eitaa logo
ارگانیک شیخِ حکیم 🌱
364 دنبال‌کننده
405 عکس
70 ویدیو
2 فایل
⚜️عطاری و داروخانه طب اسلامی⚜️ 🔷 عرضه سالمترین محصولات گیاهی متناسب با طبیعت شما🍏 🔷ارسال به سراسر ایران 🔷تضمین کیفیت بضمانت مرجوع✅ لیست محصولات https://eitaa.com/sheikhe_hakim/20 🔷 ارتباط با من ٠۹۳۵۷۳۱۴٠٠۷ @Sarbazeh313
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارگانیک شیخِ حکیم 🌱
⑤ چرا آرد بازاری برا گوارش خطرناکه؟ ❌ . چون یک نان مساویست بــــــــــــا ۱۲ قرص شیمیایی . ینی ۱۲
بعضی از اون مواد شیمیایی چندکاربره رو براتون میگم . چندکاربره یعنی یه ماده تبدیل به چند ماده میشه و چنتا کار توی آرد میکنه😑 . . ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ شیــــخ حکیــــم👳🏼‍♂️ @sheykhe_hakim🌹
② 🔴 برخی مواد شیمایی خطرناک در آردهای نانوایی ها 🔴 . (که من حتی اسم اون آردا رو گندم هم نمیذارم) 👇 ❌ ۱. مواد سفید کننده ❌ ۲. اصلاح کننده (حجم دهی خمیر) ❌ ۳. امولسیفایرها ❌ ۴. مواد ضد کپک . . . ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ شیــــخ حکیــــم👳🏼‍♂️ @sheykhe_hakim🌹
❗افزودنی های آرد❗ . 🔴 ۱. مواد سفید کننده: پیگمان زرد موجود در آرد گنـدم هنگام پخت، موجب تیرگی رنگ نـــــــان مـــــی گـــــــــــــــردد 🤯😵‍💫 . این پیگمانها را می توان با استفاده از مواد شیمیایی بویژه نظیر بنزویـل پر اکسید از بین بــــــــرد 😑 . . . ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ شیــــخ حکیــــم👳🏼‍♂️ @sheykhe_hakim🌹
❗افزودنی های آرد❗ 🔴 ۲. اصلاح کننده (حجم دهی خمیر) افزدون اکسیداسیون، به ویژه گروه های گوگردی به آرد، که موجب سفت شدن و زیــــــــــاد شدن حجم خمیر مـــــــــی شود . 👇👇👇 در اثر این عمل گـــــــروه هـــــــای سولفیدریل موجود در گلوتن SH به دی سولفید S-S تبدیل شــــده پیوندهای جدیدی بین مولکولهای گوگرد به وجود می آورد و گلوتن قوی و سفت شده و موجب زیاد شدن حجم خمیر می گردد . 👇👇👇 از ویتامین C بـــــــه عنوان اصلاح کننده آرد بویژه در روش هـــــــای مکانیکی تهیۀ خمیراستفاده میشود . 👇👇👇 که در عمل، اسید آسکوربیک در حضور اکسیژن، تبدیل به دهیدروآسکوربیک می شود و همزمان گلوتاتیون که یک تری پپتید طبیعی موجود در آرد است توسط آنزیم گلوتاتیون دهیدروژناز به گلوتاتیون دی سولفید GSSG تبدیل می شود و این تبدیل موجب اصلاح در تبادل دی سولفید بین گلوتن و گلوتاتیون می شود 😵‍💫🤯 . . . ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ شیــــخ حکیــــم👳🏼‍♂️ @sheykhe_hakim🌹
❗افزودنی های آرد❗ . 🔴 ۳. امولسیفایرها امولسیفایرها در خمیر، موجب کم شدن تورم نشاسته و زیاد شدن دمای ژلاتینه شدن آن می شوند . 👇👇👇 در عمل👇 لایه نازکی از امولسیفایر در سطح نشاسته قرار گرفته و موجب کم شدن میزان اتصال گرانول های نشاسته شده و از کریستالیزه شدن نشاسته در قسمت داخلی آن جلوگیری می نمایند . 👇👇👇 امولولسیفایرها ساختار گلوتن را هم تقویت می کنند و موجب نگهداری بهتر گاز در شبکه گلوتن می شوند، زیرا با لیپوپروتیین ها پیوند تشکیل داده و موجب استحکام آنها می شوند . . . ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ شیــــخ حکیــــم👳🏼‍♂️ @sheykhe_hakim🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❗افزودنی های آرد❗ . 🔴 مـــــواد ضد کپک (اسیــــــــــد ســـوربیک و اسیـــــد پـــروپیونیک) . 👇👇👇 در نقاطی که دارای آب و هــوای مرطوب و دمای بالا هستند، نان پس از اندکی نگهداری درشرایط معمولــــی کپک می زنــد، بــــــــرای جلوگیری از ایــــن وضع مقـــداری مــــــواد ضـــــد کپک مثل اسیــــــد سوربیک و اسید پروپیونیک بــــــه آرد اضافه می کنند🤯🔴🔴 . . . ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ شیــــخ حکیــــم👳🏼‍♂️ @sheykhe_hakim🌹
رو نمایی میکنم از آرد گندم مجموعه طب اسلامی👇👇
🌾 آرد گنــدم 👇 . سرشــــــــــــــار از برکـــــــــــت هم گرسنه سیــــــــر میکند و هم غذا را هضم میکنم . 🌸 قیمت: ۴۶ هزار تومان 🌸 وزن: کیلویی . ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ کاری داشتی اینجا به خودم بگو😉👇 @Sarbazeh313 .
④ 🌾 آرد جو👇 . قیمت: ۵۷ هزار تومان وزن: کیلویی . . . ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ شیــــخ حکیــــم👳🏼‍♂️ @sheykhe_hakim🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا