eitaa logo
گلچینی از مدرسه
355 دنبال‌کننده
11.4هزار عکس
6.6هزار ویدیو
2.3هزار فایل
ادمین @k88888
مشاهده در ایتا
دانلود
🔵مخلوط اب کلم با هر یک از مواد اسیدی مثل:👇 ابلیمو،سرکه ،ابغوره،ماست،و....... موجب تشکیل این رنگها می شود 😊 📌هرچه رنگها بسمت قرمز باشند خاصیت اسدی بیشتر است
جوهر نمک چیست ؟ جوهر نمک (هیدروکلریک اسید) یک محلول شفاف، بی رنگ و بسیار تند بو از هیدروژن کلراید در آب است. یک اسید معدنی بسیار خورنده و اسیدی با استفاده های صنعتی فراوان می باشد. این اسید به دلیل اینکه جز مواد شیمیایی اولیه (پایه ) می باشد کاربرد بسیار گسترده ای دارد. گاز اسید کلریدریک بی رنگ و از هوا سنگین تر می باشد.این ماده به آسانی تبدیل به مایع می شودو در حالت مرطوب یا محلول، ماده آبی رنگ را به قرمز تبدیل می کند. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ کاربرد جوهر نمک در زندگی جوهر نمک در خانه: جوهر نمک یا هیدروکلریک اسید یک اسیدی است که از ترکیب کلر و هیدروژن پدید می‌آید. جابر بن حیان این اسید را کشف کرد. ازاین اسید برای جرم گیری از سطوح مختلف مثل سرویس بهداشتی، کاشی،‌ سرامیک، موزاییک و… استفاده می‌شود. هیدروکلریک اسید در معده نیز وجود دارد و به هضم غذا کمک می‌کند. این اسید دارای خاصیت پاک کنندگی قوی می باشد. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ کاربرد جوهرنمک در صنعت: برای اسیدی کردن چاه های نفتی ، برداشتن رسوب بویلرها کاهش سنگ معدن ها و تمیز کاری فلزات بکار می رود.
☘☘☘☘✍✍✍✍ اسیدها: موادی ترش مزه که دارای عامل اسیدی یا یون هیدروژن ( H+) می باشند این مواد در اثر حل شدن در آب نیز یون هیدروژن را آزاد می کنند. اسید در زبان یونانی یعنی ترش. اسیدها به دو دسته تقسیم می شوند: 🌻🌻🌻🌻خوراکی: نارنگی، پرتقال، نارنج، آلبالو، کیوی، سرکه، آبغوره، آلبالو، گوجه سبز، آسپیرین و همچنین مواد و میوه هایی که مزه ترشی دارند دارای اسید 🌸🌸🌸🌸 🌻🌻🌻صنعتی: در آزمایشگاه و صنعت استفاده می شوند. نام دیگر آن ها اسید های معدنی می باشد مانند جوهر نمک(اسید هیدروکلریک)- جوهر گوگرد(اسید سولفوریک)- جوهر شوره( اسید نیتریک). 🌸🌸🌸 🌻نکته1: برخی از اسید های خوراکی دارای نام های دیگری هستند که از ترکیبات داخل آن گرفته شده است مانند: شیرترش یا اسید لاکتیک------ لیمو دارای اسید سیتریک---------- ویتامین ث یا اسید 💐💐💐💐💐 🌻نکته 2: اسید های خوراکی اسیدهای ضعیفی هستند که توسط موجودات زنده( گیاهان، جانوران، قارچ ها و باکتری ها) ساخته می شوند. 🌻نکته 3: اسیدهای صنعتی بسیار سوزاننده سمی می باشند و می توانند سبب آسیب دیدن و سوزش پوست و لباس ها می شود. 🌻نکته 4: اسید های صنعتی را نباید بوئید یا چشید! چون سبب آسیب شدید دستگاه تنفس می 🌸🌸🌸
پاسخ جمع اوری اطلاعات
نکات مهم وسوالات درس اسیدها 🌱🌱 می تونید در دفتر علوم بنویسید
ازمونگ از فصل یک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
از فصل یک ریاضی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا