8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ احترام به مادر (قسمت آخر )
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🌹تأثیر شگفت دعا
ابو وَلّاد حفص خیاط میگوید: در مدینه محضر امام کاظم رسیدم... حضرت فرمودند: به یاران خود (شیعیان کوفه) خبر بده و به آنها بگو: تقوای خدا را رعایت کنید، چرا که شما در حکومت مردی جبّار و سرکش (منصور دوانیقی) به سر می برید.
پس زبانهایتان را حفظ کنید، و جانها و دینتان را محافظت کنید و اتفاقاتی را که میترسید برای ما و شما از ناحیه این شخص رخ دهد با دعا دفع کنید.
زیرا بخدا قسم که دعا و درخواست نمودن از درگاه الهی بلا را دفع می کند، اگرچه بلا مُقَدّر شده باشد و اراده حتمی الهی به آن تعلق گرفته و تنها امضای آن باقی مانده باشد... پس در دعا اصرار کنید که خدا شرّ این ستمگر را از شما برطرف کند.
ابو ولّاد میگوید: فرمایش حضرت را به یاران خود رساندم و ایشان علیه منصور دعا کردند و درست در سالی که به سوی مکه بیرون آمده بود... پیش از آنکه مناسک حج را انجام دهد مُرد و از شرّش راحت شدیم.
به خدمت امام رسیدم ایشان فرمودند: ای ابا ولّاد، نتیجه دستوری که به شما دادم و شما را به انجام آن تشویق نمودم را چگونه دیدید؟
ای ابا ولّاد هیچ بلایی نیست که خدا بر بنده مؤمن نازل کند و دعا را به دل او بیندازد مگر اینکه آن بلا را به زودی برطرف خواهد کرد و هیچ بلایی نیست که خداوند بر بنده مؤمن نازل کند پس او از دعا کردن خودداری نماید مگر این که آن بلا طولانی شود. (داستان خلاصه شده است)
📚 بحارالأنوار جلد۹۰ صفحه۲۹۸
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
📚 توحيد آخوند
حاج محمود آقا کفایی که شاید بزرگترین نوه مرحوم آخوند بود از آشیخ احمد دشتی نقل کرد: شبی در منزل مرحوم آخوند بودیم. خادم حضرت با یکی از مریدان مرحوم آخوند وارد آن جلسه شد و آن مرید پول هنگفتی تقدیم مرحوم آخوند کرد و رفت. آن خادم مطلبی به مرحوم آخوند گفت و مرحوم آخوند به او اشاره کرد که شما بنویسید. خادم هم نوشت و به مرحوم آخوند داد. مرحوم آخوند به نوشته نگاه کرد و از آن خوشش نیامد. سپس همه آن پول را به خادم داد.
وقتی خادم رفت، مدتی سکوت جلسه را فراگرفت که قضیه از چه قرار بود؟ آشیخ احمد یا یکی دیگر از اصحاب مرحوم آخوند سؤال کرد که آقا! جریان چه بود؟
ایشان فرمود: خادم به من گفت که میخواهم دو تا از پسرهایم را داماد کنم، ولی وضع مالی من خوب نیست. به او گفتم: ما چقدر تقدیم کنیم؟ بنویس که ببینم. او مبلغی روی کاغذ نوشت، ولی دیدم مبلغ ناچیزی نوشته است، خوشم نیامد، اما تمام آن پول را به او دادم.
اصحاب با ناراحتی گفتند: آقا شما همه این مبلغ را یکجا به او دادید؟ مرحوم آخوند فرمود: مهیا کردن وسایل ازدواج برای دو پسر، همین مقدار خرج دارد. مدتی اصحاب با مرحوم آخوند یک و دو کردند. یکی از افراد جلسه گفت: اگر شما طلبهها را در نظر نمیگیرید، لااقل خودتان را در نظر بگیرید. شما تازه خانهتان را فروختید. (این قضیه بعد از شکست مشروطه و افول مرحوم آخوند واقع شده است)
مرحوم آخوند شروع کرد به گریه کردن به گونهای که چنین گریهای تا آن وقت سابقه نداشت. اصحاب از کار خود ناراحت شدند که چرا سبب شدند مرحوم آخوند متذکر شکست و مشکلاتشان گردد و اینگونه متأثر شود.
وقتی گریه آخوند پایان یافت، فرمود: شما خیال میکنید که من برای فروختن خانه ناراحت شدهام. ناراحتی من از این است که زحمات چندین ساله من هدر رفته است. من حدود بیست سال است که به شما میگویم موحد باشید، خدا را بشناسید، بدانید منشأ امور جای دیگر است.
من طلبهای بودم، قدری درس خواندم، ازدواج کردم، بعد هم تدریس کردم و عدهای شاگرد من و بعد چند نفر هم مقلد من شدند. این حوادث همگی به عنایت خداوند متعال و مصلحت ما همین بود که رخ داده است. معلوم میشود حرفهای من هیچ اثری در آقایان نگذاشته و جدی تلقی نشده است. من از این بابت ناراحتم.
📚 جرعهای از دریا ؛ ج 2 ص 431
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️ صحبت حضرات آقا امام صادق و حضرت رضا علیهماالسلام با منتظران خسته و ناامید:
🌕امام صادق علیه السلام فرمودند: «محقّقا پیش از شماها مردمی بودند که کشته میشدند و سوخته میشدند و با ارّه، ارّه میشدند و زمین پهناور برای زندگی آنها تنگ میشد و هیچ چیز آنها را از عقیدهای که داشتند بر نمیگردانید، دشمنان از آنها خونی طلب نمیکردند و آزاری ندیده بودند که در برابر آن چنین کارهایی با آنها بکنند بلکه تنها از آنها انتقام میکشیدند، که به خداوند عزیز حمید ایمان آورند، شما از پروردگارتان درجات آنها را طلب کنید و بخواهید که با آنها همپایه گردید و بر ناگواریهای روزگار خود شکیبایی کنید تا به کوشش آنها برسید»
«الصّادق (علیه السلام)- وَ قَدْ کَانَ قَبْلَکُمْ قَوْمٌ یُقْتَلُونَ وَ یُحْرَقُونَ وَ یُنْشَرُونَ بِالْمَنَاشِیرِ وَ تَضِیقُ عَلَیْهِمُ الْأَرْضُ بِرُحْبِهَا فَمَا یَرُدُّهُمْ عَمَّا هُمْ عَلَیْهِ شَیْءٌ مِمَّا هُمْ فِیهِ مِنْ غَیْرِ تِرَهًٍْ وَتَرُوا مَنْ فَعَلَ ذَلِکَ بِهِمْ وَ لَا أَذًی بَلْ ما نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلَّا أَنْ یُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِیزِ الْحَمِیدِ فَاسْأَلُوا رَبَّکُمْ دَرَجَاتِهِمْ وَ اصْبِرُوا عَلَی نَوَائِبِ دَهْرِکُمْ تُدْرِکُوا سَعْیَهُمْ.»
📗تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۸، ص۲۲
📗الکافی، ج۸، ص۲۴۸
🌕🌘از محمّدبنفضل نقل است: از امام رضا علیه السلام دربارهی موضوع فَرَج پرسیدم. فرمودند: مردمان پیشین شکیباتر و صبورتر از شما بودند».
«الرّضا (علیه السلام)- عن مُحَمَّدِبنالفَضل سَأَلْتُهُ عَنْ شَیْءٍ مِنَ الْفَرَجِ فَقَدْ کَانَ الَّذِینَ مِنْ قَبْلِکُمْ أَصْبَرَ مِنْکُم.»
📗تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۶، ص۴۴۰
📗العیاشی، ج۲، ص۱۳۸
------------------------------------------------
«طبق کلام ائمه «ع» انتظار ظهور امام زمان «عج» به قدری طولانی خواهد شد که بسیاری از مردم دست از انتظار بر میدارند و سرد می شوند»؛ لذا منتظران باید از حرکت در مسیر انتظار و چشم به راهی امام عصر «عج» خسته و مایوس نشوند.
→ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ شخصیت حضرت زهرا (س) قسمت اول
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
📚حیای چشم
در تفسیر روح البیان نقل شده است: سه برادر در شهری زندگی میکردند، برادر بزرگ تر ده سال روی مناره ی مسجدی اذان میگفت و پس از ده سال از دنیا رفت.
برادر دوم نیز چند سال این وظیفه را ادامه داد تا عمر او هم به پایان رسید. به برادر سوم گفتند: این منصب را قبول کن و نگذار صدای اذان از مناره قطع شود؛ اما او قبول نمی کرد.
گفتند: مقدار زیادی پول به تو میدهیم؛ گفت: صد برابرش را هم بدهید، حاضر نمی شوم. پرسیدند: مگر اذان گفتن بد است؟ گفت: نه؛ ولی در مناره حاضر نیستم اذان بگویم.
علت را پرسیدند، گفت: این مناره جایی است که دو برادرم را بی ایمان از دنیا برد؛ چون در ساعت آخر عمر برادر بزرگم بالای سرش بودم و خواستم سوره ی یس بخوانم تا آسان جان دهد، مرا از این کار نهی میکرد. برادر دومم نیز با همین حالت از دنیا رفت.
برای یافتن علت این مشکل، خداوند به من عنایتی کرد و برادر بزرگم را در خواب دیدم که در عذاب بود.
گفتم: تو را رها نمی کنم تا بدانم چرا شما دو نفر بی ایمان مردید؟ گفت: زمانی که به مناره میرفتیم، به ناموس مردم نگاه میکردیم، این مسئله فکر و دل مان را به خود مشغول میکرد و از خدا غافل میشدیم، برای همین عمل شوم، بد عاقبت و بدبخت شدیم.
📙یکصد موضوع، پانصد داستان ۲۲۲/۱ ؛ به نقل از: داستانهای پراکنده ۱۲۳/۱
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
💕خوشبختی یعنی
عطر نفسهای مادر❤️
💕قدر فرشتههای
زندگیمون رو بدونیم❤️
میلاد با سعادت خانم فاطمه الزهرا سلام الله علیها❤️
و روز مادر و زن مبارک❤️
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🌸از لطف خـدا جهـان منــور شد
💫وز نغمه شوق گوش غـم کر شد
🌸ظلمت ز زمین و آسمان کوچیـد
💫تابید تـمام عشـق و کـوثر شــد
🌸🎊 ولادت حضرت فاطمه(س)
بر شما و بر همه، مبارک باد 💫🎊💐
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️ نام حضرت زهرا (س) در کتاب مقدس
درمكاشفه يوحنا كه بخشی از انجيل است آمده است: «و علامتی عظیم در آسمان ظاهر شد، زنی که آفتاب را دربر دارد و ماه زیر پاهایش و بر سرش تاجی از دوازده ستاره است و آبستن بوده، از دردِ زه و عذاب زاییدن فریاد برمیآورد؛ و علامتی دیگر در آسمان پدید آمد که اینک، اژدهای بزرگِ آتشگون که او را هفتسر و ده شاخ بود و بر سرهایش هفت افسر؛ و دُمش ثلث ستارگان آسمان را کشیده، آنها را بر زمین ریخت؛
و اژدها پیش آن زن که میزایید بایستاد تا چون بزاید فرزند او را ببلعد. پس پسر نرینهای را زایید که همه امّتهای زمین را به عصای آهنین حکمرانی خواهد کرد؛ و فرزندش به نزد خدا و تخت او ربوده شد...و اژدهای بزرگ انداخته شد، یعنی آن مار قدیمی که به ابلیس و شیطان مسما است که تمام ربع مسکون را میفریبد. او بر زمین انداخته شد و فرشتگانش با وی انداخته شدند.»( مکاشفه یوحنی۱۲: ۱_۹)
مسیحیان می گویند که منظور از ۱۲ تاج حواریون می باشند در حالی که همه مسیحیان معتقدند که یکی از حواریون بنام «استخریوطی» به عیسی مسیح خیانت کرد و باعث قتل او شد.
(انجیل متی۲۶: ۳_۱۶و انجیل لوقا ۲۲: ۱_۴)
اما ازنظر ما اين واقعه اشاره به حضرت فاطمه س دارد و مقصود از خورشید پیامبر ص و مقصود از ماه علی ع و مقصود از «۱۲ ستاره» ۱۲ امام معصوم (علیهمالسلام) می باشند، آبستن بودن آن زن اين كه از اولاد آن بزرگوار امام زمان (ع) است كه نجاتدهنده جهان است.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️ رضایت خداوند
در تمام صحنه هاي زندگي فاطمه عليهاسلام، رضايت خدا بر غيرخدا ترجيح داشت.
وقتي حضرت علی(ع) به خواستگاري زهراي مرضيه عليها السلام آمدند، پيغمبر خدا(صلي الله عليه وآله وسلم) به ايشان فرمودند: دخترم! علي، به خواستگاريت آمده، حضرت رضاي خداوند را از پدر جويا ميشود. با وجود اينكه خواستگارهاي پولداري نظير عبدالرحمن بن عوف به خانۀ پيغمبر رفت و آمد داشت.طوري كه او پيشنهاد داد كه خانۀ ده هزار درهمي را به نام فاطمه ميكنم چون رضایت خدا در آن ازدواج نبود، حضرت فاطمه قبول نمیکرد.
امام هنگامی امام علي عليه السلام براي خواستگاري آمد، نخستين سؤالي كه فاطمه پرسيد اين بود: أرَضِيَ اللهُ؛ آيا خدا از اين ازدواج من راضي است؟
اينكه پول و خانه و... دارد يا ندارد، از ناحيۀ حضرت فاطمه مورد پرسش قرار نميگيرد، تنها رضايت خداوند برايش مطرح است.
📗زندگي زهرا، ص۳۵؛ به نقل از مناقب ابن شهر آشوب، ج۳، ص۲۴۵
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
شهید شیخ احمد کافی
❤️ شخصیت حضرت زهرا (س) قسمت اول سخنران شهید کافی ➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ شخصیت حضرت زهرا (س) قسمت دوم
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔵#اهميتوچرايیدعابرایظهور
💠 نيکی به امام و تشکر از او...
🔹دعا و زيارت، علاوه بر اينکه تشکر از خداست، تشکر از امام نيز هست؛ امامی که وجودش سراسر خير و رحمت برای بندگان است و با وجود همه بی مهری هايی که از مردم می بيند به آنها از پدر، مهربان تر و از مادر، دلسوزتر است.
هر نعمتى به برکت وجود او به بندگان مى رسد و هر بلايی به عنايت او از مردم دور مى شود. به راستی چگونه مى توان قطره اى از دريای لطف و کرمِ او را پاسخ گفت؟
🔹امام سجاد علیه السلام می فرمايد:
اما حق کسى که درباره ات نيکی نمايد، آن است که او را سپاس گويی و کار نيکش را بازگو نمايی و جايگاهش را والا شمارى و با اخلاص، بين خود و خدايت در حقش دعا کنی.
👌چه زيباست که با دعا برای (فرج)امام مهدی، در هر صبح و شام، درِ نيکی و احسانِ خود را به روى امام خويش باز کنيم و نَمی از يَمِ نيکی هايش را سپاس گوييم.
📚کتاب نگين آفرينش2، ص34
#امام_زمان
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی