خدایا! چه شد که ما گرفتار چنین رییس جمهوری شدیم؟! آخه میگه: دانشجوها تکنولوژیهای بزرگ را رها کنن برن دنبال علوفه و کنجاله!
شاید:
خلایق هرچه لایق!
شاید هم:
هرچه کنیم به خود کنیم گر همه نیک و بد کنیم!
و شاید:
از مکافات عمل غافل مشو گندم از گندم بروید جو ز جو!:
یا:
این جهان کوه است و فعل ما ندا سوی ما آید نداها را صداها!
@shegeftieha
حجتی در حاشیه جلسه هیات دولت:
🔹تمام ملاحظات بهداشتی و همه تاییدیههایی که لازم است را گوشتهای وارداتی دارا هستند و مشکلی نیست، اما حجم این گوشت گرم پاسخگوی نیازهای کشور نیست .
🔹چون قاچاق دام با توجه به اینکه نرخ ارز کشورهای دیگر بالا رفته، شدت پیدا کرده است این موضوع باعث شده که قیمت گوشت افزایش پیدا کند.
fna.ir/bqtnbo
آیا وظیفۀ وزیران با حقوقهای نجومی، بیان دردهاست یا حل مشکلات!
چرا اجازه قاچاق میدهید که بخواهید گوشت گرم وارد کنید و دم از ناتوانی بزنید!
همۀ هنر دولت شما همین است؟!
مگر شما نبودید که میگفتید تعدد نرخ ارز زمینه فساد و رانتخواری را زیاد میکند، پس چرا؟!
@shegeftieha
10.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکتههای عبرتآموز از زبان سارقان!
نقش قفلهای چینی در راحتی دزدان!
سرقت 70 میلیارد تومانی از منزل رییس یک صنف!
رد کردن گوشی سرقتی به اونطرف مرز!
ساخت سکه پارسیان با برنج و توزیع با هولوگرام!
البته معتقد به کار تشکیلاتی و 64 درصد هم سابقهدار!!!!!
@shegeftieha
🔴 مقایسه بودجه حوزه علمیه با ۱۲۸ هزار طلبه و دانشگاه تهران با ۹۹۴۵ دانشجو/ ۳۲ درصد افزایش بودجه دانشگاه در مقابل کاهش ۱۶ درصدی بودجه حوزه علمیه
بودجه مصوب شورای عالی حوزه های علمیه کشور با ۱۲۸۰۰۰ طلبه در سال ۹۷ معادل ۴۴۰ میلیارد تومان بود که برای سال ۹۸ معادل ۳۰۰ میلیارد تومان با شانزده درصد کاهش پیشنهاد شده است.
بودجه هزینه ای دانشگاه تهران با ۹۹۴۵ دانشجو در سال ۹۷ معادل ۵۹۶ میلیارد بوده که برای سال ۹۸ معادل ۶۷۹ میلیارد با ۳۲ درصد افزایش پیشنهاد شده است.
هزینه آموزش سالانه یک طلبه در دوره کارشناسی یک میلیون و هفتصد هزار تومان در نظر گرفته شده و برای یک دانشجوی کارشناسی رشته انسانی دانشگاه تهران ده میلیون و هشتصد هزار تومان، یعنی مابه التفاوت آموزش طلبه با دانشجوی دانشگاه تهران در دوره کارشناسی رشته علوم انسانی منفی ۹۱ است.
هزینه آموزش سالانه یک طلبه در دوره ارشد دو میلیون و دویست هزار تومان در نظر گرفته شده و برای دانشجوی ارشد رشته انسانی دانشگاه تهران شانزده میلیون و چهارصد هزار تومان که مابه التفاوت منفی ۱۴۲ است.
هزینه آموزشی سالانه یک طلبه در دوره دکتری دو میلیون و چهار صد هزار تومان در نظر گرفته شده است و برای دانشجوی دکتری انسانی دانشگاه تهران سی و یک میلیون و دویست هزار تومان که مابه التفاوت منفی دویست و هشتاد و هشت می باشد.
بدین گونه عدالت بین دو شهروند در حال تحصیل این کشور رعایت شده و از عدالت طلبی معکوس این است که عده ای محدود در شبکه های اجتماعی به هزینه تحصیلی یک طلبه اعتراض می کند!!!
✍بیداری ملت
@shegeftieha
مهندسی معکوس، راهی دیگر برای سنجش راست و دروغ شایعات بودجۀ کشور
اگر واقعیت بودجه آن چیزی است که غوغاسالاران می گویند،
چرا حقوق های نجومی؛
سفرهای خارجی؛
اختلاسهای چند هزار میلیاردی؛
سرمایههای هزار میلیاردی؛
ماشینهای میلیاردی؛
منازل اعیانی و اشرافی؛
فرزندان خارج نشین؛
برج های سر به فلک کشیده؛
و...؛
در مراکز حوزوی و نهادهای دینی وجود ندارد؟!
چرا ساختمان شورای عالی حوزههای علمیه در گوشهای از مدرسه دارالشفا به چند اتاق خلاصه میشود که آن هم توسط خیرین ساخته شده است؟!
چرا مرکز مدیریت حوزههای علمیه سراسر کشور که در حکم وزارت آموزش عالی است، در ساختمان اجارهای آن هم خارج از شهر و در منطقه جمکران است؟!
بگذریم از این که کمک هزینۀ تحصیلی طلاب، از طریق وجوهات شرعیه پرداخت، و اکثر ساختمانها و مدارس علمیه از طریق کمکهای خیرین ساخته میشود!
اگر دین ندارید لا اقل به اندازه یک حبه جو انصاف داشته باشید!
دهقان اشکذری
@shegeftieha
خوف محشر
از ڪسی باشد ڪه
او بی صاحبــــ استــــ
صاحبــــ ما
در قیامتــــ
عمه جانم زینبــــ استــــ
در شبولادت تو ایخواهر عشق
جـای همه ی #مـدافـعانت خالـے
#یا_زینب.
🌺🌺🌹🌹🌸🌸🌿🌴🌴
@shegeftieha
10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان و تحلیلهای قابل تأمل داریوش سجادی!
اصلاحطلب مقیم آمریکا.
برای همه ارزش شنیدن دارد.
@shegeftieha
معاون پارلمانی رئیسجمهور:
🔹پیشنویس لایحه جامع انتخابات با توجه به سیاستهای کلی انتخابات بازنگری و اصلاح شده است.
🔹این پیشنویس با استفاده از نقطهنظرات نخبگان، اساتید، متخصصان و صاحب نظران در ۱۶۱ ماده منطبق با سیاستهای کلی انتخابات ابلاغی مقام معظم رهبری توأم با کارشناسی دقیق و با نظر کارشناسان خبره تدوین شده است.
fna.ir/bquhex
وقتی معان پارلمانی رییس جمهور اینگونه از پیشنویس سیاستهای کلی انتخابات، دفاع میکند و حتی از رهبری هم مایه میگذارد، حتما بدانید یه کاسۀ بزرگی زیر نیمکاسه هست!
مرا به خیرتان امیدی نیست! لطف کنید شر اضافی مرسانید.
@shegeftieha
🔸آنموقع رهبر انقلاب در کانکس زندگی میکردند.
محمدحسین خوشوقت؛ فرزند آیتالله خوشوقت:
پدر مقید بودند که فرزندانشان با خانوادههایی متدین و همسنخ از نظر فرهنگی و اجتماعی ازدواج کنند. ایشان ارادت بسیار بسیار زیادی به مقام معظم رهبری داشتند و شخصیت و سبک زندگیشان را تمجید میکردند.
پدر از طرفی حاج آقا مصطفی را میشناختند که چه فرد نازنین و متدین و خوبی است. بنابراین، با مشورت همشیره و والده، با خواستگاری موافقت کردند.
سپس همسر مکرمه مقام معظم رهبری هم به منزل ما تشریف آوردند و از همشیره من خواستگاری کردند. این روند و مراسم ازدواج خیلی سریع و ساده برگزار شد. چون طرفین سادهزیست بودند و معتقد به سادگی در امر ازدواج.
در مراسم بله بران همشیره که در منزل مقام معظم رهبری برگزار شد، حضور داشتم. بستگان درجه یک دو طرف هم حضور داشتند. از آن طرف هم فرزندان مقام معظم رهبری و برادر همسر ایشان بودند. چند نفر دیگر هم بودند.
این مراسم در یک خانه پیش ساخته ساده، در سال72 برگزار شد. منزل مقام معظم رهبری در همین کانکس بود! غرب منطقه ریاست جمهوری در خیابان آذربایجان، یک فضای خالی بود که در آنجا با کانکس یک ساختمان یک طبقهای درست کرده بودند. محل کار مقام معظم رهبری هم در همین سازه قرار داشت.
داخل کانکس نشسته بودیم؛ ناگهان یک صدای تکان دهنده از سقف فلزی به گوشمان رسید که همه جا خوردیم. یک میوه کاج رها شده بود و روی سقف فلزی کانکس افتاده بود. پیش خود گفتم، این سازه، در عین سادگی بیش از حد، نا ایمن هم هست. نکند خدای نا خواسته، اتفاقی برای رهبری و خانوادشان بیفتد!
دو تخته فرش ماشینی هم، کف این سالن حدودا 40 متری پهن بود.
ناهار هم فکر کنم زرشک پلو با مرغ خوردیم. دوغ و سبزی خوردن هم بود.
خبرگزاری ایرنا
@shegeftieha
مگر غیر از این است که نتانیاهو گفته:
اصلاحطلبان در ایران سرمایههای بزرگی برای اسراییل هستند!
خود اصلاحطلبان هم این موضوع را تکذیب نکردند!
پس چرا قوۀ قضائیه با این سرمایههای رژیم منحوسِ کودککش هیچ برخورد نمیکند!؟
@shegeftieha
27.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون تعارف، این برنامه بدون تعارف را از دست بدی ضرر کردی!
تک تک حرفاش شنیدنیه
بدون هیچ توضیحی خودتون ببینید.
@shegeftieha
باشگاه خبرنگاران جوان واکنش کاربران فضای مجازی به سخنان آقامیری را منتشر کرده که چند پیام پایانی آن به شرح ذیل است:
یکی دیگر از مخاطبان معتقد است: بعضی حرفهایش درست است اما بسیاری از آنها به دلیل سواد سطحی که ایشان دارد اشتباه است. یک سری پیشنهادات جالبی دارد اما حرفهایش ترکیبی از درست و غلط است که عوام هم راحت قبول میکنند. به نظرم اگر ایشان روی سوادش کار کند و همه را متهم نکند و اندکی هم به کار خودش برسد و روی خودش کار کند، درست میشود».
مخاطب ناشناسی پرسیده است: چنین خروجیهایی از حوزه جای تعجب دارد و باید بررسی شود که چرا جدیداً حوزه علمیه از این مدل خروجیها زیاد دارد؟
حسین از مشهد نوشته است: «ایشون دغدغه دین ندارند، دغدغه "مطرح شدن" دارند.
نمیگویم تمام حرفهایشان از بن غلط است اما لحن و ادبیات و تفسیرهای ناقص و بعضا اشتباه، ایشان را محبوب یک عده افراد ناآگاه و بعضا مغرض کرده.»
حسن هم گفته: «من چندین بار در مجالس خصوصی ایشان در قم حضور داشتم که زبان به لعن و نفرین برخی از افراد گشودند. به نظر من آدم نباید برای طرفدار پیدا کردن، پا روی حق بگذارد و مطابق میل اطرافیان حرف بزند...»
ناشناسی هم نوشته: «بنده یکی از اساتید مقدمات و سطح عالی حوزه علمیه قم هستم و ایشان سیدحسن را میشناسم، تا پارسال که اطلاع داشتم ایشان هنوز مقدمات را تمام نکرده و سواد حوزوی چندانی ندارد ولی با همین چرت وپرتها معروف شده از باب "خالف تعرف": مخالفت کن، معروف میشوی!»
مخاطبی هم با عنوان «مدرسه شهید صدوقی» چنین بیان کرده است: «من هم مدرسهای این عزیز بودم. ایشون ابتدای طلبگی بسیار افراطی بودند و اکنون بسیار تفریطی. قال امام المتقین علی علیه السلام: "لا ترى الجاهل الا مفرطاً أو مفرطا". مگر با عنایت خدا عاقبت بخیر بشود.»
چند نفری هم به طنز نوشتهاند: «به دنبال گرین کارت است».
@shegeftieha