وقتی میان نفس و هوس جنگ می شود
قلبم به چشم همزدنی سنگ می شود
آقا ببخش که سرم گرم زندگی است
کمتر دلم برای شما تنگ می شود
چشم آلوده کجا، دیدن دلدار کجا؟
دل سرگشته کجا، وصف رخ یار کجا؟
کاش در نافله ات نام مرا هم ببری
که دعای تو کجا، عبد گنه کار کجا؟
→ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🌸🍃🌸🍃
رسول خدا(ص):
در شب معراج مرا به آسمان دنیا بردند، قصری به طور کامل از گوهر و جواهر سرخ دیدم و آن قصر چهل درب داشت بالای هر دری جای بلندی بود که چهل فرش استبرق(حریر سبز و لطیف) آنجا افکنده بودند و بالای هر فرشی فرشتهای نشسته بود. از جبرئیل پرسیدم این قصر از کیست؟ گفت: از کسی که بعد از نماز صبح چهل بار بگوید:
«یا باسِطَ الْیَدَیْنِ بِالرَّحْمَةِ»
#بحارالانوارج۸۶ص۵۲
📚#توطئه_غرب
🔰قسمت دوم
از #جن_های_آبی چه می دانید؟
👽#جنی(غول چراغ جادو)
یکی از شخصیت های بسیار محبوب در دنیای انیمیشن های #دیزینی، «جنی» غول آبی چراغ جادو است که گویی تفاوت هایی با سایر غول های چراغ جادو در سینما دارد،
او نه ترسناک است، نه خطرساز، نه سختگیر و نه حتی آنقدرها اهل جادو! (حداقل آنطور که به نظر می رسد) جنی که نام و جوهره اش وظیفه او را به دوش می کشد، در این انیمیشن موجودی بسیار شادی و سرخوش است، و مهم تر آنکه صادق ترین فردی است که با علائدین در تعامل است و از همین رو، نه به عنوان یک غول حلقه به گوش، بلکه به عنوان یک #دوست از نوع رفاقت های آمریکایی اش حکم یک مشاور و استراتژیست را برای علاءالدین دارد.
او نه تنها راه بد را برای احتمال انتخاب هم پیش پای اربابش نمی گذارد بلکه با بیان صریح عواقب آن، دوست خود را منع کرده و بهترین انتخاب ها را در سبد او قرار می دهد.
جنی شخصیتی است که بسیار کمک دهنده و دلسوز است و می داند که نباید دست جعفر(جادوگر بیوفتد). او از جعفر گریزان است حال آنکه حداقل در منابع اصلی این داستان اینگونه نیست.
جنی که یک غول همه کاره است از بسیاری جهات با جعفر همنشین و برابر است پس چرا و چگونه از دست او فراری است؟ این همان استراتژی و فلسفه ای است که سازندگان و اندیشمندان اندیشه هالیوودی به دنبال آن هستند، بازهم یک قبح زدایی از صورت و سیرت جن، و این بار در ساحت نام، اندیشه و رفتار خودش.
در دنیای واقعی و بسیار بی رحم #علائدین، هیچ کس بیش تر از جنی به فکر علاالدین نیست و او را به سمت نیک نامی و حتی عشقش به پرنسس سوق نمی دهد. جنی یک دوست تراز است.
کسی که به شدت قابل اعتماد است و حتی در بدترین حالت(گرفتاریش به دست جعفر) رفاقت خود را زیر پا نمی گذارد. پس چه کسی بهتر از #جن برای دوستی با #آدم_ها!!
→ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔹 امام حسن عسکری علیهالسلام در روایتی راه نجات از گمراهی و هلاکت در دوران #آخرالزمان و غیبت را تشریح کرده اند:
💠 «به خدا سوگند؛ مهدی آنگونه نهان خواهد گشت که هیچ کس در زمان غیبت او، از گمراهی و هلاکت نجات نخواهد یافت؛ مگر آنان که خدای عزّوجل بر اعتقاد به امامت آن حضرت، پایدارشان دارد و در دعا برای تعجیلِ فرج مقدسش، موفقشان فرماید.»
📚 کمال الدّین، باب ۳۸، حدیث ۱
🔴 پرسش و پاسخ مهدوی
چرا امام زمان را «مهدی» میگویند؟
🔵 پاسخ:
🔺 مهدی معروف ترین لقب آن حضرت است. این لقب از لبان گوهربار پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله در حدود ۸۹ حدیث ذکر شده است.[۱]
مهدی مفهومی عام است که در لغت به هر فرد هدایت شده اطلاق میشود؛ بنابراین همه پیامبران و اوصیا مهدی هستند، ولی بنابر آنچه در اخبار آمده، مراد از مهدی، همان موعود آخرالزمان است که حسب و نسب او را مشخص کردهاند.
مهدی مشخص است و فقط بر موعود آخرالزمان اطلاق می شود. پیامبر اکرم فرموده است:
«المهدی من ولد فاطمه؛ مهدی از فرزندان فاطمه است».[۲]
پیامبر اسلام به حضرت علی علیهالسلام نیز فرمودند: «لقب مهدی بر او گذاشته شده است، چون او مردم را به سوی خدا هدایت میکند».[۳]
و به او مهدی گفته میشود چون او به وسیله امر مخفی هدایت میشود.[۴]
📚 منابع :
۱.معجم احادیث ج۲ ص ۵۱۴
۲. بحارالانوار، ج ۵۱، ص ۱۰۲
۳. بحار الانوار ج ۵۱ ص ۱۶۵
۴. بحار الانوار ج ۵۱ ص ۳۴۴
→ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
#اخلاقمهدوی
نمایش کمتر از خود
تواضع، ویژگی انسان هایی است که از نظر روحی و روانی به کمال رسیده اند؛ مانند درختانی که شاخه هایی پر میوه دارند و دلیل پایین آمدن شاخه ها، سنگینی آنها است. یکی از ویژگی های شاخه ای که پایین آمده، این است که همه، حتی افراد کوچک هم میتوانند از آن بهره مند شوند.
امام صادق علیهالسلام فرمودند: «تواضع آن است که به کمتر از جایگاه شایسته خود در مجلس قانع باشی و هرگاه کسی را ملاقات کردی، در سلام پیشی بگیری و جر و بحث را رها کنی؛ هر چند حق با تو باشد.»
📚 بحارالانوار، ج ٧۵، ص ١٧۶
یاران امام زمان علیه السلام در مقابل دوستان، متواضع و فروتن هستند؛ بدون شک تا متواضع نباشی، نمیتوانی در زمره یاران حضرت باشی. به یاد داشته باش که این دوره، دوره یارگیری است.
→ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 گنج مدفون در زیر فرات و کشف آن:
🌕 دربارهٔ گنج فرات، احادیث بسیار مهمی وجود دارد که نوعی ارتباط بین گنج فرات و بحث اشراط الساعه یعنی علائم قیامت ایجاد میکند؛ و این روایات از آقا رسول الله صلیالله علیه و آله رسیده که فرمودند: زمانی خواهد رسید که کوهی از طلا از دل فرات کشف خواهد شد. به ظاهر گنج اما در باطن فتنه! چرا که ایشان فرمودند مردم برای دستیابی به آن گنج باهم جنگ کنند و از هر صد نفر، نود و نُه نفر بمیرند... و هرگاه چنین وضعی را مشاهده کردید هرگز به آن نزدیک نشوید....👇🏻👇🏻
🔴گنــــج مدفون شده در رود فــــــرات:
🔸روایت اول:
🌕 پيامبر اكرم صلّى اللّٰه عليه و آله خطبهای خواند و فرمود: به درستى كه راستترين حديث، كتاب خداست و بهترين هدايت، هدايت خداست و بدترين امور بدعتهای تازه پيدا شده است و هر بدعتى سبب گمراهى است. پس مردى برخاست و عرض كرد: يا رسول اللّٰه قيامت چه وقت است؟ حضرت فرمود: سؤال شده عالمتر از سئوالكننده نيست. قيامت نمىآيد مگر ناگهانى! پس آن مرد عرض كرد: يا رسول اللّٰه آگاه فرما ما را به علامات و نشانههاى قيامت. حضرت فرمود: برپا نمىشود قيامت مگر اينكه: علم ترك شود و زلزله زياد شود، فتنه بسيار شود و هرج و مرج ظاهر گردد، و هوا و هوسها در شماها زياد شود. و تعميرشدهها خراب شود و خرابشدهها تعمير شود. و در مشرق و مغرب و جزيرة العرب خسف روی دهد و در زمين فرو روند. و دابّة الارض خارج گردد. و دجّال ظاهر شود. و يأجوج و مأجوج در زمين پراكنده شوند. و عيسى بن مريم علیهاالسلام از آسمان نازل گردد. پس در اين حال باد نرمى مانند حرير از طرف يمن بوزد(منظور از باد فتنه و آشوب است)، پس وانگذارد احدى را كه در او ذرّهاى از ايمان باشد مگر اينكه از او بگيرد. و قيامت بر پا نشود مگر وقتى كه مردم همه از اشرار و بدان باشند. پس آتشى از طرف عدن آيد كه تمام بلاد را فرا گیرد مردم روى زمين را به محشر برساند. پس عرض كردند: اى پيامبر خدا چه زمانى چنين مىشود؟ فرمود: در وقتى كه قاريان با چاپلوسى با اُمرا و حكّام رفتار كنند. و اغنيا و مالداران را بزرگ شماريد و به فقراء اهانت كنيد و به نظر حقارت به آنها بنگريد و غنا و آوازخوانى حرام در ميان شما ظاهر گردد. و زنا و عمل منافى عفت علنا و آشكارا انجام شود. و بناها را عالى و بلند بسازند. و قرآن را با غنا و آواز بخوانند. و اهل باطل بر اهل حق غلبه كنند. و امر به معروف و نهى از منكر در ميان مردم كم شود. و نماز ضايع گردد. و مردم به دنبال شهوات نفسانى بروند. و به هوا و هوسها ميل شود. و فرمانفرمايان ظالم به سر كار آيند. و آنها اهل خيانت باشند و وزراى آنها فاسق و گناهكار باشند. و قاريان قرآن حريص در امر دنيا گردد. و نفاق در علماء ظاهر گردد. و در اين هنگام بلا بر آنها نازل گردد. با اينكه امّتى كه براى ضعيفانشان از اقويا انتقام نگيرند پاكى و قداست پيدا نخواهند كرد مساجد را زينت كنند. قرآنها را طلاكارى كنند. و منبرها را بلند كنند. و صفوف و جماعت مردم زياد باشند. و شيون و صداهاى بيجا در مساجد بلند گردد. و مردم بدنهايشان با هم جمعند ولى زبانهايشان مختلف است. و دين هر كدام لقلقه زبان اوست و در قلب آنها ايمان رسوخ نكرده. اگر به آنها عطا شود شكر مىكنند و اگر روزى او براى امتحان كم يا منع گردد كافر گردد. به صغيرها و كوچكها رحم نمىكنند و به پيران احترام روا نمىدارند. هميشه خود را بر ديگران مقدّم مىدارند. و حريم خود را حفظ مىكنند. و در حكم جور و ظلم مىكنند. و غلامان و افراد پست بر آنها حكومت مىكنند. و بچّهها امور آنها را به دست مىگيرند. و تدبير امور آنها به دست زنان است. مردها به طلا و نقره زينت مىكنند و لباس حرير و ديباج مىپوشند. و دختران را اسير مىكنند و قطع ارحام مىكنند. و راهزنى مىكنند. و باجگيران را در راهها وا مىدارند. و با مسلمين جنگ مىكنند و با كفّار سازش مىكنند. پس در چنين زمان باران زياد است و گياه كم است، و تفريحات زياد است، و علماء كم مىشوند، و حاكمان زياد مىشوند و افراد امين كم مىشوند. پس در اين هنگام فرات از كوهى از طلا جدا مىشود و مردم بر او جنگ مىكنند كه از صد نفر، نود و نُه نفر كشته و يكى سالم مىماند.
📙إرشاد القلوب ج ۱، ص ۶۶
→ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
شهید شیخ احمد کافی
🔴 گنج مدفون در زیر فرات و کشف آن: 🌕 دربارهٔ گنج فرات، احادیث بسیار مهمی وجود دارد که نوعی ارتباط
🔴گنــــج مدفون شده در رود فــــــرات:
🔸روایت دوم:
🌕 رسول خدا صلیالله و علیه و آله:
قيامت (قیام حضرت مهدی علیهالسلام) برپا نمیشود مگر اينكه از رود فرات كوهى از طلا درآيد، و مردم به خاطر دست يازيدن بِدان به جنگ خواهند برخواست و يكديگر را مىكشند، به حدّى كه از هر صد نفر، نود و نُه تن كشته شوند و هر يك از آنها بگويد: شايد آن كه نجات يابد، من باشم!
«قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلی الله علیه وآله: عَلَامَةُ رِضَا اللَّهِ لاَ تَقُومُ اَلسَّاعَةُ حَتَّى يَحْسِرَ اَلْفُرَاتُ عَنْ جَبَلٍ مِنْ ذَهَبٍ فَيَقْتَتِلَ اَلنَّاسُ عَلَيْهِ فَيُقْتَلَ مِنْ كُلِّ مِائَةٍ تِسْعَةٌ وَ تِسْعُونَ وَ يَقُولُ كُلُّ رَجُلٍ مِنْهُمْ لَعَلِّي اَلَّذِي أَنْجُو»
📗تنبيه الخواطر و نزهة النواظر ج ۱، ص۷۶
✍بـــررسی متـن: کشف کوه طلا، کلمهای است که به عربی در این روایت با «انحسار» (يَنْحَسِرُ اَلْفُرَات)، مشخص شده است. مقصود این است که این کوه یا گنج طلا، زیر خاکها که آب از روی آن عبور میکند، پنهان شده است. طبعاً کوه در این جا اشاره به فراوانی است نه آن که کوه طلا وجود دارد. به عبارت دیگر گنجی از طلا هست که تشبیه به کوه طلا شده و این از بابت فراوانی محتوای آن است.
نکته دیگر این است که در روایت آمده است که از یک صد نفر، نود و نه نفر با یکدیگر جنگ خواهند کرد. در این جا مقصود، جنگ میان خود مسلمانان است نه با یهود و نصارا!
بحث دیگری که دربارهٔ این احادیث شده، این است که چه زمانی این اتفاق خواهد افتاد؟ به معنای اینکه که از نظر زمان چه وقتی این گنج کشف خواهد شد؟!
در حدیث قید شده بعد از سه خسف، خروج دابة الارض، دجال، و یاجوج و ماجوج و نزول مسیح علیهالسلام و آتشی از طرف عدن این گنج نیز نمایان خواهد شد.
➖نکته دیگر این است که در بعضی احادیث وارد شده که چیزی از آن برندارید. شاید به این دلیل است که حشر(ظهور) نزدیک است و بهتر است مردم خود را آلوده به دنیا نکنند. شاید هم به خاطر این باشد که فتنه گسترده نشود. شاید هم حُکم معدن را دارد که باید حق الله را از آن پرداخت. اما چه بسا مقصود این باشد که زیاده روی نکنند و هر کسی به اندازه حق خود از آن بردارد. به هرحال این گنج، فتنه و اسباب قتال در میان مردم است.
اما نکته ای که ممکن است اذهان را درگیر کند این است که شاید مقصود از این گنج، نفت باشد. که برخی این را اصلا قبول ندارند و معتقدند که نص حدیث، بحث گنج طلا را مطرح کرده و نباید آن را تأویل و تفسیر به رأی کرد. تازه نفت در غیر فرات هم هست، در حالی که این روایت آن گنج را منحصرا از زیر فرات میداند. همچنین در روایت آمده که بر سر آن جنگ میکنند، در حالی که برسر نفت قتال بین مسلمانان نشده است. (در این باره باید مفصل صحبت شود که ما در همین جا به شرح آن پایان میدهیم).
→ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
🎙سخنرانی #استاد_فرحزاد
🎯موضوع:چکار کنیم خدا به ما افتخار کند؟
🌤الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــ الْفَـــرَج🌤
→ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 نمایان شدن بخشی از گنجهای طلا در مسیر رود فرات در سال ۱۳۹۳:
🌕 به گزارش گروه بینالملل مشرق، کمیته آثار باستانی استان الانبار عراق از کشف آثار باستانی متعدد در محدوده دریاچه سد حدیثه در مسیر رود فرات خبر داد که در پی کاهش سطح آب، پیدا شده است.
محمد الدلیمی کارشناس آثار باستانی در این کمیته به خبرگزاری عراقی نینا گفت: کاهش سطح آب دریاچه حدیثه طی دو دهه گذشته بیسابقه بوده و باعث ریزش خاک اطراف دریاچه شده که همین مسأله باعث کشف آثار باستانی شد که باستانشناسان و کاوشگران پیش از این از وجود آنها بیخبر بودهاند.
وی افزود: این آثار، کاملا آشکار شده و شامل ظروف سفالی مملو از طلاست که نقوش تاریخی و رمزهایی از قبور متعلق به 2500 سال قبل روی آنها حک شده است.
الدلیمی گفت: در این استان، بیش از 400 مکان تاریخی باستانی و اسلامی وجود دارد.
در همین حال، یک سایت متعلق به گروه تروریستی تکفیری داعش با اشاره به این خبر و انتشار تصاویری از کشفیات، نوشت: این گنجها هدیه خدا به دولت اسلامی است و بهزودی همه آنها در اختیار ما قرار خواهد گرفت.
تاریخ انتشار خبر: ۲۶ اسفند ۱۳۹۳
→ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
📚یکی از دلایل
دوست نداشتن مرگ
#عبدالله_بن_عبیدالله می گوید :
روزی مردی خدمت #پیامبر_خدا
صلیالله علیه و آله رسید و عرض کرد :
ای پیامبر ! چرا من #مرگ را دوست ندارم ؟
پیامبر خدا فرمودند : آیا مالی داری ؟
گفت : بله .
فرمود : مالت را #انفاق کن و آن را برای #روز_قیامت از قبل بفرست .
گفت : نمیتوانم .
پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله فرمودند :
« إِنّ قَلْبَ الرَّجُلِ مَعَ مَالِهِ إِنْ قَدَّمَهُ أَحَبَّ أَنْ یَلْحَقَهُ وَ إِنْ أَخَّرَهُ أَحَبَّ أَنْ یَتَخَلَّفَ مَعَهُ.
دل آدمی با #مال اوست ؛ اگر آن را از پیش فرستاد ، دوست میدارد که به آن برسد و اگر در نزد خود نگاه داشت، چنان میخواهد که در کنار آن باشد ».
🗂منبع :
تفسیر نورالثقلین ، ج ۴ ، ص ۳۶۰
→ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی