معرفی حجت الاسلام محمد صادق باقری شیروانی ،#قم :
🔻ایشان ، از شاگردان حاج اقای بهشتی ، که در پست بالا معرفی شدند ، می باشند.
حجت الاسلام باقری از شاگردان ، ایت الله جوادی املی نیز هستند.
🔻یکی از اهل معنای قم ، در مورد اقای باقری فرموده اند :
اگر پياده تا قم براي ديدن ايشان بروي ، كار زيادي نكرده ای...
منبع :
http://basijshahedaliabad.blogfa.com
عکس ایشون👇🏻
@shia12t
هدایت شده از محبان حضرت مهدی عج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایت الله سید محمد صادق طهرانی :
خودتان را به حلقه ۱۰هزار نفره یاران خاص امام زمان علیهالسلام برسانید...
@azyadrafte1212
🔹با سلام خدمت همه ی بزرگواران
🔻کانال محبان حضرت مهدی عج ، با هدف پرداختن به موضوعات پیرامون امام زمان عج و مبحث انتظار ، ایجاد شده است...
📌ادرس کانال محبان حضرت مهدی عج ، در پیام رسان ایتا :
https://eitaa.com/azyadrafte1212
📌ادرس کانال محبان حضرت مهدی عج ، در پیام رسان تلگرام :
https://t.me/azyadrafte1212
@shia12t
هدایت شده از تفاوت اساتید اخلاق و عرفان و اشنایی با عرفان و تصوف
کتاب جدید و ارزشمند استاد وکیلی :
📚«تطهیر الشریعه عن حدیقةالشیعه»
با موضوع اثبات جعلی بودن کتاب حدیقةالشیعه و احادیث رد تصوّف
@erfanvaakhlagh
هدایت شده از تفاوت اساتید اخلاق و عرفان و اشنایی با عرفان و تصوف
علت هجمه ، شایعه پراکنی و فشار در مورد کتب جدید استاد وکیلی⁉️‼️⁉️
چرا مخالفان توحید و عرفان بار دیگر در برابر یک بحث علمی به شایعه پراکنی و فشار و زور رو آوردند؟
👈تمام نکته آنجاست که تمام تبلیغات مخالفان عرفان بر پایه مجموعهای از مستندات غیرواقعی در تاریخ و حدیث استوار است و هیچ گزاره علمی قابل دفاعی در تمام میراث باقی مانده از ایشان به چشم نمیخورد.
🚨در این میان دو موضوع برای ایشان مانند شاهرگ حیاتی است:
1. احادیث جعلی در نقد و رد تصوف که همواره آن را بر فراز منابر میخوانند و بر عرفان عرفا بالله و اولیاء الهی تطبیق میکنند و با آن بزرگان دین را لعن و تکفیر مینمایند.
2. قضاوتهای اشتباهی که درباره محیی الدین عربی کرده و با طرح مطالبی از وی و هیاهو درباره آن تلاش میکنند از بحثهای علمی فرار کنند و هیچ گاه وارد عرصه مباحث تخصصی نشوند.
📗دو کتابی که از استاد وکیلی در مراسم بزرگداشت شهید اول ، به فضل الهی و مدد حضرت ولی عصر ارواحنافداه رونمائی گشته و به عالم علم و تحقیق عرضه خواهد شد، دقیقا واقعیت این دو موضوع را با بیان علمی شفاف و قاطع آشکار مینماید و برای همیشه این دو حربه را از دست دشمنان عرفان میگیرد.
🔴پس از این مخالفان عرفان دیگر ابزاری برای ترویج اندیشه اشتباه خود نخواهند داشت و همین امر ایشان را به تکاپو انداخته تا با رفتارهای خلاف شرع و اخلاق هجمه نموده و از کیان خود دفاع نمایند.
🚩ان شاء الله برادران ایمانی نیز به جای این نوع برخوردها که هشت دهه است با آن از خود دفاع میکنند، به بحثهای علمی آزاد رو بیاورند و رویکرد خویش را به رویکردی دینی و الهی تغییر دهند.
http://t.me/erfanvahekmat_com
@erfanvaakhlagh
🔹سوگندهای تکاندهنده حضرت فاطمه(س) برای بخشش گناهان شیعیان
اِلهی وَ سَیدی اَسْئَلُکَ بِالذَّینَ اصْطَفَیتَهُمْ وَ بِبُکاءِ وَلَدَی فی مُفارَقَتِی اَنْ تَغْفِرَ لِعُصَاةِ شیعَتِی وَ شیعَةِ ذُرِّیتِی»
🍃خداوندا، ای آقای من، از تو درخواست میکنم به حق انسانهایی که برگزیدهای و به نالههای دو فرزندم در فراقم، از گناه شیعیان من و پیروان فرزندانم درگذری و آنان را مورد عفو و رحمت خود قرار دهی...
(ذخائر العقبی ص 53)
@shia12t
معرفی استاد محمود امامی نجف آبادی استان: #اصفهان شهر #نجف آباد :
حضرت ابوالفضائل علامه حسن زاده آملی در علوم و فنون مختلف٬ شاگردان گوناگونی را تربیت فرموده اند که هر کدام وزنه ای از علم و عمل محسوب می شوند.
یکی از شاگردانی که اطلاعات زیادی از ایشان وجود ندارد و از اصحاب و شاگردان خاص حضرت علامه محسوب می شوند٬ جناب آقای دکتر امامی نجف آبادی می باشند که حضرت علامه دوره اول تدریس مصباح الانس را به مدت هشت سال در حوزه علمیه قم برای ایشان و حجت الاسلام سمندری نجف آبادی القاء فرموده اند.
عارف واصل دکتر امامی نجف آبادی
حضرت استاد صمدی آملی در بخشی از نهمین جلسه شرح مراتب طهارت درباره این عارف واصل اعنی جناب امامی نجف آبادی می فرمایند:
"امسال توفيقي بود که در نجف آباد به محضر يکي از اولياي الهي مشرف شدم. مردي است که هم به دانشگاه رفته و دکترا دارد و هم به حوزه رفته و تا سر حد اجتهاد درس خوانده است. و نيز بيش از پانزده سال در محضر حضرت آقا بوده است. در آنجا جمله اي به من گفت که بسيار مرا متحول کرد. فرمود: «ما شبانه روز با نور آقا راه مي رويم و با نور ايشان است که مي خوابيم و حرف مي زنيم. اگر به باغ مي رويم باايشان هستيم» باغي دارد که از صبح تا ظهر در آن کارگري مي کند و عرق مي ريزد و با دسترنج خود روزي کسب ميکند. در حالي که پيرمرد هفتاد سالهاي است هنگام ظهر بر دوچرخه اي سوار مي شود و از باغش به منزل مي آيد. وضو مي گيرد و عبايي بر دوش مي گذارد و عرق چيني بر سر، در مسجد محل، جلوي مردم نماز مي گزارد. غروب بعد از نماز مغرب و عشاء براي آنها کلاس دارد و حرف مي زند. وقتي وارد مسجد و مردم آنجا مي شويد مي بينيد که نماز خواندنشان بر اساس دستورات است. بسياري از پيران و جوانان از او دستورالعمل مي گيرند و همه با برنامه ريزي پيش ميروند. هم خود اهل کار و تحصيل است و هم شاگردانش. شاگردانش يا بزّاز هستند يا بقّال، يا کشاورزند يا کارگر و کاسب، يا معلمند يا دانشجو و طلبه و خلاصه اينکه همه گونه افراد در ميان شاگردانش هستند. تمام اين شاگردان صبح وقتي مي خواهند از منزل بيرون بيايند، با وضو هستند بايد نوزده بار «بسم الله الرّحمن الرّحيم» بگويند. براي خود ذکر و دستور دارند. نحوة اذان گفتن و نماز خواندن آنها با اذکار مستحبي اش، مخصوص است. بعد ايشان مي فرمود: «من به سفر مشهد رفته بودم وقتي به زيارت حضرت امام ثامن الحجج «عَلَيهِ السَلام» مشرف شدم عرض کردم: آقا من از راه دوري آمده ام و از شما عيدي مي خواهم اما ميخواهم عيدي من را به من ندهي، به آقايم بدهي و اگر ايشان صلاح دانستند به من بدهند از سفر مشهد برگشتم و به قم آمدم ديدم هديه اي که مي بايست از ناحية امام رضا «عَلَيهِ السَلام» به من برسد از طريق حضرت آقا به من رسيد و ايشان فرمودند: اين هديه را به ما داده اند، ما نيز به شما مي دهيم»و اين تطهير قوة خيال است.
بين شاگرد و استاد آنچنان رابطة روحي و قلبي وجود دارد که اگر استاد مريض شود، شاگرد نيز مريض ميشود، اگر دندان استاد که در شرق عالم است درد بگيرد، دندان شاگرد نيز در غرب عالم به درد مي آيد. اگر نظام عالم مزاج استاد را به هم بزند، مزاج شاگرد هم به هم مي خورد و بالعکس. مي توان گفت استاد به منزلة قلب مي شود و شاگرد به منزلة بدن. اگر بدن ضربه ببيند، قلب ناراحت مي شود و اگر قلب در عذاب باشد بدن نيز صدمه مي بيند. به طور کلي تأثير متقابلي بين اين دو قوة خيال برقرار ميشود. در آن وقت رابطة بين استاد و شاگرد به گونه اي کار را تنظيم مي کند که استاد "اصل" مي شود و شاگرد "فرع". بدين ترتيب هر چه را که مي خواهند از کانال وجودي همديگر مي گيرند. آنها که اهل کارند از اين طريق به حقائق دست مي يابند."
همچنین استاد صمدی آملی در یک جا از کتاب عرشی "شرح دفتر دل" از این شاگرد حضرت علامه با عنوان "عارف واصل" یاد می کنند.
منبع: http://www.hameleasrar.blogfa.com/post-226.aspx
🔹 نشاني صفحات و شبكه های مربوط به استاد محمود امامی نجف آبادی در فضاي مجازي
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
مشتاقان علم و معرفت می توانند فایل های صوتی استاد امامی نجف آبادی را از سایت زیر دانلود کنند:
📌سایت رسمی استاد:
786tohid.ir
📌کانال تلگرام:
https://t.me/malakedaei
و
https://t.me/noghteh_ba786
عکس ایشون👇🏻
@shia12t