سلام صبحتون بخیر
برخیز مثل خورشید باش
طلوع کن نور بتاب
باعث شادی شو
امروزتان سرشار از
زیبایی و نشاط
و اتفاقات شادی بخش
نگاه پرمهر خدا
همراه لحظه هایتان
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 دو نکته درباره تبلیغ مهدوی
همهی ما میدانیم که حضرت مهدى را غایب نامیدهاند چون ظاهر نیستند، نه آن که حاضر نباشند و آمدن آن حضرت نیز ظهور است نه حضور. از همین رو دعاى شیعیان ظهور آن حضرت است .
شیعیان بر این باورند که امام عصر علیه السلام در بین مردم حضور دارد و از احوال آنها آگاه است اما کسى ایشان را نمىشناسد.
اگر میخواهیم یاد و نام امام زمان علیه السلام را در بین شیعیان ترویج دهیم، شایسته است که بر دو نکته تاکید داشته باشیم:
امام زمان علیه السلام علیرغم این که ظاهر نیستند اما ""حاضر"" هستند. این نکته باعث میشود که شیعیان آن حضرت به ایشان توسل و تمسک داشته باشند.
دعای شیعیان در ظهور امام عصر علیه السلام نقش تعیینکنندهای دارد. شایسته است دوستداران حضرتش را با این وظیفهی مهم بیشتر آشنا کنیم.
#اللهمعجـللولیڪالفـرج
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️دمی با کافی
شیخ احمد کافی فرزند دوم خانواده بود و در شش سالگی به دبستان ایمانی مشهد رفت و همزمان با تحصیل دروس جدید نزد پدربزرگش به فراگیری علوم اسلامی پرداخت و بعد از فراگیری مقدمات در سال ۱۳۲۷ وارد مدرسه علمیه نواب مشهد شد.
وی در خاطرات خود به نحوه ورودش به حوزه علمیه اشاره کرده و تشویق و ترغیب برخی از روحانیون متنفذ حوزه را در ثبات قدم و خدمتگزاریاش به دین مؤثر دانسته است.
شیخ احمد از دوران کودکی در جمع خانواده به منبر میرفت، اما در نوجوانی مجالس هفتگی پدربزرگش که محفلی برای دیدار و مؤانست علمای مشهد بود فرصتی برای وی فراهم کرد که به منبر برود و استعدادش در این زمینه شکوفا شود.
تشویق دیگران نیز علاقه او را به خطابه و وعظ بیشتر کرد به طوری که از ۱۵ سالگی با حضور در حرم امام رضا (ع) برای زائران حضرت، دعای کمیل میخواند و مرثیهسرایی میکرد.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
شهید شیخ احمد کافی
❤️ موضوع قلوب مردم در کلام پیامبر سخنران شهید کافی (قسمت چهارم) ➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـاف
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ موضوع قلوب مردم در کلام پیامبر
سخنران شهید کافی (قسمت پنجم)
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️ شیعیان متوجه شرایط حساس عصر غیبت باشند!
بیانات حضرت آیت الله صافی گلپایگانی مدظله: بدانيد عصر غيبت، عصر امتحان و آزمايش، عصر تمحيص و تخليص است. سعادتمندان و مؤمنانی را كه در ايمان، ثابت قدم میباشند و در اين مكتب انسانساز غيبت، خود را میسازند...
حوادث گوناگون، فشارها و سختیها تكان نمیدهد؛ ايمانشان را متزلزل نمیسازد و مانند كوه در برابر بادهای تند و شديد، پايدار و برقرارند و از افراد سست ايمان و ضعيف الاراده، جدا و ممتاز میگردند.
هر چه تمسّك به دين و دينداری دشوارتر شود و با انواع محروميتهای ظاهری توأم گردد، ايمان و تعهّد آنها قویتر میشود...
در آن شرايط بر حسب بعضي روايات، تا آنجا نگهداری دين، سخت و دشوار میگردد كه مانند نگهداشتن آتش در كف دست میشود، يا چنان كه در حديث ديگر است:
برای صاحب اين امر [امام مهدی عليه السّلام] غيبتی است و كسی كه بخواهد دينش را حفظ كند، مانند آن است كه قصد نگهداری درخت خارداری را در دستش دارد.
📚 الغيبة نعمانی، ص۱۱۲
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
11.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 توسل شهید کافی به امام زمان (عج)
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️ خرج کردن برای امام مهدی"
یکی از وظایف مردم در زمان غیبت، صله ی امام زمان به وسیله مال (خرج کردن) است. یعنی مومن بخشی از دارایی خود را برای امام زمانش هدیه کند و هر سال بر این عمل مداومت کند.در این عمل، ثروتمند و فقیر یکسانند اما هرکس به مقدار تواناییَش تکلیف دارد.
امام صادق می فرمایند: هیچ چیز نزد خدا محبوبتر از اختصاص دادن دِراهم (واحد پول) به امام نیست. و به درستی که خداوند دِرهم را برای او (پرداخت کننده) در بهشت همچون کوه احد قرار دهد.1
همچنین امام صادق در تفسیر آیه 245 سوره بقره میفرمایند: 1- به خدا سوگند این در خصوص صله (خرج کردن) برای امام است. 2- به درستی که خدا آنچه را که مردم در اختیار دارند از جهت نیاز به آن قرض نخواسته است، و هر حقی که خداوند دارد، برای ولیِّ اوست...
آن حضرت در جایی دیگر فرموده اند: هرکس پندارد که امام به آنچه در دست مردم هست احتیاج دارد، کافر است. جز این نیست که مردم نیازمندند که امام از ایشان بپذیرد. خدا امر فرموده که از اموال آنان صدقه و زکات بگیر و آنها را به وسیله آن پاک و تزکیه می نمایی.3
📚 1- اصول کافی
2- اصول کافی جلد 1 ص 537
3- اصول کافی - جلد 2
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ امام زمان دین تازه می آورد!!!
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 عطای بدون درخواست
محمدبن سهل قمي (ره) مي گويد:در سفر مكه ، به مدينه رفتم ، و به حضور امام جواد (ع) مشرف شدم ، خواستم لباسي را از آن حضرت براي پوشاندن مطالبه كنم، ولي فرصتي بدست نيامده و با آن حضرت خداحافظي كردم و از خانه او بيرون آمدم.
تصميم گرفتم نامه اي براي آن حضرت بنويسم و در آن نامه ، لباسي را درخواست كنم ، نامه را نوشتم و به مسجد رفتم و پس از انجام دو ركعت نماز و استخاره ، به قلبم آمد كه نامه را نفرستم. از اين رو نامه را پاره كردم ، و از مدينه بيرون آمدم.
همچنان به پيمودن راه ادامه دادم ناگاه ، شخصي نزد من آمد و دستمالي كه لباس در آن بود، در دستش بود و از افراد مي پرسيد: محمد بن سهل قمي كيست ؟ تا اينكه نزد من آمد، وقتي كه مرا شناخت ، گفت : مولای تو (امام جواد (ع)) اين لباس را برای تو فرستاده است ، نگاه كردم ديدم دو لباس مرغوب و نرم است. محمدبن سهل (ره) آن لباسها را گرفت ، و تا آخر عمر نزد او بود، وقتي كه از دنيا رفت ، پسرش احمد، با همان دو لباس او را كفن كرد.
📚داستان های شنيدنی از چهارده
معصوم(ع)/ محمد محمدی اشتهاردی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️ مزاح پیغمبر
پیرزنی به حضور پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله رسید، عرض کرد: "من دوست دارم که اهل بهشت باشم."
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله به او فرمودند:
"پیرزن به بهشت نمی رود."
او گریان از محضر پیامبر خارج شد.
بلال حبشی او را در حال گریه دید.
پرسید: "چرا گریه میکنی؟"
گفت: "گریهام به خاطر این است که پیغمبر فرمودند: پیرزن به بهشت نمی رود."
بلال به محضر پیامبر وارد شد و حال پیرزن را بیان نمود.
حضرت فرمودند: "سیاه نیز به بهشت نمی رود."
بلال غمگین شد و هر دو نشستند و گریستند.
عباس عموی پیامبر آنها را گریان دید.
پرسید: "چرا گریه میکنید؟"
آنان فرمایش پیامبر را نقل کردند.
عباس ماجرا را به پیامبر عرض کرد.
حضرت به عمویشان که پیرمرد بود فرمودند:
"پیرمرد هم به بهشت نمی رود."
عباس هم سخت پریشان و ناراحت گشت.
سپس رسول اکرم هر سه نفر را به حضورشان خواستند، آنها را خوشحال نمودند و فرمودند:
"خداوند اهل بهشت را در سیمای جوان نورانی درحالی که تاجی به سر دارند وارد بهشت میکند، نه به صورت پیر و سیاه چهره"
📚 بحار، ج ۱۰۳، ص ۸۴.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
شهید شیخ احمد کافی
❤️ موضوع قلوب مردم در کلام پیامبر سخنران شهید کافی (قسمت پنجم) ➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ موضوع قلوب مردم در کلام پیامبر
سخنران شهید کافی ( آخرین قسمت)
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 نگاهی به مبارزات شهید کافی
سخنرانیهای ضد رژیم در مسجد گوهرشاد و افشاگری در زمینه فعالیتهای فساد آور نظام همچون واردات مشروبات الکلی و دایر کردن مراکز فساد در آذر سال 1342، سبب شد رژیم طرح خدمت سربازی اجباری این روحانی مجاهد را طرحریزی کند
به گزارش مشرق، در میان جریانهای مبارزاتی که در به نتیجه رسیدن انقلاب اسلامی نقش ایفا کردند، جریان متکی به مذهب و مردم، خون اصلی در رگهای این انقلاب بود. مرحوم شیخ احمد کافی هر دوی این مولفه را در مبارزه خود با رژیم طاغوت به همراه داشت.
در واقع بذر جریان مبارزاتی ایشان، به ویژه سخرانیهای ایام محرم، در ذهن عامه مردم از هر طبقهای کشت میشد و به جریان خاصی محدود نبود. منبر و روضه بلندگوی تبلیغاتی وی در مبارزه با رژیم پهلوی بود.
به حق باید او را مرد منبرهای آتشین دانست. این خطیب اصالتاً یزدی، به سال 1315 در مشهد متولد شد. تعلیمات دینی را در نجف و سپس در قم نزد اساتید مشهوری همچون آیتالله مدنی، شهید محراب و آیتالله راستی کاشانی سپری کرد.
شیخ احمد کافی هم در زمینه مذهب و هم در زمینه مبارزات سیاسی فعال بود. تاسیس مراکز مذهبی متعدد از جمله ساخت تعدادی مهدیه، ساخت درمانگاه، ایجاد قرض الحسنه و کمک به خانواده های نیازمند از خدمات این روحانی مبارز بود. وی در سال 1347 با کمکهای مردمی مهدیه تهران را تاسیس کرد.1 در واقع رژیم پهلوی چنین اقداماتی از سوی کافی را کمک به مخالفین رژیم قلمداد میکرد که در نتیجه به دستگیری وی منجر میشد.
❌ ادامه در پست های بعدی...
#شهید
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی