eitaa logo
آشپزی ب سبک شکمو خانوم
90 دنبال‌کننده
595 عکس
715 ویدیو
7 فایل
سلام خوش امدید🥳 یه سربه فعالیتمون وهشتک های سنجاق شده بزنیدمطمئنم خوشتون میاد♥🍒 https://harfeto.timefriend.net/16317299974674 ب گوشیم رفیق😉 https://eitaa.com/joinchat/3581739119Gcf6b716474 شرایط تب وکپی پیتزای سرد🍕 @naghfte ناگفته های نارنگی کوچولو🍊
مشاهده در ایتا
دانلود
فوت و فن‌های طرز تهیه نان کلانه کردی *بهتر است در طرز تهیه نان کلانه کردی، از خمیرمایه استفاده نکنید. نمک کار خمیرمایه را انجام می‌دهد. *اگر به هر دلیلی می‌خواهید از خمیرمایه استفاده کنید، آن را قبل از اضافه کردن به خمیر، در کمی آب ولرم بریزید و مخلوط کنید و به مدت ۱۵ دقیقه در جای گرم بگذارید. سپس آن را به آرد اضافه کنید. *در کردستان با پیچک نان پیچکینه نیز تهیه می‌شود و تفاوت این دو نان در این است که، در طرز تهیه نان کلانه، پیچک ساطوری شده، بین دو لایه خمیر قرار می‌گیرد و سپس روی ساج پخت می‌شود، اما برای تهیه نان پیچکینه، پیچک با خمیر ورز داده می‌شود و پس از آنکه به شکل نان روی ساج پخت شد، در روغن سرخ می‌شود. این دو نان با روغن کرمانشاهی سرو می‌شوند. *می‌توانید روی کلانه را سیر خرد یا له شده بریزید و سرو کنید. *این غذا به عنوان میان‌وعده استفاده می‌شود، ولی به خاطر سرشار بودن از ویتامین‌ها و کامل بودن، می‌توان آن را به عنوان یک وعده اصلی مخصوصا برای گیاه‌خواران سرو کرد.
مواد لازم برای دنده کباب سنتی کرمانشاه
مواد لازم برای دورچین کباب دنده کرمانشاهی
طرز تهیه دنده کباب سنتی کرمانشاه چربی های دنده گوسفند را  در بیارید و آن  را در اندازه های 10 در 15 سانتی متر خرد کنید .  پیاز را با سیر له شده ، رب گوجه فرنگی ، روغن زیتون ، فلفل سیاه و نیمی از سماق مخلوط کنید و در کاسه گودی بریزید و گوشت را داخل آن اضافه کنید .سپس مواد را با دست مخلوط کنید تا گوشت کاملا با این مواد آغشته شود.بعد آن را به مدت 12 ساعت در داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.  بعد از سپری شدن زمان استراحت گوشت آن را به سیخ بکشید و روی منتقل یا کباب پز با حرارت ملایم آن را کباب کنید.سپس  روی کباب پخته شده ، مقداری سماق بریزید و  کباب ها را با دورچین  و در کنار چلو سرو کنید.
مواد لازم خورش خلال کرمانشاهی مجلسی برای ۶ نفر برای درست کردن خورش خلال اصیل کرمانشاهی نیاز به پیاز فراوان رنده شده و البته گوشت فراوان داریم. بعضی‌ها حتی اعتقاد دارند مقدار گوشت و خلال بادام باید مساوی باشد. گوشت گوسفند: ۶۰۰ گرم خلال بادام: ۵۰۰ گرم پیاز: ۷۰۰ کرم لیموعمانی: ۵ عدد پودر هل: ۱ قاشق چایخوری زنجبیل: ۱/۲ قاشق چایخوری گلاب: ۱ استکان برای خیس کردن خلال بادام گلاب: ۳ قاشق غذاخوری سر پر برای داخل خورش نمک، فلفل و زردچوبه: به میران لازم زعفران دم کرده غلیظ: ۴ قاشق غذاخوری سر پر روغن حیوانی: به مقدار لازم رب گوجه‌فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری سر صاف چوب دارچین: ۱ عدد زرشک سیاه: ۵ قاشق غذاخوری سر پر روغن مایع: به میزان لازم   طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی مجلسی برای درست کردن خورش خلال کرمانشاهی مجلسی و اصیل ابتدا خلال بادام‌ها را در یک استکان گلاب و ۲ قاشق غذاخوری زعفران خیس کنید. گوشت شسته شده را به صورت قیمه‌ای خرد کنید. گوشت خورش خلال باید ریز خرد شود اندازه تکه‌های گوشت در خورش خلال معمولا نصف بند انگشت است. پیازها را پوست بگیرید و رنده کنید. برای این‌که خورش خلال شما حسابی لعاب بیندازد باید پیازها را حتما رنده کنید. بعد از رنده کردن پیازها آن‌ها را در روغن تفت دهید. در اواخر تفت پیازها کمی زردچوبه به آن‌ها اضافه کنید. بعد از اضافه کردن زردچوبه دیگر پیازها را زیاد تفت ندهید چون طعم تلخی پیدا می‌کنند. حالا گوشت قیمه شده را به پیاز اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. بعد از این‌که رنگ گوشت تغییر کرد ۳ قاشق غذاخوری سر صاف رب گوجه فرنگی را به گوشت و پیاز اضافه کنید و باز هم تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود. حتما بخوانید  3 طرز تهیه خوشمزه بوقلمون سرخ شده، بریان و چلو گوشت بوقلمون فلفل و پودر زنجبیل را به گوشت در حال تفت اضافه کنید و خوب هم بزنید. مقداری آب جوش به مواد اضافه کنید (آب باید به حدی باشد که روی گوشت را بگیرد) و اجازه دهید گوشت روی شعله ملایم گاز بپزد. بعد از این‌که گوشت نیم‌پز شد خلال‌های خیسانده شده در گلاب و زعفران را به خورش اضافه کنید و یک عدد چوب دارچین هم داخل قابلمه بگذارید. در این مرحله باید لیموعمانی‌ها را هم به خورش اضافه کنید. چند سوراخ در لیموعمانی‌ها ایجاد کنید و سپس داخل خورش بیندازید. اجازه دهید خورش روی حرارت ملایم گاز خوب جا بیفتد و لعاب بیندازد. در بیست دقیقه پایانی پخت که به اندازه یک بند انگشت آب روی خورش هست،  پودر هل، ۳ قاشق غذاخوری گلاب و ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ را به خورش اضافه کنید. در این مرحله نمک خورش را هم اندازه کنید. زرشک‌های سیاه را با روغن حیوانی یا کره تفت دهید و در ده دقیقه پایانی پخت به خورش اضافه کنید. خورش خلال کرمانشاهی مجلسی را با برنج زعفرانی میل کنید.  
نکات طلایی پخت خورش خلال کرمانشاهی مجلسی شفاف و خوشرنگ *یکی از مهم‌ترین نکات برای پخت خورش خلال کرمانشاهی مجلسی «سفید کردن گوشت» این خورش است. به این ترتیب خونابه گوشت خارج شده و خورش شما بسیار شفاف و خوشرنگ می‌شود. برای سفید کردن گوشت آن را همراه با مقداری آب بجوشانید و سپس کف روی گوشت را دور بریزید. همین که کف روی آب جمع شد کافی است و شعله گاز را خاموش کنید. بعد از سفید کردن گوشت قیمه کردن گوشت آسان‌تر می‌شود و می‌توانید تکه‌های گوشت را به اندازه مساوی خرد کنید. این روش را برای درست کردن تمام خورش‌ها می‌توانید استفاده کنید. حتما بخوانید  2 طرز تهیه خورش شش انداز و فوت و فن های پخت آن در شهرهای مختلف *زرشک مورد استفاده برای طبخ خورش خلال مجلسی کرمانشاهی زرشک سیاه است که فقط در منطقه کرمانشاه رشد می‌کند. در استفاده از زرشک سیاه برای خورش خلال زیاده‌روی نکنید چون رنگ خورش تیره می‌شود. *اگر زرشک سیاه ندارید از زرشک قرمز استفاده کنید. *پودر دارچین رنگ خورش شما را تیره و کدر می‌کند. حتما از چوب دارچین استفاده کنید. *در استفاده از رب گوجه فرنگی زیاده روی نکنید چون طعم خورش را عوض می‌کند و طعم غالب می‌شود. *خلال بادام‌ها را حتما در گلاب و زعفران خیس کنید. *خورش خلال یک خورش غلیظ و کم آب است پس تا زمانی که خورش غلیظ نشده آن را روی شعله ملایم گاز نگه دارید. *برای درست کردن خورش خلال از گوشت گوسفندی استفاده می‌کنند اما اگر طعم گوشت گوسفند به مذاق‌تان سازگار نیست می‌توانید از قسمت‌های نرم گوشت گوساله استفاده کنید. *زرشک را با روغن حیوانی تفت دهید و در همان ده دقیقه پایانی به خورش اضافه کنید تا له نشود. اگر طعم روغن حیوانی را نمی‌پسندید از کره برای تفت زرشک‌ها استفاده کنید.
اش خوشمزه عباسعلی کرمانشاه
طرز تهیه آش سورانه کرمانشاهی مرحله اول اول از هر کاری برگ‌های گیاه سورانه را از هم جدا کرده و سر زرد آن را جدا کنید. سپس آن‌ها را تمیز بشویید و داخل آبکش بچینید تا آب آن‌ها حسابی گرفته شود. مرحله دوم یک تخته کار بردارید و برگ‌های گیاه سورانه را به طول دو سانتی‌متر برش بزنید. مرحله سوم مقداری روغن داخل یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. گیاه سورانه را داخل روغن ریخته و بعد از اضافه کردن مقداری نمک و فلفل، کمی با روغن تفت دهید. مرحله چهارم سه لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش بیاید. سپس در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گیاه سورانه بپزد. مرحله پنجم در این فاصله که گیاه سورانه در حال پختن است، گوشت چرخ کرده را در تابه با مقداری روغن تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. سپس دو قاشق غذاخوری پیازداغ و به مقدار لازم نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و کمی به تفت دادن ادامه دهید. حدود دو دقیقه زمان کافی است. مرحله ششم در این مرحله گوشت تفت داده شده را با قابلمه سبزی اضافه کنید. حدود بیست دقیقه صبر کنید. سپس رب انار را اضافه کرده و بعد آن اگر مایل بودید که آش طعمش ملس شود، مقداری شکر اضافه کنید. مرحله هفتم حدود نیم ساعت دیگر صبر  کنید تا آش سورانه جا بیفتد. سپس پیاز داغ را اضافه کرده و بعد از چند جوش حرارت را خاموش کنید.
علاوه بر آش سورانه، آش بی بی سه شنبه، آش انار، آش هویج،آش عروس هم از جمله آش‌هایی محلی کشورمان هستند که به شما پیشنهاد می‌کنیم.
شلم يا شلمين Shima Naderi مواد لازم ۳ تا ۴ نفر مغز گردو - مقدارش بسته به ذائقه ۶ تا ۷ عدد تكه های خشک شلم - بستگي به اندازه داره حبوبات شامل نخود، لوبيا چيتی و قرمز و عدس پياز داغ گوشت گوسفندی مراحل ۲ ساعت شلمین یا شلم يكي از آش هاي محلي استان كرمانشاه و كردستان است كه در زمستان و هواي باراني طبخ ميشود اين غذا طعمی متفاوت دارد و کمی ترش مزه است. شلمین همان شلغم است كه مانند ترخينه به صورت تكه هاي خشك شده و معمولا توسط افراد قديمي تهيه ميشود. نحوه طبخ اين غذا در هر منطقه كردنشيني متفاوت است كه من اينجا روش پختي رو كه از مادرم يادگرفتم براتون مينويسم تكه هاي خشك شده شلم رو تو آب ميذاريم كمي نرم بشه پياز رو خرد كرده تفت ميديم گوشت گوسفندي رو اضافه كرده و باهم سرخ ميكنيم زردچوبه فلفل ميزنيم در ورژن 😉 اصلي اين غذا رب گوجه نميريزن اما من اينجا يك قاشق غذاخوري رب زدم خوب كه تفت خورد چند ليوان آب ميريزيم و شلم رو كه خيس كرديم آبشو دور ميريزيم و اضافه ميكنيم حبوبات شامل نخود لوبياچيتي و لوبيا قرمز رو از قبل خيس كرديم و چندبار آبشو عوض كرديم جدا كمي ميجوشونيم (عدس هم اضافه ميكنيم چون احتياجي به خيساندن نيس) و آبشو دور ميريزيم و به شلم اضافه ميكنيم و ميذاريم همه مواد باهم بپزه و جا بيوفته در آخر مغز گردو ميريزيم و ١٠ دقيقه ديگه ميذاريم بپزه (دربعضي مناطق از قيسي و آلو هم استفاده ميكنند) در آخر با پياز داغ مجلسي تزيين و نوش جان ميكنيم
چالش جایزه هم داره ولی الان نمیگم سورپرایزه 🌺🌸سلام و درود فراوان بر همه شما🌸🌺 🌺🌸ما یک چالشی راه اندازی کردیم👇🏻 🌺❤️امید واریم که اگر طبق دستور پخت هایی که ما در اختیار شما قرار دادیم غذایی اماده کردید به اینجا ارسال کنید❤️🌺 @Parya87_82 لینک کانال @shekamoo_khanoum
😱چالش داریم😱 🤩نوع سین زنی😲 🤯ظرفیت کم🤯 🤩جایزه توی عکس🤤 🙄هر کدوم تو بخوای می تونی انتخاب کنی عسیسم😬🤤🤤🤤 😍اسم بدید به ایدی😍 @Parya87_82 😍در چنل😍 https://eitaa.com/shekamoo_khanoum لینک کانالمون
آشپزی ب سبک شکمو خانوم
امروز قراره سفر کنیم ب شهر زیبا و تاریخی ایران💚 شهر کرمانشاه💚
امروز قراره سفر کنیم ب غذاهای سنتی تبریز ک به مزه بهشتی و رنگ‌ و روی قشنگ‌شان معروفند💚 شهر تبریز💚
دستور پخت سوتی پلو مرحله اول ابتدا برنج را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و روی آن آب گرم و ۱ قاشق نمک می ریزیم و اجازه می دهیم تا خیس بخورد.برای درست کرددن برنج دمی باید چندین ساعت برنج خیس بخورد.بعد برنج را چندین مرتبه می شوییم تا آب آن را که خالی می کنیم زلال شود. مرحله دوم زعفران را پودر می کنیم و چند تکه یخ ریز داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا ۱۰ الی ۲۰ دقیقه همین طور بماند تا خوب رنگش باز شود.شیر را در قابلمه ای(تفلون یا نسوز) که قصد تهیه غذا را داریم می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. مرحله سوم سپس زعفران آماده شده را به شیر اضافه می کنیم و همین طور کمی نمک نیز می افزاییم. سپس آب برنج را خالی می کنیم و خود برنج را به شیر می افزاییم و برنج شیر را مخلوط می کنیم و (به هیچ عنوان درب قابلمه را در این مرحله نمی گذاریم) همچنین ببینید : طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان مرحله چهارم با حرارت بسیار ملایم هر چند دقیقه یکبار هم می زنیم تا شیر سر نرود و برنج ته نگیرد.زمانیکه احساس کردیم برنج باز شده و پخته شده یک دانه از برنج را لای دندان تست می کنیم تا مطمئن شویم و اگر پخته بود و شیر کاملا جذب برنج شده بود. مرحله پنجم حالا برنج را در وسط قابلمه جمع می کنیم و آن وقت کره را روی برنج می گذاریم تا به مرور زمان با حرارت برنج ذوب شود و جذب برنج شود. پس از ذوب شدن کره می توانیم برنج را کاملا صاف کنیم و شعله پخش کن را روی شعله قرار می دهیم. مرحله ششم سپس قابلمه را روی شعله پخش کن می گذاریم و درب قابلمه را می گذاریم (می توانید از دم کنی نیز استفاده کنید) و صبر می کنیم تا به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه دیگر سوتی پلو کاملا دم بکشد و آماده شود. سوتی پلو که آماده شد،اگر در قابلمه نسوز آن را پخته باشید؛ همچنین ببینید : طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت مرحله هفتم و برنج را کاملا صاف کرده باشید در زمان سرو می توانید سوتی پلو قالبی داشته باشید و درب قابلمه را بعد از پخت بر می داریم و دیس را روی قابلمه بگذاریم و هم زمان دسته قابلمه و کنار سینی را بگیریم و قابلمه را برگردانیم تا سوتی قالبی داشته باشیم و یا در دیس مورد نظرتان آن را بکشید و نوش جان کنید.
😋سوتی پلو؛ پلوی متفاوت و خوش‌بو تبریز😋
قورما شورباسی؛ آبگوشت خاص تبریزی مواد لازم “سبزی محلی کالش” (اگر موجود نبود از پیاز استفاده نمائید): ۲۰۰ گرم گوشت قورما: ۴ تکه (به تعداد نفرات) روغن: از روغن حیوانی خود قورما استفاده می شود. لپه: یک فنجان فرانسه سرصاف سیب زمینی: دو عدد (به ازای هر نفر نصف سیب زمینی در نظر گرفته می شود) تخم مرغ: دو عدد (به ازای هر دو نفر یک تخم مرغ در نظر گرفته می شود) رب: نصف تا یک قاشق غذاخوری نمک، فلفل قرمز، زردچوبه: به میزان لازم طرز تهیه: گوشت قورما را با کمک قاشق کنده و داخل قابلمه میریزیم (یعنی گوشت به همراه روغن حیوانی آن)، سپس سبزی “کالش” را به قابلمه اضافه می کنیم. گوشت و سبزی را روی حرارت ملایم کمی تفت می دهیم، کمی زردچوبه را نیز به آن می افزائیم تا روغن قورما ذوب شده و سبزی کمی تفت بخورد. سپس لپه از قبل خیس شده و آبکش شده را به آن می افزائیم. بعد مقداری نمک و آب (به اندازه لازم برای تهیه ترید، کمی بیش از آن، چون حین جوشیدن مقداری از آب بخار خواهد شد)، را به قابلمه می افزائیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا لپه بپزد. وقتی لپه پخت، سیب زمینی پوست کنده شده و چهار یا شش قاچ شده را به قابلمه می افزائیم. سپس رب را داخل مقدار کمی آب حل کرده و به قابلمه می افزائیم و اجازه می دهیم روی حرارت ملایم خوب بپزد. همچنین کمی فلفل قرمز نیز به آن می افزائیم. وقتی سیب زمینی پخت (البته دقت کنیم تا زیاد نپزد و وا نرود)، نصف استکان آب خنک به قابلمه می افزائیم. این کار باعث خواهد شد تا شوربا از جوشیدن باز بایستد. در این حالت تخم مرغ را درون آب قابلمه می شکنیم و اجازه می دهیم بپزد. تا تخم مرغ نپخته است شوربا را هم نمی زنیم. (اگر آب در حال جوشیدن باشد، تخم مرغ به صورت دون دون درخواهد آمد و به صورت یکجا پخته نخواهد شد) بعد از پختن تخم مرغ، شوربای ما آماده است. آب آن را همانند آبگوشت از خود شوربا جدا می کنیم. داخل آبش با نان سنگگ ترید درست می کنیم و خود شوربا همراه با نان و یا حتی بدون نان و با قاشق میل می شود. این شوربا همراه با ترشیجات، سبزی خوردن و یا ماست بسیار خوشمزه می باشد.