🔴 مراسم اربعین بزرگترین چالش علیه ارزش های لیبرالیسم
🔹اساس تفکر لیبرالیسم بر پایه ارزش های شیطانی مثل فردگرایی ، کاپیتالیسم ، اصالت سود ، اصالت لذت و ... استوار است.
🔹اما در مراسم عظیم پیاده روی #اربعین همه این ارزش های اهریمنی به چالش کشیده می شوند.
🔺میلیون ها زائر #کربلا در اجتماعی بزرگ (و نه بصورت فردی) با پای پیاده و در گرمای طاقت فرسای عراق همه لذت ها را کنار می گذارند و خادمین و موکب داران از مال و اموال و راحتی خود می گذرند تا به زوار آقا #امام_حسین (ع) بدون هرگونه منت و چشم داشتی خدمت کنند.
🔺اگر لیبرال های حاکم بر دنیا و نوچه های داخلی آن ها همه توان خود را برای ضربه زدن به اجتماع آخرالزمانی اربعین به کار نگیرند باید تعجب کنیم ...
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زیر_نویس
💢تحلیل و پیش بینی مرحوم اربکان اولین نخست وزیر اسلامگرا ترکیه و موسس حزب رفاه از دسیسه دالان ترک:
♦یک کریدور از شکاف اسرائیل و لبنان تا شمال عراق، ارمنستان و باکو ایجاد خواهد شد.
♦در این کریدور، شمال عراق و جنوب شرقی آناتولی به هم پیوند داده شده و ابتدا تحت اداره ارمنستان قرار خواهد گرفت.
♦مردم مسلمان ساکن اینجا در آسیاب ارمنی آسیاب شده و به عنوان لقمه ای نرم به اسراییل تسلیم خواهد شد تا بلعیده شود.
♦طرح همین است. ما شاهد اجرای این طرح هستیم.
♦و البته این قدرتهای خارجی میخواهند کشورهای مسلمان را در مقابل هم قرار دهند تا اینجا تبدیل به ویتنام شود، مسلمانان همدیگر را بکشند، اسرائیل آزادتر شود.
♦برای این منظور، سیاست آنها نزدیک کردن اسرائیل و ترکیه به یکدیگر است.
♦متأسفانه این دولت همانطور که می بینید با جان و دل با اسرائیل دوست است. با وزرای خارجه آن (اسرائیل) دیدار می کند.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
❌ زیر پوست تحولاتی که آماده اغشتشات است!
⚠️ حمیدرضا جلاییپور که فرزندش از عوامل اصلی کمپینسازی آشوب در کشور است، در یادداشتی در روزنامه اعتماد به تحلیل عوامل موثر بر اغتشاشات پرداخته و نوشته است:
🛑 حکومت به عنوان مهمترین نهاد در ایران اعتراضات ۹۶، ۹۸، اعتراضات آب خوزستان و اصفهان و خیزش اعتراضی پاییز ۱۴۰۱ را جدی نگرفته است. بیشتر این اعتراضات را کار خارجیها و اذناب داخلی آنها میداند. و از همه مهمتر اینکه حکومت انتخابات ۱۴۰۲ را «یک فرصت برای ترمیم شکاف دولت و ملت» نمیداند. (این از آن خطاهای درشت حکومت بعد از اعتراضات مهسا است و بعید به نظر میرسد در شش ماه آینده هم کاری بشود. انتصاب مجدد آقای جنتی ۹۷ ساله علامت مثبتی به جامعه سیاسی نگران ایران نبود. در برابر یکدندگیهای حکومت ایران، جامعه ایران هم ناراضی است و حکومت را رها نمیکند.
در ادامه این یادداشت آمده است:
🛑 اما تبدیل نارضایتی به «خیزش اعتراضی» فرمول و قاعده ندارد. خیزشها «کانتینجنت» و اقتضایی هستند (برآیندی از عوامل شناختهشده و نشده و شانس هستند). معمولا از جایی شروع میشود که کسی انتظارش را ندارد. لذا دلیل محکمی نداریم که بگوییم در سالگرد ۲۵ شهریور ۱۴۰۲ دوباره خیزش اعتراضی اتفاق میافتد یا نمیافتد. ولی پتانسیل نارضایتی و اعتراض در جامعه هست. کسی دقیق نمیداند صدایش کی در میآید.
📣 نکته: اصلاحطلبان در روزهای اخیر معتقدند در انتخابات نامزد ندارند، اما همین جریان باز روی اثر شورای نگهبان روی نامزدهای خود متمرکز شده است، این تناقض برای جریانی که اعلام کرده است در انتخابات آتی نظری نداشته و متمایل به تحریم است، بیش از آنکه نشانه پیچیدگی سیاسی باشد ناشی از یک ریسک بزرگ در آینده است. از نگاه این جریان سیاسی فاصله گذاری با سازوکارهای سیاسی حاکمیت توسط اصلاح طلبان توان بالقوه ای برای احیای سرمایه اجتماعی خود در طبقه متوسط را داراست و پس از سرخوردگی قطعی طیف خاکستری داخلی از اپوزیسیون خارجی بهترین فرصت برای بازآفرینی نقش جدید را برای اصلاح طلبان ایجاد میکند در آینده؛ به نوعی عدم چسبندگی با حاکمیت توانایی جذب حداکثری قشر ناراضیان و نخبگان و سر حلقه های فکری داخلی آن را برای اصلاح طلبان به وجود خواهد آورد؛ پس حضور و مشارکت اصلاح طلبان در انتخابات اسفندما، این چسبندگی را تشدید میکند. از این رو اغتشاشات بستری مناسب برای یارگیری سیاسی است، این تحلیل در میان اصلاحطلبان هوادار چندانی ندارد!
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
16.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ بررسی تطبیقی اغتشاشات اخیر با اولین مقاله جنگ شناختی سازمان ناتو در سال ۲۰۲۱
مقالهی مشترک اساتید آمریکایی_انگلیسی که بر اساس آن سناریوهای جنگ شناختی مثل جریان مهسا امینی طراحی شده و میشوند!
جنگ شناختی از چه فرمولی پیروی میکند؟ راهکارهای پدافندی و آفندی این جنگ خطرناک کدامند؟
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️چرا ایران به اقتدار نظامی و امنیتی نیاز دارد؟
حوصله کنید و این چند دقیقه را درباره وضعیت منطقهای ایران بشنوید. لازم نیست انقلابی و ارزشی باشید تا واقعیتها را ببینید، با هر فکر و گرایشی اگر به ایران علاقه داشته باشید متوجه خطرات امنیتی میشوید.
به این حرفها باید دشمنی مثلثِ شرارت (انگلیس و آمریکا و اسرائیل) را اضافه کنید تا تصویر کامل شود.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
فرمانده بخش سایبری #مامرام (بخش مرکزی سیستمهای رایانهای و نگهداری اسناد ارتش #اسرائیل) بر اثر تصادف به هلاکت رسید.
صهیونیستها هم ایران را تهدید کردن: خون در برابر خون. #ایران پرداخت خواهد کرد!
اشتباه محاسباتی نکنید،
اگر پیام را دریافت نکردید با بستن کمربند ایمنی جان آنها را نجات دهید!!
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس ضد ایرانی:
📍ایرانیان همواره در طول تاریخ همچون خنجری در کمر ترکیه بودهاند...
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تفاوت بین دل بریدن از حکومت اموی و گره خوردن به حکومت علوی
🎙استاد صفایی حائری
📣تحمل حکومت علوی معرفت میخواهد
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
✳️ بهرهکشی نظام سرمایهداری از «زن»، به نام «آزادی»!
🔻 تکامل «ماشینیسم» و رشد روزافزون تولید به میزان بیش از حد نیاز واقعی انسانها و ضرورت تحمیل بر مصرفکننده با هزاران افسون و نیرنگ و فوریت استخدام همهٔ وسایل سمعی و بصری و فکری و احساسی و ذوقی و هنری و شهوانی برای تبدیل انسانها بهصورت عامل بیارادهٔ مصرف، بار دیگر ایجاب کرد که سرمایهداری از وجود زن بهرهکشی کند؛ اما نه از نیروی بدنی و قدرت کار زن بهصورت یک کارگر ساده و شریک با مرد در تولید، بلکه از نیروی «جاذبه» و «زیبایی» او و از گرو گذاشتن «شرافت» و «حیثیتش» و از قدرت «افسونگری» او در تسخیر اندیشهها و ارادهها و مسخ آنها و در تحمیل مصرف بر مصرفکننده، و بدیهی است که همهٔ اینها به حساب آزادی او و تساویاش با مرد گذاشته شد.
👤 #شهید_مطهری
📚 از کتاب #نظام_حقوق_زن_در_اسلام
📖 ص ۱۸
#⃣ #غرب_شناسی
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
💠پرویز پرستویی فیلمی از جنایات بعثیها علیه ایران در زمان جنگ تحمیلی گذاشته و نوشته نمیخوام اربعین رو زیر سوال ببرم ولی نمیتونیم فراموش کنیم !!!
اونم با واترمارک "رادیو گیلان" که رسماً علیه نظام کار میکنه !!!
جناب پرستویی نظرتون درباره کشورهایی که از عراق حمایت کردند چیه؟ اونارو بخشیدین؟؟
همونایی که الان همتون صف کشیدین برای ویزا و اقامت و مهاجرت و زایمان !!! 😏
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
❣#سلام_امام_زمانم ❣
📖 السَّلاَمُ عَلَى خَلَفِ السَّلَفِ وَ صَاحِبِ الشَّرَفِ...✋
🌱سلام بر آن مولایی که عصاره همه انبیا و اولیاست و معدن تمام شرافت ها و بزرگواری ها.
سلام بر او و بر روزی که گوهر شرافتش چشم تمام خلق را خیره کند.
📚 مفاتیح الجنان، زیارت امام زمان سلام الله علیه به نقل از سید بن طاووس.
#اللهمعجللولیکالفرج 🤲
#امام_زمان
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
🟨 چین و امریکا همدیگر را از دست میدهند
بخش اول
توماس فریدمن
🟡 هنگامی که مورخان در سالها یا دهههای آینده به سال ۲۰۲۲ می نگرند، احتمالا این سوال را مطرح می کنند که به واقع مهمترین اتفاقی که در این سال افتاد چه بود؛ برگزیت، چکزیت، روکزیت یا ترامپیت؟ آیا مهمترین واقعه فروپاشی ششمین اقتصاد بزرگ جهان یعنی بریتانیا بود که بخشی از آن ناشی از خروج بی دلیل لندن در سال ۲۰۲۰ از اتحادیه اروپا بود؟ آیا این تلاش جنون آمیز ولادیمیر پوتین برای محو کردن اوکراین از روی نقشه بود که روسیه را از غرب جدا کرده است چیزی که من آن را روکزیت می نامم. پدیدهای که ویرانی در بازارهای انرژی و مواد غذایی در سراسر جهان ایجاد کرده است.
🟡 آیا مهمترین موضوع، گندیگی تقریباً کل حزب جمهوری خواهد بود که با دروغ بزرگ دونالد ترامپ مبنی بر اینکه انتخابات ۲۰۲۰ به سرقت رفته است، ارزشمندترین دارایی ما که همانا دموکراسی است را از بین برد و توانایی ما برای انتقال مسالمت آمیز و مشروع قدرت را به چالش کشید؟ خوب من و عدهای از کارشناسان آن را ترامپیت نامیدهایم.
🟡 شاید هم مهمترین پدیده چینِ تحت رهبری شی جین پینگ باشد که من آن را چکزیت (Chexit) نامیدهام. به باور من چکزیت، پایانی بر چهار دهه تلاش برای ادغام پایدار اقتصاد چین با غرب بود. اینها پرسش های دشواری هستند که قطعا نمیتوان جواب متقنی به آنها داد اما فقط فهرست کردن همه این تحولات به شما می گوید که سال ۲۰۲۲ به چه نقطه ای از تاریخ تبدیل شده است.
🟡 با این وجود رای من به چکزیت هست و تحولات مربوط به چین را مهمترین واقعه سال ۲۰۲۲ می دانم. ما حدود چهار دهه یکپارچگی اقتصادی را میان ایالات متحده و چین شاهد بودهایم و این مهم به نفع مصرف کنندگان آمریکایی بوده است. ناگفته نماند که این یکپارچگی اقتصادی به فرصتهای صادراتی جدید برای برخی از آمریکاییها و البته بیکاری برای برخی دیگر – بسته به صنعتی که در آن بودند – منجر شد.
🟡 همچنین همکاری های اقتصادی میان پکن – واشنگتن به خروج صدها میلیون چینی از فقر شدید نیز کمک کرد، تورم را کاهش داد و برای جلوگیری از هر گونه جنگ قدرت های بزرگ کارساز شد.
🟡 در مجموع میتوان گفت: اکنون این همکاریها از بین رفته است و ما در آیندهای نه چندان دور آن دوران را از دست خواهیم داد، زیرا جهان ما کمتر مرفه، کمتر یکپارچه و از نظر ژئوپلیتیک ثبات کمتری خواهد داشت. همانطور که ایوان اوسنوس، کارشناس چینی نشریه نیویورکر در ماه اکتبر اشاره کرد: در سال ۲۰۱۲ حدود ۴۰ درصد آمریکاییها دیدگاه نامطلوبی نسبت به چین داشتند. به گفته مرکز تحقیقاتی پیو، امروزه بیش از ۸۰ درصد مردم ایالات متحده نگاه ضدچینی پیدا کردهاند.
منبع
https://www.nytimes.com/2022/11/01/opinion/china-united-states-trade-economy.html
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat