و مظلومنماییهایی که در عمده پروندهها میشود را نباید خورد.
البته ایشان هم ناراحت فرزندشان هستند و بنایی بر قضاوت این پدر ندارم، اما بسیاری از قضایایی که در شبکههای مجازی حاشیههای احساسی مختلف بر آن زده میشود تا به نحویی انقلاب را خراب کنند، همین حکایت را دارد.
قسمتی از پیام حجتالاسلام مروی به مناسبت درگذشت مرحوم آیتالله محمد یزدی:
ایشان دو دوره رئیس قوۀ قضائیه بود مسئولیتهای سنگینی در نظام جمهوری اسلامی داشت ولی زندگانی شخصی ایشان بر اساس ساده زیستی و آنچه که یک روحانی و یک عالم دین باید آنگونه مشی کند و آنگونه زندگی کند، ایشان یک وقتی به من میگفت من هیچ اندوختهای ندارم یک پول بازنشستگی که ظاهرا از قوۀ قضائیه یا کجا به من میدهند من زندگیم از آن تأمین میشود، همین چند روز قبل من به عیادتشان رفتم منزلشان، منزلی خیلی ساده و خیلی طلبهای داشتند، منزلی که یک روحانی باید اینگونه باشد، منزل و زندگی که برای همۀ روحانیون و همۀ مسئولین یک درس هست که وضعیت زندگی باید اینگونه باشد خداوند ان شاء الله غریق الطفا رحماتش قرار بدهد خدماتی را که در راه مکتب اهل بیت و در راه نظام اسلامی داشت از ایشان قبول بفرماید ان شاء الله.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺باغ وحش انسانی یک حقیقت ناگفته
🎥 موشن #جنتلمن_های_تروریست
⬅️ اثری از: میثم ابوالقاسمی
🎞 این مجموعه مستند موشن 30 قسمتی به ناگفته هایی از تاریخ استعمار اشاره دارد که توسط دستهای پنهان رسانه ای حذف شده اند.
❇️#گروه_مستند_شبکه_افق
#مدعیان_حقوق_بشر
#استعمار_تروریست_جنتلمن
#چپاول_کشتار_نسل_کشی
🔻اخبار گروه را از طریق لینک زیر دنبال کنید.
https://eitaa.com/mostanadofoghtv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اینم یه جشن تکلیف لاکچری👇
✍️ اینم یه جشن تکلیف لاکچری...
https://eitaa.com/sharh_hal/2978
⁉️ به نظر شما اینجوری دل دخترها رو شاد کردن، زیبا و شکیل جشن گرفتن و... اشکالی داره؟
✅ مسلما وقتی به صورت موردی نگاه کنیم نه اشکالی نداره، چقدر هم خوب که اینها رو اینجوری جذب کنیم با هنرمندی.
⁉️ و یا مثلا دانشآموزها رو با هواپیما برداری ببری سفر زیارتی، اونجا هم براشون هتل بگیری کلی حال کنند، اشکال داره؟
✅باز هم نه به صورت موردی چه اشکالی دارد؟ چقدر هم خوب است.
⁉️ پس مشکل کجاست؟ چرا میگویید لاکچری؟ چرا قید میزنید به صورت موردی اشکال ندارد؟
✅ بله این جور زندگی کردن اگر بشود کل زندگی ما اشکال دارد، اگر سبک زندگی ما و فرزندانمان بشود غرق شدن در رفاه، غرق شدن در لذتهای زندگی دنیا، بشود نچشیدن طعم سختی، آن وقت بد است، اشکال دارد.
✅ بچهها باید در زندگی طعم سختی را بچشند، طعم نداری را بچشند، اگر، هم اردوی جهادی رفتند و هم اردوهای نظامی و هم زیارت لاکچری، آن وقت اشکال ندارد.
✅ کسی که سبک زندگیاش همهاش لاکچری است، چطور میخواهد در میدان نبرد و جهادی که تا اسلام و کفر است، آن هم هست، استقامت کند، چطور میخواهد در میدان مبارزه با محرومیتها با محرومین همراه شود، غمخوار آنها باشد؟! چطور میخواهد این نفسش را رشد دهد؟!
