eitaa logo
جنگ شناختی
469 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
3.7هزار ویدیو
4 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
امام کاظم علیه السلام: هرکس پشت سرِ برادر مومنش دعا کند، از عرش ندا می رسد: صد هزار برابرش نصیب خودت باد! 📚 کافی، جلد ۲ ص ۵۰۸ 🌕 خوش به حال منتظرانی که دیروز در دعای عرفه برای فرج و ظهور امام عصر ارواحنا فداه دعا کردن شک نکنیم که آثار این دعا به خودمان باز می‌گردد‌. اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
﷽ ✅ حق_قربانی 🔰 امام سجّاد (عليه السّلام) می‌فرمایند: «وَ حَقُّ اَلْهَدْيِ أَنْ تُرِيدَ بِهِ وَجْهَ اَللَّهِ عَزَّ وَ جَلّ» ✍🏻 حق قربانی این است که در قربانی، خدا را اراده کرده باشی. 🔰 «وَ لاَ تُرِيدَ بِهِ خَلْقَهُ» و قصدت خلق خدا نباشد. 🔰 «وَ لاَ تُرِيدَ بِهِ إِلاَّ اَلتَّعَرُّضَ لِرَحْمَةِ اَللَّهِ» و فقط قصدت این باشد که خودت را در محضر رحمت خدا قرار بدهی. 🔰 «وَ نَجَاةَ رُوحِكَ يَوْمَ تَلْقَاهُ»[1] و آن زمانی که با او ملاقات میکنی، روح خودت را با قربانی نجات داده باشی. [1] خصال ج ۲، ص ۵۶۴.
15.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 فلسفه قربانی کردن با نگاهی به تفسیر قرآن کریم 👤 استاد فاطمی نیا
🔴 دعا برای ظهور امام زمان در روز عید قربان 🔵 از امام محمّد باقر علیه السّلام روایت شده است که فرمود: در روز جمعه، عید فطر و قربان، وقتی قصد خروج از منزل نمودی، بگو: 🌕 اَللَّهُمَّ مَنْ تَهَیَّأ فی هذَا الْیَوْمِ أوْ تعبأ او أعَدَّ وَ اسْتَعَدَّ لِوِفَادَهٍ إلى مَخْلُوقٍ رَجاءَ رِفْدِهِ وَ جائِزَتِهِ وَ نَوافِلِهِ فَإلَیْکَ یا سَیِّدی کانَتْ وِفادَتی وَ تَهْیِئَتی وَ إعْدادی وَ اسْتِعْدادی رَجاءَ رِفْدِک وَ جَوائِزِکَ وَ نَوافِلِکَ. اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ عَبْدِکَ وَ رَسُولِکَ وَ خِیَرَتِکَ مِنْ خَلْقِکَ وَ عَلىًّ أمیرِالْمُؤْمِنینَ وَ وَصِیِّ رَسُولِکَ، وَ صَلِّ – یا رَبِّ – عَلى أئِمَّهِ الْمُؤْمِنینَ، الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ وَ عَلِیٍّ وَ مُحَمَّدٍ، 🔺 و امامان را تا آخر نام ببر تا به نام صاحبت (حضرت مهدی ارواحنا فداه) برسی و بگو: 🌕 اَللَّهُمَّ افْتَحْ لَهُ فَتْحاً یَسیراً وَ انْصُرْهُ نَصْراً عَزیزاً. اَللَّهُمَّ أظْهِرْ بِهِ دینَکَ وَ سُنَّهَ رَسُولِکَ حَتّى لایَسْتَخْفِیَ بِشَیْ‏ءٍ مِنَ الْحَقِّ مَخافَهَ أحَدٍ مِنَ الْخَلْقِ. اَللَّهُمَّ إنّا نَرْغَبُ إلَیْکَ فی دَوْلَهٍ کَریمَهٍ تُعِزُّ بِهَا الإْسْلامَ وَ أهْلَهُ وَ تُذِلُّ بِهَ النِّفاقَ وَ أهْلَهُ، وَ تَجْعَلُنا فیها مِنَ الدُّعاهِ إلى طاعَتِکَ وَ الْقادَهِ إلى سَبیلِکَ، وَ تَرْزُقُنا بِها کَرامَهَ الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ. اَللَّهُمَّ ما أنْکَرْنا مِنْ حَقٍّ فَعَرِّفْناهُ وَ ما قَصُرْنا عَنْهُ فَبَلِّغْناهُ. 🔺 در این‌جا برای امام عصر صلوات اللّه علیه دعا کن، و دشمنانش را نفرین نما، و حاجتت را درخواست کن، و سخن آخرت این‌گونه باشد: 🔹 اللّهُمَّ استَجِب لَنا اللّهُم اجعَلنا مِمَّن تَذَکَّرَ فیهِ فَیَذَّکَّر 📚 صحیفه مهدیه، صفحه ۲۵۸/ اقبال الأعمال ص ۵۸۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 «راز عید قربان» 👤 استاد 🔅 روزی فرزند قربانی عظیم خواهد آمد و به عصای آهنین جهان را حکمرانی خواهد کرد... 🌻ﷺ الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَـ الْفَرَج ﷺ •┈┈•❀🕊💖🕊❀•┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما اصحاب ما می توانیم هستیم ... باید به میدان رفت! کاندیدای محترم سیاه نمایی ممنوع⛔️
