💠 نماز و یاد امام حسین(علیهالسلام)
✍حجت الاسلام والمسلمین #قرائتی
بهترین چیزى كه سجده بر آن سفارش شده، خاك كربلا و تربت امام حسین علیه السلام است. امام صادق علیه السلام هنگام سجده پیشانى مقدّسش را بر خاك كربلا مى گذاشت. براى همراه داشتن تسبیح تربت امام حسین نیز روایاتى وارد شده است تا آنجا كه همراه داشتن آن مثل گفتن سبحان اللَّه است و سجده بر مهر آن سبب كنار رفتن پرده ها و قرب بیشتر به ذات مقدّس خداوند است.
📚وسائل، ج ۳ ص ۶۰۸
#امام_حسین علیه السلام
💠 @shefavahajat
🌙 #ماه_رجب
📿 #استغفار یعنی از خدای متعال طلب بخشش کردن و مغفرت او را خواستن. 👈 این در قرآن، در آیات متعددی مورد تأکید قرار گرفته است. از ما خواسته شده است، که برای گناهانمان #توبه کنیم و هیچکس هم نیست که گناه نداشته باشد.
🎙️بیانات مقام معظّم رهبری در خطبۀ اول نمازجمعۀ ۱۳۶۷/۲/۲۳
📚 کتاب استغفار و توبه
💠 @shefavahajat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماه_رجب
🟤 خداوند در ماه رجب میگوید: این ماه ماه من است و این بنده بنده من است...
🎙آیت الله #مجتبی_تهرانی
💠 @shefavahajat
🌙#نمازشب_ششم_ماه_رجب ✨
💚نماز شب ششم ماه رجب، دو ركعت است، که در هر رکعت بعد از سوره ی حمد، هفت بار آية الكرسى خوانده شود.
#ثواب_نماز 🎁
⬅️منادى از آسمان ندا در مىدهد: اى بندهى خدا، تو حقيقتا و واقعا دوست خدا هستى و در برابر هر حرف كه در اين نماز خواندهاى، شفاعت يك مسلمان براى تو است و نيز هفتاد هزار عمل نيك كه هر كدام از آنها نزد خدا برتر از كوههاى دنيا است، براى تو خواهد بود.
📚منبع:اقبال الاعمال
💠 @shefavahajat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 اهمیت مراقبه و ذکربسم الله قبل از هر کار
✅ معنای حقیقی بسم الله
🎙 آیت الله #جوادی_آملی
💠 @shefavahajat
📣 #به_رسم_آیهها | استغفار در ماه رجب
🔍 مرور آیات مورد اشاره در بیانات حضرت آیتالله خامنهای در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور. ۱۴۰۲/۱۰/۲۶
💠 @shefavahajat
امام صادق (علیه السلام):
🔹 إنَّمَا اَلْمُؤْمِنُ اَلَّذِي إِذَا غَضِبَ لَمْ يُخْرِجْهُ غَضَبُهُ مِنْ حَقٍّ وَ إِذَا رَضِيَ لَمْ يُدْخِلْهُ رِضَاهُ فِي بَاطِلٍ وَ إِذَا قَدَرَ لَمْ يَأْخُذْ أَكْثَرَ مِمَّا لَهُ.
🔸 مؤمن كسى است كه اگر غضب كند از حق بيرون نمىرود، و اگر خشنود شود به باطل کشیده نمیشود، و آنگاه که قدرت یابد بيش از حق خود نمیگیرد.
📚 وسائل الشیعه (باب جهاد النفس)
جلد ۱۵ صفحه ۳۵۸
💠 @shefavahajat
ليلة الرّغائب
اوّلين شب جمعه ماه رجب را «ليلة الرّغائب» «1» گويند؛ رسول خدا صلى الله عليه و آله در روايتى كه فضيلت ماه رجب را بيان مى كرد فرمود: «از اوّلين شب جمعه ماه رجب غافل نشويد كه فرشتگان آن را «ليلة الرّغائب» ناميدند».
آنگاه رسول خدا صلى الله عليه و آله اعمالى را براى آن شب به اين كيفيّت بيان فرمود:
«روز پنجشنبه اوّل ماه را روزه مى گيرى، چون شب جمعه فرا رسيد، ميان نماز مغرب و عشا دوازده ركعت نماز مىگذارى (هر دو ركعت به يك سلام) و در هر ركعت از آن، يك مرتبه سوره «حمد» و سه مرتبه «إنّا انزلناه» و دوازده مرتبه «قل هو اللَّه احد» را مىخوانى؛
پس از اتمام نماز هفتاد مرتبه مى گويى:
«أللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ النَّبِىِّ الْامِّىِّ وَ عَلى آلِهِ»
آنگاه به سجده مىروى و هفتاد بار مىگويى:
«سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِكَةِ وَ الرُّوحِ»
سپس سر از سجده برمى دارى و هفتاد بار مى گويى:
«رَبِّ اغْفِرْ وَ ارْحَمْ وَ تَجاوَزْ عَمَّا تَعْلَمُ، إِنَّكَ أنْتَ العَلِىُّ الْأعْظَمُ»
بار ديگر نيز به سجده مىروى و هفتاد مرتبه مى گويى:
«سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِكَةِ وَ الرُّوحِ»
آنگاه حاجت خود را مى طلبى كه انشاءاللَّه برآورده خواهد شد.
رسول خدا صلى الله عليه و آله در فضيلت اين اعمال فرمود: «كسى كه چنين نمازى را بخواند، خداوند همه گناهانش را بيامرزد ... و در قيامت درباره هفتصد تن از خاندانش شفاعت مىكند، و چون شب اوّل قبر فرا رسد، خداوند پاداش اين نماز را به نيكوترين چهره، با رويى گشاده و درخشان و زبانى فصيح و گويا، به سوى قبر او مىفرستد، آن چهره نيكو به وى گويد: «اى حبيب من! بر تو بشارت باد! كه از هر شدّت و سختى نجات يافتى» از آن چهره نورانى مىپرسد: «تو كيستى؟ من تاكنون چهرهاى از تو زيباتر نديدهام و بويى از بويت خوشتر به مشامم نرسيده؟!»
آن چهره نيكو پاسخ دهد: «اى حبيب من! من پاداش آن نمازى هستم كه تو در فلان شهر، فلان ماه و در فلان سال به جا آوردهاى؛ من امشب به نزد تو آمدم، تا حقّت را ادا كنم و مونس تنهايى تو باشم و وحشت را از تو مرتفع سازم (و همواره در كنارت بمانم) تا زمانى كه همگى در روز رستاخيز برخيزند و در عرصه قيامت بر سرت سايه بيفكنم. (خلاصه هيچ زمانى پاداش اين كار نيك از تو قطع نخواهد شد)»«2».«3»
📙(1). «ليلة الرّغائب» يعنى شبى كه به خاطر پاداشها و فضيلتهاى فراوانى كه دارد، مورد ميل و رغبت فراوان است و يا به معناى «شبپاداشهاى فراوان» است، زيرا «رغائب» جمع «رغيبه» است كه هم به معناى «كار مورد رغبت»
📙(2). اقبال، صفحه 632؛ مرحوم علّامه حلّى در اجازهاش براى «بنى زهره» اين روايت را به طور مشروح نقل كرده است (رجوع كنيد به: بحارالانوار، ج 104، ص 125).
📙(3). كليات مفاتيح نوين، صص: 635-636.
💠 @shefavahajat
💠 حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (دامت برکاته):
❓#لیلة_الرغائب شب آرزوها یا رغبتها؟!
🔰 اميدواريم كه در ليلةالرغائب رغبت ما با رهبت ما هماهنگ باشد. هم از قهر و جلال خدا راهب باشيم, هم به مِهر و جمال خدا راغب باشيم؛ رغبت يعني ميل نه آرزو, ليلةالرغائب به معناي شب آرزوها نيست بلکه شب رغبتها و گرايشها و مجذوبشدنهاست لذا آن انجذاب و گرايش و ميل و شوق را ميگويند رغبت, در برابر رهبت. خداي سبحان جنّاتي دارد كه ما را به آنها ترغيب كرده و براي روح ما هم بهشتي دارد كه ما را به آن هم ترغيب كرده است.
🔰 در بخش پاياني سورهٴ مباركهٴ «قمر» چنين آمده ﴿إنَّ الْمُتَّقِينَ فِي جَنّاتٍ وَنَهَرٍ ٭ فِي مَقْعَدِ صِدْقٍ عِندَ مَلِيكٍ مُقْتَدِرٍ﴾ يعني مردان باتقوا بهشتي دارند همين (جَنَّاتٌ تَجْرِيْ مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ﴾ جنت جسم و بدن است و لذايذ مادي كه در آن نهرِ عسل جاري است نهرِ آب جاري است نهر شير جاري است نهر خمر جاري است اين انهار چهارگانه در اين بهشت هست. اما يك بهشت ديگري دارد كه آن براي روح ماست و اين را با واو عطف بيان نكرده بلکه فرمود: ﴿إِنَّ الْمُتَّقِينَ فِي جَنَّاتٍ وَنَهَرٍ ٭ فِي مَقْعَدِ صِدْقٍ عِندَ مَلِيكٍ مُقْتَدِرٍ﴾ نه «و في» ﴿فِي مَقْعَدِ صِدْقٍ عِندَ مَلِيكٍ مُقْتَدِرٍ﴾ آن جنّت براي روح ماست براي جان ماست كه نزد خدا قرار بگيريم و اوساط اهل ايمان, رغبتشان در ليلةالرغائب به ﴿جَنَّاتٌ تَجْرِي مِن تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ﴾ است و اوحدي از اهل ايمان گذشته از اينكه ﴿جَنَّاتٌ تَجْرِي مِن تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ﴾ را طالب هستند ﴿فِي مَقْعَدِ صِدْقٍ عِندَ مَلِيكٍ مُقْتَدِرٍ﴾ را هم مورد رغبت و ميل و گرايش و انجذاب خود قرار ميدهند.
🔰 آنگاه درباره چنين گروهي گفته ميشود: ﴿وَلِمَنْ خَافَ مَقَامَ رَبِّهِ جَنَّتَانِ﴾ هم جنّت بدن است هم جنّت جان است هم لذّت روح است هم لذّت تن است كه ـ انشاءالله ـ در ليلةالرغائب به اين رغبتها بار مييابيم چه اينكه ـ خداي ناكرده ـ اگر كسي گرفتار هراس و رهبت شد او هم دو جهنم دارد جهنمي است كه جسم را ميسوزاند كه در سورهٴ مباركهٴ «نساء» مشخص شده است كه فرمود: ﴿كُلَّمَا نَضِجَتْ جُلُودُهُم بَدَّلْنَاهُمْ جُلُوداً غَيْرَهَا لِيَذُوقُوا الْعَذَابَ﴾ كه اين پوست و جسم و بدن را ميسوزاند و يك عذاب معنوي است كه روح را ميسوزاند كه ﴿نَارُ اللَّهِ الْمُوقَدَةُ ٭ الَّتِي تَطَّلِعُ عَلَي الْأَفْئِدَةِ﴾
🔰 مستحضريد كه رسوايي, بيآبرويي اينها عذاب روح است سوخت و سوز پوست و جسم, عذاب بدن است اينكه فرمود: ﴿لَهُمْ خِزْيٌ فِي الدُّنْيَا وَلَهُمْ فِي الْآخِرَةِ عَذَابٌ عَظِيمٌ﴾ رسوايي يك عذاب دردناك دروني است آن دو بخش مربوط به رهبت است كه ما بايد راهب و هراسان و گريزان باشيم, دو بخش اوّلي كه مربوط به جسم و جان ماست كه ﴿وَلِمَنْ خَافَ مَقَامَ رَبِّهِ جَنَّتَانِ﴾ مربوط به رغبت است كه ـ انشاءالله ـ به اين سمت راغب باشيم.
🔰 بنابراين ليلةالرغائب ميتواند رغبتهاي گوناگون و مراحل فراواني را در پيش رو داشته باشد كه ـ انشاءالله ـدر اوّلين شب جمعه ماه پربركت رجب همه شما آن توفيق را داشته باشيد هم به جنّت جسماني برسيد هم به جنّت روحاني.
🔺 بیانات معظم له در جلسه درس اخلاق
💠 @shefavahajat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙 توصیههایی برای #لیلة_الرغائب
🌌 اولین شب جمعه ماه رجب، لیلة الرغائب نام داره
⁉️لیلة الرغائب به چه معناست
⁉️خود شب جمعه ویژگیش چیه که اینقدر فضیلت داره؟
💠 نکات لیلة الرغائب را بشنویم، با بیان استاد #میر_باقری
💠 @shefavahajat
💬 | #پیام_جدید
متن پیام:
سلام خدا قوت درمورد ختم صلوات ایت الله کشمیری که نوشته هنگام گفتن ذکر باید رو به قبله باشیم و نباید صحبت کنیم یعنی در طول مدت گفتن همه صلوات هایی که در یک جلسه میگیم مثلا 1000 تا صلوات اصلا نباید صحبت کنیم یا حرکت کنیم؟
✍️سلام
پاسخ دفتر آیت الله مبشر کاشانی مدظله
بهتر اینست که در یک جلسه از صبح تا غروب بگوید و در چند جلسه گفتن اشکال ندارد ولی حداقل ۱۰۰۰ صلوات در هر جلسه، رعایت شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استاد_شجاعی
شب آرزوها نه! شب مهندسی رغبتها!
بلدی چجوری رغبتهاتُ مرتب کنی؟
💠 @shefavahajat
💬 | #پیام_جدید
متن پیام:
سلام لطفا برای فروش وسیله یا لباس دعای معرفی کنید
🔻راهکارهای فروش ملک و افزایش کسب و کار
https://eitaa.com/kavasayat/3713
💠 نماز امشب شب هفتم ماه مبارک رجب.
🔹رسول اکرم (ص)میفرمایند: هرکس در شب هفتم ماه مبارک رجب دوتا دورکعت نماز بخواند درهررکعت، سوره حمدیکبار وسوره توحید سه بار و سوره فلق وناس را یکباربخواند وبعدازسلام نماز ده بار صلوات بفرستد ،وده بار ذکر(سبحان الله والحمدلله ولا اله الاالله والله اکبر) رابگوید
خداوند اورا درسایه عرش خود قرارداده وثواب روزه درماه رمضان رابه اومیدهد
وفرشتگان ازخداوند برایش طلب آمرزش کنند تا نمازش تمام شود و جان کندن وفشار قبر براو آسان شود
واز دنیا بیرون نمیرود تا این که جای خود را دربهشت برین ببیند وخداوند او را ازبیم بزرگ قیامت ایمن سازد. انشاءالله
📚 اقبال الاعمال
💠 @shefavahajat