15.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داغ روضههام الشام
🏴 به مناسبت شهادت امام سجاد (ع)
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
#تحولات_پیش_از_ظهـور
1⃣قسمت اول
پایتخت حکومت جهانی امام عصر (ع)#مسجد_کوفه
خواهد بود امّا این امر باعث کاستن از رونق حج نخواهد شد.
در منابع روایی درباره کراهت سکونت در شهر مکّه گفت وگو به میان آمده که علل متعددی برای آن می توان برشمرد، اما از همه مهم تر و قابل فهم تر برای مردم زمانی خواهد بود که طیّ الارض، طیّ الهواء و طیّ الماء یک اتفاق عادی خواهد شد و بسیاری از مردم جهان با استفاده از این توانایی ها می توانند مسافت های طولانی را طی کنند.
از همین رو امام عصر(ع) قوانین خاصی را برای زوّار و حجّاج وضع می کنند که از آن جمله می توان به ممنوعیت خواندن نماز مستحبی در مسجد الحرام اشاره کرد تا بقیه بتوانند به اعمال واجب خود برسند.
اشاره:
🔹شبه جزیره حجاز و کشور عربستان افتخار ظهور اسلام را قرن ها پیش یافت و از همین رو، در سال های متمادی پس از آن، همواره مورد توجه مسلمانان بوده است.
سالانه در ایام حج مسمانان جهان، از هر رنگ و زبانی، چند روزی را کنار هم گرد آمده، به انجام مناسک حج می پردازند.
🔶 با توجه به روایاتی که در دست داریم، در آستانه ظهور و پس از آن، این کشور به جهت اتفاقاتی که در آن رخ می دهد توجه بیشتری را به خویش معطوف خواهد ساخت و نقش قابل توجهی خواهد یافت. در قسمتهای بعد به بررسی این موضوع می پردازیم.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴دعای چهار حمد:
✅به نقل امیر المؤمنین علی علیه السلام
از حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم نقل می کنند :
بسم الله الرحمن الرحیم
💖اَلحَمدُلِلّه ِالَّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ
وَلَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب
💖اَلحَمدُلِلّه ِالَّذی جَعَلَنی مِن اُمَّةِ مُحَمَّدٍصَلَّی الله ُعَلَیهِ وَآلِه
💖اَلحَمْدُلِلّهِ الَّذی جَعَلَ رِزْقی فی یَدِهِ وَلَمْ یَجْعَلهُ فی اَیدِی النّاس
💖اَلحَمْدُلِلّه ِ الَّذی سَتَرَعُیُوبی
وَلَم یَفضَحْنی بَینَ النّاسِ
💖خواص دعای چهارحمد:
ازامیرالمؤمنین علیه السلام
مرویست؛که هر کس از پیروان
ما هر روز این چهار حمد را
بخواند خداوند او را سه چیز
کرامت فرماید:
💖اول عمر طولانی
💖دوم مال
و جمعیت بسیار
💖سوم باایمان ازدنیارفتن
وبی حساب داخل بهشت شدن.
📗 مستدرک الوسائل
ج 5 ص 293 ح 6167
عن الراوندی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
ثواب عظیمِ آشنا کردنِ مردم با امام زمانشان
💐امام سجاد علیهالسلام فرمودند: خداوند به سوی موسی علیهالسلام وحی فرستاد: «ای موسی! اگر به سویم بندهٔ فراری مرا برگردانی، یا گمراهی را به سوی من بر گردانی، بهتر است برای تو از عبادتِ صد سال که روزهایش را روزه بداری و شب هایش نماز به پا داری. موسی گفت: پروردگارا ! بندهی گریخته کیست؟ فرمود: معصیت کاری که از فرمان ما تجاوز کرده. گفت: کیست آن گم شونده از درِ خانهٔ تو؟ فرمود: نادانی که امام زمانش را نشناسد، در حالی که تو او را برایش معرفی میکنی و میشناسانی...»
📕بحارالأنوار، ج ۲، ص ۴
📕مستدرک الوسائل، ج ۱۷، ص ۳۱۹
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 سیزده بانوی رجعت کننده در دولت مهدوی...
(امام صادق علیهالسلام فرمودند: «همراه قائم عجلالله فرجه سیزده زن خواهند بود... برای مداوای مجروحان و رسیدگی به مریضها)
⭕️ نسیبه، دختر کعب مازنیه...
🌕 وی همسر زید بن عاصم بود، و معروف به ام عماره و از زنان فداکار صدر اسلام است که در برخى از جنگهاى پیامبر صلیالله علیه و آله شرکت جسته و مجروحان جنگى را مداوا کرده است. او در جنگ احد بهترین نقش را ایفا کرد. با دیدن صحنه فرار مسلمانان و تنها گذاشتن پیامبر به دفاع از جان شریف ایشان پرداخت و در این راه بدنش زخمهاى فراوان برداشت. در جنگ «یمامه» نیز بدن او دوازده زخم برداشت و حتی یک دست وی هم قطع شد. ایمان، اخلاص و فداکاری نسیبه در جنگ احد، به جایی رسید که رسول خدا(ص) به فرزندش عماره چنین فرمود: «امروز وفاداری و مقام مادر تو از مردان جنگى والاتر است.» پس از فروکش کردن جنگ احد، نسیبه با زخمهای سنگین به همراه دیگر مسلمانان به خانه برگشت و به استراحت پرداخت. با شنیدن فرمان پیامبر که فقط مجروحان جنگ باید به تعقیب دشمن بشتابند، نسیبه از جاى برخاست و آماده رفتن شد، امّا به علت شدت خونریزى نتوانست شرکت کند. همین که پیامبر از تعقیب دشمن برگشت، پیش از آنکه به خانه برود، عبدالله بن کعب مازنى را براى احوالپرسى نسیبه و سلامتى وى به نزد او فرستاد و چون از سلامتى وى آگاه گشت شادمان موضوع را به پیامبر خبر داد. نسیبه از کسانى است که براى یارى حضرت مهدی علیهالسلام زنده خواهد شد و بر چنین زنی شایسته و گواراست که در زمان دولت مهدوی به دنیا برگردد و همچون مؤمنان خاص، طعم شیرین حکومت ولائی آن حضرت را بچشد. این اجر کسانیست که خداوند به آنها وعده داده است. پیامبر صلیالله علیه و آله هم درباره او فرموده است: «نسیبه از بانوانیست که در روزگار ظهور مهدی علیهالسلام حضور مییابد و به مداوای مجروحان جنگی در رکاب آن حضرت میپردازد...»
📗چشماندازى از حكومت مهدى علیهالسلام، ص۷۴ به نقل از بيان الائمه، ج ۳، ص ۳۳۸
→ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴ذبح شدن ابلیس به دست حضرت مهدی (عج):
«الصّادق (علیه السلام)- عَن وَهْبِبْنِجُمَیْعٍ عَنْ أَبِیعَبْدِ اللَّهِ (علیه السلام) قَالَ: سَأَلْتُهُ عَنْ إِبْلِیسَ وَ قَوْلِهِ رَبِّ فَأَنْظِرْنِی إِلی یَوْمِ یُبْعَثُونَ قالَ فَإِنَّکَ مِنَ الْمُنْظَرِینَ إِلی یَوْمِ الْوَقْتِ الْمَعْلُومِ أَیُّ یَوْمٍ هُوَ قَالَ یَا وَهْبُ أَ تَحْسَبُ أَنَّهُ یَوْمُ یَبْعَثُ اللَّهُ النَّاسَ لَا وَ لَکِنَّ اللَّهَ عَزَّوَجَلَّ أَنْظَرَهُ إِلَی یَوْمِ یَبْعَثُ اللَّهُ قَائِمَنَا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فَیَأْخُذُ بِنَاصِیَتِهِ فَیَضْرِبُ عُنُقَهُ فَذَلِکَ الْیَوْمُ هُوَ الْوَقْتُ الْمَعْلُومُ.»
«امام صادق (علیه السلام)- از وهببنجُمیع نقل شده که گفت: «از امام صادق (ع) دربارهی ابلیس و این سخنش «رَبِّ فَأَنْظِرْنِی إِلی یَوْمِ یُبْعَثُونَ قالَ فَإِنَّکَ مِنَ المُنْظَرِینَ إِلی یَوْمِ الْوَقْتِ المَعْلُوم» پرسیدم که آن روز کدام روز است»؟ حضرت فرمود: «ای وهب! میپنداری آن روز روزی است که خداوند مردم را برای برپایی قیامت برمیانگیزد؟ نه! بلکه خداوند عزّوجلّ او را تا روزی که قائم ما (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ما را برای قیامکردن برانگیزد، مهلت داده است و حضرت قائم (عج) موی جلو سرش را گرفته و گردنش را بزند؛ آنروز، الْوَقْتُ الْمَعْلُومُ است.»
📗تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۷، ص۴۹۴
📗بحارالأنوار، ج۶۰، ص۲۲۱
📗بحارالأنوار، ج۶۰، ص۲۵۴
📗دلایل الإمامهًْ، ص۲۴۰
📗 العیاشی، ج۲، ص۲۴۲
→ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴به خـــدا آنـــــها مــــردم قم میباشند:
«فَإِذا جاءَ وَعْدُ أُولاهُما بَعَثْنا عَلَيْكُمْ عِباداً لَنا أُولِي بَأْسٍ شَدِيدٍ فَجاسُوا خِلالَ الدِّيارِ وَ كانَ وَعْداً مَفْعُولاً»
«هنگامىكه نخستين وعده فرا رسد، گروهى از بندگان پيكارجوىِ خود را بر ضدّ شما بر مىانگيزيم تا شما را سخت درهم كوبند حتّى براى بهدست آوردن مجرمان، درون خانهها را جستجو كنند و اين وعدهایست قطعى»(اسراء/۵)
🌕«وَ رَوَی بَعْضُ أَصْحَابِنَا قَال کُنْتُ عِنْدَ أَبِیعَبْدِاللَّهِ (جَالِساً إِذْ قَرَأَ هَذِهِ الْآیَهًَْ فَإِذا جاءَ وَعْدُ أُولاهُما بَعَثْنا عَلَیْکُمْ عِباداً لَنا أُولِی بَأْسٍ شَدِیدٍ فَجاسُوا خِلالَ الدِّیارِ وَ کانَ وَعْداً مَفْعُولًا فَقُلْنَا جُعِلْنَا فِدَاکَ مَنْ هَؤُلَاءِ فَقَالَ ثَلَاثَ مَرَّاتٍ هُمْ وَ اللَّهِ أَهْلُ قُمَّ.»
«یکی از شیعیان نقل میکند: نزد امام صادق (علیه السلام) نشسته بودم که این آیه را خواند: «فَإِذا جاءَ وَعْدُ اولاهُما بَعَثْنا عَلَیْکُمْ عِباداً لَنا أَوْلَی بَأْسٍ شَدِیدٍ فَجاسُوا خِلالَ الدِّیارِ وَ کانَ وَعْداً مَفْعُولًا.» گفتم: «فدایت شوم! آنها چه کسانی هستند»؟ سه بار فرمود: «به خدا آنها مردم قم باشند».
📗تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۸، ص۹۰
📗بحارالأنوار، ج۵۷، ص۲۱۶
«عَنْ حُمْرَانَ عَنْ أَبِیجَعْفَرٍ (قَالَ کَانَ یَقْرَأُ بَعَثْنا عَلَیْکُمْ عِباداً لَنا أُولِی بَأْسٍ شَدِیدٍ ثُمَّ قَالَ وَ هُوَ الْقَائِمُ (وَ أَصْحَابُهُ أُولِی بَأْسٍ شَدِیدٍ.»
🌕«حمران گوید: امام باقر (ع) آیه: «بَعَثْنَا عَلَیْکُمْ عِبَادًا لَّنَا أَوْلَی بَأْسٍ شَدِیدٍ» را میخواند سپس فرمود: «منظور قائم عجل الله تعالی فرجه الشریف و یاران اوست: مردانی جنگجو و نیرومند».
📗تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۸، ص۹۰
📗بحارالأنوار، ج۵۱، ص۵۷
📗العیاشی، ج۲، ص۲۸۱
📗البرهان
📗نورالثقلین
→ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸پروردگارا در این شب
دفتر دل دوستانم را
به تو میسپارم
با دستان مهربانت
قلمی بردار خط بزن
غمهایشان و دلی رسم کن
برایشان به بزرگی دریا.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🌸 #سلام_صبح_زیباتون_بخیر
🌸ان شاءالله که
💗جسم و جانتون سالم ..
🌸لبتون خندون..
💗خوبیهاتون پایدار...
🌸شروع صبحتون پر از برکت
💗و زندگی تون پر از
🌸شادی و آرامــش باشه
🌸چهارشنبه تون زیبـا
💗اول صبح دوست داشتنی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 شيطان در آخرالزمان با تمام توان خود میتازد...
✍آخرالزمان چون نزديك نابودی ابليس است ، تمام سعی و تلاش خود را برای تأخير در ظهور و گمراهی مردمان به كار خواهد بست . آنقدر در آخرالزمان اين مسائل رونق میگيرد كه وقتی ندای آسمانی به نفع امام زمان علیهالسلام بلند میشود ، نعرهای هم از جانب شيطان شنيده میشود كه بعضیها ، حق و باطل را اشتباه میكنند .
حضرت امام صادق علیهالسلام در مورد زمان ظهور حضرت و نشان آن فرمودند :
منادی نام قائم «عجل الله تعالی فرجه الشریف» را ندا میدهد .
پرسيدم : آيا اين ندا را بعضی میشنوند يا همه ؟
حضرت فرمودند : «همه ! هر قومی به زبان خودش میشنود» .
پرسيدم : پس با اين حال ، ديگر چه كسی با حضرت مخالفت میكند ، در حالی كه نام او ندا داده شده و شكی در حقانيت او نيست ؟
حضرت فرمودند : ابليس آنها را رها نمیكند ، تا اينكه در آخر شب ندای ديگری بدهد . پس مردم دچار شك میشوند .
📚كمالالدين و تمام النعمة ، ج ۲ ، ص ۶۵۰ .
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
📚#لعن_در_زیارت_عاشورا
💠 شاید در زیارت عاشورا، بیشترین مطلبی که به چشم می خورد، لعن کردنهای مکرر و شدیدی است که با روشها و شکلهای مختلفی در این زیارت بیشتر از سایر زیارتها بیان شده. این درحالیست که ما نمی بینیم که سایر مذاهب و حتی اهل سنت، به این صورت دشمنان دینشان را مورد لعن قرار دهند.
لذا ممکن است این سوال به ذهن خطور نماید که چرا ما لعن می کنیم؟ و چرا این همه لعن؟
💠 در جواب باید گفت که لعن کردن موضوعی نیست که فقط مختص شیعه باشد. به آیات زیر توجه فرمایید.
المائده (۷۸):
لُعِنَ الَّذِينَ كَفَرُوا مِن بَنِي إِسْرَائِيلَ عَلَىٰ لِسَانِ دَاوُودَ وَعِيسَى ابْنِ مَرْيَمَ ذَٰلِكَ بِمَا عَصَوا وَّكَانُوا يَعْتَدُونَ.
ﺍﺯ قوم ﺑﻨﻰ ﺍﺳﺮﺍﺋﻴﻞ ﺁﻧﺎﻥ ﻛﻪ ﻛﺎﻓﺮ ﺷﺪﻧﺪ، ﺑﻪ ﺯﺑﺎﻥ ﺩﺍﻭﺩ ﻭ ﻋﻴﺴﻰ ﺑﻦ ﻣﺮﻳﻢ ﻟﻌﻨﺖ ﺷﺪﻧﺪ. ﻟﻌﻨﺖ ﺷﺪﻧﺸﺎﻥ ﺑﺮﺍﻯ ﺍﻳﻦ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺳﺮﭘﻴﭽﻰ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ ﻭ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ [ ﺍﺯ ﺣﺪﻭﺩ ﺍﻟﻬﻰ ] ﺗﺠﺎﻭﺯ ﻣﻰ ﻛﺮﺩﻧﺪ.
آل عمران (۸۷):
أُولَٰئِكَ جَزَاؤُهُمْ أَنَّ عَلَيْهِمْ لَعْنَةَ اللَّهِ وَالْمَلَائِكَةِ وَالنَّاسِ أَجْمَعِينَ.
ﺍﻳﻨﺎﻥ ﻛﻴﻔﺮﺷﺎﻥ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻟﻌﻨﺖ ﺧﺪﺍ ﻭ ﻓﺮﺷﺘﮕﺎﻥ ﻭ ﻫﻤﻪ ﻣﺮﺩم ﺑﺮ ﺁﻧﺎﻥ ﺍﺳﺖ.
💠 یعنی با توجه به آیات فوق متوجه می شویم که:
اولا لعن کردن در ادیان و امتهای قبل هم بوده، همچنان که حضرت داود یا حضرت عیسی (علی نبینا و آله و علیهم السلام) نیز کافران قوم بنی اسرائیل را لعن می کردند.
دوم اینکه خدا هم در قرآن بیان فرموده که هم خودش و هم ملائکه و هم جمیع مردم، کافران را لعنت می کنند. در واقع عبارت « وَالنَّاسِ أَجْمَعِين » در آیه دوم، برای همهٔ مردم جواز لعن کردن را صادر کرده و به شکلی به همه ملائکه و مردم برای لعن کردنِ آن افرادِ کافر، دستور می دهد.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
#علائم_ظهور
✍امام باقر علیه السلام: حضرت قائم علیه السلام قيام نمی کند مگر هنگامى كه ترس سخت و شدیدی مردم را فرا گرفته است و زمين لرزه ها و فتنه و بلا دامنگير مردم شده است، و بیماری طاعونی که پيش از اينها فرا رسیده است، و شمشير برّانی که در ميان عرب است، و اختلاف سختى که میان مردم رخ داده و اوضاعشان آنچنان تغییر یافته و به جایی رسیده اند که صبح و شام آرزوی مرگ می کنند. و این آرزوی مرگ به واسطه شدّت مصیبتی و سختی است که از سگان هار میان مردم می بینند و این که بعضی از مردم بعضی دیگر را می خورند و می بلعند.
پس خروج آن حضرت هنگامى است كه مردم از اينكه فرجی را ببینند مأيوس و نااميد شده اند. اى خوشا به حال آنكه قائم ما را درك كند و از ياران او باشد، و واى و بسیار وای بر كسى كه با او ستیز کند و با دستوراتش مخالفت کند و از دشمنانش باشد.
📚غیبت نعمانی، ص٢۵
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی