ارگانیک شیخِ حکیم 🌱
⑤ چرا آرد بازاری برا گوارش خطرناکه؟ ❌ . چون یک نان مساویست بــــــــــــا ۱۲ قرص شیمیایی . ینی ۱۲
①
بعضی از اون مواد شیمیایی
چندکاربره رو براتون میگم
.
چندکاربره یعنی یه ماده
تبدیل به چند ماده میشه و
چنتا کار توی آرد میکنه😑
.
.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
شیــــخ حکیــــم👳🏼♂️
@sheykhe_hakim🌹
②
🔴 برخی مواد شیمایی خطرناک
در آردهای نانوایی ها 🔴
.
(که من حتی اسم اون آردا
رو گندم هم نمیذارم) 👇
❌ ۱. مواد سفید کننده
❌ ۲. اصلاح کننده (حجم دهی خمیر)
❌ ۳. امولسیفایرها
❌ ۴. مواد ضد کپک
.
#آرد_گندم
.
.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
شیــــخ حکیــــم👳🏼♂️
@sheykhe_hakim🌹
③
❗افزودنی های آرد❗
.
🔴 ۱. مواد سفید کننده:
پیگمان زرد موجود در آرد گنـدم
هنگام پخت، موجب تیرگی رنگ
نـــــــان مـــــی گـــــــــــــــردد 🤯😵💫
.
این پیگمانها را می توان با استفاده
از مواد شیمیایی بویژه نظیر بنزویـل
پر اکسید از بین بــــــــرد 😑
.
#آرد_گندم
.
.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
شیــــخ حکیــــم👳🏼♂️
@sheykhe_hakim🌹
④
❗افزودنی های آرد❗
🔴 ۲. اصلاح کننده (حجم دهی خمیر)
افزدون اکسیداسیون، به ویژه
گروه های گوگردی به آرد، که
موجب سفت شدن و زیــــــــــاد
شدن حجم خمیر مـــــــــی شود
. 👇👇👇
در اثر این عمل گـــــــروه هـــــــای
سولفیدریل موجود در گلوتن SH
به دی سولفید S-S تبدیل شــــده
پیوندهای جدیدی بین مولکولهای
گوگرد به وجود می آورد و گلوتن
قوی و سفت شده و موجب زیاد
شدن حجم خمیر می گردد
. 👇👇👇
از ویتامین C بـــــــه عنوان اصلاح
کننده آرد بویژه در روش هـــــــای
مکانیکی تهیۀ خمیراستفاده میشود
. 👇👇👇
که در عمل،
اسید آسکوربیک در حضور اکسیژن،
تبدیل به دهیدروآسکوربیک می شود
و همزمان گلوتاتیون که یک تری پپتید
طبیعی موجود در آرد است توسط
آنزیم گلوتاتیون دهیدروژناز به
گلوتاتیون دی سولفید GSSG تبدیل
می شود و این تبدیل موجب اصلاح
در تبادل دی سولفید بین گلوتن و
گلوتاتیون می شود 😵💫🤯
.
#آرد_گندم
.
.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
شیــــخ حکیــــم👳🏼♂️
@sheykhe_hakim🌹
⑤
❗افزودنی های آرد❗
.
🔴 ۳. امولسیفایرها
امولسیفایرها در خمیر، موجب
کم شدن تورم نشاسته و زیاد
شدن دمای ژلاتینه شدن آن می شوند
. 👇👇👇
در عمل👇
لایه نازکی از امولسیفایر در سطح
نشاسته قرار گرفته و موجب کم
شدن میزان اتصال گرانول های
نشاسته شده و از کریستالیزه شدن
نشاسته در قسمت داخلی آن
جلوگیری می نمایند
. 👇👇👇
امولولسیفایرها ساختار گلوتن را
هم تقویت می کنند و موجب
نگهداری بهتر گاز در شبکه گلوتن
می شوند، زیرا با لیپوپروتیین ها
پیوند تشکیل داده و موجب
استحکام آنها می شوند
.
#آرد_گندم
.
.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
شیــــخ حکیــــم👳🏼♂️
@sheykhe_hakim🌹
①
❗افزودنی های آرد❗
.
🔴 مـــــواد ضد کپک (اسیــــــــــد
ســـوربیک و اسیـــــد پـــروپیونیک)
. 👇👇👇
در نقاطی که دارای آب و هــوای
مرطوب و دمای بالا هستند، نان
پس از اندکی نگهداری درشرایط
معمولــــی کپک می زنــد، بــــــــرای
جلوگیری از ایــــن وضع مقـــداری
مــــــواد ضـــــد کپک مثل اسیــــــد
سوربیک و اسید پروپیونیک بــــــه
آرد اضافه می کنند🤯🔴🔴
.
#آرد_گندم
.
.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
شیــــخ حکیــــم👳🏼♂️
@sheykhe_hakim🌹
③
🌾 آرد گنــدم 👇
.
سرشــــــــــــــار از برکـــــــــــت
هم گرسنه سیــــــــر میکند
و هم غذا را هضم میکنم
.
🌸 قیمت: ۴۶ هزار تومان
🌸 وزن: کیلویی
.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کاری داشتی اینجا به خودم بگو😉👇
@Sarbazeh313
.
#آرد_گندم
#محصولات
④
🌾 آرد جو👇
.
قیمت: ۵۷ هزار تومان
وزن: کیلویی
.
#آرد_جو
.
.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
شیــــخ حکیــــم👳🏼♂️
@sheykhe_hakim🌹