24.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت اول نظر کاندیدای ریاست جمهوری در خصوص موضوع فیلترینگ
16.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت دوم نظر کاندیدای ریاست جمهوری در خصوص موضوع حجاب
شاید بشود جمع‌بندی دور اول را اینطور بیان کرد : دو نگاه کلی در بین شش نامزد وجود دارد نگاه اول می‌شود و می‌توانیم و نگاه دوم نمی‌شود و نمی‌توانیم موضوع بعدی نگاه دسته اول کاندیداها به ظرفیت‌های داخلی و درونی سازی اقتصاد است و موضع دسته دوم نگاه بیرونی و گره زدن مسائل به تحریم‌ها و سازمان‌های بین‌المللی حوزه اقتصاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆 نشر واجب برای هر ایرانی با شرف 🔸برای حافظه ضعیف و تاریخی ملت. برای آگاهی عمومی برای برای ادامه این راه هموار شده و برای .... نشر بدید رفقا
حتی بی‌بی‌سی هم ادعای مسعود پزشکیان را نادرست خواند! ‌‌‌
14.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 «تنها» التماس امام خمینی به ملت ایران 🔺امروز مملکت ما غرب‌زده است که از زلزله‌زده بدتر است! 🔺من التماس می‌کنم به ملت ایران، من دست ملت ایران را می‌بوسم! 🔺این غرب‌زده‌ها را کنار بگذارید! 🔺عده‌شان خیلی زیاد هم نیست، ادعایشان زیاد است...
🔻گزارش مناظرات در شروع صحبتش در این دور با تأیید یکی از سخنان پزشکیان، تأیید پزشکیان در دور قبلی رو بی‌پاسخ نذاشت! دربارۀ برطرف کردن تحریم‌ها هم گفت که برنامۀ ویژه داره. دربارۀ ظرفیت‌هایی که داره از دست می‌ره هم مواردی رو برشمرد و گفت که یک انتخاب درست می‌تونه اینها رو اصلاح کنه.
‌ 🔻گزارش مناظرات خودش منم‌منم می‌کنه، بعد می‌گه راه نجات منم که دارم از مشاوره با کارشناسان دم می‌زنم! بازهم مثل سخنان قبلش همۀ دولت‌ها رو زیر سؤال برد! می‌گه مسبّبان وضع موجود باید محاکمه بشن! خب اگه قرار باشه محاکمه بشن که دیگه کسی نمی‌مونه که ازت پشتیبانی کنه! در آخر هم باز سیاه‌نمایی کرد و گفت نخبگان و سرمایه‌ها داره می‌ره!
🔻گزارش مناظرات طبق اون رویه و روشی که ازش سراغ داشتیم و در مناظرات ۹۲ هم معروف شده بود پاسخ رو با ایراد گرفتن از پرسش کارشناسان آغاز کرد. عمدۀ حرفش هم این بود که تا شناخت و درک درست از مسائل نباشه، نمی‌شه درست کار کرد.
🔻گزارش مناظرات به پزشکیان و پورمحمدی طعنه زد که این حرفایی که شما می‌زنید، یعنی ترکیۀ همسایه که پیش روی ماست و معلوم می‌شه اون برنامه‌های شما به کدوم سمت می‌ره! باید با کسانی که سفره‌های مردم رو کوچک کردن مقابله کرد. گفت امکانات کشور بسیار فراوانه و می‌شه کار کرد. در آخر هم گفت همه کارشناس دارن، ولی علم اقتصاد در مواردی حرفی برای گفتن نداره و این سیاستمداره که باید تصمیم بگیره و کار رو پیش ببره.
‌ 🔻گزارش مناظرات از برخورد با خودتحریمی‌های داخلی گفت. همچنین از اینکه باید انضباط مالی ایجاد کرد. گفت که دولت قبلی در پایان سال نوزده‌هزارمیلیارد تومن در حساب داشت، برخلاف دولت‌های گذشته که همه کم می‌آوردند! همچنین از کشورهایی که ما می‌توانیم با آنها گفت‌وگو کنیم و با توافقات مختلف و عملیاتی کردن آنها می‌توانیم تحول ایجاد کنیم.
‌ 🔻گزارش مناظرات گفت تنها کسی که گفت برنامۀ موجود رو اجرا می‌کنه من بودم و دیگران گفتن برنامه نداری! دربارۀ سیاست‌های بانک جهانی گفت شما که نقد دارید یه کشور رو نشون بدید که این سیاست‌ها رو اجرا نکرده و موفق بوده! گفت که بسیاری از وعده‌های داده‌شده ازجمله دربارۀ مسکن و بورس عمل نشده! در پاسخ زاکانی که گفت ترکیه شکست خورده، گفت الان برید جاده‌های ترکیه رو ببنید؛ ترکیه در زمان طاغوت حسرت جاده‌های ما رو داشت! طبق معمول با سیاه‌نمایی حتی موفقیت‌های نظام رو کمتر از زمان طاغوت نشون داد!
🔻گزارش مناظرات با نقد سخنان پزشکیان، گفت الان با دو نگاه روبه‌روییم؛ یک نگاه حداقلی که چرا فلان اتفاق‌ها نیفتاده؛ یک نگاه هم نگاه حداکثری که موجب جهش و پیشرفت ایران خواهد شد! گفت که آیا شما برنامه دارید که بتوانید از ظرفیت‌ها و از نیروی انسانی استفاده کنید؟ مردم رو نباید به چشم قلک نگاه کرد و با سوءتدبیر و نداشتن انضباط مالی، بازار سرمایه رو به مشکلات گوناگون دچار کرد.
🔻گزارش مناظرات با نقد سخنان و سیاه‌نمایی‌های پزشکیان گفت که اگه شما می‌گی ما اله می‌کنیم، باید بگم که ما اله کردیم! خطاب به پزشکیان و پورمحمدی گفت که "النّاسُ عُلی دین مُلوکِهم"؛ مردم نگاه می‌کنن که ما چطور رفتار می‌کنیم! در آخر هم خطاب به پورمحمدی گفت که ما اگه دستمون رو روی زانوی خودمون نگیریم، دشمن به ما رحم نمی‌کنه؛ شما در دولتی که بودی دیپلماسی التماسی رو هم تجریه کردی!
🔻گزارش مناظرات گفت که من به هر دولتی که نیاز به کمک داشته کمک کردم. ما توی همین جلسه هم وفاق نداریم؛ آیا می‌تونیم توی کشور وفاق داشته باشیم؟! گفت نمی‌گم ما نمی‌توانیم ولی کار سخته و با این اختلاف و نگاه غیرکارشناسی نمی‌شه مشکلات رو حل کرد! به کارشناسان و مدیرانمون احترام بذاریم. گفت که حکم شهرداری قالیباف رو من صادر کردم، بااینکه مخالف هم داشت؛ ولی به توانمندی قالیباف اعتقاد داشتم؛ ولی به این معنی نیست که شهرداری ایرادای نداشته! در آخر هم گفت همین رویکردهای سیاسی ماست که مردم رو ناامید و منزوی و نگران کرده، و ما چاره‌ای نداریم جز اینکه رویکردهای سیاسی و فرهنگی خودمون رو درست کنیم!
♨️🧐پزشکیان : زمان شاه مردم ترکیه عاشق این بودند بیان خیابون‌های ایران رو ببینند!!! ✍آقای پزشکیان، علاوه بر منفی‌نگری و خودتحقیری، آیا به آلزایمر هم مبتلاست؟ 📌جناب آقای پزشکیان؛ شما که دوران فلاکت‌بار شاه را درک کرده‌اید، آیا یادتان نمی‌آید که زمان شاه ما حتی برق هم از ترکیه وارد می‌کردیم؟(روزنامه اطلاعات، ۲۹ تیر ۵۶) آیا نمی‌بینید که از واردکننده برق، حالا تبدیل شدیم به صادرکننده آن؟ 📌یادتان نمی‌آید که روزنامه‌ها می‌نوشتند: ➕آسفالت تهران هرگز نو نخواهد شد. ➕مردم:آسفالت های شهرداری از حباب هم کمتر عمر می کند. ➕تهران شهر دست اندازها (روزنامه اطلاعات ۲۷ بهمن۵۳)
‌ 🔻گزارش مناظرات گفت که من نگفتم مشکل بورس حل نمی‌شه؛ گفتم سه‌روزه حل نمی‌شه! همون‌طوری که در دولت شهید رئیسی نشد؛ در دولت شهید رئیسی هم همین‌طوری وعده دان و عمل نشد. گفت که قدردان زحمات شهید رئیسی و دولتش هستیم ولی علل برطرف نشدن مشکلات، مدیران، روش‌ها، نبود ارتباطات بین‌المللی و اختلافات داخلی است. عامل تورم دولت‌ها هستن! تورم یعنی جیب مردم رو خالی کردن؛ مردم چون با روند تورمی نمی‌تونن زندگی رو ادامه بدن برای همین صداشون درمیاد! دولت باید هزینه‌ها رو کنترل کنه؛ کترل هزینه هم با عملیاتی کردن بودجه، اصلاح نظارت و اعمال شفافیت در هزینه‌ها امکان‌پذیر است.
‌ 🔻گزارش مناظرات گفت که تورم مثل کرونا نیست که خودش و درمانش ناشناخته باشه! تورم یک موضوع شناخته‌شده است که برطرف کردن و مهرش هم راه‌های شناخته‌شده داره. برای حاکمیت ریال باید از سامانه‌هایی که زیرساخت‌هاش امروز فراهم شده، استفاده کرد. رئیس‌جمهور باید موضوع را بشناسد و تصمیم بگیرد و اشتباه نکنه. دربارۀ ناترازی بودجه باید رئس‌جمهور مراقبت داشته باشه. به این شکل که منابع هرز نرود و اتلاف نشود بلکه روزبه‌روز افزایش پیدا کنه. بانک‌ها از جیب مردم خلق پول می‌کنند و اون سرمایه رو در راهی که خودشان می‌خواهند مصرف می‌کنن.
‌ 🔻گزارش مناظرات گفت که عامل تورم هم بانک‌ها هستن و هم دولت‌ها. دولت روحانی یک مجموعۀ مخروبه رو تحویل دولت شهید رئیسی داد و این هنر شهید رئیسی بود که تونست کشور رو سامان بده. برای اینکه مردم پای انقلاب بایستن، باید مردم رو شریک کرد. باید خام‌فروشی رو تعطیل کنیم و مصرف بهینه رو جایگزین کنیم. یکی از راه‌های غلبه بر تورم اینه که یارانه‌ای که به مردم می‌دیم براساس ارزش طلا باشه که از تورم دوره. این‌طوری به قیمت دلار هم گره نمی‌خوره و مردم رو در اقتصاد کشور شریک می‌کنیم.
🔻گزارش مناظرات گفت که بانک‌ها همۀ تسهیلاتشون رو متوقف کردن؛ و این هزینۀ مالی رو بالابرده و چرخۀ معیوب نقدینگی رو تشدید کرده! ما نیازمند مدیر قوی هستیم و نباید کارهای بزرگ رو به آدم‌های ناتوان سپرد. رئیس‌جمهور باید به همۀ مسائل آشنا باشه و قدرت تحلیل و جمع‌بندی و ایجاد وفاق و اعتمادسازی داشته باشه. امنیت روانی و فکری و حقوقی لازمۀ مدیریت کلان است. باید منظومۀ فکری اقتصاد رو مشخص کنیم. من هشت اصل در اقتصاد دارم که چهار اصلش اینهاست: رقابت، پذیرفتن اقتصاد بازار، جدی گرفتن حقوق مالیکت، و انضباط مالی. دولت چابک و حافظ و ناظر می‌خواهیم.
🔻گزارش مناظرات گفت که یکی از دلایل ناترازی بودجه این است که دولت‌ها بودجه رو با رؤیاهای خودشون می‌نویسن، و این بودجه در مجلس هم با رؤیاپردازی‌های دیگری روبه‌رو می‌شه و کار به سامان نمی‌رسه!
🔻گزارش مناظرات گفت به یک رئیس‌جمهور توانمند نیاز داریم که بتونه با افراد و مراکزی که خلق پول می‌کنن مبارزه کنه. رئیس‌جمهور قوی کار رو به نخبگان جامعه می‌ده. رئیس‌جمهور قوی باید انسجام ایجاد کنه و از تجربۀ نیروها و سرمایه‌های داخلی استفاده کنه. بزرگ کردن دولت یعنی کوچک کردن سفرۀ مردم. انتخابات مهم‌ترین تغیر ریل برای مهار تورم است.
🔻گزارش مناظرات گفت که من نگفتم نگاه به خارج داشته باشیم؛ گفتم از داخلی‌هایی استفاده کنیم که دانش و تجربه داشته باشن! وقتی دولت‌هایی میان روی کار و آدم‌های صفرکیلومتر رو میارن وضعیت این‌طور می‌شه. عامل اصلی تورم بانک‌ها هستن و این یعنی عامل اصلی دولت‌ها هستن. ما برای درمان بیماری به خارج می‌رویم؛ برای درمان تورم هم چندتا از این کارشناس‌ها بیاوریم و مشکلات را برطرف کنیم!