💐بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ💐
🍃السَّلامُ علیڪَ یا بقیَّةَ اللهِ یا اباصالحَ المَهدي یا خلیفةَ الرَّحمن و یا شریڪَ القران ایُّها الاِمامَ الاِنسُ و الجّانّ سیِّدے و مَولاے ْ الاَمان الاَمان🍃
🍃الْسَلاٰمُ عَلَيْكَ يَا أبا عَبْدِ اللهِ وعلَى الأرواحِ الّتي حَلّتْ بِفِنائِكَ ، عَلَيْكَ مِنِّي سَلامُ اللهِ أبَداً مَا بَقِيتُ وَبَقِيَ الليْلُ وَالنَّهارُ ، وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهْدِ مِنِّي لِزِيَارَتِكُمْ ،السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ🍃
📸 این زنهای بی حیا رو دیدید کشف حجاب میکنند؟ با چه افتخاری قدم برمیدارند؟ انگار دانشمند هسته ای هستند!
🔺ای کاش میدانستند که از زمان برده داری تا همین صد سال قبل، فقط خانم های آزاد حجاب داشتند وحجاب برای کنیز ممنوع بود و جایگاه اجتماعی نداشتند
🔺در تاریخ آمده که عده ای از کنیزان و زنان اسیر، خواسته بودند حجاب داشته باشند، پادشاه وقت اجازه نداد و گفت: حجاب فقط برای زنان باشخصیت است...
از ابتدای تاریخ، حجاب نماد عزت بوده و بی حجابی نماد ذلت، نه افتخار
💎 آیهی چادر در قرآن‼️
❇️ « يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَبَنَاتِكَ وَنِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ۚ ذَٰلِكَ أَدْنَىٰ أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ ۗ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا »
🔅 «ای پیامبر! به زنان و دخترانت و به زنان مؤمن بگو چادرهای خود را فرواندازند و به خود، نزدیک کنند. این برای آنکه [به عفیف بودن] شناخته شوند و مورد تعرّض[هوس بازان] قرار نگیرند نزدیکتر است، و خداوند آمرزنده ی مهربان است». (آیه ٥٩ سورهی احزاب)
✨ بخشی از پیامهای این آیه:
1⃣ حتّی پیامبر خدا هم، از جانب خداوند، نیاز به تذکّر دارد. بیهوده به خودمان اعتماد نکنیم(يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ...).
2⃣ آنچه پیامبر دربارهی حجاب فرموده است، سخن خودش نبوده، فرمایش و سفارش خداوند بوده است(يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُل).
3⃣ حتّی پیامبر خدا هم نباید نسبت به ناموسِ خود بیتوجّه باشد(قل لِّأَزْوَاجِکَ وَ بَنَاتِکَ).
4⃣ حتّی زن و دختر پیامبر هم نیاز به تذکّر دارند؛ چرا ما در تذکّر دادن به خانوادهی خود کوتاهی میکنیم؟!(قُل لِّأَزْوَاجِکَ وَ بَنَاتِکَ)
5⃣ هم زنِ انسان و هم دخترِ او باید توسّط او مراقبت شوند. بنابراین، هم خانوادهی زن و هم خانوادهی شوهرش، هردو نسبت به حجاب او مسئولند و نباید این تکلیف را به گردن یگدیگر بیندازد(قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَبَنَاتِكَ).
6⃣ زنان مؤمنین در تکالیف شرعی و حفظ حجاب، از زنان و دختران پیامبر جدا نیستند و هر دستوری که خداوند در این زمینه، به زنان پیامبر داده، بر زنان مؤمنین هم تکلیف است(قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَبَنَاتِكَ وَنِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ).
7⃣ پیامبر، ولیّ خداوند، رهبر مسلمین و هرکسی که سرپرستی گروهی از مسلمانان را بر عهده دارد، نسبت به حجاب و عفافِ ناموس مسلمین، همانند ناموس خودش مسؤول است(قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَبَنَاتِكَ وَنِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ).
🔖 قسمت ١؛ ادامه دارد...
📚 بخشی از جزوهی #دُرهایی_از_دریایی
💐
❀🔹 ﷽ 🔹❀؛
«اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ»
«خداوندا! من را در آن پوششى كه از هر بلا و آفتى حفظ مى كند و هر كسى را كه بخواهى در آن قرار مى دهى، قرار بده»
📚 [امام صادق علیه السلام الكافي، ج2، ص: 534]
هر #صبح و #شام این "دعا" را بخوانید
امام صادق علیه السلام در توصیهای به داود رقی، دعای حفظ انسان از خطرات و بلایا را این گونه به او یاد دادند.
❀🔹❀🔹❀🔹❀🔹❀
در عملیات مرصاد بدست منافقین اسیر شد بعد زنده زنده
پوست صورتشو کندن و
سوزوندن ولی خیانت نکرد...
یادمون باشه در این آشفته بازار خیانت ، الگوی زندگی ، شهدا هستن نه برخی از مسئولین خائن
#شهید_سیدجعفر_موسوی
تاریخ تولد آقا جعفر به سال1344برمیگردد؛ 26دی ماه. زمان شهادتش هم 5مرداد سال1367و عملیات مرصاد. جعفر نورچشمی مادر بود و عصای دستش. انگار خدا او را خلق کرده بود فقط برای خوبیکردن به دیگران. اگر بین دوست و آشنا یا همسایهها کسی نیاز به کمک داشت نخستین کسی که خودش را برای یاری کردن میرساند سیدجعفر بود. علاوه بر خیررسانی اخلاق خوشی داشت. هم شوخطبع بود و هم سرزنده. وارد هر جمعی میشد امکان نداشت به کسی بد بگذرد. میگفت و میخندید و همه را به شادبودن وامی داشت. اما یک وقتهایی هم جدی میشد. آن زمان بود که هیچکس نمیتوانست در چشمهایش نگاه کند.
مادر شهید موسوی میگوید: سید جعفر که از سلاله سادات بود، ۱۴ ساله بود که برای ادای دین و تکلیف به انقلاب و امام (ره) به عنوان نیروی بسیجی از مسجد بابالحوائج به جبهه رفت و در عملیات خیبر شرکت کرد. پس از اینکه به شدت از ناحیه کتف مجروح شد به تهران اعزام شد و با فاصله اندکی دو مرتبه به جبهه رفت. یک سال بعد با اینکه موج انفجار او را مجروح کرده بود این بار از ناحیه سر زخمی شد و در سالهای پایانی جنگ، زمانی که قطعنامه ۵۹۸ امضا شده بود گریه میکرد که چرا شهید نشده و میگفت من لیاقت شهادت نداشتم. تمام طول جنگ پسرم در جبهه مشغول بود از چهارده سالگی وارد جبهههای نبرد شد و تا بیست وسه سالگی جنگید.