eitaa logo
آشپزی ب سبک شکمو خانوم
88 دنبال‌کننده
595 عکس
710 ویدیو
7 فایل
سلام خوش امدید🥳 یه سربه فعالیتمون وهشتک های سنجاق شده بزنیدمطمئنم خوشتون میاد♥🍒 https://harfeto.timefriend.net/16317299974674 ب گوشیم رفیق😉 https://eitaa.com/joinchat/3581739119Gcf6b716474 شرایط تب وکپی پیتزای سرد🍕 @naghfte ناگفته های نارنگی کوچولو🍊
مشاهده در ایتا
دانلود
چالش جایزه هم داره ولی الان نمیگم سورپرایزه 🌺🌸سلام و درود فراوان بر همه شما🌸🌺 🌺🌸ما یک چالشی راه اندازی کردیم👇🏻 🌺❤️امید واریم که اگر طبق دستور پخت هایی که ما در اختیار شما قرار دادیم غذایی اماده کردید به اینجا ارسال کنید❤️🌺 @Parya87_82 لینک کانال @shekamoo_khanoum
😱چالش داریم😱 🤩نوع سین زنی😲 🤯ظرفیت کم🤯 🤩جایزه توی عکس🤤 🙄هر کدوم تو بخوای می تونی انتخاب کنی عسیسم😬🤤🤤🤤 😍اسم بدید به ایدی😍 @Parya87_82 😍در چنل😍 https://eitaa.com/shekamoo_khanoum لینک کانالمون
آشپزی ب سبک شکمو خانوم
امروز قراره سفر کنیم ب شهر زیبا و تاریخی ایران💚 شهر کرمانشاه💚
امروز قراره سفر کنیم ب غذاهای سنتی تبریز ک به مزه بهشتی و رنگ‌ و روی قشنگ‌شان معروفند💚 شهر تبریز💚
دستور پخت سوتی پلو مرحله اول ابتدا برنج را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و روی آن آب گرم و ۱ قاشق نمک می ریزیم و اجازه می دهیم تا خیس بخورد.برای درست کرددن برنج دمی باید چندین ساعت برنج خیس بخورد.بعد برنج را چندین مرتبه می شوییم تا آب آن را که خالی می کنیم زلال شود. مرحله دوم زعفران را پودر می کنیم و چند تکه یخ ریز داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا ۱۰ الی ۲۰ دقیقه همین طور بماند تا خوب رنگش باز شود.شیر را در قابلمه ای(تفلون یا نسوز) که قصد تهیه غذا را داریم می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. مرحله سوم سپس زعفران آماده شده را به شیر اضافه می کنیم و همین طور کمی نمک نیز می افزاییم. سپس آب برنج را خالی می کنیم و خود برنج را به شیر می افزاییم و برنج شیر را مخلوط می کنیم و (به هیچ عنوان درب قابلمه را در این مرحله نمی گذاریم) همچنین ببینید : طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان مرحله چهارم با حرارت بسیار ملایم هر چند دقیقه یکبار هم می زنیم تا شیر سر نرود و برنج ته نگیرد.زمانیکه احساس کردیم برنج باز شده و پخته شده یک دانه از برنج را لای دندان تست می کنیم تا مطمئن شویم و اگر پخته بود و شیر کاملا جذب برنج شده بود. مرحله پنجم حالا برنج را در وسط قابلمه جمع می کنیم و آن وقت کره را روی برنج می گذاریم تا به مرور زمان با حرارت برنج ذوب شود و جذب برنج شود. پس از ذوب شدن کره می توانیم برنج را کاملا صاف کنیم و شعله پخش کن را روی شعله قرار می دهیم. مرحله ششم سپس قابلمه را روی شعله پخش کن می گذاریم و درب قابلمه را می گذاریم (می توانید از دم کنی نیز استفاده کنید) و صبر می کنیم تا به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه دیگر سوتی پلو کاملا دم بکشد و آماده شود. سوتی پلو که آماده شد،اگر در قابلمه نسوز آن را پخته باشید؛ همچنین ببینید : طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت مرحله هفتم و برنج را کاملا صاف کرده باشید در زمان سرو می توانید سوتی پلو قالبی داشته باشید و درب قابلمه را بعد از پخت بر می داریم و دیس را روی قابلمه بگذاریم و هم زمان دسته قابلمه و کنار سینی را بگیریم و قابلمه را برگردانیم تا سوتی قالبی داشته باشیم و یا در دیس مورد نظرتان آن را بکشید و نوش جان کنید.
😋سوتی پلو؛ پلوی متفاوت و خوش‌بو تبریز😋
قورما شورباسی؛ آبگوشت خاص تبریزی مواد لازم “سبزی محلی کالش” (اگر موجود نبود از پیاز استفاده نمائید): ۲۰۰ گرم گوشت قورما: ۴ تکه (به تعداد نفرات) روغن: از روغن حیوانی خود قورما استفاده می شود. لپه: یک فنجان فرانسه سرصاف سیب زمینی: دو عدد (به ازای هر نفر نصف سیب زمینی در نظر گرفته می شود) تخم مرغ: دو عدد (به ازای هر دو نفر یک تخم مرغ در نظر گرفته می شود) رب: نصف تا یک قاشق غذاخوری نمک، فلفل قرمز، زردچوبه: به میزان لازم طرز تهیه: گوشت قورما را با کمک قاشق کنده و داخل قابلمه میریزیم (یعنی گوشت به همراه روغن حیوانی آن)، سپس سبزی “کالش” را به قابلمه اضافه می کنیم. گوشت و سبزی را روی حرارت ملایم کمی تفت می دهیم، کمی زردچوبه را نیز به آن می افزائیم تا روغن قورما ذوب شده و سبزی کمی تفت بخورد. سپس لپه از قبل خیس شده و آبکش شده را به آن می افزائیم. بعد مقداری نمک و آب (به اندازه لازم برای تهیه ترید، کمی بیش از آن، چون حین جوشیدن مقداری از آب بخار خواهد شد)، را به قابلمه می افزائیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا لپه بپزد. وقتی لپه پخت، سیب زمینی پوست کنده شده و چهار یا شش قاچ شده را به قابلمه می افزائیم. سپس رب را داخل مقدار کمی آب حل کرده و به قابلمه می افزائیم و اجازه می دهیم روی حرارت ملایم خوب بپزد. همچنین کمی فلفل قرمز نیز به آن می افزائیم. وقتی سیب زمینی پخت (البته دقت کنیم تا زیاد نپزد و وا نرود)، نصف استکان آب خنک به قابلمه می افزائیم. این کار باعث خواهد شد تا شوربا از جوشیدن باز بایستد. در این حالت تخم مرغ را درون آب قابلمه می شکنیم و اجازه می دهیم بپزد. تا تخم مرغ نپخته است شوربا را هم نمی زنیم. (اگر آب در حال جوشیدن باشد، تخم مرغ به صورت دون دون درخواهد آمد و به صورت یکجا پخته نخواهد شد) بعد از پختن تخم مرغ، شوربای ما آماده است. آب آن را همانند آبگوشت از خود شوربا جدا می کنیم. داخل آبش با نان سنگگ ترید درست می کنیم و خود شوربا همراه با نان و یا حتی بدون نان و با قاشق میل می شود. این شوربا همراه با ترشیجات، سبزی خوردن و یا ماست بسیار خوشمزه می باشد.
قورما شورباسی؛ آبگوشت خاص تبریزی