28.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شرفیابی شیخ مفید محضرامام زمان (عج)
از زبان شهید کافی(ره)
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❄️خدایا
🎄با نام تو آغاز می کنم
❄️شروع هر لحظه را
🎄ای که زیباترین
❄️علت هر آغاز تویی !
🎄امـروزم را
❄️با تلاش و مهربانی
🎄به تو می سپارم
❄️یارویاورم باش ای مهربانترین
❄️ بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
🎄الــهـــی بــه امــیــد تـــو
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 نمازگزارانی که در زمرهٔ کافران هستند، و روز قیامت در وادی «ویل» وارد میشوند...
🌕 پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند:
نماز ستون دین است، هرکس از روی عمد نماز خود را ترک کند دینش را ویران نموده است و هرکس اوقات آن را ترک نماید داخل «ویل» خواهد شد، و «ویل» وادی ای است در دوزخ چنانکه خداوند فرموده است: «فَوَیْلٌ لِلْمُصَلِّینَ* الَّذِینَ هُمْ عَنْ صَلاتِهِمْ ساهُونَ.»
«الرّسول صلی الله علیه و آله: الصَّلَاهًُْ عِمَادُ الدِّینِ فَمَنْ تَرَکَ صَلَاتَهُ مُتَعَمِّداً فَقَدْ هَدَمَ دِینَهُ وَ مَنْ تَرَکَ أَوْقَاتَهَا یَدْخُلُ الْوَیْلَ وَ الْوَیْلُ وَادٍ فِی جَهَنَّمَ کَمَا قَالَ اللَّهُ تَعَالَی فَوَیْلٌ لِلْمُصَلِّینَ الَّذِینَ هُمْ عَنْ صَلاتِهِمْ ساهُونَ.»
📗تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۸، ص۴۰۲
📗مستدرک الوسایل، ج۳، ص۹۸
📗بحارالأنوار، ج۷۹، ص۲۰۲
📗جامع الأخبار، ص۷۳
🌕 امام باقر علیهالسلام فرمودند:
و خدا تا کسی را کافر نخواند، کلمهی «وَیْلٌ» را دربارهی او به کار نمیبرد، چنان که فرموده است: «فَوَيْلٌ لِلْمُصَلِّين»َ... وای بر نمازگزارانی که...
«الباقر علیه السلام: وَ لَمْ یَجْعَلِ الْوَیْلَ لِأَحَدٍ حَتَّی یُسَمِّیَهُ کَافِراً قَالَ اللَّهُ عزّوجلّ: «فَوَيْلٌ لِلْمُصَلِّينَ»...
📗تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۹، ص۶۴
📗الکافی، ج۲، ص۳۱
📗بحارالأنوار، ج۶۶، ص۸۹
📗وسایل الشیعه، ج۱، ص۳۴
→ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
معنای وِتر مَوتور برای امام، چیست؟
✍ يكي از اوصافي كه براي امام حسين (ع) در بعضي از زیارتنامهها ذکرشده «الوتر الموتور» است. در بین معانیای که برای وتر و موتور آمده است، این معنا مناسبتر است که وتر به معناي فرد و موتور به معناي كسي كه افرادي از او کشتهشده باشد، يعني اي حسين يگانهاي كه ياران تو کشتهشدهاند.(1) زيرا حضرت در مقام شهادت، مانندي ندارد. از آغاز دنيا تاکنون مثل او، كسي مظلومانه چنين به قتل نرسيده و اینهمه مصيبت نديده است.
همچنين همه افراد او در کربلا كشته شدند، حتي طفل شيرخواره او، پس همه اصحاب ویارانش در کربلا روز عاشورا كشته شدند، ازاینرو حضرت «مَوتور» است. (2)
ممكن است گفته شود «الوتر الموتور» به معناي فرد و تنهاي بيهمتا و به زبان فارسي خودماني دُردانه است و به ويژگي خاص سيدالشهدا (ع) اشاره دارد. (3)
پینوشتها:
1. لسان العرب، ج 5، ص 273؛ كتاب العين، ج 8، ص 132.
2. شرح زيارت عاشورا.
3. فروغ شهادت، ص 389.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
شهید شیخ احمد کافی
🔴 موضوع قیامت 1 قسمت دوم سخنران شهید کافی ➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
11.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 موضوع قیامت 1
قسمت سوم
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️ برخورد آیه الله گلپایگانی با حوریان بهشتی
سید جمالالدین گلپایگانی (۱۲۹۵-۱۳۷۷ق) فقیه شیعی قرن ۱۴ هجری قمری، از شاگردان میرزای نائینی بود و تقریرات دروس او را به رشته تحریر درآورد. همچنین با سید حسین بروجردی همدرس و هم مباحثه بود. در جریان جنگ جهانی اول و تهاجم به عراق در مقابله با مهاجمان فعالیت کرد. از وی آثاری بر جای مانده است.