✅ تا درد نداشته باشی و سختیها را تجربه نکنی رشد نمیکنی، استعدادها در سختیها و فشارها است که گُل میکنند، اگر این سختی با اراده و کنترل خود انسان باشد، میشود پله ترقی، میشود زهد.
✅ معنای زهد در اسلام یعنی در عین داشتن و توانایی بر نفس خود مسلط باشی و بیرغبتی به امور دنیوی نشان دهی، زهد وقتی فقر و نداری بر تو حاکم است، زهد نیست تحمل و صبر بر فقر و بدبختی است، این هم شاید شما را رشد دهد اگر عقدهای نشوی! اما آنچه سکوی رشد معنوی است، زهد است.
✅ امیرالمؤمنین(ع) فرمودند: ألا إنَّ الدنيا دارٌ لا يُسلَمُ منها إلاّ فيها (بالزُّهدِ).
بدانيد كه دنيا سرايى است كه هيچ كس از آن به سلامت نمىرهد جز با زهد.
✅ معمولا نگاه ما به زندگی دیگران حتی ثروتمندها و به ظاهر مرفهها نگاه اینستاگرامی است، فقط یک صحنه و تصویر، آن هم از خوشیهایشان را میبینیم اما سنت خدا اینگونه نیست، همه، حتی این ثروتمندها هم سختیهای خودشان را دارند، به تعبیر امیرالمؤمنین عليه السلام :
👈 المَصائبُ بِالسَّوِيَّةِ مَقسومَةٌ بَينَ البَرِيَّةِ.
مصیبتها بطور یکسان میان مردم تقسیم شده است.
✅ هرکسی در تقدیرش قسمتی از مصیبت و سختی است، اما خداوند به ما یک فرصت داده است و آن اینکه بخشی از این مصیبتها و سختیها را خودمان انتخاب کنیم، اردوی جهادی رفتن، نماز شب خواندن، سختی دارد، درس برای خدا خواندن، صبر برای خدا کردن، خمس و صدقه دادن و... همه اینها سختی دارند، اما سختیهایی که میتوانی با اراده خودت آنها را انتخاب و تحمل کنی تا عوضش از آن سختیهای مقدری که برایت مشخص شده است کاسته شود.
📌این میشود حیات طیبه.
https://eitaa.com/sharh_hal
✍ خواستهای که از مافوق میرزای ما بود...
🔰 در شهادت حاج قاسم معتقد بودم قضیه خیلی غیر عادی است از تحولاتی که در قلوب افراد مختلف به یکباره ایجاد شده بود به این جمع بندی رسیده بودم که این قلب حضرت حجت است که خیلی به درد آمده و غصه دار شدهاند آثار آن هم این است که مردم اینگونه قلبهایشان به درد آمده، این وحدت رویه و شور عجیب، این تغییر و به میدان آمدن به یک منبع مافوق ارتباطات و تبلیغات برمیگردد.
🔰 دستور به انتقام سخت را هم احساس میکردم خط و ربطش به حضرت حجت(عج) برمیگردد، شاهدم این بود که یک اتحاد و مطالبه عمومی از همه جا و همه تودههای مردم برای انتقام سخت راه افتاده بود تا جایی که حتی برخی از سستدلان که همیشه اینگونه مواقع دلها را سست میکنند، هم، زبان در کام فرو برده بودند.
🔰 این نظرم را جایی ابراز نکردم تا اینکه امشب مشغول مطالعه مباحث آیتالله حائری شیرازی بودم، ایشان فرموده بودند:
👈 «انگلستان هندوستان را با لشکر نگرفت با شرکت تجاری هند شرقی گرفت و این قرارداد تجاری تنباکو هم برای استعمار ایران بود، اگر آن فتوا که واسطهاش میرزاست اما پیداست که از بالاتر از میرزاست از یک منبع بالاتری آمده، نبود، ایران مثل هندوستان مستعمره انگلستان میشد. فتوای میرزا از آثارش معلوم بود که از یک منبع بالاتری آمده است چون مردم معتاد به چپق و قلیان یک دفعه همه را زمین گذاشتند. شما یک سیگاری را ترک بده من برایت کف میزنم، یکی، نه شما تنها، هزار تا بشوید یک سیگاری من به شما میدهم، یک سال هم من به شما مهلت میدهم، هر اعتباری هم میخواهی خرج کن. وقتی نخواهد نمیشود. در خواستن مردم دخیل شدن از مافوق میرزاست از پناهگاه همه ماست. از «الکهف الحصین و غیاث المضطر المستکین» از صاحب ماست.»
📌این انتقام سخت خواستهای از ما فوق میرزای ما بود!
@sharh_hal
🔰آیتالله مصباح یزدی:
🚩 آیا ممکن است این استقبال بینظیر از سردار #قاسم_سلیمانی بدون عنایت حضرت ولی عصر ارواحنا فداه باشد؟
٩٨/١٠/١۶
✍️ آقای عزیزی که ماجرا را به ظاهر ختم به خیر کردی!
🔰 یک بازپرس به صورت سرباز سیلی زده است؛ گاهی فکر میکنیم بله باید برویم در سیستم قضایی پیگیر این سیلی شویم، نباید کار را به رسانه بکشیم ممکن است آبروی نظام برود!
اما اگر به این راحتیها میشد پیگیر این بازپرس شد مطمئنا او هم جرأت نمیکرد اینچنین غلطی کند، آبروی نظام آن وقتی میرود که حتی وقتی این خبر سانهای میشود هم باز بازپرس بابلی به سزای عملش نمیرسد!
🔰 ممکن است بگویی فلانی مگر میدانی ماجرا چه بوده؟ فقط گشتن بیمورد بوده یا مورد دیگری هم بوده؟ اصلا قضیه از اساس راست است یا دروغ؟ مگر از این دروغهای ساختگی کم شیندهایم؟!
بله باید صبر کرد، باید مطالبه کرد، نه اتهام زد!
🔰 خب، صبر کردیم، قضیه هم روشن شد! چه شد؟! قضیه به راحتی حل و فصل شد! آقای بازپرس از سرباز عذرخواهی کرد و سرباز هم پذیرفت و گفت ما سرباز وطن هستیم و دنبال حاشیه برای نظام نیستیم! ما همه خوشحالیم...
🔰 اما حاشیه برای نظام همین است که قضیه را ختم به خیر کردید؟! این آقای بازپرس نباید تنبیه میشد؟! یک دعوای شخصی در کوچه و خیابان بوده و او سرباز را نشانده روی صندلی و دستور داده دستهایش را ببندند و به صورت او سیلی بزند! قضیه شخصی بود که ماجرا با بخشش سرباز تمام شود؟! این مردک که از مسئولیت و قدرتش اینجوری سوء استفاده میکند نباید به سزای عملش برسد! او دیگر شایستگی کارقضایی دارد؟!
🔰 آقای عزیزی که ماجرا را به ظاهر ختم به خیر کردی!
ختم به خیر نشد تا وقتی که مردم نبینند این بازپرس تنبیه شده است! ختم به شر شده است! تازه بازپرسهای دیگرت هم فهمیدهاند که حتی اگر قضیه سر به فلک هم بکشد و طبلش همهجا زده شود باز هم خبری نمیشود، هستند کسانی که به راحتی ختم به خیرش کنند تا برای نظام حاشیه سازی نشود!
https://eitaa.com/sharh_hal
✍️ هرکس من را جریمه کند یک سکه هدیه دارد...
🔰 حالا که ماجرای سرباز بابلی گل کرده است خوب است یکی از خاطرات آیتالله حائری را هم بازخوانی کنیم، مرحوم حائری نقل میکردند:
👈 «من دوره امامت جمعه اعلام کرده بودم هر نیروی انتظامی اگر توانست ماشین من را جریمه بکند من یک سکه به او میدهم، هر کسی باشد.
در این محل آباده من با خانمم میرفتم، ماشین خودم نبود، در راه یک جایی ایستگاه پلیس است یک ماکت از حافظیه است آن جا گذاشتهاند، ماشین پلیس آژیر کشید، پلیس آمد به راننده گفت بزن روی ترمز.
راننده زد روی ترمز، یک دفعه نگاه به چراغ عقبش کرد، چراغش روشن نشد. جریمه را برایش نوشت.
یک سکه تهیه کردم به فرمانده پلیس گفتم در صبحگاه به این پلیس که ما را جریمه کرده بده اینها هم بر اساس ساعت جریمه افسر را شناسایی کردند.
افسر احضار شد به عنوان که ماشین امام جمعه مرکز استان را جریمه کردی! گفت من که نمیدانستم ماشین امام جمعه است، خیال کرد مواخذهاش میکنند به خاطر این که جریمه کرده، آوردنش در صبگاه یک سکه را به او دادند.»
📌 این انقلاب وقتی الگو میشود، وقتی باقی میماند، وقتی دلهای مردم برای حفظ آن میتپد و برایش فداکاری میکنند که خاضعترین افراد در مقابل قانون، مسئولان و صاحبان قدرتش باشند، وقتی که همه در برابر قانون مساوی باشند.
https://eitaa.com/sharh_hal
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علی رغم قول فلان مسئول سپاه، فلان هیأت جهادی و ...
آخر کار خانم منصوریان وارد عمل شد و یک اقدام عملی انجام داد.
این مشکل هم نمونهای از بسیاری از مشکلات که در عالم مجازی هزاران مطالبه، وعده و... در مورد آن داده میشود، هزاران ساعت از وقت و انرژی صرف آن میشود ولی همه مجازی است و هیچ به هیچ.
همه شعار همه شبهه، رو کم کنی و... ولی آخر ماجرا یک اقدام کف میدان و عملی لازم است.
ای کاش ائمه جماعت و علماء همه محلهها و مناطق کوچک در این صحنهها وارد عمل میشدند و با کمک مردم محلی و امکانات تشکیلاتی مثل سپاه و... با الگویی شبیه جهاد سازندگی، در کنار مطالبات رسانهای کارها را حل و فصل میکردند.
البته منکر اقدامات عملی گروههای جهادی و سپاه در صحنههای مختلف نیستم، عرض در لزوم وجود یک سیستمهای پیشفرضی است که این قضایا را در موارد مختلف سریع پیگیری و حل و فصل کند.
مطمئنا سپاه و گروههای جهادی بدون حضور تودههای مردم در مناطق مختلف برای حل قضایا نمیتوانند به نتیجه برسند، وقتی عظمت کار کشور است باید امت برای حلش وسط میدان باشند.
پیوست تشکیلات و امت هم علماء هستند.
@sharh_hal
✍️ اندر احوال یک لایو جنجالی!
🔰 اخیرا فیلمی از خانمی منتشر شد که کارش لایو جنسی گذاشتن بود و در این وسط یک نوجوان ۱۴ ساله (تینیجر) با او لایو میرود و نوجوان چیزهایی میگوید که خیلیها حتی خود آن زن را هم تحت تأثیر قرار میدهد.
🔰 این فیلم به صورت گسترده در شبکههای مجازی منتشر شده بود خیلیها کنجکاو شدند و آمار آن خانم را درآوردند و احتمال زیاد بر فالورهای آن خانم هم افزوده شد.
⁉️ آیا انتشار این فیلمها درست است؟ آیا مصداق تشییع فاحشه و قبح شکنی است؟ نشر هدفمند و موردی آن چه؟ و سوالاتی از این دست، این وسط وجود دارد که خوب است در مورد آنها هم فکر کنیم و برای همهاش حجتی عندالله داشته باشیم.
🔰 اما به هر حال خیلیها ناراحت حتی ناامید شدند و گفتند نسل جدید از دست رفت، دیگر امیدی به این نوجوانها نیست.
🔰 اما بیاییم نقاط امیدوار کننده همین فیلم را ببینیم؟ آن زنی که کارش لایو جنسی گذاشتن بود وقتی حس مادری به او دست داد وقتی برای لحظاتی فطرت و عقل او حاکم شد چه قضاوتی کرد؟ اعتراف کرد که کار اشتباهی میکند! اعتراف کرد که حاضر نیست فرزند خودش وارد این فضاها شود! آن نوجوان با وجودی که در این فضاها بود اما غیرتی روی مادر و خواهر خودش داشت و دوست نداشت مادر و خواهرش در این فضاها باشند. همه قبول داشتند که این کار اشتباه است.
🔰 یک نکته بسیار مهم که در فلسفه تبیین میشود و آیات مختلفی نیز بر آن دلالت دارد این است که در کل عالم این حق است که جریان دارد و باطل مانند کفی بر روی جریان حق است. همیشه غلبه با حق است و باطل فقط جولانی دارد.
وقتی باطل بر حق غلبه پیدا کند آن وقت زمان فروپاشی است، پس هرجا امری باقی است چون هنوز غلبه حق در آن امر باقی است.
🔰 آنچه در آخرالزمان رخ میدهد ظهور فساد است، نه غلبه فساد، یعنی فساد خود را بیشتر آشکار میکند، بیشتر پرده دری میکند.
🔰 تعابیری چون:
👈«یملاء اللّه به الارض قسطا و عدلا بعد ما ملئت ظلما و جورا»
و
👈«كَثُرَ اَلْجَوْرُ وَ اَلْفَسَادُ وَ ظَهَرَ اَلْمُنْكَرُ وَ أَمَرَ أُمَّتُكَ بِهِ وَ نَهَى عَنِ اَلْمَعْرُوفِ وَ اِكْتَفَى اَلرِّجَالُ بِالرِّجَالِ وَ اَلنِّسَاءُ بِالنِّسَاءِ وَ صَارَ اَلْأُمَرَاءُ كَفَرَةً وَ أَوْلِيَاؤُهُمْ فَجَرَةً وَ أَعْوَانُهُمْ ظَلَمَةً»
و دیگر تعابیر از این دست را هم باید در کنار این مطلب دید که با همه این شرایط باز هم غلبه با حق است و کثرت ظلم و جور به معنای غلبه آن نیست.
📌و اعْمُرِ اللَّهُمَّ بِهِ بِلَادَكَ وَ أَحْيِ بِهِ عِبَادَكَ فَإِنَّكَ قُلْتَ وَ قَوْلُكَ الْحَقُ ظَهَرَ الْفَسادُ فِي الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ بِما كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ فَأَظْهِرِ اللَّهُمَّ وَلِيَّكَ وَ ابْنَ وَلِيِّكَ وَ ابْنَ بِنْتِ نَبِيِّكَ الْمُسَمَّى بِاسْمِ رَسُولِكَ صَلَوَاتُكَ عَلَيْهِ وَ آلِهِ فِي الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ حَتَّى لَا يَظْفَرَ بِشَيْءٍ مِنَ الْبَاطِلِ إِلَّا مَزَّقَهُ.
https://eitaa.com/sharh_hal
از امام صادق(علیه السلام) روایت شده است که پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) فرمودند:
👈مَنْ سَعَى لِمَرِيضٍ فِي حَاجَةٍ قَضَاهَا أَوْ لَمْ يَقْضِهَا خَرَجَ مِنْ ذُنُوبِهِ كَيَوْمَ وَلَدَتْهُ أُمُّهُ»
🔹هر كس براى قضاى حاجت بيمارى كوشش كند، و آن را بتواند بانجام رساند يا نتواند، از گناهانش پاك شده همچون روزى كه مادرش او را زائيده است.
👈فَقَالَ رَجُلٌ مِنَ اَلْأَنْصَارِ بِأَبِي أَنْتَ وَ أُمِّي يَا رَسُولَ اَللَّهِ فَإِنْ كَانَ اَلْمَرِيضُ مِنْ أَهْلِ بَيْتِهِ أَ وَ لَيْسَ ذَلِكَ أَعْظَمَ أَجْراً إِذَا سَعَى فِي حَاجَةِ أَهْلِ بَيْتِهِ؟
🔸در اينجا مردى از انصار گفت: يا رسول اللّٰه پدر و مادرم بفدايت اگر مريض از بستگان و خانوادۀ خود باشد، آيا اجرش بيشتر نخواهد بود هر گاه در رفع نياز آنان بكوشد؟
👈قَالَ «نَعَمْ أَلاَ وَ مَنْ فَرَّجَ عَنْ مُؤْمِنٍ كُرْبَةً مِنْ كُرَبِ اَلدُّنْيَا فَرَّجَ اَللَّهُ عَنْهُ اِثْنَتَيْنِ وَ سَبْعِينَ كُرْبَةً مِنْ كُرَبِ اَلْآخِرَةِ وَ اِثْنَتَيْنِ وَ سَبْعِينَ كُرْبَةً مِنْ كُرَبِ اَلدُّنْيَا أَهْوَنُهَا اَلْمَغْصُ»
🔹 فرمود: آری هر كس يك گرفتارى از گرفتاريهاى دنيائى مؤمنى را برطرف كند، خداوند سبحان هفتاد و دو گرفتارى و رنج آخروى او را برطرف سازد، و هفتاد و دو ناراحتى از رنجهاى دنيائى او را كه کمتر از همۀ آنها بيمارى قولنج است، برطرف نماید.
📝من لا يحضره الفقيه ج ۴، ص: ۳.
@sharh_hal
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰برای ثبت در تاریخ که چه کسانی به اسم عقلای قوم و کارشناس چگونه منافع این مردم را تباه کردند!
«امینزاده» معاون حقوقی سابق روحانی:
🔹در برجام، هیچ مشاورهای بهعنوان معاون حقوقی رئیس جمهور از من نگرفتند.
🔹برای برجام جلساتی را با اساتید برگزار کردم؛ حسین فریدون تماس گرفت گفت به شما چه ربطی دارد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 برای ثبت در تاریخ که با چه وعیدهایی برجام را در ۲۰ دقیقه تصویب کردند!
👈 مذاکرات ایران با گروه ۱+۵ و قرارداد #برجام داستانی طولانی است، اینکه برخی میگفتند هر روز عدم تصویب آن ۱۰۰ میلیون دلار در روز به کشور ضرر میزند، حالا که آمریکا بیش از ۹۰۰ روز است از برجام خارج شده، این ضرر و زیان را بر فرض بازگشت دولت جدید ایالات متحده به این قرارداد بینالمللی، چه کسی بر عهده خواهد گرفت؟
.
آلزایمر دارد؟ یا آتو دارند؟
🔹وقتی چند تعبیر را از چند مقام دولتی کنار هم می گذارید، عمق خسارت های سوء مدیریت شخص آقای روحانی در حوزه دیپلماسی را نشان می دهد:
♦️معاون وزیر خارجه پنج سال قبل، جمله ای گفت که تیتر یک روزنامه شرق شد: "امضای کری تضمین است".
🔹اما آقای عراقچی، چند سال بعد اذعان کرد«نتیجه پایبندی به برجام، تحریم های بیشتر بود. درسی که از برجام گرفتیم این بود که مقاومت بهتر از رویکرد فعلی دولت در سیاست خارجی جواب می دهد».
♦️آقای ظریف هم که می گفت "امکان ندارد آمریکا زیر تعهدش بزند"، سرانجام اعتراف کرد: «توافق با آمریکا، به اندازه جوهر روی کاغذ هم ارزش ندارد».
🔹منطبق بر همین عبرت ها، سخنگوی وزارت خارجه امروز تاکید کرده "برجام نشان داد امضای ظریف، از کل دولت آمریکا معتبر تر است".
💢با وجود همه این اعترافات تلخ و پر هزینه، جای سوال است که آقای روحانی باز هم بگوید "ترامپ کم سواد، با یک خط خطی از برجام خارج شد؛ رئیس جمهور (جدید) آمریکا فقط یک امضا کند، به تعهدات بر میگردیم"!
🔹معنای دیگر حرف روحانی، این است که "امضای بایدن تضمین است"! یعنی او هیچ درسی از خیانت و عهدشکنی اوباما و ترامپ نگرفته است.
♦️روحانی چرا به فاصله پنج سال، دو بار چک سفید امضا به آمریکا می دهد و به جای طلبکاری مشروع، خود (کشور) را گروگانِ تضمین دادن به دشمن می کند؟ آیا چیزی در ذهن او به عنوان تجربه و عبرت انباشته نمی شود؟ دچار آلزایمر حادّ شده؟ یا همه اینها را بهتر از هر کس می داند، اما آتویی دست طرف مقابل دارد؟!
@IMANI_mohammad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روحانی: آن کمسواد تاجر مسلک کاغذ را خط خطی کرد و از برجام خارج شد؛ حالا نفر بعد بیاید یک کاغذ خوب بیاورد و یک امضا بکند.
پ.ن: آن موقع که میگفتند امضای کری تضمین است! با کمال وقاحت حالا میگویند امضای بایدن تضمین است!
🔰حضرت آقا در جلسه مربوط به بزرگداشت سالگرد شهادت حاج قاسم فرمودند:
👈قضایای مرحوم شهید سلیمانی عزیزمان، قضایای مردمی است؛ یعنی بایستی خود مردم -که واقعاً علاقه دارند؛ که خب نشان دادند در تشییع و مانند آن- در بخشهای مختلف، کارهای گوناگون، تلاشهای فرهنگی و غیره، مشارکت و ابتکار داشته باشند؛ [کارها را] منحصر نکنیم در یک مجاری خاصّی.
........
✅ یکی از خانمهای روستای اکبرآباد کوار، به صورت خودجوش یک مسابقه نقاشی از سردار بین بچههای محل برگزار کرده است و بچهها نقاشیهایشان را برای ایشان میفرستند و ایشان هم آن را به اشکال مختلف مثل وضعیت و... نمایش و جایزه میدهد.
🔻یک کار فرهنگی مردمی و زیبا😊
@sharh_hal
✍️ معتمدین لیبرالها... (قسمت اول: هاشمی و روحانی)
🔰 یکی از طیفهای اصلی حاضر در صحنه انقلاب لیبرالهای مذهبی بوده و هستند، لیبرالها در طول انقلاب همیشه نقش حلقهی واسط را برای به قدرت رسیدن منافقین و نفوذیها داشتهاند. آنها از ابتدای انقلاب بوده و هستند و به قول حضرت امام:
👈«ما هنوز هم چوب اعتمادهاى فراوان خود را به گروهها و ليبرالها مىخوريم.» (صحيفه امام، ج ۲۱؛ ص: ۲۸۶)
🔰 اشکال اصلی حضرت امام در نامه ایشان به منتظری مبنی بر عدم صلاحیت وی برای تصدی رهبری نظام نیز همین اعتماد وی به لیبرالها بود:
👈 «با دلى پر خون و قلبى شكسته چند كلمهاى برايتان مىنويسم ... از آنجا كه روشن شده است كه شما اين كشور و انقلاب اسلامى عزيز مردم مسلمان ايران را پس از من به دست ليبرالها و از كانال آنها به منافقين مىسپاريد، صلاحيت و مشروعيت رهبرى آينده نظام را از دست دادهايد.» (صحيفه امام؛ ج ۲۱؛ ص: ۳۳۰)
🔰 هاشمی رفسنجانی و امروز هم شاگرد ممتاز او حسن روحانی شاید مهمترین راه و کانال به قدرت رسیدن لیبرالها در انقلاب بودهاند، هاشمی در خاطرات خود در شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۶۰مینویسد:
👈«ساعت شش بعدازظهر آقاى مهندس [مهدى] بازرگان آمد. درباره اختلافات جارى و مشكلات موجود و جنگ و صلح و خيلى چيزهاى ديگر، يك ساعت مذاكره كرديم.
به ايشان گفتم تا ما قدرت تصميمگيرى و انتصاب داشتيم، سعى كرديم، آقايان را در صحنه داشته باشيم، حتى بعد از استعفاى ايشان و تجديد شوراى انقلاب. ولى بعد از تشكيل مجلس، ما ديگر تصميمگير نبوديم و نيروهاى تندتر خط امام، حاضر نبودند كه محافظهكارى كنند و ليبرالها را در پستهاى كليدى بپذيرند و فعلًا تنها دوره دولت انقلابى خط امامىهاست.
نهادهاى انقلابى و مجلس و شوراى قضائى و حزبالله حكومت ليبرالها را تحمل نمىكنند. بهتر است آقايان اگر حسن نيت دارند، دست از تضعيف بردارند و همكارى كنند.» (كارنامه و خاطرات، عبورازبحران، فروردين ۱۳۶۰، ص : ۷۳.)
📌ادامه دارد...
@sharh_hal
✍️ معتمدین لیبرالها ( قسمت دوم: امجد و منتظری...)
🔰 «امروز غرب و شرق به خوبى مىدانند كه تنها نيرويى كه مىتواند آنان را از صحنه خارج كند، اسلام است. آنها در اين ده سال انقلاب اسلامى ايران ضربات سختى از اسلام خوردهاند و تصميم گرفتهاند كه به هر وسيله ممكن آن را در ايران كه مركز اسلام ناب محمدى است نابود كنند. اگر بتوانند با نيروى نظامى، اگر نشد، با نشر فرهنگ مبتذل خود و بيگانه كردن ملت از اسلام و فرهنگ ملى خويش و اگر هيچ كدام از اينها نشد، ايادى خودفروخته خود از منافقين و ليبرالها و بىدينها را كه كشتن روحانيون و افراد بيگناه برايشان چون آب خوردن است و در منازل و مراكز ادارات نفوذ مىدهند كه شايد به مقاصد شوم خود برسند. و نفوذيها بارها اعلام كردهاند كه حرف خود را از دهان سادهانديشان موجّه مىزنند.» (صحيفه امام؛ ج ۲۱؛ ص: ۳۲۶)
🔰 اگر امروز برخی از سخنان سادهاندیش موجهیی چون آقای امجد تعجب میکنند، دیروز هم برخی از سخنان منتظری تعجب میکردند، دیروز منتظری تحت تأثیر مهدی هاشمی بود امروز امجد تحت تأثیر پسرش است.
🔰 اگر فیلم پسر آقای امجد را مشاهده کنید معلوم میشود، سخنان آقای امجد دیکته شده چه کسی است!
✅آن روز اگر منافقین معلوم الحال دست به ترور میزدند و با بیش از ۱۷ هزار ترور سعی کردند تا کشور را به آشوب بکشند و به نقطه جوش برسانند تا به قول خودشان به انقلاب سرخ نزدیک شوند؛ لیبرالهایی هم پیدا میشدند تا وقت اعدام آنها یک منتظری سادهاندیش را پیدا کنند و با القائات خود، از دهان او به اعدام منافقین اعتراض کنند.
✅امروز هم اگر منافقی مثل روحالله زم در شبکه آمد نیوز تدارکات آشوب و کشتار در کشور را سامان میدهد، آموزش ساخت مواد منفجره به مخاطبانش میدهد و یا قبل از دستگیریاش در گفتگو با شبکه کلمه اعتراف میکند ما تلاش کردیم روحانی را برسر کار بیاوریم تا به کمک او تضادهای جامعه زیاد شود و کشور به آشوب کشیده شده و به نقطه جوش نزدیک شود، لیبرالهایی هم پیدا میشودند تا وقت اعدام او یک امجد سادهاندیش را پیدا کنند و با القائات خود، از دهان او به این اعدام اعتراض کنند.
@sharh_hal
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراف روحا... زم به تلاش برای به آشوب کشاندن کشور و تقویت تضادها و رساندن کشور به نقطه جوش با حمایت از روحانی!
@sharh_hal