❤️ پاداش ترک گناه
بسم الله الرحمن الرحیم
استاد عظیم الشأن ما علامه طباطبایی (رحمه الله) از قول یکی از دوستان خود نقل می کردند که گفته بود: در راه کربلا بودم و در صندلی پهلوی من یک جوان نشسته بود.
خیلی مؤدّب و مشغول راز و نیاز خودش بود. وقتی رسیدیم به جایی که حدود چهار فرسخ تا حرم مطهّر فاصله داشت، دیدم آن جوان یک تلاطم درونی پیدا کرد و شروع کرد به گریه کردن.
به وی گفتم: ای جوان چه شده؟ گفت: می دانی اینجا کجاست؟ اینجا کربلا است. من هم اینک شنیدم که امام حسین (ع) به همه ما خوش آمد گفتند.
آن شخص می گوید: خیلی تعجّب کردم و با خود گفتم این جوان به کجا رسیده است که صدای خوش آمد گوئی امام حسین (ع) را می شنود. از او پرسیدم تو چه کرده ای و چه شد که به این مقام رسیدی؟
جوان گفت: من سر تا پا گناه بودم. عادت به گناهان خود کرده بودم و نمی توانستم دست از عصیان بکشم.
شبی در یک جلسه گناه تا نیمه شب ماندم و بعد از خروج از جلسه، به خدا گفتم: خدایا دست من را بگیر، ای خدا خسته شده ام.
❌ ادامه در پست های بعدی...
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
از این نوع زندگی و از گناه کردن خسته شده ام. به طور جدّی و همراه با انصراف از گناهان گذشته از خداوند طلب اصلاح کردم. صبح فردا عالم شهر مرا خواست و قبول کرد که من شاگرد او بشوم.
اوّل یک دوره اعتقادات به من آموخت. سپس گفت: تو اعتقادات را از نظر علمی آموختی. ولی به تنهایی کاربرد ندارد. تو را به خواندن قرآن و دعا و توسّل به اهل بیت (علیهم السلام)، مخصوصاً توسّل به حضرت عصر «ارواحنافداه» سفارش می کنم.
اگر هم گناه کردی، فوراً جبران کن. فوراً از خداوند عذر خواهی کن. در این صورت می توان گفت که دلت اصول دین را پذیرفته است.
بعد از مدّتی هم استادم به من گفت: الحمدلله عقل و دل تو اعتقادات و دین را باورکرده است.
امّا اکنون لازم است قدری اعتقادات خود را با «ولایت»، تزئین کنی تا تکمیل شود. به همین جهت من را به کربلای معلّی فرستاد. آمده ام به کربلا تا از امام حسین (ع) یک توفیق و جذبه ای بگیرم و برگردم.
استقامت در انصراف از گناهانی که برای انسان به صورت عادت در آمده است، مشکل است. امّا پاداشی اینچنین دارد.
منبع : سیر و سلوک، ص181
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 ایمان، بهترین سلاح در برابر نفوذ شیاطین
⭕️ طبق آیات و روایات، شیطان بر مؤمنین غالب نمیشود. (وسوسه میکند، بخطا وا میدارد، اما غالب نمیشود) در بحث سِحر و طلسم نیز این مطلب موضوعیت دارد. افرادی که ایمانشان کامل است و در عقیده خود راسخند، مغلوب سِحر و طلسم نمیگردند؛ و برعکس؛ افرادی که متزلزلند و اهل لغو و لهو میباشند، بیش از دیگران مغلوب شیطان ملعون میشوند.
🌕 امام صادق عليه السّلام فرمودند:
هيچ كس نيست كه مرگش فرا رسد، مگر اينكه ابليس يكى از افراد خود را بر او بگمارد تا او را به كفر ورزى امر نمايد، و در دينش به شك و ترديد وادارد، تا جان دهد. پس هركس مؤمن باشد، ابلیس نمىتواند در او نفوذ كند.
عَنْ أبِي عَبْدِ اَللَّه عَلَيهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ: مَا مِنْ أحَدٍ يَحْضُرُهُ اَلمَوْتُ إلاَّ وَكَّلَ بِهِ إبْلِيسُ مِنْ شَيْطَانِهِ أَنْ يَأْمُرَهُ بِالْكُفْرِ وَ يُشَكِّكَهُ فِي دِينِهِ حَتَّى تَخْرُجَ نَفْسُهُ فَمَنْ كَانَ مُؤمِناً لَمْ يَقْدِرْ عَلَيْهِ
📘الکافی، ج ٣، ص ١٢٣
✅ لذا باید استحکام ایمان و عقیدهٔ صحيح را در اولویت قرار دهیم تا از شر شیطان لعنه الله در امان باشیم.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 شش چیز دلیل فخر فروشی
(سخنرانی کوتاه و شنیدنی حجت الاسلام کافی)
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
⭕️ نام اصلی سفیانی چیست؟
🔹 واژه «سفیان» و «یا»ی نسبت، اشاره به انتساب او به خاندان ابوسفیان است، بنابراین نمی توان نام او را سفیانی دانست.
🔸 هفت نام به دست ما رسیده [عبدالله، عثمان، عنبسه، معاویه، حرب، عتبه و عروه] که چهار موردش از غیرمعصوم نقل شده و دو مورد دیگرش از منابع اهل سنت است. تنها روایتی که در منابع شیعه آمده "نام سفیانی را عثمان می داند" که آن هم به دلیل ضعف سند قابل اعتماد نیست.
🔺 شاید دلیل اینکه در روایات، از نام او کمتر سخن به میان آمده، این باشد که دانستن نام او چندان فایده و ثمری ندارد؛ چرا که او به هر نامی باشد، همنام های فراوانی خواهد داشت و دانستن نام او به شناسایی اش کمک چندانی نخواهد کرد. آنچه مهم است اقدامات او و حوادث مربوط به اوست.
☑️ عبدالله بن منصور می گوید: از امام صادق علیه السلام پرسیدم نام سفیانی چیست؟ ایشان فرمودند: «با نام او چه کار داری؟ وقتی او مناطق پنج گانه شام، شامل: دمشق، حمص، فلسطین، اردن و قنّسرین را تصرف کرد، منتظر فرج باشید.»
🔹برگرفته از تأملی نو در نشانه های ظهور، ص۱۲۸-۱۳۵
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
با خودتم مهربون باش!
خیلی از ماها با دیگران خیلی مهربونیم و باهاشون همدردی میکنیم، اما وقتی نوبت به خودمون میرسه اینطوری نیستیم و خودمون رو سرکوب و سرزنش میکنیم. اما لازمه که با خودمون مهربون باشیم و همونجوری که با یه دوست رفتار میکنیم، با خودمون هم برخورد کنیم.
اما چرا این کار مهمه؟ و برای اینکه بتونیم تغییری ایجاد بکنیم و پیشرفت کنیم، اولین مرحله اینه که خودمون رو بپذیریم و دوست داشته باشیم، بتونیم اشتباهاتمون رو قبول کنیم و خودمون رو برای رسیدن به چیزهایی که میخوایم حمایت کنیم.
اما چطور باید این کار رو بکنیم؟ مثلا با تقویت این طرز فکرها:
1⃣ قرار نیست که بدون نقص و کامل باشم، من هم انسان هستم.
2⃣ من خودم رو برای کارهایی که وقتی در حال یادگیری بودم انجام دادم، میبخشم.
3⃣ اگر فردی من رو دوست نداشته باشه، به معنی بیارزش بودن من نیست.
4⃣ اینکه اشتباهی انجام دادم به این معنی نیست که آدم بد و نادرستی هستم.
5⃣ اینکه هنوز به جایی که میخوام نرسیدم به این معنی نیست که به اون نمیرسم.
6⃣ حتی اگر نتیجه چیزی که میخواستم نشد، برای اینکه تلاش کردم خودم رو تحسین میکنم.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
شهید شیخ احمد کافی
اقدامات حجتالاسلام کافی پس از شهادت آیتالله سید محمدرضا سعیدی در زندان ساواک (21 / 3 / 1349) نیز ا
وی در ادامه به همراه آیتالله سیدعلی خامنهای و آیتالله عباس واعظ طبسی در درس آیات عظام آیتالله میلانی و میرزا جوادآقا تهرانی حاضر شد و با تحریک طلاب، خواستار تعطیلی درس آقایان در اعتراض به این قضیه شد.
همین امر کافی بود که ساواک او را عامل انتشار خبر شهادت آیتالله سعیدی در مشهد بنامد و دستور دستگیری و تبعیدش به سراوان را صادر کند.
بر همین اساس، وی در 8 تیر 1349 دستگیر و در روز یازدهم قرار بازداشت موقت او به اتهام اقدام علیه امنیت کشور و اهمیت بزه و تبانی صادر شد.[15]
در طول بازداشت چندین بار مورد بازجویی قرار گرفت و اتهام وارده را انکار کرد و در نهایت مسئولان ساواک طی این بازجوییها به این نتیجه رسیدند که از تبعید وی صرف نظر کرده[16] و با گرفتن تعهد و تذکرات شدید وی را به صورت موقت آزاد کنند، اما پرونده وی را همچنان مفتوح نگه دارند.
بنابراین تصمیم، هجدهم همان ماه قرار بازداشت وی به قرار التزام عدم خروج از حوزه قضایی تهران تبدیل و 13 اسفند 1351 قرار منع پیگرد او صادر شد.
❌ ادامه در پست های بعدی...
#شماره_دوازدهم
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
خـدایا
بجز خودت به دیگرى واگذارمان نکن تویى
پروردگار ما
پس قراردہ بى نیازى درنفسمان
یقین در دلمان
روشنى در دیدہ مان
بصیرت درقلبمان
شبتون مملو از عطر خدا❤️
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
سلام ❤️❤️❤️
سلامي سرشار از آرامش
روزتون بخير،عاقبتتون بخير
عشقتون به خدامستدام
محبت خدا در دلتون 💚
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 داستانهایبحارالانوار
عذاب بدکاران در قبر
🔹پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) میفرمایند:
همه پیامبران زمانی چوپان بودند، من نیز پیش از رسالت چوپانی کرده شتر و گوسفند میچرانیدم. گاهی میدیدم که شتران و گوسفندان بی جهت و با ترس و وحشت سر از چرا بر میدارند، رم کرده دور هم جمع میشوند.
از این قضیه در شگفت بودم و با خود میگفتم:
این حیوانات چرا چنین میکنند؟! تا اینکه وحی بر من نازل شد جبرئیل امین، ماجرا را چنین بیان کرد:
🔹«هنگامی که کافران و بدکاران را در قبر تازیانه میزنند همه موجودات غیر از جنیان و انسانها صدای تازیانه را میشنوند و با شنیدن آن صدای وحشتناک ترس و وحشت بر آنها چیره میشود».
آنگاه متوجه شدم که ترس و وحشت حیوانات به خاطر عذاب کافر و بدکاران بوده است.
سپس حضرت فرمودند:
«فنعوذ بالله من عذاب القبر. »: پناه به خدا از عذاب سخت قبر.
📚 بحار ج ۶، ص ۲۲۶.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 فضانورد مسلمانی که در فضا هم نمازش را اقامه میکند
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
📚سنگِ وجودمان را بشکافیم تا مهر خدا را ببینیم
چوپانی عادت داشت در یک مکان معین زیر یک درخت بنشیند و گله گوسفندان را برای چرا در اطراف آنجا نگه دارد. زیر درخت سه قطعه سنگ بود که چوپان همیشه با استفاده از آنها آتش درست میکرد و برای خود چای آماده میکرد. هر بار که او آتشی میان سنگها میافروخت متوجه میشد که یکی از سنگها مادامی که آتش روشن است، سرد است اما دلیل آن را نمیدانست.
چند بار سعی کرد با عوض کردن جای سنگها چیزی دستگیرش شود اما همچنان در هر جایی که سنگ را قرار میداد، سرد بود تا اینکه یک روز وسوسه شد تا از راز این سنگ آگاه شود. تیشهای با خود برد و سنگ را به دو نیم کرد. آه از نهادش بر آمد. میان سنگ موجودی بسیار ریز مانند کرم زندگی میکرد.
رو به آسمان کرد و خداوند را در حالی که اشک صورتش را پوشانده بود، شکر کرد و گفت: خدایا، ای مهربان، تو که برای کِرمی این چنین میاندیشی و به فکر آرامش او هستی، پس ببین برای من چه کردهای و من هیچگاه سنگ وجودم را نشکستم تا مهر تو را به خود ببینم.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی