شهید شیخ احمد کافی
«... یهودیها و بهائیها مخالف دین اسلام هستند و طبق فتوای مجتهدین نباید از آنها جنس خریداری کرد. زی
اقدامات فرهنگی، عمرانی و خدماتی
حجتالاسلام کافی در مدت اقامت دائمیاش در تهران با جدیت به فعالیتهای فرهنگی و عمرانی پرداخت. وی که در ابتدا جلسات وعظ و خطابه و مراسم دعای ندبه و کمیل را هر هفته به طور منظم در گوشه و کنار تهران و در منزل علاقمندان به صورت سیار برگزار میکرد، پس از مدتی منزل مسکونی خود را در محله امیریه به کانون این جلسات تبدیل کرد.
اما دیری نگذشت که به دلیل شمار بسیار شرکتکنندگان در این جلسات و پیگیری اهداف بلندمدت فرهنگی سال 1347 مهدیه تهران را در زمینی به مساحت 4000 متر با کمک مردم تأسیس کرد.
این مهدیه در طول جلسات دعا و سخنرانیهای وی میزبان خیل عظیمی از مردم بود. گاهی ازدحام جمعیت به حدی بود که مردم ساعتها پشت درهای آن به انتظار مینشستند تا بتوانند در این جلسات شرکت کنند.
از دیگر فعالیتهایی که به واسطه تأسیس مهدیه تهران شکل گرفت، میتوان به تأسیس صندوق قرضالحسنه مهدیه کمکهای مالی مستمر به خانوادههای بیبضاعت در قالب تهیه کفش و لباس و پرداخت وجوه نقدی و لوله کشی یکی از محلات فقیرنشین جنوب تهران ارائه خدمات درمانی و تأسیس داروخانه مهدیه ، تأسیس حوزه علمیه مهدیه و برپایی مراسم عمامهگذاری طلاب اسکان و پذیرایی بیش از دو هزار تن از ایرانیان رانده شده از عراق در مهدیه ، خریداری مشروبفروشی مجاور مهدیه و تبدیل آن به کتابخانه اسلامی اشاره کرد.
❌ ادامه در پست های بعدی...
#شماره_بیست_و_دوم
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 دراحوالقیامت
روز قيامت روزى است كه هر فردى را بلند مى كنند تا همه او را ببينند،
آن وقت منادى ندا مى كند:
هركس به اين شخص حقّى دارد بيايد؟
آنگاه طالبين حقوق به او رو مى آورند، كسانى را كه شايد اصلاً خودش احتمال نمى داده حقوقشان را اداء نكرده است ، اطرافش را مى گيرند.
✘آبروى كسى را ريخته ،
✘يا غيبت كسى را كرده ،
✘مال كسى را خورده
✘ يا به كسى بدهى داشته و فراموش نموده ، از او مطالبه حق مى كند,بيچاره بايد از حسنات خود به آنها بدهد.
در روايات آمده كه ؛ براى يك درهم مال ، هفتصد ركعت نماز مقبول را بايد بدهد، ديگر مصيبت از اين بدتر؟
در صورتيكه حسناتش تمام شود، بايد در مقابل از گناهان صاحبان حقوق بردارد و بار آنها را سبك تر نمايد.
قيامت به قدرى سخت است كه برادر از برادر و پسر از پدر و مادر از پدر، زن از شوهر و شوهر از زن فرار مى كند، از ترس اينكه نكند حق خود را مطالبه كند.
📚حقایقے از قرآن ، ص ۱۹
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️ اهميتوچرايیدعابرایظهور
(قنوتِ عشّاق)
يکی از شاگردان مرحوم آيت الله بهاءالدينی می گويد: سال های بسياري در قنوت نماز حضرت آيت الله بهاءالدينی آيات نورانی قرآن کريم و دعاهاى مرسوم را مى شنيديم تا اين که ناگهان متوجه شديم نوع کلمات و عبارات ايشان تغيير يافته است.
وقتى دستان خود را مقابل صورت می گرفتند براى حضرت مهدى (عجّل الله فرجه) دعا می کردند: "اللهم کن لوليک الحجه بن الحسن صلواتک عليه و علي آبائه...."
روزى که در محضر آقا بوديم و فرصت مناسبی فراهم شد از تغيير رويه ايشان پرسيديم، به يک جمله بسنده کردند: "حضرت پيغام دادند در قنوت به من دعا کنيد."
📚کتاب آيت بصيرت، ص۱۰۷
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️اویس مویلحه/ احترام به سادات
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️ اهمیت اخلاق خوب
دوران رسول خدا بود. بانوى مسلمانى همواره روزه مى گرفت و به نماز اهميّت بسيار مى داد; حتّى شب را با عبادت و مناجات بسر مى برد ولى بداخلاق بود و با زبان خود همسايگانش را مى آزرد.
شخصى به محضر رسول خدا آمد و عرض كرد: "فلان بانو همواره روزه مى گيرد و شب زنده دارى مى كند، ولى بداخلاق است و با نيش زبانش همسايگان را مى آزارد."
رسول اكرم ص فرمود: لا خير فيها هى من اهل النّار (در چنين زنى خيرى نيست و او اهل دوزخ است.)
از اين داستان استفاده مى شود كه نمازخوان بايد اخلاق هم داشت باشد.
#بحارالانوارج۷۱ص۲۹۴
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
شهید شیخ احمد کافی
❤️ هر روز چند صفحه با شهید کافی (قسمت 137) منبع : کتاب کافی گردآورنده : محسن حسام مظاهری ➥ @she
❤️ هر روز چند صفحه با شهید کافی (قسمت 138)
منبع : کتاب کافی
گردآورنده : محسن حسام مظاهری
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
شهید شیخ احمد کافی
اقدامات فرهنگی، عمرانی و خدماتی حجتالاسلام کافی در مدت اقامت دائمیاش در تهران با جدیت به فعالیتها
درمانگاه در برخی شهرستانها مثل گرگان، دهلران، آران کاشان و...، ساخت و مرمت و تجدید بنای چندین مسجد ، ساختن بیش از بیست مهدیه در شهرهای مختلف، تأسیس حوزه علمیه در ایلام ، ساخت حمام در ایلام، ساوه، مهران و دهلران ، ساخت مدرسه دخترانه در ایلام و تشکیل هیئتهای مذهبی در شهرستانها، جمعآوری کمکهای نقدی و ارسال برای مردم زلزلهزده خراسان در سال 1347 و خشکسالیزده سیستان و بلوچستان در سال 1350 تشکیل کلاسهای آموزشی اصول عقاید برای جوانان دبیرستانی و دانشگاهی و کمک مالی به شیعیان و سادات نخاوله عربستان پرداخت.
🔴 سایر فعالیتهای سیاسی
وی علاوه بر این فعالیتها در عرصههای دیگری که از قضا مورد توجه ساواک بود نیز حضور داشت. ترویج مرجعیت امام خمینی، دیدار با روحانیون تبعیدی، دیدار با زندانیان سیاسی و برگزاری مراسم ترحیم حاج آقا مصطفی خمینی از جمله اقدامات او به شمار میرفت.
وی در پاسخ به سوال افراد در خصوص این که از چه کسی تقلید میکند آنها را به امام خمینی ارجاع میداد و با نصب عکس امام در منزل خود که محل رجوع افراد بسیاری بود، در این مسیر گام برمیداشت.
حتی زمانی که امام در نجف به سر میبرد دو بار در سالهای 1346 و 1355 به دیدار ایشان رفت.
❌ ادامه در پست های بعدی ...
#شماره_بیست_و_سوم
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️جاذبه امام حسن علیهالسلام
مردی از اهل شام در اثر تبلیغات دستگاه معاویه گول خورده بود و خاندان پیامبر را دشمن میداشت وارد مدینه شد در شهر امام حسن را دید و شروع به ناسزا گفتن کرد و هرچه از دهانش میآمد به آن بزرگوار گفت.
حضرت با کمال مهر و محبت به وی مینگریست چون آن مرد از سخنان زشت فراغت یافت امام به او سلام کرد لبخندی زد و سپس فرمود:
ای مرد! من خیال میکنم تو در این شهر مسافر غریبی هستی و شاید هم اشتباه کردهای در عین حال اگر از ما طلب رضایت کنی ما از تو راضی میشویم اگر چیزی از ما بخواهی به تو میدهیم اگر راهنمایی بخواهی، هدایتت میکنیم.
اگر برای برداشتن بارت از ما یاری طلبی بارت را برمیداریم، اگر گرسنه هستی سیرت میکنیم، اگر برهنهای لباست میدهیم، اگر محتاجی بینیازت میکنیم، اگر آوارهای پناهت میدهیم، اگر حاجتی داری برآورده میکنیم و چنانچه با همه وسایل سفرت بر خانه وارد شوی تا هنگام رفتنت مهمان ما میشوی و ما میتوانیم با کمال شوق و محبت از شما پذیرایی کنیم چرا که ما خانهای وسیع و وسایل پذیرایی از هر جهت در اختیار داریم.
وقتی مرد شامی سخنان پر از مهر و محبت امام را شنید سخت گریست و با شرمندگی عرض کرد:
گواهی میدهم که تو خلیفه خدا بر روی زمین هستی و خداوند داناتر است به اینکه رسالت خویش را در کدام خانواده قرار دهد و تو ای حسن و پدرت دشمنترین خلق خدا نزد من بودید و اکنون تو محبوبترین خلق خدا پیش منی.
سپس به خانه امام حسن وارد شد و تا وقتی که در مدینه بود به عنوان مهمان آن حضرت پذیرایی شد و از ارادتمندان این خاندان شد.
📚بحار ج۴۳ص۳۴۴
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪ
31.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 علامه حلی و ملابات با امام زمان (عج)
با صدای شهید کافی(ره)
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اثر عجیب زیارت سیدالشهدا علیه السلام...
🎙کلیپ سخنرانی(شهید کافی)
🔴🌔 کسی که به زیارت حضرت سیدالشهدا نرود شیعه ما نیست...
🌕🌓 امام صادق علیه السلام فرمودند:
کسى که به زیارت قبر امام حسین«ع» نرود و خیال کند که شیعه ما است و با این حال و خیال بمیرد او شیعه ما نیست و اگر هم از اهل بهشت باشد از میهمانان اهل بهشت خواهد بود.
«عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ قَالَ: مَنْ لَمْ يَأْتِ قَبْرَ اَلْحُسَيْنِ عَلَيْهِ السَّلَامُ وَ هُوَ يَزْعُمُ أَنَّهُ لَنَا شِيعَةٌ حَتَّى يَمُوتَ فَلَيْسَ هُوَ لَنَا بِشِيعَةٍ وَ إِنْ كَانَ مِنْ أَهْلِ اَلْجَنَّةِ فَهُوَ مِنْ ضِيفَانِ أَهْلِ اَلْجَنَّةِ»
📗وسائل الشیعة، ج ۱۴، ص ۴۳۲
📗کامل الزيارات ج ۱، ص ۱۹۳
📗بحارالأنوار، ج ۹۸، ص۴
🌕🌗 و ایشان در حدیثی فرمودند:
اگر بخاطر دوریِ مسافت و مَشِقتهای راه و مشکلات زندگی نتوانستی به زیارت ما بیایی، بر بام منزلت برو و دو رکعت نماز بخوان و سلام بده بر قبور ما، در این هنگام سلام تو به ما خواهد رسید.
📗 من لا یحضره،ج۲، ص۵۹۹
هرکس چنین کند نام او در لیست زائرین امام حسین«ع» ثبت میشود!
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 رفتار حکیمانه میرزای شیرازی با یک مخالف
مرحوم میرزای شیرازی بزرگ، در ریاستش در شهر سامرا بر عده ای از نیکان اهل علم، مراقب بود که مبادا خدای ناکرده کوچکترین انحرافی در آن پدید آید. این مقدار به موضوع اهمیت می داد که اگر نقطه ضعفی از یک روحانی مشاهده می کرد فورا وسیله اخراج او را از سامرا فراهم می ساخت بدون آنکه آن شخص متوجه گردد که سبب اخراج او میرزای شیرازی بوده است.
زیرا مرحوم میرزا نمی خواست با این کار یک نوع سردی رابطه و رنجش خاطر بین خودش و آن طلبه ایجاد گردد .
چنانچه آقازاده یکی از علماء تهران به سامرا آمده بود. و در هر مجلسی که حضور می یافت از میرزا انتقاد می نمود تا آنکه عده ای مرحوم میرزا را از این موضوع مطلع ساخته و گفتند که خوب است حقوق ماهیانه او را قطع کنید یا آنکه از سامراء بیرونش کنید. و لیکن مرحوم میرزا هیچگونه ترتیب اثری بر این سخنان نداد.
مدت زمانی گذشت تا عده ای از تهران برای زیارت آمدند بعد خدمت میرزا رسیدند. مرحوم میرزا به ایشان فرمود: چنانچه مایل باشید فلانی (همان آقازاده) را با خودتان ببرید تهران تا روحانی و امام جماعت شما باشد آن افراد موافقت نمودند.
مرحوم میرزا هم وسیله سفر آن آقازاده را به بهترین وجه فراهم نمود، بالاخره آن آقازاده با احترام وارد تهران شد. و این نیکو اندیشیدن میرزا موجب شد که علاقه خاصی بین میرزا و آن طلبه ایجاد شد
این جریان گذشت تا مساله تحریم تنباکو پیش آمد. ناصر آن هم از راه همین آقا زاده ای که فعلا در تهران شخصیت یافته است.
❌ ادامه در پست های بعدی...
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
شهید شیخ احمد کافی
🔴 رفتار حکیمانه میرزای شیرازی با یک مخالف مرحوم میرزای شیرازی بزرگ، در ریاستش در شهر سامرا بر عده
لذا از ایشان خواست که علماء را در خانه خود دعوت و به آنان ابلاغ کند که شاه می خواهد با شما سخن بگوید.این عالم علماء را در منزلش گرد آورد تا آنکه شاه آمد و مراسم انجام گرفت. پس از آن شاه رو کرد به علماء و پرسید: مگر نه این چنین است که حلال پیمبر حلال است تا روز قیامت و حرامش هم حرام است تا روز قیامت؟ گفتند: بلی چنین است. شاه پرسید: پس سبب چیست که محمد حسن شیرازی تبناکو را حرام کرده است؟ آقایان پاسخ ندادند. اما آن آقازاده صاحب منزل، در پاسخش گفت : ای شاه او را به محمد حسن نام بردی مگر نمی دانی او رهبر شیعه و نائب امام زمان و مقتدای مردم است؟
بگو آقا حاج میرزا حسن شیرازی (ادام الله ظله) که خداوند سایه اش را مستدام بدارد ما منتظر دستور میرزا هستیم و گرنه خود ما با شمشیر عمل می کنیم.
باز به غضب شاه افزوده شد و مجلس را ترک گفت. و در نتیجه شاه به مقصود خود نائل نگشت.حاضرین در مجلس که ناظر جریان بودند برای میرزا نامه نوشتند و قضیه را کاملا در نامه برای میرزا شرح دادند.
مرحوم میرزا آن افرادی که از میرزا می خواستند آن آقازاده را به سبب انتقادش از میراز از سامراء اخراج کند طلبید و فرمود:این طلبه ای که شما از او انتقاد و بدگوئی می کردید و به من پیشنهاد می کردید که شهریه او را قطع کنم و من توجهی به انتقاد شما نکرده و به او احترام و احسان نمودم برای یک چنین روزی بود.
آن وقت جریان را نقل کردند آن افراد این فکر رسا و تدبیر به جای آن مرحوم را ستودند.
منبع: مردان علم در میدان عمل، سید نعمت الله حسینی، دفتر انتشارات اسلامی(وابسته به جامعه مدرسین حوزه علمیه قم)، جلد 1.
➥ @sheikh_kafi