می فرمودند: روزی نشسته بودم، ناگاه وارد باغی شدم که بسیار مجلّل و با شکوه بود و مناظر دلفریبی داشت. ریگهای زمین آن بسیار دلربا بود، و درخت ها بسیار باطراوت و خرّم، و نسیم های جان فزا از لابلای آنها جاری بود.
من وارد شدم و یکسره به وسط باغ رفتم، دیدم حوضی است بسیار بزرگ و مملوّ از آب صاف و درخشان، بطوری که ریگهای کف آن دیده می شد.
این حوض لبه ای داشت و دختران زیبائی که چشم آنها را ندیده، با بدنهای عریان دور تا دور این حوض نشسته و به لبه و دیواره حوض یک دست خود را انداخته و با آب بازی می کنند، و با دست آبهای حوض را بروی لبه و حاشیه می ریزند.
و آنها یک رئیس دارند که از آنها مجلّل تر و زیباتر و بزرگتر بود، و او شعر میخواند و این دختران همه با هم ردّ او را می گفتند و جواب میدادند.
او با آواز بلند یک قصیده طولانی را بندبند میخواند، و هر بندش خطاب به خدا بود که به چه جهت قوم عاد را هلاک کردی، و قوم ثمود را هلاک کردی، و فرعونیان را غرق دریا کردی، و و و. ..؟
و چون هر بند که راجع به قوم خاصّی بود تمام می شد این دختران همه با هم می گفتند: به چه حسابی به چه کتابی؟
❌ ادامه در پست های بعدی...
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
شهید شیخ احمد کافی
🔴 موضوع قیامت 1 قسمت سوم سخنران شهید کافی ➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
11.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 موضوع قیامت 1
قسمت چهارم
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
شهید شیخ احمد کافی
❤️ برخورد آیه الله گلپایگانی با حوریان بهشتی سید جمالالدین گلپایگانی (۱۲۹۵-۱۳۷۷ق) فقیه شیعی قرن
و همینطور آن دخترِ رئیس اعتراضات خود را بیان میکرد و اینها همه تأییداً و تأکیداً پاسخ میدادند.
من وارد شدم، ولی دیدم اینها همه با من نامحرمند، لذا یک دور استخر که حرکت کردم از همان راهی که آمده بودم به بیرون باغ رهسپار شدم.
مرحوم آقا سید جمال یک شاگرد مؤمن از شاگردان قرآن کریم بود، و یک تربیت شده به چندین واسطه از مکتب رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم؛ ولی چون این مکاشفه قبل از وصول به مقام کمال روحی برای ایشان رخ داده است و در سِرّ وجود ایشان مسأله هلاکت قوم عاد و ثمود و نوح بدست عوامل غیبیه کاملًا حلّ نشده بوده است، لذا در عالم معنی بصورت اعتراض حوریه های بهشتی تجلّی نموده است، و گرنه در عالم معنی و تجرّد اعتراضی نیست و تمام اهل ملا أعلی در تسبیح و تقدیس وجود و صفات و افعال حضرت احدیت هستند.
و نکته مهمّ که بشارتی برای آن مرحوم بوده است اینکه ایشان آن حوریه ها را بر خود نامحرم دیده است؛ و این یک مژده روحی است که از این منزل که محلّ شبهه و اعتراض است عبور خواهد نمود و به منزلگاه تسبیح و تقدیس مطلق ذات حضرت احدیت عزّ و جلّ خواهد رسید. کما آنکه در مکاشفاتی که در اواخر عمر برای ایشان حاصل شده است این معنی بخوبی روشن و مشهود است که به این مقام نائل شده اند؛ رحمةُ الله علیه رحمةً واسعة. آیا ارزش کلام خدا و بیانات رسول خدا از کلمات آقا سید جمال و أمثال او ضعیف تر و کوتاه تر است!؟ [1]
پی نوشت:
[1] حسینى طهرانى، سید محمد حسین، معاد شناسى، 10جلد، نور ملکوت قرآن - مشهد مقدس - ایران، چاپ: 11، 1423 ه.ق.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️ به من گفت بگو بسم الله الرحمن الرحيم تا بلند شوى
روزى خانمى مسيحى دختر فلجى را از لبنان به سوريه آورد، زيرا دكترهاى لبنان او را جواب كرده بودند.
زن با دختر مريضش نزديك حرم با عظمت حضرت رقيه (عليها السلام ) منزل مى گيرد، تا در آنجا براى معالجه فرزندش به دكتر دمشقى مراجعه كند، تا اينكه روز عاشورا فرا مى رسد و او مى بيند مردم دسته دسته به طرف محلى كه حرم مطهر حضرت رقيه آنجا است مى روند.
از مردم شام مى پرسد اينجا چه خبر است ؟
مى گويند: اينجا حرم دختر امام حسين (عليه السلام ) است ، او نيز دختر مريضش را در منزل تنها گذاشته درب اتاق را مى بندد و به حرم حضرت مى رود، متوسل به حضرت رقيه (عليها السلام ) مى شود و گريه مى كند، به حدى گريه مى كند كه غش مى كند و بى هوش مى افتد، در آن حال كسى به او مى گويد: بلند شو برو منزل ، دخترت تنها است و خداوند او را شفا داده است ، برخاسته و به طرف منزل حركت مى كند و ميرود و درب منزل را مى زند مى بيند دخترش درب را باز مى كند!
وقتى مادر جوياى وضع دخترش مى شود و احوال او را مى پرسد، دختر در جواب مادر مى گويد: وقتى شما رفتيد، دخترى به نام رقيه (عليها السلام ) وارد اتاق شده و به من گفت : بلند شو تا با هم بازى كنيم ، آن دختر به من گفت : بگو ((بسم الله الرحمن الرحيم )) تا بلند شوى ، و سپس دستم را گرفت و من بلند شدم ، ديدم تمام بدنم سالم است ، او داشت با من صحبت مى كرد كه شما در زديد.
او به من گفت مادرت آمد، سرانجام مادر مسيحى با ديدن اين كرامت از دختر امام حسين (عليه السلام ) مسلمان شد.
❌ منبع داستان های بسم الله الرحمن الرحیم
➥ @sheikh_kafi
شهید شیخ احمد کافی
🔴 موضوع قیامت 1 قسمت چهارم سخنران شهید کافی ➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
11.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 موضوع قیامت 1
قسمت پنجم
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 تحصیلات شهید کافی
شهید كافي در سال 1321، در سنّ شش سالگي، وارد دبستان شد. از ده سالگي در محضر حاج ميرزا احمد كافي يزدي به تحصيل علوم ديني پرداخت و در كسب رتبههاي عملي و علمي بسيار كوشا و موفّق بود.
وي پس از دو سال وارد مدرسة علوم ديني مشهد شد و در هجده سالگي به همراه جدّش براي ادامة تحصيلات علوم ديني، رهسپار نجف اشرف شده، در مدرسة «سيّد» زير نظر استاداني چون آيةالله خويي، آيةالله سيد اسدالله مدني تبريزي، آيةالله حسين راستي كاشاني به تحصيل علوم ديني مشغول شد.
شيخ احمد كافي كه از آغاز با محبّت اهل بيت پرورش يافته بود، علاقة زيادي به حضور در مجالس امام حسين(ع) از خود نشان ميداد همين علاقه و حضور او در اين مجالس، در پيريزي شخصيّت او به عنوان واعظ و خطيبي مشهور بسيار مؤثّر بود.
وي پس از مدّتي، از طرف آيةالله مدني، مأمور خواندن دعاي كميل در صحن امام حسين(ع) و دعاي ندبه در مدرسة سيّد شد.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 فضیلت دعوت مردم بسوی امام زمان
پیامبر اکرم (ص) فرمودند: خداوند عزّ و جلّ نيکي به يتيمان را تأکيد فرموده چون از پدرهايشان جدا شده اند، پس هر آنکه آنان را حفظ و نگهداري کند خداوند او را مصون خواهد ساخت و سخت تر از اين يتيم، حال آن يتيمی است که از امامش جدا گردد، نتواند به حضور او برسد و نداند حکم او در آنچه از شرايع و احکام دينش دچار مي گردد چيست، توجه کنيد هر آنکه از شيعيان ما علوم ما را بداند، و کسي که نسبت به شريعت ما جاهل، و از ديدن ما محروم مانده است را هدايت نمايد، يتيمي بر دامان نشانيده است، آگاه باشيد که هر کس او را هدايت و ارشاد کند و شريعت ما را به او بياموزد، در جایگاه اعلي در بهشت با ما خواهد بود.
📚 بحارالانوار ج ۲ ص ۲
→ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی