❣#سلام_امام_زمانم❣
🌷اَلسَّلاَمُ عَلَي الْقَائِمِ الْمُنْتَظَرِ وَ الْعَدْلِ الْمُشْتَهَرِ
🌷سلام بر قيام كننده مورد انتظار، و عدل آشكار
📚فرازی از زیارت نامه حضرت مهدی(عجل الله فرجه)
🌸سلام امام زمانم🌸
تمام سلامها و تمام تحیّتها نثار تو باد،
ای مولایی که حقیقت سلام هستی.
سلام بر تو و بر روز آمدنت...✋
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲
#امام_زمان(عج)
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
پس از نشست اخیر گروه ۲۰ و اعلام راهاندازی کریدور هند-خاورمیانه- اروپا، نبرد کریدورها برای کسب بیشترین سهم از تجارت جهانی افزایش یافته است.
مسیر آبی رنگ نشان دهنده کریدور عرب- مد است که هند را به اروپا وصل میکند
مسیر زردرنگ کریدور شمال-جنوب است که برای اتصال روسیه به هند از طریق ایران برنامهریزی شده است
خطوط قرمز رنگ نیز نشاندهنده شاخههای ابتکار «کمریند و جاده» BRI چین است.
به باور کارشناسان مهمترین هدف کریدور هند-اروپا رقابت با قدرت فزاینده چین در منطقه و کاهش اهمیت ژئواکونومیکی ایران و ترکیه است.
حالا باید منتظر واکنش کشورهای رقیب بود؛ آیا مسیر چین- پاکستان- ایران- ترکیه راهاندازی میشود؟
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
🎙 شهید مرتضی آوینی:
من در فروپاشی تمدّن غرب بیشتر به تحوّل درونی غربیها امیدوارم تا جنگی رو در رو که میان شرق و غرب و یا اسلام و غرب روی دهد...
🔻 غرب از درون خواهد پوسید و در خود فرو خواهد ریخت و چون عقربی در محاصرهی آتش، خود را نیش خواهد زد و خواهد کشت.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
🛑 مقابله با چین با قدرت دریایی
⭕️ موسسه نیروی دریایی ایالات متحده
▪️در حالی که شبح جنگ بر فراز دریای چین جنوبی می چرخد، دو استراتژیست آمریکایی در مجلات نظامی معتبر مقالاتی نوشته اند که به بررسی نقاط قوت و محدودیت های استراتژی دریایی در مقابل چین می پردازند. دولت بایدن عاقلانه است که هر دو بخش را در حالی که با تنش های فزاینده بر سر وضعیت تایوان و جنگ سرد طولانی مدت با چین دست و پنجه نرم می کند، بررسی کند.
در شماره فوریه 2022 Proceedings، مجله مؤسسه نیروی دریایی ایالات متحده، توماس مهنکن،یک استراتژی دریایی برای بازدارندگی و در صورت لزوم شکست چین در جنگ در دریای چین جنوبی. مقاله او با عنوان «استراتژی دریایی برای مقابله با چین» است. در شماره پاییز 2021 نشریه ناوال وار کالج ریویو، پروفسور جاکوب گریگیل، مشاور ارشد سابق دفتر برنامه ریزی سیاست وزارت امور خارجه و یکی از نویسندگان "مرز ناآرام" (که من در مجله Asian Review of Books مرور کردم) مقاله ای با عنوان "محدودیت های قدرت دریا".
مهنکن استراتژی دریایی پیشنهادی خود را بر اساس مانع جغرافیایی موسوم به "اولین زنجیره جزیره" استوار می کند که از ژاپن، تایوان، فیلیپین و شبه جزیره جنوب شرقی آسیا تشکیل شده است. او می نویسد که ایالات متحده باید اولین زنجیره جزیره را به عنوان شکاف فولدا در منطقه آسیا و اقیانوسیه (اشاره به مرز درون آلمانی بین ناتو و پیمان ورشو) تلقی کند. مهنکن استدلال میکند که ایالات متحده و متحدان منطقهای آن باید با «نیروهای زمینی، اعزامی، دریایی و هوایی» با پشتیبانی از امکانات سایبری و فضایی از این منطقه دریایی دفاع کنند. او از سیاستگذاران ایالات متحده میخواهد که «نیروهای داخلی» را در اولین زنجیره جزیره و «نیروهای خارجی» مستقر در دریا مستقر کنند تا هم از نیروهای داخلی حمایت کنند و هم چین را از چندین محور تهدید کنند. او معتقد است که یک استراتژی دریایی به اندازه کافی مسلح و موقعیت جغرافیایی باعث می شود چین در استراتژی خود برای الحاق سیاسی یا نظامی تایوان تجدید نظر کند و شکست در آن، ایالات متحده و متحدانش را قادر می سازد در صورت جنگ به پیروزی دست یابند.
▪️گریگیل استدلال میکند که قدرتهای دریایی سه گزینه برای تأثیرگذاری بر ژئوپلیتیک قارهای برای اجتناب از تسلیم شدن در برابر کابوس مکیندر دارند: اول، ایجاد حضور در مناطق ساحلی قدرتهای زمینی (معمولاً با هماهنگی با متحدان). دوم، اعمال فشار (اقتصادی، نظامی و سیاسی) بر مرزهای زمینی دشمن. و سوم، اعمال کنترل بر دریاهای داخلی. در طول بیشتر دوران جنگ سرد علیه اتحاد جماهیر شوروی، ایالات متحده از اولین گزینه با ایجاد اتحاد با قدرت های قاره ای استفاده کرد که امکان استقرار تعداد زیادی از نیروهای آمریکایی را در مناطق ساحلی اوراسیا فراهم کرد. احتمالاً در دهه 1980 در دوران ریاست جمهوری رونالد ریگان، واشنگتن گزینه اول و دوم را با افزودن فشار اقتصادی، سیاسی و نظامی به مناطق مرزی امپراتوری شوروی ترکیب کرد.
▪️ایالات متحده حضور قارهای نسبتاً کمی در شرق آسیا در شبهجزیره کره دارد، اما همچنین حضور قابل توجهی در فراساحل در ژاپن و حضور کمتری در گوام، فیلیپین و استرالیا دارد. این کشور روابط امنیتی نزدیکی با سنگاپور دارد و به دنبال پایگاههای نظامی اضافی در جزایر اقیانوس هند است زیرا همکاری هند و ایالات متحده در مواجهه با ظهور چین گسترش مییابد. و ایالات متحده در حال بهبود روابط با دشمن قدیمی خود ویتنام است که رهبران آن نیز از جاه طلبی های چین می ترسند. اما اینها بیشتر نیروی دریایی یا دارایی های دریایی هستند.
▪️گریگیل می نویسد، امروز «مسئله ژئوپلیتیکی بزرگ برای ایالات متحده این است که آیا روسیه به جای حفظ یک مرز زمینی طولانی اصطکاک، با چین همسوتر خواهد بود - ایجاد یک متقابل قاره ای». متأسفانه، و به دلیل سیاستهای دولت بایدن چین و روسیه یک شراکت استراتژیک تشکیل دادهاند که نظم جهانی به رهبری ایالات متحده را تهدید میکند. این توسعه "محدودیت های نیروی دریایی" را آشکار می کند.
▪️احتمالاً گریگیل یک جزء نیروی زمینی را به استراتژی دریایی مهنکن برای مهار یا شکست مؤثر چین اضافه خواهد کرد. چنین استراتژی شامل اتحاد تقویت شده با هند و تلاش برای ایجاد شکاف بین چین و روسیه است، همانطور که رئیس جمهور ریچارد نیکسون در اوایل دهه 1970 انجام داد. نکته مهم از این دو مقاله مهم این است که استراتژی ایالات متحده در قبال چین، به ویژه در آینده نزدیک، به شدت به سمت قدرت دریایی متکی خواهد بود، اما در دراز مدت، واشنگتن از مؤلفه قدرت زمینی در خطر آن غفلت می کند.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طبق اسنادی که ویکی لیکس افشا کرده برنامه ریزی شده که تا دیماه ۱۴۰۱ حکومت ایران تغییر خواهد کرد.
این پست مربوط به خرداد۱۴۰۲ میباشد، ببینیدچه نقشه هایی داشتند!شنیدنی ست ، حتماً گوش کنید.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
‼️روايتسازی مجعول!
الف: دكترمحمود سريعالقلم، استادتمام گروه علوم سياسي دانشگاه شهيد بهشتي و دكتراي روابط بينالملل از دانشگاه كاليفرنيا، مطلبي تحت عنوان «۳۰ويژگي كه كشوري را به سمت كره جنوبي شدن ميبرد» در خبرآنلاین نوشته كه جالب و حيرتانگيز است!
به فهرست ويژگيهاي كشور كره جنوبي به روايت دكتر محمود سريعالقلم دقت كنيد:
1- صددرصد مردم ميدانند براي رشد بايد رقابت كنند.
2- صددرصد مردم فقط يك شغل دارند.
3- صددرصد مردم براي اعتبار و منزلت جهاني كشور، اهميت ويژه قائل هستند.
4- 90درصد مردم آن راستگو باشند.
5- 90درصد مردم، يك شخصيت داشته باشند.
6- 90درصد مردم شفافيت فكري و رفتاري داشته باشند.
7- 90درصد مردم خوشقول باشند.
8- 90درصد مردم، يك جهانبيني دارند.
9- 90درصد مردم مرتب كتاب ميخوانند.
10- ريشه استقلال سياسي را در توليد ثروت بداند.
11- ...
30- عامه مردم حس مثبتي نسبت به كشور و آينده آن داشته باشند...
آقاي سريعالقلم هيچ اصراري ندارند، از مدينه فاضلهاي كه در كرهجنوبي به دليل حكمراني در سئول ميبينند براي اين 90درصدها و آن 100درصديهايي كه گفته، سند و مدركي ارائه دهد‼️
ب- يك جستجوي ساده در گوگل، تصويري متفاوت از آنچه كه آقاي سريعالقلم از كره جنوبي ميدهد را، شاهد هستيم:
- در سال ۲۰۱۸ كميته رفع تبعيض عليه زنان سازمان ملل، گزارشي منتشر کرده است كه دولت كره جنوبي بیست و هفت ميليارد وون كره از بودجه ملي را صرف مجازات و پيشگيري از خشونت خانگي و جنسي كرده است.
- اسناد و گزارشات مشهود نشان ميدهد، كره جنوبي دوازدهمين كشور در جهان در مورد ميزان خودكشي است. خودكشي در اين كشور، چهارمين علت مرگ و مير شناخته ميشود!
- خشونت زناشويي رايجترين شكل خشونت خانوادگي در كره است از هر ۶ زوج در كره جنوبي، يك زوج بيش از يك مورد خشونت فيزيكي از سوي همسرش را تجربه كرده است!
- 50درصد از بزرگسالان كرهاي اعلام كردهاند كه مايل به تماس با پليس براي خشونت زناشويي نيستند زيرا آن را يك موضوع خانوادگي ميدانند!
- جامعه خبري تحليلي الف ۱۹شهريور۱۴۰۰ خبري تحت عنوان «جهنم در حومه سئول گرانترين شهر كره جنوبي» مينويسد: «درحومه ساختمانهاي سر به فلك كشيده و مجلل و گرانترين محله سئول يك پيرزن ۸۰ساله به نام گيم اوكیند در محله فقيرنشين گوريونگ به اجبار براي گرم كردن خود زغال چوب ميسوزاند تا زاغه مخروبه خود را در كنار محلهاي مسكوني با ۲۰۰۰سكنه گرم كند!
اين خبر ميافزايد محله فقيرنشين گوريونگ، نمادي از نابرابري اقتصادي در كشوري است كه نيمي از سالمندان آن در فقر به سر ميبرند.
و اين بالاترين نرخ فقر بين كشورهاي عضو سازمان همكاري (OECD) محسوب ميشود!
خانم گيم از ۳۰سال پيش، پس از مرگ شوهرش همراه با ۵فرزندش با يارانه زندگي ميكند. او ميگويد از اينكه حس ميكنم در اينجا بميرم، تنم به لرزه ميافتد.
ج- نميدانم با روايت آقاي سريعالقلم چه آنجا كه ميگويد؛ صدردرصد و چه آنجا كه ميگويد 90درصد مردم کره جنوبی چنين و چنان هستند چه بايد كرد؟
‼️او فكر ميكند، مردم ما در دوره قاجار زندگي ميكنند و خبري از اوضاع و احوال دنيا ندارند، هر روايتي را ميشود به خورد مردم داد!
‼️او احتمال نميدهد يك نفر با فشار دادن چند دكمه در اينترنت سر از چندوچون روايت او درآورد!
⁉️مگر ميشود مردم كشوري 90درصد راستگو باشند، 100درصد شغل داشته باشند، 90درصد خوشقول باشند و 90درصد مردم ، يك جهانبيني داشته باشند و بعد اينهمه خشونت زيرسقف خانهها داشته باشند و ركورددار خودكشي در جهان باشند!
⁉️مگر ممكن است كشوري كه آمريكا در آنجا پايگاه نظامي داشته باشد و گاهي اخبار تجاوز آنها به نواميس كرهاي منتشر مي شود، استقلال سياسي داشته باشد؟
اين چه استقلالي است كه 7_8 ميليارد دلار به ايران بدهكار است، اما آمريكا اجازه نميدهد بدهي خود را بپردازد!!
2- جناب محمود سريعالقلم، استادتمام گروه علوم سياسي دانشگاه شهيد بهشتي است، عضو انجمن مطالعات بينالملل آمريكا، شوراي دستور كار جهاني مجمع جهاني اقتصاد سوئيس، استاد غيرمقيم دانشگاه اقتصاد و روابط بينالملل (ASTRI) ايتالياست.
او داراي دكتراي روابط بينالملل دانشگاه كاليفرنيا و ... است.
⁉️فلسفه اينهمه خلافگويي و جعل روايت از كره جنوبي و تحقير مردم كشورش و تيكهپراني عليه دولت، با این اعتبارعلمی، ناشي از چيست؟
🔸ايران امروز نمونه كامل و بيشباهت با هيچ كشوري در مورد استقلال سياسي است.
🔹ايران امروز شجاعانه در پرتو رشادت جوانان خود سينه به سينه آمريكا ايستاده است و ايران امروز...
⁉️چرا اين واقعيتها به ذهن كسي كه صاحب عناوين علمي از بزرگترين دانشگاههاي داخل و خارج است، خطور نميكند؟!
✍ محمدکاظم انبارلویی
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
💡 نکته تحلیل
❇️ در دوران جنگ سرد منافع ملـی آمریکا مبتنـی بـر حـذف اتحاد جماهیر شوروی بـر محوریت اشاعه سرمایهداری و تسلط اقتصادی بر اروپا بود و بیـشتر در منطقـه اروپای غربی تحققپذیر بود. پس از اتمام فروپاشی خاورمیانه به عنوان آوردگاه استراتژیک ایالات متحده مطرح شد. حادثـه یـازدهم سـپتامبر بهانهای بود تا آمریکا برای شکلدهی به نظم مطلوب خود به نام خاورمیانه جدید از طریق اقدامات نظامی بخواهد اهداف سیاسـت خـارجی خود را دنبال کند. افغانستان و عراق مورد حملات نظامی آمریکا قرار گرفتند اما دیری نپایید که ورود در این منطقه عواقب خود را نیز برای آمریکا آشکار کرد. درگیر شدن آمریکا در منطقه موجب شد تا هزینههای این کشور بیش از برآوردها ظاهر شود بنابراین سیاست حمایت از متحدان منطقهای تشدید شد. در این راستا، حمایت آمریکا از عربستان با اهداف خاصی از جمله استفاده از این کشور برای پیگیری منافع آمریکا همراه شد. سیاست خارجی آمریکا تلاش داشت تا سیاستها در جهت تأمین امنیت و منافع رژیم صهیونیستی، تضعیف جبهه مقاومت با محوریت ایران، و مقابله با نفوذ روسیه در خاورمیانه باشد. ناامنیهایی که دومینووار با شکست سیاستهای آمریکا در منطقه رخ داد به ترویج تفکر افراطگرایی، حملات نظامی کشورها به یکدیگر مثل حمله نظامی عربستان به بحرین و یمن و متوسل شدن به جنگ نیابتی و تقویت تروریسم همراه شد.
آمریکا برای پیشبرد سیاستهای خود به خاورمیانه باثبات نیاز ندارد بلکه تنها هدف این کشور ایجاد ناآرامی و سپس مدیریت آن است. بر این اساس، آمریکا عادیسازی روابط میان اسرائیل با کشورهای منطقه، رشد تجارت سلاح، ایران هراسی و تحمیل الگوهای صلح را در دستور کار قرار داده که به تشدید ناامنیها کمک کرده است.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
📞 سه کشور اروپایی اعلام کردن که بندهایی از برجامو اجرا نخواهند کرد
🔹 دار و دسته روحانی و ظریف اگر بهشون بر نمیخوره به مردم بگن آیا هیچ ترتیبات بازدارنده ای برای نقض برجام از طرف های مقابل در این ننگ نامه وجود داشته؟
🔹 البته که ما حق نداریم در مورد برجام سوال کنیم ما در حدی نیستیم که علوم غریبه شیخ بنفش و همکار ظریفشون رو نقد کنیم.
ظریف خطاب به فواد ایزدی:
شما دارید اشتباه میکنید ، اینطوری نیست که یهو رییس جمهور امریکا بگه اجرا نمیکنم ، کسی تو دنیا بهش توجه نمیکنه اقای دکتر !!! تاریخ خریت و حماقت آقای ظریف رو فراموش نخواهد کرد. البته رسانه هایشان می توانند طور دیگری جلوه دهند.🙃
#شطرنج باز ۳۱۳
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
[WWW.SARALLAH-ZN.IR]ma02010105.mp3
22.78M
🌿🥀°•
«روضه امام رضا علیهالسلام»
مداح: حاج مهدی رسولی
بسیار دلنشین👌
#امام_رضا
#شهادت_امام_رضا
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴انقلاب جنسی اروپا یا معنویتزدایی از دنیا
🔻بزرگترین خیانت غرب به بشریت معنویت زدایی از زن وجامعه با حذف خانواده بود.
بعد از انقلاب جنسی اروپا و حذف خانواده، غرب در حوزه اخلاق و معنویت چه دستاوردی داشته است ؟ جز جنگ وخونریزی و تجارتهای جنسی و گناهان نجسی مثل جنسیت زدایی و تحمیل فحشابه سایر کشورها طلایهدار کدام تحول معنوی و اخلاقی در جهان بوده است؟
✍عالیه سادات
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
ضربه اساسی جمهوری اسلامی بر پیکره ضدانقلابی که میخواست با انقلاب مجازی سرنگونش کنه در توافق تهران و ریاض بود
فروردین ماه بود که دکمه خاموشی گردانهای سایبری زده شد
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️چرا ضدانقلاب و اغتشاشگران در تجمعات اعتراضی کشتهسازی میکند؟
☑️پاسخ از زبان یک آمریکایی بشنوید.
🔴 شما 10 نفر شورشی دارید دو تا از آنها را میکشید! حالا چند تا شورشی باقی می مونه؟!
⁉️هشت؟
❌اشتباهه!!
⭕️ دو نفری که کشتید هر کدام 6تا برادر یا دوست دارند که برای پیوستن به شورش مردد بودند، ولی وقتی شما دوستشون را می کشید براشون تصمیم گرفتید.
⭕️ در محاسبات ضد شورش ده منهای دو برابر با 20 هست!!
⁉️حالا کشته های بیشتر در تجمعات به نفع کیه؟
‼️پ. ن: کسانی که در این اغتشاشات و تجمعات اعتراضی شرکت میکنند، ممکنه هر لحظه توسط یک اغتشاشگر دیگر عمدا کشته شوند.
➖➖➖➖➖➖
📿 @hawzeh_velaei
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
فقط میخواستم بگم رئیسی سه شنبه ٢٨ شهریور در سازمان ملل سخنرانی داره :))
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
🔴تو بگو یک نفر! حتی یک نفر هم نیامد!
#رضاپهلوی
یادآر ۲۱ بهمن ۵۷ را که حکومت نظامی و خروج از منزل مساوی با مرگ بود و با یک بیانیه ۲خطی روحالله میلیونها نفر به خیابان آمدند.
همین امروز اگر "سیدعلی" دو خط نامه خطاب به شیعیان لبنان بنویسد،میلیونها نفر به سمت تلاویو حرکت میکنند.
سید یوسف مرادی
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
❣ #سلام_امام_زمانم ❣
السلام علیک یا ابا صالح المهدی علیه السلام ✋
السَّلاَمُ عَلَى بَقِيَّةِ اللَّهِ فِي بِلاَدِهِ وَ حُجَّتِهِ عَلَى عِبَادِهِ...
🌱سلام بر مولایی که زمینیان، عطر خدا را از وجود او استشمام می کنند؛
سلام بر او و بر روزی که حکومت خدا را روی زمین برپا خواهد کرد.
📚 صحیفه مهدیه، زیارت پنجم حضرت بقیة الله
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
🟩 آیا حرارت جنگ سرد بین آمریکا و چین بالا خواهد رفت؟
آنطوان الحاج
🟢 آمریکا و چین سالهاست درگیر جنگ تجاری تلخ ولی کنترل شده هستند زیرا هر طرف می داند که به دیگری نیاز دارد. در فضای جهانی سازی شده، دو ابرقدرت اقتصادی شماره یک و دو جهان راهی جز این ندارند که در قالب کانال های معینی با یکدیگر همکاری و اختلافات تجاری خود را حل کنند.
🟢 اکنون اوضاع در حال تغییر کردن است و این تحول را می توان در سخنان «جنت یلن» وزیر خزانه داری آمریکا دید که مبنای تعامل آمریکا با چین را تغییر داد و ملاحظات اقتصادی را به نفع نگرانی های مربوط به امنیت ملی آمریکا کنار زد. یلن به این ترتیب به چهار دهه تمرکز بر اقتصاد و تجارت و اولویت دانستن آن در روابط بین دوکشور پایان داد.
🟢 هرچند چین در دو دهه اخیر همواره داشتن جاه طلبی های ژئوپلتیک را انکار کرده است ولی ما وجود چنین جاه طلبی هایی را بعد از آغاز جنگ اوکراین و نقش آفرینی های جسورانه دیپلماتیک چین در خاورمیانه و اوکراین و آفریقا، مشاهده کردیم. چین اصرار دارد در نقش «مصلح» که خوبی همه را می خواهد ظاهر شود و برای اقتصاد، نقشی محوری در ایجاد همبستگی قائل است.
🟢 در این اوضاع مبهم ژئواقتصادی، خطرات میدانی نمایان می شود. همه با این گفته آشنا هستند که هر بحران بزرگ اقتصادی فقط با وقوع یک جنگ حل می شود بنابراین هر جنگی، علت اقتصادی دارد. در خصوص آمریکا و چین، نقاط اختلاف و درگیری زیادی وجود دارد که هر لحظه ممکن است به انفجار منجر شود. موضوع تایوان در صدر جدول قرار دارد چرا که نه چین از اصل «بازپس گیری» این جزیره – به هر شیوه ای – دست خواهد کشید نه آمریکا از حمایت از تایوان از طریق ارسال سلاح و حمایت سیاسی صرفنظر خواهد کرد هرچند آن را به عنوان کشور به رسمیت نمی شناسد. تحرکات نظامی تایوان و چین و آمریکا در تنگه تایوان و آسمان آن ممکن است به برخوردی گسترده منجر شود.
🟢 در چنین فضایی، تنش بین آمریکا و چین در دریای چین جنوبی هم ادامه دارد و اخیرا آمریکا و فیلیپین بزرگترین رزمایش مشترک خود را در این منطقه برگزار کردند. همچنین ژاپن از ترس چین و روسیه، در حال اصلاح قانون اساسی برای تغییر دکترین نظامی و تقویت ارتش خود با تامین تسلیحات پیشرفته است. استرالیا نیز که وارد ائتلاف راهبردی با آمریکا و انگلیس شده، بزرگترین بازسازی نظامی خود را در چند دهه اخیر آغاز کرده و بر راهبرد بازدارندگی دشمنان احتمالی و دور نگه داشتن آنان از سواحل خود تمرکز کره است.
🟢 در این خصوص که آیا جنگی بین آمریکا و چین روی خواهد داد، کسی بهتر از هنری کیسینجر، وزیر امور خارجه اسبق آمریکا نمی تواند اظهار نظر کند. کیسینجر که مهندس بهبود روابط آمریکا و چین در دهه 1970 بود در ماه مارس امسال در مصاحبه با روزنامه اسپانیایی «الموندو» هشدار داد جنگ سرد بین آمریکا و چین، خطرناکتر از جنگ سرد قبلی خواهد بود که به فروپاشی اتحاد شوروی منجر شد.
منبع
https://aawsat.com/home/article/4301126/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D8%B1%D8%A8-%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A9-%D8%A8%D9%8A%D9%86-%D8%A3%D9%85%D9%8A%D8%B1%D9%83%D8%A7-%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%B5%D9%8A%D9%86-%D9%87%D9%84-%D8%AA%D8%AA%D8%BA%D9%8A%D9%91%D8%B1-%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%87%D8%A7%D8%9F
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
🔺اخراج بازرسان آژانس اتمی چه معنایی دارد ؟
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️کارشناسان آمریکایی:
🔻رد پای خانواده سلطنتی عربستان در سرتاسر قضیه 11 سپتامبر دیده میشود، همه ما میدانیم آنها دخالت داشتند ولی نمیخواهند علنی شود چون صنعت نظامی ما به خاطر فروش سلاح به سعودیها سود میبرد و البته مسئله نفت و غیره!
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌼🌸🌺
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناس باکویی در مصاحبه با TRT ترکیه:
📍گذرگاه زنگهزور جغرافیای راهبردی ایران را به حاشیه میراند/باعث تاسف است که وزارت دفاع ایران اجازه تغییر در نقشه سیاسی منطقه را نمیدهد...
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌼🌸🌺
@shatranjsiasat
🚨چند نکته به بهانه یک گزارش شبکه ماهواره ای معاند
🔹اخیراً گزارشی از شبکهی BBC منتشر شده که در آن برخی زنان یا دختران به صورت صوتی، تجربیات خود را از کشف حجاب و راحتر شدن این عمل نسبت به یک سال اخیر، بیان میکنند!
🔸نکته جالب این است که در این گزارش همان سخنان و تجربیاتی بیان می شود که دلسوزان و دغدغه مندان جبهه انقلاب، در یک سال گذشته نسبت به وقوع آن هشدار داده بودند.
🔹متأسفانه واکنش های نسنجیدهی برخی خواص که دچار خطای محاسباتی هستند و ترک فعل و سهلاندیشی برخی مسئولین، موجب شد که اغتشاشات۱۴٠۱ برای برخی هنجارشکنان و افراد با گرایشات ضدانقلابی، دستاوردهایی به همراه داشته باشد.
🔸هنجارشکنان اینگونه دریافت کرده اند که جمهوری اسلامی در موضوع #حجاب عقب نشینی کرده است و با سادهگیری که برخی از مسئولین نشان داده اند، هم اکنون کشف حجاب برای این عده یک موضوع عادی تلقی می شود و اگر کسی به آنها بگوید باید روسری بگذاری غیر عادی محسوب می شود!!!
🔹پس از اغتشاشات اخیر و وضعیتی که در کف خیابان ها و مکان های عمومی به وجود آمده است، خواسته یا ناخواسته موجب شده تا برخی از هنجارشکنان در ذهن خود این را ثبت کنند که اگر به جمهوری اسلامی فشار بیاوری، فضاسازی و جنجال رسانه ای در داخل و خارج از کشور راه بیندازی و مردم را به کف خیابان بیاوری، می توانی از جمهوری اسلامی باج بگیری و یا برخی از مسئولین جمهوری اسلامی را دچار لکنت زبان و عمل کنی!!!
⚠️تا بیش از این ضربه نخورده ایم باید رفتار غلط خود در مماشات با منکرات و ولنگاری ها را اصلاح کنیم و به طور انقلابی و با قاطعیت، معدود افرادی که به جامعه آسیب می زنند را سر جایشان بنشانیم تا خیالات خام و واهی برشان ندارد!
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌼🌸🌺
@shatranjsiasat
💠 این کار از سوی قوه قضاییه یعنی قهرمان سازی، تبلیغ و تهییج سلبریتی ها!
🔻اگر یک سلبریتی مرتکب #جرم می شود، علیه امنیت ملی قدم بر می دارد، پایش را از گلیمش درازتر می گذارد و بزرگتر از دهانش سخن می گوید و مثلاً تبدیل به یک مبارز! علیه جمهوری اسلامی می شود، اینجا وظیفه قوه قضاییه این است که چنان برخورد #بازدارنده، #قاطع و #پشیمان_کننده ای با او داشته باشد که هم برای آن سلبریتی و هم برای دیگران درس #عبرت شود.
🔻اینکه قوه قضاییه، اول بیاید سلبریتی مجرم یا متهم را بازداشت کند و بعد از چند ساعت بازداشت یا مدت کوتاهی زندان، او را دوباره _ با هر عنوان حقوقی _ به خانه بفرستد، چنین چیزی یعنی قهرمان سازی از یک سلبریتی، تبلیغ کردن او، تشویق یا تهییج او و دیگر سلبریتی ها و اطمینان خاطر دادن به آنها.
👈 اتفاقاً با زبان بی زبانی به دیگر سلبریتی ها می گوییم که شما هم می توانید همین کار را انجام دهید و چند ساعت یا چند روز بازداشت شوید یا به زندان بروید و از این طریق، دنبال کننده های مجازیتان را افزایش دهید، اسمتان را سر زبان ها بیندازید، خود را مثلاً مبارز نشان دهید و قهرمان از خود بسازید❗️
⚠️ در هر صورت، از دو حال خارج نیست، یا احکام قضایی ما مشکل دارد و یا اینکه بعضاً قوه قضاییه به شکل مفتضحانه، احکام موجود را اجرا می کند. در هر دو صورت، این قوه، مقصر است.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌼🌸🌺
@shatranjsiasat
🟩 رقابت بله ولی تقابل بعید است
اسکای نیوز
🟡 سخنان در جهان غرب درباره خطر چین و تبدیل شدن این کشور به بزرگترین ابرقدرت جهان، ادامه دارد. چین در گذشته با آن که کشوری بزرگ و هسته ای و عضو دائم شورای امنیت بود، غرب را نگران نمی کرد زیرا به امور داخلی خود و اختلافات سیاسی سرگرم بود و کشوری پرجمعیت ولی فقیر به شمار می رفت. در آن زمان، دغدغه کشورهای غربی، مهار کردن قدرت اتحاد شوروی بود که از نظر ایدئولوژی و نظامی و فرهنگی و اقتصادی، تهدیدی برای غرب به شمار می رفت. چین نیز به رغم قرابت ایدئولوژیک با اتحاد شوروی، از قدرت آن واهمه داشت و منافع خود را در همکاری با غرب برای متوقف کردن اتحاد شوروی می دید.
🟡 دنگ شیائوپینگ پس از به قدرت رسیدن در سال 1978 متوجه شد که چین اگر مانند دوره مائو تسه تونگ به سیاست های انزواطلبانه خود ادامه دهد، نخواهد توانست به دنیای پیشرفته ملحق شود. به همین علت بر تشویق سرمایه گذاری در پروژه های خصوصی که نیازمند درهای باز و کاهش محدودیت های اقتصادی بود تاکید کرد و برنامه ای درازمدت برای کاهش جمعیت را به اجرا گذاشت. این دو سیاست با موفقیت همراه شد و رشد اقتصادی چین از آن زمان تا سال 2020 که کرونا همه گیر شد، همواره بالای 8 یا 9 درصد بود.
🟡 تضعیف چین به نفع غرب نیست زیرا این کشور قدرت اقتصادی و نیروی انسانی عظیمی محسوب می شود و اگر فشار بر آن افزایش یابد، ممکن است برای حفظ موقعیت خود در جهان به نیروی نظامی متوسل شود. چین اگر قدرتمند باشد از هیچ کشوری نمی ترسد زیرا به توانایی خود برای محافظت از منافعش اطمینان دارد ولی اگر ضعیف شود، تلاش خواهد کرد به شیوه های مختلف قدرت خود را به نمایش بگذارد. به همین علت غربی ها اکنون نگران کاهش احتمالی قدرت اقتصادی چین هستند که تحریم های آمریکا علیه چین یکی از عوامل آن است.
🟡 از نظر اکونومیست، چین با اشغال تایوان دست به ماجراجویی نخواهد زد ولی این خطر وجود دارد که چین و آمریکا به علت سوء برداشت از رفتار یکدیگر، وارد جدالی با نتایج مبهم شوند.
🟡 رقابت چین و آمریکا ویژگی ثابت روابط بین الملل در آینده خواهد بود ولی کار به تقابل مسلحانه نخواهد کشید که برای هر دو کشور و جهان ویرانگر است. وقوع جنگ جهانی سوم بعید است زیرا چنین جنگی مانند دو جنگ نخست، متکی به سلاح متعارف نخواهد بود و هیچ کشور مدرنی جرأت استفاده از سلاح هسته ای را جز در محدوده ای بسیار کوچک نخواهد داشت زیرا رقبایش هم در استفاده از سلاح هسته ای تردید نخواهند کرد.
منبع
https://www.skynewsarabia.com/blog/1620610-%D8%A7%D9%84%D8%AA%D9%86%D8%A7%D9%81%D8%B3-%D8%A7%D9%84%D8%B5%D9%8A%D9%86%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%94%D9%85%D9%8A%D8%B1%D9%83%D9%8A-%D9%8A%D9%87%D8%AF%D8%A7%D9%94%D8%8C-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B5%D8%B7%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%A8%D8%B9%D8%AF
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat