هرروز با قرائت زیارتنامه شـهـدا🌹🕊
« بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ »
اَلسَّلامُ عَلَیْكُمْ یا اَوْلِیآءَ اللَّهِ وَاَحِبَّائَهُ، اَلسَّلامُ عَلَیْكُمْ یا اَصْفِیآءَ اللَّهِ وَاَوِدَّآئَهُ، اَلسَّلامُ عَلَیْكُمْ یا اَنْصارَ دینِ اللَّهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْكُمْ یا اَنْصارَ رَسُولِ اللَّهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْكُمْ یا اَنْصارَ اَمیرِ الْمُؤْمِنینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْكُمْ یا اَنْصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ الْعالَمینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْكُمْ یا اَنْصارَ اَبی مُحَمَّدٍ الْحَسَنِ بْنِ عَلِىٍّ، الْوَلِىِّ النَّاصِحِ، اَلسَّلامُ عَلَیْكُمْ یا اَنْصارَ اَبى عَبْدِاللَّهِ، بِاَبى اَنْتُمْ وَاُمّى طِبْتُمْ، وَطابَتِ الْأَرْضُ الَّتى فیها دُفِنْتُمْ، وَفُزْتُمْ فَوْزاً عَظیماً، فَیا لَیْتَنى كُنْتُ مَعَكُمْ، فَاَفُوزَ مَعَكُمْ.
«الّلهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم»
🌴تقدیم به ارواح پاک
وطیّب شهدای آسمانی
#خادم_الزینب
http://eitaa.com/joinchat/3093823506Ccc6baf7b22
💠رهبر معظم انقلاب:
شهید حججی عزیز، حجت خداوند در مقابل چشم همگان شد
💠استاد پناهیان:
شهید محسن حججے، ابراهیم هادے دیگر است.
🌸شهید محسن حججی:
سعی کن یه جوری زندگی کنی که خدا عاشقت بشه. اگه خدا عاشقت بشه خوب تو رو خریداری میکنه…
🌸شهید ابراهیم هادی:
همیشه کاری بکن که اگر خدا تورو دید خوشش بیاد، نه مردم!
🌺یادشان با صلوات🌺
♥️ #خادم_الزینب
http://eitaa.com/joinchat/3093823506Ccc6baf7b22
مصاحبه با زهره هادی، خواهر شهید ابراهیم هادی شنیدنی است.
#قسمت_اول
ـ💢شما خواهر شهیدی هستید که فقط در کتاب «سلام بر ابراهیم» دنیایی از ویژگیهای متمایز برای ایشان ذکر شده است، راز این همه ویژگی برای این شهید چیست؟
♻️همه نوشتههای کتاب سلام بر ابراهیم واقعیت است و هیچ حرف اضافهای نوشته نشده و این نوشتهها ماجراهای صادقی هستند که ما و دوستانش در زندگی از او دیدیم و همه این موارد به شکل کتابی به علاقهمندان ارائه شده است.
💢به نظرم راز این همه ویژگی در خانواده است؛ ابراهیم در خانوادهای تربیت شد که بهترین مربیانش پدر و مادرش بودند و آنها کمک کردند تا ابراهیم بهخوبی رشد کند و تربیت شود. ابراهیم مکتب سیدالشهدا(ع) را در منزل فرا گرفت و مثل سالار شهیدان تلاش میکرد همه کارها و رفتارش برای خدا باشد؛ میگفت «وقتی هر کارت برای خدا باشد موفقیتها خود به خود به سراغت میآیند» و ابراهیم مصداق این موفقیتهای خدایی است. او کسی بود که تواضع داشت و با مردم مهربان بود، از خود گذشتگی میکرد و فروتنی و مردانگی را توأمان داشت. از قضا شدن نماز صبحش وحشت داشت و برخی شبها از ترس قضا شدن نماز صبحش تا اذان صبح خواب نداشت.
♻️ـ رابطهاش با پدر و مادرش چگونه بود؟
💢به قدری رابطه صمیمی با پدر و مادرمان داشت که اگر هر کسی از فرزندان خانواده رابطه خوبی نداشتند را نصیحت میکرد و میگفت: اگر میخواهید در زندگی خودتان موفق باشید باید بهترین رابطه را با پدر و مادر داشته باشید. نماز اول وقت مسجد را بر هر نمازی ترجیح میداد. روی حجاب حساس بود و در زمینه حجاب اول برای خانواده و بعد برای دیگران حساس میشد.
💢در درس، ورزش و اخلاق و ایمان موفق بود و همواره به حضرت فاطمه زهرا(س) متوسل میشد و میگفت هر چه دارم از لطف و عنایت حضرت فاطمه زهرا(س) دارم. از کار پشت میزنشینی فرار میکرد و همواره در کارهایی با تکاپو و هیجان بالا و به اصطلاح هیئتی مشارکت فعال داشت.
#ادامه_دارد........
♥️ #خادم_الزینب
http://eitaa.com/joinchat/3093823506Ccc6baf7b22
🌸 سلسله بخث آفت زبان 🌸
تهمت قسمت پنجم
شیوه پیش گیرى از تهمت
با توجه به تعریفى که از تهمت ارائه شد، انسان باید براى پیش گیرى از ابتلاى خود و دیگران به این گناه ، در درجه نخست از بدگمانى به دیگران بپرهیزد، و در صورت شنیدن تهمت از دیگران ، به گونه اى از خویش مراقبت کند که تحت تاثیر بدگمانى دیگران قرار نگیرد. همچنین نباید از او حرکتى سرزند که منشاء حدس و بدگمانى دیگران قرار گیرد؛ یعنى در نهایت ، کارى را که ممکن است منشاء حدس و بدگمانى دیگران قرار گیرد، انجام ندهد.
دلق بیرون کن برهنه شو زدلق
تا زتو فارغ شود اوهام خلق
براى این منظور باید از معاشرت و همنشینى با افرادى که در جامعه به بدى شناخته شده اند دورى جست تا زمینه اتهام فراهم نشود، گاهى حضور در جمعى که بیش تر افراد آن زشتکارند، منشاء بدگمانى و تهمت مى شود؛ هر چند خود فرد زشت کار نباشد. عدم حضور در چنین مکان ها و مجامعى که براى انجام اهدافى زشت بر پا شده است مى تواند زمینه اتهام را کاهش دهد.
از امام صادق (علیه السلام ) نقل شده است که پدر بزرگوارش حضرت باقر (علیه السلام ) به او فرمود:
اى پسرم ! کسى که با بدکاران همنشینى کند، سالم نمى ماند. [= بر روح او تاءثیر مى گذارد] و اگر کسى به جایگاهى بد گام نهد، متهم مى شود.
امام صادق در جایى دیگر از رسول اکرم چنین روایت مى کند:
سزاوارترین مردم به متهم شدن کسى است که با افرادى که متهم هستند همنشینى کند.
امیر مؤ منان على (علیه السلام ) در وصایاى خویش مى فرماید:
از جاهایى که مورد تهمت قرار مى گیرند و مجلسى که به آن گمان بد برده مى شود، بپرهیز. به درستى که همنشین بد، همنشین خود را فریب مى دهد.
کسى که خودش را در معرض تهمت قرار داد، سرزنش نکند کسى را که به او بدگمان شده است .
من دخل مداخل السوء اتهم .
کسى که به جایگاه هاى بد گام نهد، متهم مى شود.
اخلاق الاهی جلد چهارم ، آفات زبان
#خادم_الزینب
http://eitaa.com/joinchat/3093823506Ccc6baf7b22