📚عبد خـدا باشید
اگر عبد خدا باشيد آزاد ، آرام و شجاع هستيد ،در زندگي خود عزيز بوده و رشد مي کنيد . براي اينکه عبد خدا باشيم بايد به سوره ي فرقان مراجعه کرده و ويژگي هاي اين افراد را ببينيم . اگر همه ي اين مجموعه رعايت شود انشاء الله ما عبد خدا مي شويم . در روايت داريم که امام کاظم (ع) از مقابل خانه اي عبور مي کردند که از آن صداي موسيقي شنيده مي شد . از کنيزي که مقابل آن خانه بود سوال کردند : اين خانه ي چه شخصي است ؟ آن کنيز اسم صاحب خانه را گفت . سپس پرسيدند : عبد است يا آزاد است ؟ کنيز فکر کرد که منظور امام اين است که برده است يا ارباب. در جواب امام گفت که آزاد است . امام فرمودند : اگر عبد بود اين کارها را نمي کرد . وقتي اين عبارات را به بُشر که صاحب خانه بود گفتند ، تکاني خورد . به دنبال امام کاظم (ع) رفت و تحول يافت. واقعاً اگر کسي عبد خدا باشد تقيد ديني دارد . اين تقيد مانع انحراف و سقوط براي فرد است . اگر تقيد در هر کاري نباشد عالم از هم پاشيده مي شود . تقيد يعني مديريت بر روي برنامه هاي زندگي انسان . اگر کسي عبد خدا باشد از همه چيز آزاد است. رسول خدا (ص) فرمودند که در اين ماه شعبان من را با عبادت ياري کنيد . در صلوات شعبانيه هم به اين موضوع اشاره مي کنيم که اين ماهي است که در آن پيامبر تلاش زيادي در عبادت و روزه داشتند . در حديثي آمده که منادي در اول ماه شعبان ندا مي دهد که اي بندگان خدا ماه شعبان رسيده ، ماهي که متعلق به پيامبر است، آن حضرت را در اين ماه ياري کنيد .
از بیانات حجت الاسلام رفیعی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴زنى كه پيوسته شب زنده دار و روزه دار بود
فاطمه دختر ارجمند امام حسين ع از "امّ اسحاق دختر طلحة بن عبيدالله تميمى" زاده شد،(1) و در دامان مبارك حسين پرورش يافت، و از علم و دانش و عبادت و معنويّت در افق بلند و درخشانى قرار داشت، او به ازدواج پسر عموى خود "حسن مثّنى" درآمد، و در نهضت عاشوراى سال 61 هجرى، در كربلا هم حضور فعّال داشت.
وقتى امام حسين ع مى خواست دختر والاگهر خود را به "حسن مثّنى" كه خواستگار جدّى دختر عموى خود بود، درآورد، در توصيف دختر عابد و بزرگوار خود فرمود: من دخترى را به ازدواج تو درمى آورم كه، شبيه ترين افراد به مادرم فاطمه س دختر رسول خدا مى باشد، پيوسته شب زنده دار و روزه دار است، و چون فرشته اى است.(2)
درباره شيوه مناجات و ارتباط فراوان فاطمه با خداوند نوشته اند: اين بانو در ريسمانى گره هايى زده بود، و به جاى تسبيح با آن ذكر و تسبيح پروردگار عالم را انجام مى داد.(3)
جهت ديگرى كه عظمت مقام و ارزش معنوى اين بانوى بزرگ را بيان مى دارد، موضوع وصيّت حسين ع و سپردن مكتوب احكام و مسائل دينى از سوى آن حضرت به فاطمه3 است.
"ابوجارود" مى گويد: امام باقر ع فرموده است: چون هنگام شهادت جدّم حسين به على ع رسيد، دختر بزرگ خود فاطمه را نزد خويش فراخواند و مكتوب درهم پيچيده اى را كه حاوى وصيّت او بود به فاطمه سپرد، چون پدرم على بن الحسين ع بيمارى شديد معده داشت و بيم از دست رفتن او وجود داشت، بعد فاطمه آن كتاب را از على بن الحسين ع تحويل داد، و سپس اين كتاب بدست ما رسيده است.
پاورقى
(1) رياحين الشريعه، ج 3، ص 359، اعلام النساء المؤمنات، ص 499.
(2) مقتل الحسين مقرم، ص 406، الفصول المهمه، ص 154.
(3) طبقات الكبرى، ج 8، ص 474، مقتل الحسين مقرم، ص 407، زنان دانشمند و راوى حديث، ص 278.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 و اما شیطان !!!
🎙 استاد عالی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔐گرهگشا باشیم🔐
🌹امام حسن مجتبی علیهالسلام در مسجد معتکف بودند که مردی نزد ایشان آمد و گفت:
«ای فرزند رسول خدا! من مقروضم و میخواهند به خاطر بدهیام مرا حبس کنند.»
امام حسن علیه السلام فرمودند:
«در حال حاضر مالی در اختیار ندارم که قرض تو را بپردازم.»
آن شخص گفت:
«پس وساطت کنید تا به من مهلت دهند.»
امام حسن برخاستند تا همراه بدهکار بروند.
((ابن مهران)) که آنجا حضور داشت به ایشان گفت:
«ای فرزند رسول خدا ! آیا اعتکاف را فراموش کردید؟»
امام حسن مجتبی علیه السلام فرمودند:
«فراموش نکردهام، ولی جدّم رسول خدا فرمودند:
کسی که در راه برآوردن حاجت برادر مسلمانش بکوشد، چنان است که نُه هزار سال خدا را عبادت کرده باشد. عبادت کسی که روزها را روزه گرفته و شبها را به شب زندهداری و عبادت مشغول باشد.»
📚من لایحضره الفقیه، جلد۲، صفحه ۱۸۹
📚وسائل الشیعه، جلد ۱۰، صفحه ۵۵۰
#کریم_آل_طه
#ولادت_امام_حسن(ع)
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
با عشق حسن(ع) من به جهان ناز کنم
افطارمو با نام حسن باز کنم❣
صد شکر که درک شب قدر رمضان
با جشن ولادتش آغاز کنم❣
💚دلخواسته هایتان را آرزو كنید ؛میلاد كریم اهل بیت فرا رسیده است💚
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
#عظمتماهصیامرادرککنیم
💚 #امام_حسن_مجتبی علیه السلام:
💠 أنَّ اللّهَ جَعَلَ شَهْرَرَمَضانَ مِضْمارا لِخَلْقِهِ،فَیَسْتَبِقُونَ فیهِ بِطاعَتِهِ إِلى مَرْضاتِهِ،فَسَبَقَ قَوْمٌ فَفَازُوا، وَقَصَّرَ آخَرُونَ فَخابُوا.
🔹خداوند متعال ماه #رمضان را براى بندگان خود میدان مسابقه قرار داد.
🔹پس عدّه اى در آن ماه با #اطاعت و عبادت به سعادت و خوشنودى الهى از یکدیگر سبقت خواهند گرفت
🔹و گروهى از روى #بىتوجهی و سهلانگاری خسارت و ضرر مى نمایند.
📚تحف العقول، ص ۲۳۴
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄┄
🔴انسان در عالم برزخ همسر و خانواده خود را می شناسد؟
هنگامی که خدا روحی را قبض میکند ، روح را به شکلی همانند آنچه در دنیا داشته ،به بهشت میفرستد.
علامه طباطبائی در کتاب حیات پس از مرگ از قول شیخ مفید در کتاب امالی حدیثی از امام صادق (علیه السلام) نقل فرموده:
هنگامی که خدا روحی را قبض میکند ، روح را به شکلی همانند آنچه در دنیا داشته ،به بهشت میفرستد. این ارواح در آن جا میخورند و مینوشند. هنگامی که شخصی بر آنان وارد میگردد، آنها را به همان شکلی که در دنیا داشته اند میشناسند.
آیت الله دستغیب در کتاب معاد، ص ۶۰ در حدیث دیگری از امام صادق (علیه السلام) نقل میکند که ارواح با صفات اجساد در بستانی از بهشت قرار دارند. یکدیگر را میشناسند و از یکدیگر سؤال میکنند . هنگامی که روح تازه ای بر آن ها وارد میشود میگویند: او را رها کنید زیرا از هول عظیمی به طرف ما میآید (یعنی از وحشت مرگ) سپس از وی میپرسند: فلان کس چه شد؟ اگر بگوید : زنده بود، اظهار امیدواری میکنند (که نزد آن ها بیاید) ولی اگر بگوید: از دنیا رفته بود، میگویند :سقوط کرد (اشاره به اینکه به دوزخ رفته است) .
البته این روابط بسته به میزان آزادی عملی است که در برزخ به اموات داده می شود که آن هم رابطه مستقیمی با اعمال و رفتارهای انسان در دنیا دارد. اگر دو نفر هر دو در دنیا از جمله نیکوکاران و مومنان باشند ، در برزخ (قبر) امکان ملاقات آن ها بسیار است .در هر حال باید گفت امکان این امر با توجه به برخی شرایط و ویژگی ها وجود دارد .
📚منبع: حیات پس از مرگ، ص ۴۴
→ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🐜"قناعت مور و حرص زنبور"🐝
زنبوری موری را دید که به هزار حیله دانه به خانه میکشید و در آن رنج بسیار می دید و حرصی تمام میزد. او را گفت: ای مور این چه رنج است که بر خود نهاده ای و این چه بار است که اختیار کرده ای؟ بیا تا مطعم و مشرب (آب و غذا) من ببین، که هر طعام که لذیذتر است تا من از آن نخورم به پادشاهان نرسد، آنجا که خواهم نشینم و آنجا که خواهم خورم. این بگفت و به سوی دکان قصابی پر زد و بر روی پاره ای گوشت نشست. قصاب کارد در دست داشت و بزد و زنبور را به دو پاره کرد و بر زمین افتاد. مور بیامد و پای او بگرفت و بکشید. زنبور گفت: مرا به کجا میبری؟ مور گفت: هر که به حرص به جائی نشیند که خود خواهد، به جاییش کشند که نخواهد. و اگر عاقل یک نظر در این سخن تامل کند، از موعظه واعظان بی نیاز گردد.
📕 جوامع الحکایات
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
از همنشینیات
رمضان هم
کریم
شد...
یا حَسن💚
#عمریستدخیلمبهضریحیکهنداری
💐💐صبحتون بخیر
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂
📿 #دعای_روز پانزدهم ماه #رمضان 📿
🌼 اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي فِيهِ طَاعَةَ الْخَاشِعِينَ وَ
اشْرَحْ فِيهِ صَدْرِي بِإِنَابَةِ الْمُخْبِتِينَ بِأَمَانِكَ يَا أَمَانَ الْخَائِفِينَ.
🌸 خدايا در در اين ماه طاعت فروتنان را نصيبم كن، و سينه ام را براى انابه همانند بازگشت خاضعان باز كن به امان دادنت اى امان ده هراسندگان.
❣شفــاےجمیـــع بیماران صلـــوات❣
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 حسرت بزرگِ کافران نسبت به رستگاری مؤمنان در دنیای ظهور...
«آن روز که بعضی از آیات پروردگارت تحقّق پذیرد، ایمانآوردن افرادی که قبلًا ایمان نیاوردهاند، یا در ایمانشان عمل نیکی انجام ندادهاند، سودی به حالشان نخواهد داشت.»(انعام/ ۱۵۸)
🌕 امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمودند:
«إِنَّ الْمُؤْمِنَ لَیُنَادِی الْوَیْلُ لَکَ یَا کَافِرُ وَ إِنَّ الْکَافِرَ یُنَادِی طُوبَی لَکَ یَا مُؤْمِنُ وَدِدْتُ أَنِّی الْیَوْمَ مِثْلُکَ فَأَفُوزَ فَوْزاً...»
در آن روز مؤمن صدا میزند: «ای کافر! وای بر تو» و کافر صدا میزند: «ای مؤمن! خوش به حالت! دوست داشتم من هم امروز مثل تو بودم و به چنین سعادتی برسم»
📗تفسیر اهلبیت علیهمالسلام ج۴،ص۶۵۴
📗تفسير نور الثقلين ج ۱، ص ۷۸۱
📗تفسير کنز الدقائق، ج ۴، ص ۴۹۲
📗بحارالأنوار، ج ۵۲، ص ۱۹۲
📗کمال الدين، ج ۲، ص ۵۲۵
📗الخرائج و الجرائح ج ۳، ص ۱۱۳۳
📗مختصر البصائر ج ۱، ص ۱۲۵
📗نوادر الأخبار، ج ۱، ص ۲۶۱
📗منتخب الأنوار المضیّة، ج۱، ص ۸۵
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجزه زیارت عاشورا...
« بفرست برای دوستت،ثواب کن »
🎙 #استاد_عالی
🔺خلاصه که کسی دست خالی از دم خونهٔ اباعبدالله برنگشته..
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟣 اتفاق عجیب در ماه رمضان
🎙استاد عالی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
✨🌸✨
💚 #امام_حسن عليه السلام :
خداوند ماه رمضان را ميدان مسابقه اى براى آفريدگان خود قرار داده تا با طاعتش براى خشنودى او از يكديگر پيشى گيرند .
📚تحف العقول ، ص ۲۳۶
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 خوشا به حال كسى كه روزگار او را درک کند...
🌕 آقا امام حسن مجتبی علیهالسلام فرمودند: «خداوند در آخر الزّمان؛ روزگار سخت و دشوار و جهل غالب مردم، مردى را مبعوث فرمايد كه او را توسّط فرشتگانش تأييد و يارانش را حفظ نموده و با آيات و معجزات خود او را نصرت بخشد، و او را بر تمام أهل زمين غالب و چيره سازد، به نوعى كه همه مطيع او شوند چه با ميل چه با كراهت، او زمين را پر از قسط و عدل و نور و برهان نمايد، تا جايى كه تمامى سرزمينها پيرو او شوند، همۀ كافران به او ايمان آورده و مردم تبهكار، صالح شوند؛ و درندگان در حكومت او آرام و در صلحاند، و زمين روئيدنى خود را ظاهر و آسمان بركاتش را نازل ساخته و تمام گنجهاى خود را براى او آشكار مىسازد، و براى چهل سال بر تمام عالم حاكم شود، پس خوشا به حال كسى كه روزگار او را درك و سخنانش را به گوش جان مىشنود.»
وَ عَنْ زَيْدِ بْنِ وَهْبٍ اَلْجُهَنِيِّ عَنِ اَلْحَسَنِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ فِي حَدِيثٍ أَنَّ أَمِيرَ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ: يَبْعَثُ اَللَّهُ رَجُلاً فِي آخِرِ اَلزَّمَانِ وَ كَلَبٍ مِنَ اَلدَّهْرِ وَ جَهْلٍ مِنْ اَلنَّاسِ، وَ يُؤَيِّدُهُ اَللَّهُ بِمَلاَئِكَتِهِ وَ يَعْصِمُ أَنْصَارُهُ، وَ يَنْصُرُهُ بِآيَاتِهِ وَ يُظْهِرُهُ عَلَى أَهْلِ اَلْأَرْضِ حَتَّى يَدِينُوا طَوْعاً وَ كَرْهاً يَمْلَأُ اَلْأَرْضَ عَدْلاً وَ قِسْطاً وَ نُوراً وَ بُرْهَاناً يَدِينُ لَهُ عَرَضُ اَلْبِلاَدِ وَ طُولُهَا حَتَّى لاَ يَبْقَى كَافِرٌ إِلاَّ آمَنَ وَ لاَ طَالِحٌ إِلاَّ صَلَحَ وَ يَصْطَلِحُ فِي مِلْكِهِ اَلسِّبَاعُ، وَ تُخْرِجُ اَلْأَرْضُ بَرَكَاتِهَا، وَ تُنْزِلُ اَلسَّمَاءُ بَرَكَتَهَا، وَ تُظْهِرُ لَهُ اَلْكُنُوزَ يَمْلِكُ مَا بَيْنَ اَلْخَافِقَيْنِ أَرْبَعِينَ عَاماً، فَطُوبَى لِمَنْ أَدْرَكَ أَيَّامَهُ وَ سَمِعَ كَلاَمَهُ
📗الاحتجاج ج ۲، ص ۲۹۰
📗إثبات الهداة، ج ۵، ص ۱۴۵
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
439782462.mp3
4.29M
🎧 فایل صوتی
🔹#فرق_روحانی_با_روحانی_نما
🎙با صداي شهيد حاج شيخ احمدكافی
→ @sheikh_kafi
#تلنگر 📚
💎شرط مهمان نوازی این است که خالی از تکلف باشد ...
حکیم سعد الدین نزاری با سعدی شیرازی معاصر بود. این دو بزرگ با یکدیگر رفت و آمد داشتند به طوری که شیخ اجل سعدی دو بار از شیراز به دیار حکیم، قهستان رفت.
در سفری که حکیم نزاری برای دیدن سعدی به شیراز آمد، سعدی آنقدر در تجلیل و پذیرائی او تکلف ورزید و خود را به مشقت انداخت که حکیم چندان در شیراز توقف نکرد و در هنگام حرکت به سعدی گفت:
ما رفتیم ولی این شرط مهمان نوازی نبود که تو کردی....
شیخ هم از این سخن درشگفت شد و پوزش خواست.
چندی بعد سعدی به دیدار حکیم به قهستان سفر کرد و در هنگام ورود حکیم را در مزرعه یافت که مشغول زراعت بود. او هم شیخ را به منزل فرستاد و خود بکارش ادامه داد تا فراغت حاصل کرد و به منزل رفت.
در پذیرائی از سعدی هم هیچ تکلف و تشریفاتی قائل نشد و در تهیه خوراک و لوازم پذیرائی چندان سادگی پیشه کرد که سعدی سه ماه در بیرجند ماند و چون وقت مراجعت رسید و آماده سفر شد، حکیم به بزرگان بیرجند پیغام فرستاد تا آنچه رسم تشریفات و پذیرائی است در حق سعدی بجا آورند و آنها نیز یکماه تمام از سعدی دعوتها نموده و پذیرائیها کردند.
چون سعدی عزم سفر کرد، حکیم به او گفت:
شرط مهمان نوازی این است که خالی از تکلف باشد تا مهمان را توقف میسر گردد نه اینکه چندان بخود زحمت دهی تا مهمان سرافکنده و پشیمان باز گردد !
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
📚 مقام غلام با معرفت امام سجاد علیه السلام
از سعید بن مسیب روایت شده که گفت: قحطى عمومى مردم را فرا گرفت، من چشم خود را گشودم، غلام سیاهى را بالاى تپهاى تنها دیدم، به طرف او روان شدم، دیدم لبهاى خود را حرکت میدهد، هنوز دعاى او تمام نشده بود که ابرى آمد، وقتی آن ابر را دید خوشحال شد و برگشت، به قدرى باران آمد که ما گمان کردیم غرق خواهیم شد.
من به دنبال آن غلام رفتم تا اینکه دیدم داخل خانه امام سجاد(علیه السلام) شد. من نیز بعد از او داخل خانه آنحضرت شدم، و گفتم: اى آقاى من! در خانه شما غلام سیاهى است که به من تفضّل نما و او را به من بفروش؟
آنحضرت فرمود: «اى سعید! چرا آن غلام به تو بخشیده نشود؟»، پس به سرپرست غلامان خود دستور داد تا همه غلامهایى را که در خانه آنحضرت بودند به من بدهند، او غلامان را حاضر ساخت، ولى من آن غلام را در بین آنان ندیدم، گفتم: غلام سیاهی که من میخواهم در میان آنان نیست! سرپرست غلامان گفت: غیر از فلان غلام که نگهبان است کسى نیست، گفتم: او را بیاور! چون او را آورد دیدم همان غلامی است که من میخواستم.
به امام گفتم: این همان غلامی است که من میخواهم.
امام(علیه السلام) فرمود: «اى غلام! سعید، مالک تو شد، با او برو»
غلام به من گفت: چه باعث شد که تو بین من و مولاى من جدایى انداختى؟! گفتم: آن معجزهاى که من بالاى تپه از تو دیدم.
ناگاه آن غلام دست خود را با تضرّع و زارى به طرف آسمان بلند کرد و گفت: اى خدا! اگر ما بین من و تو رازى بوده که آنرا فاش کردى الآن مرا قبض روح کن.
امام سجاد(علیه السلام) و حاضران در مجلس گریستند، من هم با چشم اشکبار خارج شدم، همینکه به منزل خود رسیدم پیغامرسان امام نزد من آمد و گفت:
اگر میخواهى در تشییع جنازه آن غلام شرکت کنی بیا...
📚 اثبات الوصیة مسعودى، ص 175، انصاریان، قم، 1384 ش، 1426ق.
→ @sheikh_kafi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂
📿 #دعای_روز شانزدهم ماه #رمضان 📿
🌼 اللهمّ وَفّقْنی فیهِ لِموافَقَةِ الأبْرارِ وجَنّبْنی
فیهِ مُرافَقَةِ الأشْرارِ وأوِنی فیهِ بِرَحْمَتِكَ الى
دارِ القَرارِبالهِیّتَكِ یا إلَهَ العالَمین.
🌸 خدایا توفیقم ده در آن به سازش كردن نیكان و دورم دار در آن از رفاقت بدان و جایم ده در آن با مهرت به سوى خانه آرامش به خدایى خودت اى معبـود جهانیان.
❣شفـــای جمیع بیماران صلــوات❣
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 همهٔ خیرها در آخــــــــرالزمان...
🌕 آقا امام حسن علیهالسلام فرمودند:
«اين امر را كه منتظر ظهور آن هستيد واقع نخواهد شد تا اينكه برخى از شما از عدۀ ديگرى بيزارى جسته و دورى كنند، و بعضى از شما بعضى ديگر را لعن و نفرين كنند ، و گروهى به صورت گروهى ديگر آب دهان بيندازند، و دستهاى شهادت به كفر دسته ديگر بدهد. عرض شد: بنابراين خيرى در آن زمان نيست. حضرت فرمودند: «همه خيرها در آن وقت است، چرا كه در آن زمان قائم عليهالسلام ظهور كرده و همه اينها را برمىدارد.»
عَنْ عَبْدِ اَللَّهِ بْنِ شَرِيكٍ اَلْعَامِرِيِّ عَنْ عَمِيرَةَ بِنْتِ نُفَيْلٍ قَالَتْ سَمِعْتُ اَلْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ عَلَيْهِ السَّلاَمُ يَقُولُ لاَ يَكُونُ هَذَا اَلْأَمْرُ اَلَّذِي تَنْتَظِرُونَ حَتَّى يَبْرَأَ بَعْضُكُمْ مِنْ بَعْضٍ وَ يَلْعَنَ بَعْضُكُمْ بَعْضاً وَ يَتْفُلَ بَعْضُكُمْ فِي وَجْهِ بَعْضٍ وَ حَتَّى يَشْهَدَ بَعْضُكُمْ بِالْكُفْرِ عَلَى بَعْضٍ قُلْتُ مَا فِي ذَلِكَ خَيْرٌ قَالَ اَلْخَيْرُ كُلُّهُ فِي ذَلِكَ عِنْدَ ذَلِكَ يَقُومُ قَائِمُنَا فَيَرْفَعُ ذَلِكَ كُلَّهُ
📗الغيبة (للطوسی)، ج ۱، ص ۴۳۷
📗الخرائج و الجرائح، ج ۳، ص ۱۱۵۳
📗منتخب الأنوار المضیّة، ج ۱
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟣 راز شادی در قیامت
🎙 دکتر ناصر رفیعی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄┄
🔴اعمالی که باعث خوشحالی اموات میشود
با توجه به اینکه اموات دستشان از اعمال خیر کوتاه است؛ به احسان و دعاى فرزندان و خویشان و دوستان مؤمن خود، نیازمندند. مرحوم «علاّمه مجلسى» مى فرماید: دعا کردن براى اموات در نماز شب و بعد از نمازهاى فریضه و همچنین یاد آنها در مکان هاى زیارتى خوب است و براى پدر و مادر باید بیشتر دعا کرد و اعمال خیر براى آنان بجاآورد.
همچنین مى فرماید: «در حدیث صحیحى آمده است که امام صادق(ع) در هر شب براى فرزند خود و در هر روز، براى پدر و مادر خود، دو رکعت نماز مى خواندند (و به روح آنان هدیه مى کردند) در رکعت اوّل سوره «انّا انزلناه» و در رکعت دوم سوره «کوثر» را مى خواندند».
امام صادق(ع) فرمودند: ثواب اعمال خیر، براى کسى که براى مردگان انجام مى دهد، براى او و براى آن مرده، هر دو نوشته مى شود.
🌷اللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ
🌷وَ المُسلِمینَ وَالمُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَالاَموَاتِ
📚:برگرفته ازبحارالانوار و مفاتیح الجنان
→ @sheikh_kafi
🔴 صیحه آسمانی در قرآن...
«فَإِذا نُقِرَ فِي النّاقُورِ»
هنگامىكه در صور دميده شود.
«فَذالِكَ يَوْمَئِذٍ يَوْمٌ عَسِيرٌ»
آن روز، روز سختى است. (مدثر/ ۹-۸)
🌕 جابربنیزید از امام باقر علیهالسلام روایت میکند که فرمود: «فَإِذَا نُقِرَ فِی النَّاقُورِ»، ناقور ندایی از آسمان است که میگوید: ولیّ شما فلانی فرزند فلانی که قائم به حق است. جبرئیل علیهالسلام در آن روز، سه ساعت آن ندا را تکرار میکند؛ و آن روز، روزی دشوار است که بر کافران آسان نیست.
عَنْ جَابِرِبْنِیَزِیدَ عَنْ أَبِی جَعْفَرٍ قَالَ: قَوْلُهُ عَزَّوَجَلَّ فَإِذا نُقِرَ فِی النَّاقُور قَالَ النَّاقُورُ هُوَ النِّدَاءُ مِنَ السَّمَاءِ أَلَا إِنَّ وَلِیَّکُمْ فُلَانَبْنَفُلَانٍ الْقَائِمَ بِالْحَقِّ یُنَادِی بِهِ جَبْرَئِیلُ فِی ثَلَاثِ سَاعَاتٍ مِنْ ذَلِکَ الْیَوْمِ فَذلِکَ یَوْمَئِذٍ یَوْمٌ عَسِیرٌ عَلَی الْکافِرِینَ
📗تفسیر اهلبیت علیهمالسلام ج۱۷،ص۱۶۶
📗تفسير کنز الدقائق، ج ۱۴، ص ۱۷
📗تأویل الآیات الظاهرهًْ، ص۷۰۸
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم نه اینکه با هر قیمتی زندگی کنیم.
زندگی ما حکایت یخ فروشی است
که از او پرسیدند
فروختی؟
گفت: نخریدند، ولی تمام شد!
💐حضرت آیت الله بهجت ره
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 صیحه آسمانی در قرآن...
«وَ اسْتَمِعْ يَوْمَ يُنَادِ الْمُنَادِ مِن مَّكانٍ قَرِيبٍ»
و گوش فرا ده و منتظر روزى باش كه منادى از مكانى نزديك ندا مىدهد. (ق/۴۱)
🌕 علیّبنابراهیم رحمةالله علیه:
«قَوْلُهُ وَاسْتَمِعْ یَوْمَ یُنادِ الْمُنادِ مِنْ مَکانٍ قَرِیبٍ. قَالَ: یُنَادِی الْمُنادِ بِاسْمِ الْقَائِم وَ اسْمِ أَبِیهِ»
«و اسْتَمِعْ یَومَ یُنَادِ المُنَادِ مِن مَّکَانٍ قَرِیبٍ»، به این معنا است که منادی، به نام حضرت قائم علیهالسلام و به نام پدرش ندا میدهد.»
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
«يَوْمَ يَسْمَعُونَ الصَّيْحَةَ بِالْحَقِّ ذالِكَ يَوْمُ الْخُرُوجِ»
«روزى كه همگان صيحهی رستاخيز را بهحق مىشنوند؛ آن روز، روزِ خروج است.» (ق/ ۴۲)
🌕 علیّبنابراهیم رحمة الله علیه:
قوله: «یَوْمَ یَسْمَعُونَ الصَّیْحَةَ بِالْحَقِّ ذلِکَ یَوْمُ الْخُرُوجِ. قَالَ: صَیْحَهًَْ الْقَائِمِ مِنَ السَّمَاءِ…»
«منظور صیحهی قائم عجلالله فرجه از آسمان است.»
📗تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۵،ص۹۴
📗تفسیر القمی، ج۲، ص۳۲۶
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی