کارمان به کجا رسیده...
🔻به راستی کارمان به کجا رسیده که حسینیه جماران که روزی قلب تپنده مستضعفین و پابرهنگان جهان بود، امروز به محل تجمع فتنه گران تبدیل شده است؟!
⭕️ ذائقه انسان تلخ میشود وقتی صحنه هایی مانند حضور و اجتماع فتنه انگیزان و دشمنان خط امام، همچون خاتمی و روحانی را در محل زندگی و سخنرانی امام میبیند.
‼️بله، اصلا تعجب نکنید، امام به همین راحتی #تحریف میشود!
مگر تحریف چیزی غیر از این است؟
🔴 تحریف یعنی آنچه نماد امام و رهبر پابرهنگان و مظلومان عالم بوده، نماد و محل تجمع طرفداران ظالمین و مستکبرین شود.
🌀در مظلومیت امام همین مقدار بس که مدیریت بیت ایشان و حسینیه جماران در دست کسی همچون حسن مصطفوی قرار گیرد که با دیدن فتنه انگیزان قند در دلش آب میشود.
⁉️گویی خودش و برادرانش با دیدن فتنه گران، بجای اینکه احساس تنفر کنند، خوشحال هم میشوند!
این بود پاسداشت از گفتمان امام؟!
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
14.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ سرهنگ بازنشسته آمریکایی:
📍ارتش اوکراین با تمام پولی که به پایش ریختیم دارد آب می شود!/اگر در غرب اوکراین مداخله کنیم، پیامدهای آن برای ما و ناتو ویرانگر خواهد بود زیرا ما آماده جنگ با روسیه نیستیم چون مدت هاست که میزان آمادگی ما در حال افول بوده...
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•🌿💔•
#پست
امسال حتی در خیابان روضه می خوانیم
ما قشر نوکر، پای این ارباب می مانیم
این حرف یک احساس نه، یک اعتقاد است:
بی اربعین ما زندگی را مرگ می دانیم🥀
#حاج_مهدی_رسولی
#اربعین
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
دو نکته مهم در قدرت دیپلماسی ایران:
۱.رسانه هندی وایر: تماس تلفنی رئیسی قبل از سفر به ژوهانسبورگ نقش کلیدی در عضویت ایران در بریکس داشت
۲.وزیر خارجه ترکیه در سفر به تهران برای عضویت کشورش در بریکس از ایران کمک خواست.
حالا میشه فهمید چرا اینقدر این اصلاح طلبای پروژه بگیر سوختن چون رئیسی داره امثال ظریف و روحانی و ... میفرسته در فاضلاب تاریخ 😊
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
با شتاب گرفتن روند دلارزدایی جهانی، ایران به خرید طلا ادامه می دهد.
ایران بی سر و صدا خریدهای خارجی طلای خود را افزایش داده است و در پنج ماه اول سال میلادی (۲۱ مارس تا ۲۲ اوت) بیش از ۴.۱ تن شمش طلای استاندارد را به خزانه کشور اضافه کرده است.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
.
گلّه گاوچران های آژاکسی
♦️کار رسانه های زنجیره ای، به رفتار گلّه ای رسیده است: محتوای مغرضانه، از سوی چند نفر تولید می شود و بقیه برده وار، بدون کمترین بررسی بازنشر می کنند.
🔹از جمله این خبر؛ "در ادامه خبرهای اخراج اساتید دانشگاهها، سعید حدّادیان مداح معروف، استاد دانشگاه تهران شد".
♦️بین انبوه زنجیر شدگان در شبکه عنکبوت، یک نفر با شخصیت پیدا نشده که جست و جوی مختصری بکند و ببیند ویکی پدیای خودشان درباره آقای حدادیان نوشته: "از سال ۱۳۷۶ در دانشگاه تهران تدریس می کند"؛
🔹یعنی از ۲۶ سال قبل و پس از آغاز به کار دولت خاتمی. به عبارت دیگر، ۲۶ سال سابقه تدریس در دانشگاه تهران دارد و ۴ سال دیگر به سن بازنشستگی می رسد.
♦️سوال: VOA و BBC کارگزاران دو دولتی هستند که کودتای آژاکس را مرداد ۱۳۳۲ علیه نهضت ملی شدن نفت انجام دادند و رژیم سرسپرده پهلوی را احیا کردند. ۴ ماه بعد ساواک و ارتش شاه، دانشجویان را در دانشگاه تهران به خاک و خون کشیدند.
🔹شرق، اعتماد، خبر آنلاین، عصر ایران، جماران، انتخاب، انصاف نیوز و...، چه صنمی با یگان رسانه ای بانیان سرکوب نهضت نفت و آن جنایت بزرگ در داشگاه تهران دارند؟!
✍ محمد ایمانی
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
💢ایران استراتژی های کلان خود را تغییر داده است
کنت پولاک، تحلیلگر ارشد سیاستخارجی آمریکا
◾️از زمان انقلاب 1979، ایران بهصورت یکپارچه تلاش کرده است تا بر خاورمیانه تسلط یابد و ایالات متحده و اسرائیل را بیرون براند. اگرچه این اهداف تغییر نکردهاند، اما به نظر میرسد ایرانیها استراتژی کلان خود را به شکلی اساسی تغییر دادهاند. البته هرگز نمیتوان در این خصوص مطمئن بود زیرا نحوه تصمیمگیری ایران همیشه مبهم بوده است، اما به نظر میرسد ایران به ناگاه متوجه شده است که استفاده از «هویج» میتواند ابزار مفیدی برای سیاست خارجی نیز باشد.
◾️تقریباً به هر کجا که نگاه کنید، تهران اکنون انگیزههای مثبتی برای همکاری ارائه میدهد و عمدتاً تاکتیکهای مبتنی بر قدرت نظامیاش را مهار میکند. سوالی که اکنون ایالات متحده با آن مواجه است این است که آمریکا چگونه سیاست خود را در ازای سیاست فعلی ایران تنظیم کند.
◾️نمونههای زیادی از تغییر سیاست ایران وجود دارد. با میانجیگری چین، ایران به توافقی با عربستان سعودی دست یافت که در ظاهر، به ریاض بسیار بیشتر از آنچه تهران دریافت میکند، امتیاز میدهد. در نتیجه، دو کشور پس از یک دهه تجربه قطع روابط، روابط دیپلماتیک خود را از سر گرفتند. دو کشور حتی در مورد همکاری برای جلوگیری از فرورفتن بیشتر سودان در بحران اجتماعی صحبت میکنند.
🔹امارات در ارتباطش با ایران، حتی تا آنجا پیش رفته که از ائتلاف دریایی به رهبری ایالات متحده در خلیجفارس خارج شده و با پیوستن به ائتلاف رقیب با مشارکت ایران موافقت کرده است. ایرانیها حتی گفتوگوهای بیسروصدایی را با بحرین آغاز کردهاند. بحرین کشوری است که دولتش هنوز ایران را بهخاطر تلاشهای مختلف برای برافروختن انقلاب توسط اکثریت شیعه این کشور، نبخشیده است. ایران همچنین قرارداد توسعه جدیدی با عمان دارد و در حال عادیسازی روابطش با مصر است.
◾️ایرانیها نیز مذاکرات خود را با ترکیه، روسیه و حکومت اسد در سوریه درباره یافتن راهحلی برای مشکلات دوجانبه خود در عراق و سوریه از سر گرفتهاند.
◾️آنها یک توافق جدید مبادله نفت در برابر گاز با عراق دارند. عراق کشوری است که چهرههای متحد ایران حتی بیش از گذشته بر دولت تسلط دارند. جالبتر از همه، ایران پیشنهاد تشکیل یک مجمع منطقهای بدون حضور ایالات متحده یا اسرائیل را داده است. از این پیشنهاد بهگونهای استقبال شده که یک دهه پیش تصور چنین استقبالی، غیرممکن بود. وزیر امور خارجه ایران بهتازگی سفر به چهار کشور حاشیه خلیج فارس را به پایان رسانده است.
◾️در این سفر بهگونهای از وزیر خارجه ایران استقبال شده که سابقه نداشته است. البته معنای این حرفها این نیست که همه مشکلات میان ایران و کشورهای حاشیه خلیجفارس حل و فصل شده است. تهران هنوز همان تهران است و نمیتواند بهطور کامل از جدال با کویت بر سر میدان گازی مشترک یا اختلاف با امارات بر سر جزایر سهگانه خلیجفارس و یا اختلافنظر با سعودیها بر سر تداوم عرضه تسلیحات به حوثیها در یمن جلوگیری کند.
◾️با این حال، این همه صلح، عشق و دوستی که ایران با همسایگانش دارد، به ایالات متحده و اسرائیل کشیده نشده است. همه متحدان منطقهای ایالات متحده از اینکه دیگر از آنها در مقابل ایران محافظت نخواهد کرد، وحشت دارند. در نتیجه، طی چندین سال گذشته، متحدان خاورمیانهای ایالات متحده نیاز به کاهش وابستگی خود به ایالاتمتحده و یافتن دوستان جدید و حامیان بالقوه را احساس کردهاند.
◾️این منشأ موجی از معاشقههای خاورمیانهای اخیر با چین، روسیه، هند و برخی از کشورهای اروپایی را ایجاد کرده است. اکنون به نظر میرسد که ایران مهربانتر و مهربانتر میشود و آغوشش را به روی کشورهای عربی هراسان باز کرده است. به همین دلیل است که خوشرفتاری اخیر و جدید ایران، حداقل تاکنون و تا حدی محدود، مؤثر بوده است.
◾️در همین حال، به نظر میرسد تداوم خصومت تهران نسبت به ایالات متحده و اسرائیل مکمل استراتژی عربی این کشور است. ایران احتمالاً معتقد است که ادامه تهدید منافع واشنگتن در منطقه به سرعت خروج ایالات متحده از منطقه کمک خواهد کرد.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-خبر نگار؛ اگر داعش عراق را بگیرد احتمال میدهی ایران را بگیرد؟
+سرباز عراقی؛ اگر کار به جائی رسید که بخواهند وارد جمهوری اسلامی شوند، حاضرم خودم و خانواده ام سر مرز شهید شویم، اما نمیگذاریم ایران دست اینها بیفتد!
پرویز پرستویی شرم کن!
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
❣#سلام_امام_زمانم❣
اَلسَّلاَمُ عَلَي بَقِيَّهِ اللَّهِ فِي بِلاَدِهِ وَ حُجَّتِهِ عَلَي عِبَادِهِ الْمُنْتَهِي إلَيْهِ مَوَارِيثُ الأَْنْبِيَاءِ وَ لَدَيْهِ مَوْجُودٌ آثَارُ الأَْصْفِيَاءِ، اَلْمُؤْتَمَنِ عَلَي السِّرِّ وَ الْوَلِيِّ لِلْأَمْرِ
💎سلام بر باقي مانده خدا در كشورهايش و حجّت او بر بندگانش، آنكه ميراث پيامبران به او رسيده، و آثار برگزيدگان نزد او سپرده است. آن امين بر راز، و ولي امر.
📚فرازی از زیارت نامه حضرت مهدی(عج)
#سلام✋
#امام_زمان
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
🟨 چین و امریکا همدیگر را از دست میدهند
بخش سوم
توماس فریدمن
🟡 بسیاری از شرکتهای آمریکایی و اروپایی علاقهای به دستکاری در بازار چین و اعتراض به عملکرد نظام اقتصادی پکن ندارند، چون هنوز در بازارهای چین پول در میآوردند. در این برهه شرکت های غربی از ترس انتقامجویی چین تلاش می کنند از رویه کنونی دولت پکن شکایت نکنند. البته برخی کشورها از جمله اپل در حال تنوع بخشیدن به تولیدات خود هستند تا بیشتر به ویتنام و هند به جای چین تکیه کنند. این یک حقیقت است که جامعه تجاری ایالات متحده عاشق چین است. اگرچه همیشه تنش در روابط اقتصادی با چین وجود داشته است، اما تلاش می شود که از این تضادها برای فرصتسازی و مشارکت بیشتر استفاده شود.
🟡 انتخاب شی جین پینگ به عنوان سومین دوره با پلتفرمی که بر مارکسیسم و ایدئولوژی بیش از بازارها و عمل گرایی تاکید دارد به ما نشان می دهد که باز شدن اقتصاد چین ادامه نخواهد یافت. ما باید فرض کنیم که چین خود را از سایر کشورها متمایز می کند و الگوی متقابلی برای مدل لیبرال و بازارمحور غرب خواهد ساخت. روند دوم به عواقب میدان تیانآنمن در سال ۱۹۸۹ بازمیگردد، زمانی که رهبر حزب کمونیست چین با استفاده از شلاق ناسیونالیسم افراطی به دنبال تضعیف آرمانهای دموکراتیک جوانان چین بود.
🟡 در سال ۲۰۱۸ زمانی که در چین بودم و با شخصیت های تجاری و دولتی صحبت می کردم، طعم این موضوع را چشیدم. زمانی که من رویههای تجاری ناعادلانه چین را مطرح کردم، واکنش به این شکل بود: «شما متوجه میشوید که شما آمریکاییها خیلی دیر کردهاید؟
🟡 ما آنقدر بزرگ هستیم که دیگر نمیتوانید به ما فشار بیاورید. شما باید این کار را یک دهه پیش انجام می دادید. من پاسخ دادم که این نوع غرور، کشورها را با مشکل مواجه می کند. این موضوع روند سوم را منجر شد: سیاست خارجی بسیار تهاجمیتر چین که تلاش میکند بر کل دریای چین جنوبی تسلط داشته باشد و همسایگان کلیدی چین: ژاپن، کره جنوبی، ویتنام، هند و تایوان را بترساند
🟡 اعتقاد شی به اینکه چین به تنهایی می تواند در همه چیز بهترین باشد مانند این است که تیم بسکتبال چین همیشه می تواند تیم بسکتبال ستاره های جهان را شکست دهد.
منبع
https://www.nytimes.com/2022/11/01/opinion/china-united-states-trade-economy.html
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
✳ سرنوشت کوفی
🔻 شیعیانی که تمام «محبت» خود را به «امامشان» ندادهاند، میتوانند در آینهٔ کوفه، آیندهٔ خود را بنگرند. سرنوشت کوفیان، سرنوشت هر امتی است که «ادعای دینداری» دارد، ولی در دینداری پاکباز نیست.
👤 #استاد_اصغر_طاهرزاده
📚 #کربلا_مبارزه_با_پوچیها
📖 ص ۹۳
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
🔴 امثال شریح قاضی و ابوموسی اشعری ها هم با معیارهای امروز، استاد دانشگاه بودند!
🔻از اسم استاد دانشگاه تعجب نکنید. امثال شریح قاضی، ابوموسی اشعری و به طور کلی بخشی از کسانی که در طول تاریخ در مقابل حق و یا منافع مردم ایستادند، اگر امروز بودند، در حد استاد دانشگاه و یا شاید بالاتر از استاد دانشگاه بودند.
🔻" بلعم باعورا " در عصر موسى (ع) زندگى مىكرد و از دانشمندان و علماى مشهور بنى اسرائيل محسوب مىشد (ر.ک تفسیر نمونه، ج7، ص 14)
⏪ قطعاً در جمهوری اسلامی، جمع کثیری از اساتید دانشگاه داریم که نسبت به دین و کشور خود متعهد و در حال تربیت نسل آینده و خدمت به کشور هستند. اما به صورت موردی، عده قلیلی از اساتید دانشگاه هم هستند که به طور علنی بر خلاف منافع کشور و مردم قدم بر می داند، به مقدسات حمله می کنند و در فتنه ها علیه جمهوری اسلامی شمشیر می کشند.
⚠️ این افراد از روی اشتباه به دانشگاه آمده اند و حقشان، سوت و کف زنی هرزه ها و فواحش و افراد کم عقل است نه مکان مقدس دانشگاه!
⏪ وجود این افراد در دانشگاه ها، خیانت به اعتماد مردم به نظام است. چرا که مردم به نظام اعتماد می کنند و فرزندان خود را برای تربیت و رشد، به دانشگاه جمهوری اسلامی می فرستند.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat