انسان در این دنیا مشکلاتش را غالبا با پول وثروت و نیروی انسانی (فرزند و دوست و همکار و غیره) حل می کند. اما در آخرت و قیامت هیچ کدام سودی برای هیچکس ندارد! قرآن می فرماید: "یوم لاینفع مال و لابنون" (سوره شعرا، آیهی 88) روزی که مال و فرزندان به حال انسان هیچ سود نبخشد.
آری، در هنگامه قیامت موثرترین امور عالم تبدیل به بی فایده ترین امور خواهند شد! چه بسا وبال گردنشان نیز بشود واز آنها بازخواست شود که از کجا آوردی و کجا خرج کردی!؟ البته قطعا اینکه گفته می شود مال و فرزند در آن دنیا سودی ندارند مقصود مال و فرزندانی نیست که در طریق جلب رضای خدا به کار گرفته شده باشند. منظور این است که سرمایه های مادی در آن روز مشکلی را حل نمی کند، اما در صورتی که در طریق اطاعت فرمان پروردگار قرار گیرند سرمایه مادی نخواهند بود، رنگ الهی و صبغه الله به خود می گیرندباقیات الصالحات محسوب می شوند.
مولای متقیان علی (علیه السلام) می فرماید: «گناهی بزرگ تر از گناه توانگری که از بخشیدن مال به نیازمندان خودداری می کند وجود ندارد.»
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨خـدایـا🙏
🦢دراین دریای پرتلاطم روزگار
✨با نگاه مهـربانت
🦢دلگرممان کن
✨به فـردایی بهتـر
🦢شبتون پراز آرامش
✨و نگاه خداونـد
🦢هر کجا که هستین
✨همراهتان باشد
#شبتون_خـوش
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌻صبحتون بخیر
🌷امروزتان پراز لبخند
🌻دنیای بدون لبخند
🌷مثل آسمون
🌻 بدون خورشید
🌷آسمون زندگیتون آبی
🌻و بدون ابر
🌷رخسارتون پراز لبخند
🌻اول هفته تون پراز شادی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄┄
🔴 چشم برزخی دختر دبیرستانی و حاج اقا
حاج آقا محمد رضایی میگوید:
خاطره خوب دیگر بنده مربوط میشود به یک راهنمایی و دبیرستان دخترانه عشایری، مدیر مدرسه منطقه محروم -که روحانی کم آنجا میرود- به من گفت: اگر میشد به شما نشان میدادم که خیلی از بچههای ما در اینجا نماز شب میخوانند، خلاصه ما در این مدرسه سخنرانی کردیم و بعد از سخنرانی به سؤالهای دانشآموزان پاسخ میدادیم تا اینکه دانشآموزی پیش من آمد و گفت: من وقتی به چهره بعضیها نگاه میکنم، چهرهشان خیلی نورانی است و بعضی دیگر چهره بسیار وحشتناک و ترسناکی دارند که شبها از ترس خوابم نمیبرد.
خیلی برای من عجیب بود که یک دانشآموز دختر دوم دبیرستانی به این درجه رسیده باشد، من که هنگام پاسخ به سؤالها سرم پایین بود، هنگامی که دانش آموز این جمله را گفت، مو بر تنم سیخ شد و پیش خودم گفتم که الان آبروی من رفته است و معلوم نیست من را چگونه میبیند! بنابراین اولین سؤالی که کردم گفتم: من را چگونه میبینی؟! گفت: بعضیها را همان طور که هستند میبینم، شما را عادی میبینیم! نفس راحتی کشیدم، بعد یک نگاهی به ایشان کردم دیدم: بله چه حجابی دارد! در آن منطقهای که زنان چادر سر میکنند ولی حد و حدود حجاب را زیاد رعایت نمیکنند، دیدم چقدر محجبه است.
بعد ادامه داد: میخواهم کاری کنم که دیگر چهره برخی افراد را ترسناک نبینم، شبها واقعاً میترسم و خوابم نمیبرد، از آنجایی که خودم جواب سؤال را نمیدانستم، به منزل یکی از علمای بزرگوار زنگ زدم و گفتم که چنین سؤالی از من شده است، آیا چنین چیزی میشود؟
ایشان گفتند: بله! اشکال ندارد، تقوا داشته و خدا این توفیق را به ایشان داده، به او بگو که به هیچ کس نگوید، والا سلب توفیق میشود، به این عالم ربانی گفتم که میگوید میترسم!
گفت: توجیه کنید که ترس ندارد، بلکه توفیقی است که خدا به اولیاء الله و دوستانش میدهد، قدرش را بداند و خدا را شکر کند، بعد از اینکه تلفن را قطع کردم، از آن دختر سؤال کردم که شما نماز شب میخوانید؟! بعد با یک اکراهی که دوست نداشت بگوید، گفت: بله! من نماز شب میخوانم.
آن دختر محجبه دوم دبیرستان منطقه محرومی که خیلیها در آنجا نماز نمیخوانند، چون روحانی نداشتند که بروند و در گوش آنها بگویند نماز بخوانید، نماز که هیچ! نماز شب هم میخواند، خداوند به ایشان توفیق داده که به چنین مقاماتی برسد
📚منبع؛
مطالب بهجت
https://eitaa.com/joinchat/4033609749C6033d49560
کپی پست فقط با ذکر لینک مجاز🔴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍#آتش_چه_کسی_را_میسوزاند؟
حضرت رسول در یکی از سفرها از محلی میگذشتند، زنی مشغول نان پختن بود، به او گفتند: این شخص که از این جا میگذرد پیامبر است. زن کودک شیرخوار خود را در آغوش گرفت و خدمت ایشان آمد و عرض کرد: ای رسول خدا! مگر شما نمیفرمایید خداوند به بنده اش مهربان تر از مادر است به فرزند، به طوری که برای من نقل کرده اند؟
حضرت فرمودند: آری! چنین است. گفت: یا رسول الله! مادر هرگز راضی نمی شود فرزند دلبندش را در تنوری افروخته بیندازد. پیامبر اکرم گریستند و فرمودند: خداوند نیز به آتش عذاب نمی کند مگر کسی را که تکبر ورزد از گفتن «لا إله إلا الله».
پند تاریخ ۱۰۷/۲، سید نعمت الله جزایری میگوید: منظور از گفتن «لا إله إلا الله» با التزام به شرایط آن است چنانچه حضرت رضا (ع) فرمود: من از شرایط «لا إله إلا الله» هستم: یعنی اعتقاد به این که آن بزرگوار، آبا و فرزندان ارجمندش امام هستند و اطاعت از ایشان واجب است.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شهوت_پرست
💠حضرت علی (ع)می فرمایند:
👈شهوت پرست هم معلول فکریست هم بیمار نفسی است.
#دکتر_رفیعی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🌼شکر گزاری
پيامبر(ص) فرمودند: روز قيامت منادي ندا مي كند: حمد كنان برخيزند! پس گروهي برخيزند! آنگاه پرچمي براي آنان نصب مي كنند و ايشان به بهشت در مي آيند. پرسيدند: حمد كنان كيستند؟ فرمود: كساني كه خدا را در هر حال سپاس مي گذارند.
📚اخلاق اسلامي ترجمه جامع السعادات دكتر مجتبوي ج3ص304
امام سجاد(ع) فرمودند: سپاسگزارترينتان براي خدا، سپاسگزارترين شماست براي مردم. و فرمودند: خداوند در قيامت به بنده اي مي فرمايند: آيا فلاني را شكر نمودي؟ گويد: بلكه تو را پروردگارا شكر كردم! خداوند فرمايد: اگر او را شكر ننمودي؛ مرا نيز شكر نكردي.
📚اخلاق اسلامي ترجمه جامع السعادات دكتر مجتبوي ج3 ص،386
روايت شده: شكر گزارترين اهل زمين را در روز قيامت آورند و خدا پاداش سپاسگزاران را به وي عطا فرمايد و شكيباترين اهل زمين را آورند و به وي گويند: آيا راضي هستي كه همانند اين سپاسگزار تو را پاداش دهيم؟ گويد: آري خدايا! خداوند فرمايد: نه! به او نعمت دادم؛ پس شكر گزارد و تو را مبتلا ساختم؛ پس صبر نمودي، پاداش تو را مضاعف مي كنم! آنگاه چندين برابر پاداش سپاسگزاران به وي عطا كند.
📚اخلاق اسلامي ترجمه جامع السعادات دكتر مجتبوي ج3 ص387
امام صادق(ع) فرمودند: كمترين حد شكر اينست كه نعمت را از طرف خدا ديده و علتى را كه مورد علاقه قلب و جالب توجه باشد، براى نعمت نتراشد، و تنها علت و سبب نعمت را خدا دانسته، و به آنچه او عطاء مىكند، راضى باشد، و به وسيله نعمتهاى او معصيت و مخالفت اوامر و نواهى او نكند.
📚 مصباح الشريعه ترجمه مصطفوي صفحه28
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴تأثیر حجاب در سلامت روحی
بانوانی که از سلامت روحی و روانی برخوردارند در خود کمبودی احساس نمیکنند و در نتیجه تمایلی نیز به جلب توجه دیگران ندارند، ولی زنانی که دارای عقده حقارت هستند با نمایش زینتها و زیبایی ها و استفاده کردن از لباس های رنگارنگ و جذاب در بیرون از منزل و در مواجهه با نامحرم میکوشند تا احساس حقارت و کمبود خود را به نحوی مرتفع نمایند. چون همان گونه که انسان زبان دارد، لباس او نیز زبان دارد و زبان لباس خسته نمی شود. اندازه لباس گویای سن و سال پوشنده آن است و شکل آن معرف شغل و مقام و رنگش مرتبط با اخلاق و رفتار طرف و جنسش تعیین کننده احتمالی بنیه های اقتصادی فرد و پاکیزگی و چرکین بودن و مرتب و نامرتبی آن نشان دهنده شخصیت پوشاننده آن است، و بدتر از همه لباسها، لباس شهوت است که زبانی درازتر از همه لباسها دارد و تنها به معرفی نام و فامیل و ظاهر پوشنده و یک صفت غالب باطنی وی که حب مقام است اکتفا نمیکند، بلکه زبان گویای بسیاری از صفات و سجایای پوشنده آن است.
لباس شهرت یک حالت مخصوص انگشت نما دارد که نیروی اجتماع را که باید به سوی کمال و سعادت پیش رود به سوی خود جلب میکند و آن را به هدر میدهد و چه لباس شهرتی زبانش درازتر از آن لباس زنی است که چشمهای بسیاری را به چشم چرانی، که مقدمه فساد و بیماریهای روحی متعددی است، وا می دارد.
روانشناسان منشا و دلیل استفاده از لباس شهرت را عقده حقارت میدانند و در این باره میگویند: «زنان و مردانی که در تعویض لباس و انتخاب رنگهای متنوع مبالغه و وسواس دارند جز جبران نقیصه ذاتی کار دیگری نمیکنند. افراط در پوشیدن لباس با مدل ها و رنگهای متنوع هم نظیر افراط در حرف زدن نوعی مبالغه و زیاده روی است و زیاده روی هم شکل انحرافی از حس حقارت است».
آری، انتخاب لباس و نحوه پوشش و آرایش چهره، مانند رنگ رخسار و چهره از سر ضمیر خبر می دهد. معمولا افرادی که دچار نوعی کمبود شخصیت هستند میکوشند که با لباسی که به تن میکنند برای خود شخصیتی تصنعی ایجاد کنند. در برخی احادیث به شکل زیبایی به رابطه بین نحوه پوشش و بیماری روحی عقده حقارت اشاره شده است. از امام صادق (ع) نقل شده است: «کفی بالمره خزیا ان یلبس ثوبا یشهره»، برای حقارت و خواری آدمی همین بس که لباسی به تن کند که او را مشهور نماید. حاصل اینکه حجاب نشانه سلامت روحی و بی حجابی نشانه بیماری روحی احساس حقارت است.
✍ادمین
#حجاب
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
روزی گدایی برای دیدن یک درویش به خانه او رفت و از دیدن خانه درویش شگفت زده شد چرا که درویش را بر روی تشکی مخملین و زرین در میان چادری زیبا که طناب هایش به گل میخ های طلایی گره خورده اند، نشسته است دیدگدا وقتی این ها را دید فریاد کشید: این چه وضعیتی است؟ درویش محترم! من تعریف های زیادی از زهد و وارستگی و ایمان شما شنیده ام اما با دیدن این همه تجملات در اطراف شما، کاملا سرخورده و نامید شدم گویا درباره تو دروغ میگفتند که تو به مال دنیا وابسته نیستی و ایمانت به اخرت یاد است.درویش خنده ای کرد و گفت : من آماده ام تا تمامی این ها را همین الان رها کنم و اینجا را با همه پولهایم ترک کنم و با تو همراه شوم.با گفتن این حرف درویش بلند شد و به دنبال گدا به راه افتاد. او حتی صبر هم نکرد تا دمپایی هایش را بپوشد و یا چیز را بردارد.بعد از مدت کوتاهی، گدا اظهار ناراحتی کرد و گفت: من کاسه ام که با آن گدایی میکنم را در چادر تو جا گذاشته ام. من بدون کاسه گدایی چه کنم؟ چون کسی به من پول نخواهد داد لطفا کمی صبر کن تا من بروم و آن را بیاورم.
صوفی خندید و گفت: دوست من، گل میخ های طلای چادر من در زمین فرو رفته اند، نه در دل من، اما کاسه گدایی تو هنوز تو را تعقیب می کند و تو حتی از آن کاسه هم نمیتوانی بگذری.
در دنیا بودن، وابستگی نیست. وابستگی، حضور دنیا در ذهن است و وقتی دنیا در ذهن ناپدید شود وارستگی حاصل خواهد شد.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
•🌼❛
خوشبِحالاوندلۍکہ
درڪ ڪردبزرگترین
گمشدھزندگیش . . .
"امامزمانشھ :))
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
📚قابل تامل
چه انتظاری از مردم داری؟ آنها حتی پشت سرخدا هم حرف میزنند ...!
مادرم همیشه میگوید از هر کسی به اندازه
خودش توقع داشته باش! از عقرب توقع
ماچ، بوسه و بغل نداشته باش، الاغ کارش جفتک
انداختن است، سگ گاهی گاز میگیرد گاهی
دمی تکان میدهد! گربه هم که تکلیفش مشخص است. حالا تو بیا هی دستت را تا مچ توی کوزه عسل کن و بگذار دهن آدم نانجیب ...
راست میگوید! توقعت را که از آدمها کم کنی، غصههایت هم کم میشوند و راحتتر زندگی میکنی، من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم! چاق یا لاغرم، قد بلندم، قد کوتاهم، سفیدم، سبزهام و یا ... همه به خودم مربوط است!
مهم بودن یا نبودن را فراموش کن، روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است. زندگی کن به شیوه خودت و با قوانینِ خودت، با باورها و ایمانِ قلبی خودت چراکه برخی مردم دلشان میخواهد فقط موضوعی برای گفتگو داشته باشند و برایشان فرقی نمیکند چگونه هستی، هرجور که باشی حرفی برا گفتن دارند، شاد باش و از زندگیات لذت ببر.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
✅داستان زیبا
✍امام رضا (ع) به ساده برگزار کردن مهمانی تاکید داشتند؛برای همین، روزی به یاران خود روایتی گفتند: روزی مردی،امام علی (ع) را به خانهاش دعوت کرد؛ امام (ع) فرمودند: اگر سه چیز را به من قول بدهی، دعوتت را میپذیرم
گفت: چه چیز آقاجان؟ امیرالمومنین (ع) فرمودند: برای من چیزی از بیرون خانه تهیه نکنی همانی را بیاوری که در خانه داری خانوادهات را هم به زحمت نیندازی! مرد، شرطها رو قبول کرد، امام (ع) دعوتش را پذیرفت
📚بحارالانوار. ج ۷۲. ص ۴۵۱
#امام_زمان
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی