📛 *روزگاری فروش نفت ما روزی ۶ میلیون بشکه بود و جمعیت ایران حدود ۳۰ میلون نفر یعنی درآمد نفتی ایران به ازای هر ایرانی بیش از ده برابر درآمد فعلی بود.*
👈آن روزها با وجود آن درآمد بالای نفتی، زندگی مردم آنطور نبود که خانواده ها بتوانند هزینه تحصیل فرزندان را تا پایان دانشگاه به عهده بگیرند برای همین اکثر پسران از حدود ۱۵ سالگی باید برای تامین مخارج خودشان مشغول به کاری می شدند و دختران هم زود شوهر داده میشدند که یک نان خور کم شود!
🔺آن روز ها اکثر مردم دوچرخه و موتور سیکلت وموتورگازی و ژیان داشتند و مثل امروز ،نه اینقدر همه جا اتوبان داشتیم و نه اینقدر ماشین های جور واجور !!
❌در خانه ها هم اینقدر زندگی ماشینی نبود و کسی ماشین لباسشویی ، جاروبرقی ، اجاق گازو یخچال و چرخ گوشت و ال سی دی و مبلمان و کولر و آبگرمکن و حمام داخل خانه از این چیزها نداشت و زندگی ها ساده و بسیار کم خرج بود . توی روستاها. و بخش اعظم مردم ایران . این امکانات صفر بود .
🔸مثل امروز نبود که درکنار همه ی هزینه ها بخواهی هزینه قبض برق و گاز و تلفن و شارژ اینترنت و بنزین و ... را بدهی.
❌آن روز ها اینقدر میوه فروشی و فروشگاه مواد غذایی در محله ها نبود و هر محل معمولا یک بقالی داشت، چون مردم مثل امروز اهل بخور بخور نبودند و مجبور بودند فقط نیاز های اصلی را تامین کنند.
👈از آب لوله کشی و گاز شهری در شهرها و جاده آسفالت روستایی و برق در روستاها و ....هم هیچ خبری نبود
🚌مردم شاید هر ۱۰ سال یک سفر تفریحی یا زیارتی هم نمیتوانشتند یروند مثل امروز نبود که بعضی هر سال مسافرت می روند.
خیلی ها پیر میشدند و با حسرت یک مسافرت تا مشهد می مردند
💢آن روزها شهرها اینقدر رنگارنگ نبودند و هر شهر چند خیابان اصلی داشت و همه ی کوچه های خاکی بودند.
👈لباس ها اینقدر رنگارنگ نبود و مردم دارا سالی یک دست لباس می خریدند که البته عده زیادی، هم چند سالی یک بار را هم نمی توانستند بخرند و دو سه سال را با یک لباس سر می کردند.که پربود از وصله وپینه های سرزانو و آرنج و پشت شلوار
❗️بسیاری از مردم در خانه هایی زندگی می کردند که در آن چند خانوار مستقر بودند و هر خانواده یک اتاق داشت.
🎭بچه ها معولا اسباب بازی آنچنانی نداشتند، تیله بازی و یه قل دوقل با چند تکه سنگ بود و گاهی یک عروسک که مادر با پارچه درست کرده بود یا یک ماشین پلاستیکی ساده... کسی فکرش را نمیکرد که روزگاری هم بیاید که در هر خانه اینهمه از اسباب بازی های رنگارنگ باشد.
👈پایین ترین آمار سواد و بیمه و بازنشستگی و امید به زندگی و عدم دسترسی به رفاه در کشور وجود داشت
🌀خلاصه زندگی ها در نهایت قناعت و سادگی و عدم تشریفات امروزی وبا یک فقر پذیرفته شده بود چون به غیر از این روش نمیشد گذران امور کرد.
♻️امروز همه چیز عوض شده ولی عده ای هستند که میگویند یادش بخیر زمان شاه!!!
⭕️بلی یادش بخیر چون آن روزها تحریم نبودیم و شاه روزی ۶ میلیون بشکه نفت می فروخت و به مردم هم هیچ نمی داد و مردم روز به روز فقیرتر می شدند.
🔵آن روزها مردم از جایی جز سفره های خودشان خبر نداشتند و مثل امروز نبود که وقتی اختلاسی میشود، خبرش در سرتا سر کشور بپیچد.
📢اصلا مملکت شاه داشت و این فضولی ها به مردم ربطی نداشت. مردم باید از همه چیز بی خبر باشند.کسی هم دنبال این نبود که بداند مثلا آن درآمد هنگفت نفتی چه می شود؟!
⚠️آن روزها مردم از همه جا بی خبر بودند و آرامش داشتند.
‼️امروز است که مردم فهمیده اند با روزی یکی_ دو میلیون بشکه نفت آن هم با ۸۰ میلیون جمعیت و در شرایط تحریم، می شود کشور را گلستان کرد و ریشه فقر را به یکباره خشکاند و برای همین است که مدام دنبال دزد میگردند تا بدانند این درآمد نفتی را چه کسی میدزدد ؟!
🔃اما اگر آن خدا نیامرز بود، نمی گذاشت اصلا آب در دل مردم تکان بخورد و فکرشان به این چیزها مشغول شود و از دزدی های شاه خبردار شوند.
👌 پیشرفت همیشه هم خوب نیست بخصوص برای آنها که عقب ماندگی را برتری می دانند !
خوب است بدانیم که این همه خیابان ها و جاده های چند بانده داخل و بیرون شهرها ؛شبکه گاز کشی منازل؛ساخت پارک ها و وسایل بازی بچه ها در پارک ها در همه محله ها ؛شبکه خطوط مترو؛شبکه تلفن و موبایل؛
پیشرفت های علمی پزشکی؛نانو؛هسته ای؛نظامی و دفاعی؛ماهواره؛هوا فضا؛ ساختمان های مجلل؛فروشگاههاو مجتمع های تجاری بسیار بزرگ و مجلل؛شبکه برق ؛سدسازی؛سیلوسازی و...باوجود ۸سال جنگ تحمیلی و تحریم ها در جمهوری اسلامی بوجود آمده است.
همین.
✳️گله مندیم از کسانی که وقتی با مفسدین و قاتلان برخورد کنند اسمشان را جلاد میگذارند و جای جلاد و شهید را عوض می کنند و اگر هم برخورد کمتری شود زبانشان دراز است و میگویند اصلا برخورد نمیشود مملکت اسلامی نیست!
✳️گله مندیم از کسانی که هم نوا با دشمن و انگلیسی ها دائم پیام های نا امید کننده می فرستند نسبت به سیاه نمایی کشور
شان میفرستند و تا الان یکبار از این همه خوبی و بزرگی انقلاب و شهدا دم نزده اند و فقط در این مملکت میخورند و یاخارج نشینند وادعا می کنند.
برای از سرگیری آموزش حضوری منتظر مصوبه ستاد کرونا هستیم
🔹 علی خاکیصدیق، معاون آموزشی وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: دانشگاهها برای آموزش حضوری، برنامه ریزیهای لازم را انجام داده بودند که با توجه به شیوع ویروس کرونا و سویه اومیکرون و با توجه به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، فعلاً آموزش حضوری در آن مقیاسی که قبلاً برگزار میشد، متوقف شده است.
🔹 کلاسهای حضوری نیز در حد کارگاههای عملی و آزمایشگاهی برگزار میشود، برخی شهرستانها نیز که عمدتاً بومی بوده و قرمز نیستند یک سری کلاس محدود برگزار میکنند.
🔹برای از سرگیری آموزش حضوری منتظر مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم در صورتی که مجوز بدهند و شرایط را برای حضور دانشجویان ایمن بدانند، بعد انجام میشود.
🔹 ولی امتحانات به صورت حضوری برگزار خواهد شد و بخشنامه آن نیز به دانشگاهها ابلاغ شده است.
@shahed_zolfaghari
🔴 سفر نوروزی به شرط واکسیناسیون کامل
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در توئیتر نوشت:
🔹هموطنان عزیز میتوانند برای سفرهای نوروزی به شرط واکسیناسیون کامل (مگر به دلیل عدم گذشت فاصله زمانی سه ماه با دز قبلی) برنامهریزی کنند.
🔹این تصمیم مشروط به عدم اوجگیری مجدد بیماری است و چنانچه شیوهنامههای بهداشتی رعایت نشود و بیماری مجدد اوج بگیرد در مورد سفرها تصمیم گرفته خواهد شد.
#اجتماعی
#کرونا
@shahed_zolfaghari
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ وَ ابْنَ وَصِيِّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلايَ یا مُوسَى بْنَ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ
شهادت هفتمین پیشوای آسمان امامت و ولایت ، حضرت امام موسی کاظم (علیه السلام) بر عموم شیعیان تسلیت و تعزیت...
⬛️ @shahed_zolfaghari
🔔
#مشاورهروانشناسی🍀
#مشاورهفردی
#حق_مشاوره_۴۵دقیقه_۶۰هزارتومان
⏰ زمان :
چهارشنبه ها: از ساعت ۹الی ۱۴
شنبه ها :از ساعت ۱۴الی۱۹
🔶انواع مشاوره های :
🔸فردی و خانوادگی
🔸قبل از ازدواج ؛ بعد از ازدواج
🔸زناشویی
🔸درمان افسردگی ؛ وسواس و ...
🔸 توسط ارشد مشاوره خانواده و زوج درمانگر : سرکار خانم سیده فاطمه قوام زاده
📍 مكان : میدان معلم ، خیابان تختی جنب کوچه کمانی مسجد جامع پیغمبر اکرم (ص)
📞 تلفن جهت نوبت دهی
📱09360999641
https://chat.whatsapp.com/JFUFaXjsWcL1G6ua1MgSAs