eitaa logo
قوانین اداری (دکتر مهدی ملکی)
270 دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
139 ویدیو
5هزار فایل
نگرشی بر منابع انسانی از منظر قوانین و مقررات و دانش مدیریت جهت ارتباط با مدیر کانال به آیدی زیر پیام ارسال نمایید : @maleki3881
مشاهده در ایتا
دانلود
4_5796314758319708106.pdf
337.9K
بخشی از پرداخت‌های کارمندان دولت به نتایج ارزشیابی عملکرد آنان منوط خواهد شد سازمان اداری و استخدامی کشور پیش نویس دستورالعمل اجرایی مدیریت عملکرد کارکنان را منتشر کرد بر اساس این پیش نویس، بخشی از پرداخت‌های پرسنل به نتایج ارزشیابی کارکنان منوط خواهد شد.
در ایام استراحت پزشکی و استعلاجی کارگران، پرداخت حق اولاد(کمک عائله مندی) به عهده کیست؟ - بموجب ماده 74 قانون کار، ایام استراحت پزشکی، جزء سابقه کار و سابقه باز نشستگی است.(سابقه بازنشستگی یعنی جزء سابقه بیمه حساب میشه و سابقه کار یعنی جزء ایام اشتغال در کارگاه محسوب میشه) -بموجب ماده 87 قانون تأمین اجتماعی، کمک عائله مندی(حق اولاد) ایام اشتغال کارگر توسط کارفرما باید پرداخت گردد. - سازمان تامین اجتماعی، غرامت دستمزد ایام بیماری را پرداخت می‌کند و این غرامت دستمزد ایام بیماری،شامل حقوق و مزایایی می‌شود که ماخذ پرداخت حق بیمه است. لذا حقوق و بن و مسکن که ماخذ پرداخت حق بیمه هستند، مشمول غرامت دستمزد پرداختی توسط تأمین اجتماعی هستند ولی حق اولاد ماخذ پرداخت حق بیمه نیست و مشمول غرامت دستمزد پرداختی تامین اجتماعی نیست و بموجب َ تبصره الحاقی به بند یک ((تصویب نامه شماره 62602مورخ 7/7/57هیات وزیران)) مصوب 31/3/59کمیسیون شماره 2 شورای انقلاب مزایایی که ماخذ پرداخت حق بیمه نیستند(مثل حق اولاد) همانند ایام اشتغال توسط کارفرما پرداخت می‌شود.
مرخصی تشویقی کارگران مرد که صاحب فرزند می‌شوند، چند روز است؟ با تصویب ماده واحده قانون اصلاح قوانین تنظیم جمعیت و خانواده در تاریخ 20 خرداد 1392،برای کارگران مرد که دارای فرزند می شوند به شرط آنکه همسرشان شاغل باشد 14 روز مرخصی تشویقی پیش بینی شد و قانون برای کارگران مرد که همسرشان شاغل نیست، این مرخصی تشویقی را پیش بینی نکرده است. حتی بند((الف)) ماده 103 قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، که 3 روز مرخصی تشویقی برای مردان که صاحب فرزند می شوند، پیش بینی کرده ناظر به بخش‌های دولتی وعمومی غیردولتی است نه بخش خصوصی.
اهداف کمّی قضایی و حقوقی در قانون برنامه پنجساله هفتم بر اساس پیش‌بینی این قانون قرار است سالانه ۱۱۵۰ قاضی و ۳۴۵۰ کارمند به قوه قضاییه اضافه شوند. همچنین قرار است در پایان مهلت اجرای قانون، به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت، ۱۷۸ وکیل و ۶۹ سردفتر اسناد رسمی در کشور وجود داشته باشد. یک هدف قضایی دیگر این قانون این است که در سال ۱۴۰۷، نسبت آرای اجرا نشده دیوان عدالت اداری به ۲۰ درصد آرا برسد.
دیه شکستن دندان چقدر است؟ مطابق ماده ۶۱۶ قانون مجازات اسلامی:از بین بردن تمام دندان های دائم بیست و هشتگانه دیه کامل دارد که به ترتیب زیر توزیع می شود. الف:دندان های جلو که عبارتند از:پیش، چهارتایی و نیش که از هر کدام دو عدد در بالا و دو عدد در پایین می روید و جمعا دوازده عدد است، هر کدام یک بیستم دیه کامل دارد. ب:دندان های عقب که در چهار سمت پایانی از بالا و پایین در هر کدام یک ضاحک و سه ضرس قرار دارد و جمعا شانزده عدد است، هر کدام یک چهلم دیه کامل دارد. دیه کامل معادل یک میلیارد و دویست میلیون تومان است که یک بیستم آن برابر با ۶۰ میلیون تومان و یک چهلم آن معادل ۳۰ میلیون تومان است.
هدایت شده از مهدی ملکی
⭕️ ثبت امضا در کارزار برگزاری دادگاه علنی پرونده کرسنت و انتشار صورت جلسات دادگاه 🔹با توجه به اهمیت موضوع مبارزه با فساد و روشنگری برای افکار عمومی از قوه قضاییه تقاضا می‌شود جلسات باقی مانده از دادگاه کرسنت را علنی برگزار کند یا صورت جلسات دادگاه های برگزار شده را در اختیار رسانه ها قرار دهد. امضاء و حمایت بفرمایید: https://www.karzar.net/134964
قوانین ایثارگران ( مهدی ملکی) هم اندیشی مسائل مرتبط به امور ایثارگران از منظر قوانین اجرایی و دانش مدیریتی https://eitaa.com/isaargaran_Shomal ..................................................... قوانین اداری ( مهدی ملکی) نگرشی بر منابع انسانی از منظر قوانین و مقررات و دانش مدیریت جهت ارتباط با مدیر کانال به آیدی زیر پیام ارسال نمایید : @maleki3881 https://eitaa.com/sharvand_S ..................................................... https://eitaa.com/joinchat/354877776C2e798d21cd گروه درد دل ایثارگران(مهدی ملکی) .................................................... https://eitaa.com/joinchat/283575068C0341e711ef گروه " آشنایی با قوانین اداری و استخدامی" از آحاد کارکنان و کارگران شاغل و بازنشسته که نیاز به دسترسی به قوانین موضوعه و مشاوره حقوقی در زمینه مشکلات اداری و استخدامی دارند ، برای عضویت دعوت بعمل می آورد. .................................................... گروه گفتمانی و اندیشه ورزی " مکتب حاج قاسم" https://eitaa.com/joinchat/1130365114Cb3a94aec90 ..................................‌‌‌‌‌‌‌‌.................. گروه؛ رویکردی بر روش تحقیق و مقاله نویسی https://eitaa.com/ravesh_R
اعمال نرخ جدید جرائم رانندگی از امروز افزایش مبالغ جرایم رانندگی از امروز ۲۳ تیرماه ۱۴۰۳ اجرایی می‌شود. مهم‌ترین‌ها: عبور از چراغ قرمز: ۴۰۰ هزار تومان ورود ممنوع: ۲۵۰ هزار تومان توقف ممنوع: ۱۰۰ هزار تومان توقف دوبله: ۱۵۰ هزار تومان استفاده از موبایل: ۱۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان دنده عقب در بزرگراه: ۵۰۰ هزار تومان لایی کشیدن: ۵۰۰ هزار تومان نداشتن بیمه شخص ثالث: ۱۵۰ هزار تومان سرعت غیرمجاز: تا ۱۰ کیلومتر: ۱۰۰ هزار تومان تا ۲۰ کیلیومتر: ۱۵۰ هزار تومان تا ۳۰ کیلومتر: ۲۰۰ هزار تومان تا ۴۰ کیلومتر: ۲۵۰ هزار تومان تا ۵۰ کیلومتر: ۳۰۰ هزار تومان بیش از ۵۰ کیلومتر: ۵۰۰ هزار تومان رکورد: رانندگی در حالت مستی یا روان‌گردان: یک و نیم میلیون تومان
نامه رییس دیوان عدالت اداری به وزیر علوم درباره غیرقانونی‌بودن احتساب نمرات مردودی در معدل دانشجویان  رئیس دیوان عدالت اداری در مکاتبه‌ای با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بر منع «قاعده‌گذاری جزیره‌ای دانشگاه‌ها» در مورد احتساب نمرات مردودی دانشجویان در میانگین کل نمرات تاکید کرد. به گزارش شبکه خبری _ استخدامی _ دانشجویی به نقل از روابط عمومی دیوان عدالت اداری، به موجب آرای متعدد هیئت عمومی دیوان عدالت اداری از جمله آرای  شماره ۹۳۱-۹۳۲ مورخ ۱۴۰۱/۵/۲۵، ۷۳۰۶ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۸، ۲۷۱۰ مورخ ۱۴۰۱/۱۱/۲۵ و ۸۱۸۷ مورخ ۱۴۰۲/۴/۲۷ مکرراً مصوبات دانشگاه‌های مختلف مبنی بر «احتساب نمرات مردودی دانشجویان در میانگین کل نمرات» را مغایر قانون تشخیص و اقدام به ابطال این مصوبات کرده است. با این حال قاعده‌گذاری جزیره‌ای دانشگاه‌ها در موضوع مزبور متاسفانه موجب تکرار مفاد ابطالی فوق الذکر در مصوبات دانشگاه‌های دیگر شده و این امر اسباب افزایش پرونده‌ها در دیوان را ایجاد کرده است. از سوی دیگر مطابق ماده ۹۲ قانون دیوان عدالت اداری «چنانچه مصوبه‌ای در هیئت عمومی ابطال شود، پس از ابلاغ رای به طرف شکایت یا انتشار در روزنامه رسمی، رعایت مفاد آن برای مرجع طرف شکایت و سایر مراجع و مقامات مسئول دستگاه‌های موضوع ماده ۱۲ این قانون الزامی است. هرگاه مراجع و مقامات مذکور مصوبه جدیدی تحت هر عنوانی مغایر با مفاد رای مذکور تصویب کنند، به درخواست رئیس دیوان موضوع به صورت خارج از نوبت و بدون رعایت مفاد ماده ۸۳ این قانون و فقط با دعوت از نماینده مرجع صدور مصوبه جدید، در هیئت صادرکننده رای قبلی، رسیدگی و از تاریخ تصویب ابطال می‌شود. در صورتی که مصوبه جدید ابطال و مشخص شود که وضع آن به جهت عدم تبعیت از مفاد آرای قبلی صادره از سوی هیئت عمومی دیوان بوده است، مقامات و اعضایی که برخلاف رای دیوان مبادرت به وضع چنین مقرره‌ای کرده‌اند، مسئول جبران خسارات وارده به اشخاص بوده و به عنوان مستنکف شناخته شده و مشمول ماده ۱۱۲ این قانون میشوند.» در همین راستا حجت‌الاسلام حکمتعلی مظفری رئیس دیوان عدالت اداری طی مکاتبه‌ای خطاب به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد: شایسته است به منظور تحقق اصول اداره مطلوب و جلوگیری از هدررفت بیت‌المال و در راستای پاسداری و تضمین حقوق دانشجویان و نهایتاً پیشگیری از ورود پرونده به دیوان عدالت اداری، دستورات لازم جهت ابلاغ مفاد آرای مذکور به دانشگاه‌ها را صادر فرمایید تا ضمن تامین حاکمیت قانون، از وضع مصوبات مغایر قانون در نهادهای مذکور جلوگیری شود. در صورت عدم تبعیت نهادهای مزبور از مفاد رای فوق الذکر، دیوان عدالت اداری ضمن عملیاتی‌سازی ماده ۹۲ قانون دیوان عدالت اداری، در راستای اجرای ماده ۱۲۱ قانون اخیرالذکر و حمایت از حقوق عمومی و منافع بیت‌المال، مراتب را جهت پیگیری به سازمان بازرسی کل کشور اعلام خواهد کرد.