🔹حکایت سکوت ایت الله کشمیری
⚜️ آیت الله مبشرکاشانی :
مرحوم کشمیری، حدود بیست سال آخر عمرش غالبا در حال سکوت بود اگر از او سوال می کردند پاسخ می داد وگرنه سکوت می نمود . روزی از ایشان پرسیدم: آیا شما مأمور به سکوتید؟فرمود:«آری.از طرف حضرت معصومه سلام الله علیها دستور داده شد که سکوت کنم.»
البته صمت و سکوت،یکی از دستور العمل های اساتید عرفان و اخلاق است و باید سالک إلی الله از زیاده و پرگویی و هر کلام زاید و غیرضروری اجتناب نماید و در روایات کثیره به آن سفارش شده و در کتاب مصباح الشریعه، بابی به آن اختصاص داده شده و در بعضی روایات سکوت را از مهمترین عبادات دانسته،چنان که امیرالمومنین صلوات الله علیه فرمود:« لا عبادة كالصّمت» یعنی :«عبادتی همانند سکوت نیست» و نیز فرمود: «طُوبَى لِمَنْ صَمَتَ إِلَّا مِنْ ذِكْرِ اللَّه» یعنی:« خوشا به حال کسی که سکوت می کند مگر این که ذکر خدا گوید.»
البته صمت و سکوت مستلزم کتمان سر است که اسرار را از آنچه که می بیند یا می شنود، فاش نکند و سکوت کند.در آن ایام که با مرحوم آقافخر تهرانی در یک منزل با هم زندگی می کردیم ،روزی که آقا فخر که به طبقه زیرزمین رفته بود و تنها بود ، شنیدم با صدای بلند می گفت: «چه کنم که مأمور به سکوتم»
هر که را اسرار حق آموختند
مهر کردند و دهانش دوختند
امیرالمومنین صلوات الله علیه فرمود :«جُمِعَ خَيْرُ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ فِي كِتْمَانِ السِّرِّ وَ مُصَادَقَةِ الْأَخْيَارِ وَ جُمِعَ الشَّرُّ فِي الْإِذَاعَةِ وَ مُؤَاخَاةِ الْأَشْرَار.»:«خیر دنیا و آخرت در کتمان سر و دوستی با اخیار جمع شده و شر در افشای اسرار و برادری با اشرار جمع گردیده است.»
و نیز فرمود :«عَلَيْكَ بِلُزُومِ الصَّمْتِ فَإِنَّهُ يُلْزِمُكَ السَّلَامَةَ وَ يُؤْمِنُكَ النَّدَامَة » یعنی :« برتو باد که ملزم به سکوت شوی زیرا سکوت سلامت تو را بدنبال دارد و تو را از پشیمانی ایمن می کند.»
📚 این شرح بی نهایت
@shia12t
🔹 آدم شناسی
از جـالب تـرین کرامات آیت اللّه کشمیری آدم شناسی بود. یعنی با عنایتی که شده بود از ظـاهـر افـراد بـه بـاطـن آنـها راه می یافت و احیاناً با تذکر خطاهای گذشته به طور سربسته یا آشکار آنان را از اشتباهات و خطاهای بیشتر و فرو رفتن در گناه برحذر می داشت .
در مـاجـرایـی ، دکـتـری ضـمـن تـوهـیـن بـه آقـا مـی گـویـد: شـمـا آخـونـدهـا فـقـط مسائل حیض و نفاس را می دانید. استاد فرمودند: به غیرتم برخورد کرد و به الهام گفتم : چـرا بـه ایـن دخـتـر پـرستار خیلی علاقه دارید لکن ایشان حاضر به تمکین نمی شود، دکـتـر رنـگـش پـریـد و یـکـی از شـاگـردان ایـشـان نقل می کنند:
روزی شـخـصـی بـه منزل استاد آمد و صدای تلویزیون در خانه شنیده می شد. آن شخص بـرای ایـنـکـه خـودی نـشـان بـدهـد، گـفـت : این صدای تلویزیون حرام است . استاد فوراً فرمودند: بلند شو برو! حرام آن است که دیروز صبح ، سیلی به صورت عیالت زدی و فلان فحش را دادی
📚آفتاب خوبان ، ص 51
@shia12t
🔻یکی از ارادتمندان ایت الله کشمیری ، مرحوم ایت الله معزی بودند ، ایشان از اولیا الهی و اهل معنا بودند.
مرحوم ایت الله معزی همچنین از دوستان ایت الله مبشر کاشانی بودند...
🍁مرحوم ایت الله کشمیری در پاسخ به سوال ایت الله معزی که گفته بودند ، نمی دانم امام زمان عج از بنده راضی هستند یا خیر ؟
فرموده بودند :
ایشان فوق رضایت،از شما رضایت دارد....
📌برای اشنایی بیشتر با مرحوم ایت الله معزی ، میتوانید به لینک زیر مراجعه فرمایید :
eitaa.com/shia5t/543
@shia12t
معرفی حجت الاسلام شیخ جعفر ناصری شهر #اصفهان :
❇️شیخ جعفر ناصری از شاگردان عرفانی مرحوم ایت الله کشمیری هستند و جز افرادی هستند که از مرحوم ایت الله کشمیری ، اجازه برای تربیت نفوس دارند.
🔻شیفتگی به اخلاق و معنویت که در پدر و جدّ ایشان نیز مشهود است، سبب شد که حجتالاسلام ناصری همراه با تحصیل علم، مسائل اخلاقی و معنوی را نیز با جدیّت پیگیری کنند. در این راستا از عالمان ربانی و اساتید بزرگ اخلاق همچون آیتالله بهاءالدینی، آیتالله بهجت و به ویژه آیتالله سید عبدالکریم کشمیری بسیار بهره بردند؛ ایشان همچنین از شاگردان اخلاقی پدر گرامی شان آیت الله ناصری دولت آبادی نیز ، می باشند.
ایشان از اهل معنا و اساتید عرفان می باشند.
📝گوشه ای از زندگینامه ی ایشان
حجتالاسلام شیخ جعفر ناصری در سال ۱۳۳۹ درشهر مقدس نجف اشرف و در جوار حضرت امیر علیه السلام و در خانواده علم و تقوا دیده به جهان گشودند. ایشان تحت تربیت پدر بزرگوار خود، عالم مهذب حضرت آیتآلله ناصری مراتب علم و کمال را پیمودند و از سال ۱۳۵۱ رسماً وارد حوزة علمیه شدند.
از سال ۱۳۵۳ به حوزة علمیة قم هجرت کردند و تاکنون در آن شهر مقدس مقیم هستند.
در راستای انجام وظیفة تبلیغ و ترویج معارف شیعی، حجتالاسلام و المسلمین ناصری با همکاری جمعی از فضلای حوزوی، فعالیتهای علمی– فرهنگی مفید و مؤثری را آغاز کردند. این فعالیتها که از سال ۱۳۷۸ آغاز شده، با گسترش قابل توجهی اکنون در چارچوب بنیاد علمی فرهنگی «هاد» ارائه میشود و زیرمجموعههای متعدد و متنوعی دارد؛ از جمله:
مدرسه علمیه حضرت صاحبالزمان که با پیشنهاد حضرت آیتالله بهجت و با رویکردی اخلاقی تأسیس شد؛
مؤسسه فرهنگی دارالهدی که در راستای ترویج اخلاق و معنویت فعالیت می کند و آثار با ارزشی ارئه کرده است؛ از جمله چاپ دهها عنوان کتاب با موضوع اخلاق و مهدویت، انتشار نخستین نشریه اخلاقی به نام «خُلُق»، انتشار نخستین سررسید اخلاقی و…
مرکز تخصصی اخلاق و تربیت که نخستین مرکز تخصصی اخلاق در حوزة علمیه و با تأیید رسمی شورای عالی حوزه است؛ که دارای دو شعبه یکی در شهر مقدس قم و یکی در شهر اصفهان می باشد و دوره های متعدد آموزشی را گذارنده اند.
مدرسه عالی فقه و اصول که دارای دو شعبه در شهر اصفهان و قم می باشد.
پژوهشکده اخلاق و تربیت که در شهر مقدس قم مشغول به فعالیت می باشد.
🔹 نشاني صفحات و شبكه های رسمی حجت الاسلام و المسلمین شیخ جعفر ناصری در فضاي مجازي
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
📌سایت :
bonyadhad.ir/h-naseri
📌تلگرام :
t.me/nasery_ir
📌ایتا :
eitaa.com/nasery_ir
📌اینستاگرام :
instagram.com/nasery_ir
عکس ایشان👇🏻
@shia12t
از راست :
حاج اقای صداقت
ایت الله کشمیری
شیخ جعفر ناصری
@shiat
هدایت شده از الهادی
📲 نسخه جدید نرمافزار الهادی منتشر شد!
💠 هزاران گفتار، مقاله، عکس نوشته و کلیپهای صوتی و تصویری از حضرت حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🔸موضوعبندی شده با قابلیت جستجو و ذخیره علاقهمندیها
⚙ تغییرات نسخه جدید:
۱) افزایش محتوای بخش گفتارها به میزان دو برابر نسخه قبل و اضافه شدن سیزده مقاله جدید در بخش مقالات
۲) ارتقاء گرافیکی نرمافزار
۳) رفع مشکل نصب بر روی نسخههای جدید اندروید
📥دریافت (نسخه اندروید و ios):
bit.ly/nasery
🔹حکایت دیدار علامه طباطبایی و ایت الله کشمیری از لسان شیخ جعفر ناصری
🔻اى کاش تاریخ، درست ورق مىخورد! در این پانصد سال اخیرِ حوزه، ما بزرگانی مثل سید بن طاووس را داشته ایم که هر مشکلى داشت آن را روی کاغذی مىنوشت، زیر سجاده اش مىگذاشت، دو رکعت نماز امام زمان علیهالسلام مىخواند و به سجده مىرفت و بعد از آن، جوابش را بهصورت مکتوب روی همان کاغذ مىگرفت. اینگونه بزرگانی مثل مرحوم سید بن طاووس در حوزه بوده اند که همان وقت، جواب عریضه شان را مىگرفتند.
🔻آیتالله کشمیرى (سید عبدالکریم) قدسسرّه تازه از نجف آمده بودند و خیلى حرارت عجیبى داشتند. جلسهی اول یا دومى که به منزل ایشان رفته بودیم، فرمودند: دیروز شخصى به دیدنم آمد که میگفتند صاحب تفسیر المیزان است؛ اسمش آسید محمد حسین طباطبایى بود که مرحوم قاضى و خیلى از بزرگان دیگر را دیده بود. ایشان (علامه طباطبایی) فرمود: تجربه شده که هر وقت مشکلى داریم، شب روى پشت بام برویم و توسل به امام زمان علیهالسلام پیدا کنیم، همان وقت جوابش مىرسد.
🔻این مطلب را آیتالله کشمیرى از قول علامه طباطبایى به عنوان یک دستورى نقل میکردند که علامه آن را به عنوان هدیه برای ایشان آورده بودند؛ مثل حالا که کسى یک جا مىرود و هدیهای مىبرد، این دستور را علامه به عنوان هدیه به آیتالله کشمیرى فرموده بودند.
@Nasery_ir
@shia12t
هدایت شده از استاد فیاض بخش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| روش اربعین زیارت عاشورا طبق دستور استاد سیدعلی آقا قاضی طباطبایی(ره) از روز عاشورا تا اربعین
استاد فیاضبخش
🔻 بدانید که زیارت عاشورا برای اهل سیر و سلوک، کبریت احمر است؛ چنانکه مرحوم حداد میفرمود: «درک من از مقام توحید، اثر زیارت عاشوراست.»
▫️دستور العمل مرحوم علامه -که از استادشان سید علی آقای قاضی دریافت کردند- در انجام زیارت عاشورا به مدت یک اربعین بدین ترتیب بود که شخص در صبح روز عاشورا و در مجلس واحد ابتدا نماز زیارت عاشورا را زیر آسمان بخواند و سپس زیارت عاشورا را همراه با صد لعن و صد سلام کامل به همان حال بخواند و زیارت را تمام کند.
▫️سپس از روز یازدهم محرم، هر صبح نماز و زیارت عاشورا را به همان نحو تا ابتدای صد لعن بخواند و یک بار هم لعن بخواند و سپس به سراغ امور روزانهاش برود و تا هنگام غروب و به تدریج ۹۹ لعن و ۱۰۰ سلام را بگوید و تا غروب آفتاب زیارت را تمام کند.
▫️بدین ترتیب گویی که شخص در تمام طول روز مشغول زیارت عاشورا بوده است.
🔺اگر انسان این کار را چهل روز، یعنی تا روز اربعین، ادامه دهد بسیار مطلوب است و اثرات بسیار عجیبی دارد.
@jelvehnooralavi
💠 مراقبت از اقبال قلب نسبت به عبادات
🔻شیخ جعفر ناصری :
🔹انسان گاهی كه اقبالی به عبادات و اذكار مي كند، هيچ وقت حق ندارد رها كند. هر وقت رها كند، كار را می بندد.
🔸همين رها کردن باعث می شود مشكل پيش بیايد و بعضي وقت ها مشكل جوري مي شود كه مانند این است که انسان در باتلاق گير مي كند، ديگر كسي نمي تواند نجاتش بدهد مگر فضل خدا...
@nasery_ir
@shia12t
🔹چه هدیه ای ؟
🔻شیخ جعفر ناصری :
يكي از دوستان که طلبه متدين، فاضل و عاقلی است، در مورد مشكل سختی كه در مورد اولاد دار شدن داشت يك شب مرحوم آیت الله كشميري را خواب ديده بود كه در خواب با لباس بسيار خوبي آمده بودند و فرموده بودند شما براي مشكلتان براي ما هدايا بفرستيد تا دعا كنيم مشكلتان حل شود.
در خواب پرسيده بود آقا چه هديه اي بفرستم؟
فرموده بودند: شما روزي دو جزء قرآن براي من بخوان.
او بعد از آن خواب این کار را شروع كرده بود و شايد دو سه هفته بیشتر طول نكشيده بود كه خبر داد بعد از سال ها الحمدللَّه مشكلمان حل شد.
اين تأثير بعيد نيست و اين مقدار از تاثیر در اختيار اولياء خدا هست؛ البته نه هر كسي بلکه كساني كه اهل توجه به حق تعالي بوده و یك عمر حالت مراقبه و توجهشان را با خداي متعال حفظ كرده اند.
@nasery_ir
@shia12t
💠 چشم بصیرت و گریه بر امام حسین
🔻شیخ جعفر ناصری :
🔹چنانچه به طور مکرر توصیه شده است، باید از ارتباط با عاشورا و امام حسین علیه السلام با اشک غافل نشویم؛ از این رو لازم است در مجالس امام حسین علیه السلام حاضر شویم و برای مصائب آن حضرت اشک بریزیم. این اشک، آثار معنوی فوق العاده ای دارد.
🔸 آیت الله سید عبدالکریم کشمیری می فرمود: چشم بصیرت انسان بر اثر چند عمل باز می شود؛ یکی از آن اعمال، گریه بر امام حسین علیه السلام است. گریه بر حضرت، قدرتی می دهد که انسان می تواند حقایق ملک و ملکوت را ببیند.
گریه بر امام حسین علیه السلام گوهر وجود انسان را صیقل می دهد، از آلودگی ها و غبارها پاک می کند.
@nasery_ir
@shia12t
🎦فیلم و متن مصاحبه ای زیبا توسط شیخ جعفر ناصری با استادشان , مرحوم آیت الله کشمیری
این جلسه در اتاقی محقر، در خانه مرحوم آیت الله کشمیری که در قم واقع است، انجام می شود. با توجه به روحیات آیت الله کشمیری، به نظر می آید آنچه انجام این مصاحبه را برای آن بزرگوار پذیرفتنی و آسان تر می کند، حضور جمعی محدود (شش نفر) آن هم عده ای آشنا است؛ به ویژه این که مسؤولیت گفت وگو - یا به اصطلاح، مصاحبه - را یکی از شاگردان خاص ایشان، شیخ جعفر ناصری ، بر عهده دارد. آیت الله کشمیری همراه حضار وارد می شود و پس از لحظاتی سخن شروع می شود.
مصاحبه کننده - که همان گونه که اشاره شد ، از شاگردان خاص ایشان است - با سخنانی آمیخته از ارادت و ادب، چنین آغاز می کند:
خوب آقا جان! بالاخره باید سه ربع - یک ساعت، خلاف میل باطنیتان یک خرده صحبت بکنید.
آیت الله کشمیری با لبخندی ملیح رو به او کرده و می گوید:
ـ از چه صحبت کنم؟ چه بگویم؟
*در ابتدا درباره جد پدری تان، آقای سید حسن کشمیری بفرمایید.
🔻متن کامل این مصاحبه را میتوانید در لینک زیر مطالعه بفرمایید :
b2n.ir/069157
🎦برای تماشا، فیلم این مصاحبه ، میتوانید به لینک زیر مراجعه فرمایید :
b2n.ir/614021
@shia12t
📗نشریه تربیتی اخلاقی خُلُق؛ کاری از مؤسسه فرهنگی دارالهدی - تحت اشراف آیت الله ناصری
📌برای دسترسی به شماره های مختلف این نشریه و تهیه ی ان ، میتوانید به پیج زیر مراجعه فرمایید :
instagram.com/khologh_nashr
@shia12t
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻عارف فرزانه مرحوم حاج اقای یعقوبی قائنی :
در حال نماز حالم منقلب بود و همان طور كه اذان گفته مى شد گويا من نيز از اين عالم مى رفتم. بعد از نماز نيز بلافاصله روضه خواندند و هنگام روضه خواندن عنايتى فوق العاده نصيب حقير گرديد كه در واقع پايه و اساس اصلى حركت و سير و سلوك بنده را تشكيل مى داد و آثار عميق آن تا كنون باقى مانده است. و اين از بركت امام حسين عليه السلام و مجلس روضه ى آن سرور بود، بلكه مى توانم بگويم آنچه نيز تا كنون نصيبم شده و مى توان گفت واقعا «چيز» بوده، همه در مجالس عزاى امام حسين عليه السلام به من تفضل گرديده است.
📚 سفــینة الصادقــیــن
منبع :
instagram.com/hosein.janam__128
@shia12t
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹حکایت شنیدنی زن بدکاره ای که ، به واسطه ی خدمت به جلسه امام حسین ع ، مورد عنایت حضرت زهرا س ، قرار گرفت...
🎙: شیخ مهدی دانشمند
@shia12t
هدایت شده از تفاوت اساتید اخلاق و عرفان و اشنایی با عرفان و تصوف
💠 عمل صالح مستمر
🔻شیخ جعفر ناصری :
مطالعه هم انسان را کاملا ارضاء نمی كند و خواندن سرگذشت بزرگان تا يك محدوده اي انسان را مشغول می كند؛
ولی كاری برای من انجام نمی دهد و آخرش انسان بايد با پای خودش راه برود.
بسياری افراد هستند كه در جستجوي راهي هستند كه آنها رابه اعتدال و آرامش برساند اما اين كار از اکتفا نمودن به منبر و صحبت و چهار تا روايت مطالعه كردن و چهار تا زندگي نامه را مطالعه كردن خارج است.
باید عمل صالح مستمر داشت تا به نتیجه رسید.
@Nasery_ir
@erfanvaakhlagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ذکر مصائب بانو رباب
🎙: استاد محمدتقی فیاض بخش
@shia12t
معرفی استاد مهدی سمندری استان: #اصفهان شهر #نجف آباد :
ایشان یکی از شاگردان مبرز علامه حسن زاده املی هستند.
استاد مهدی سمندری در سال 1307 در نجف آباد اصفهان چشم به جهان گشودند. تحصیلات علوم جدید و قدیم را همزمان ادامه داده و مقطع دیپلم را در شهر نجف آباد به اتمام رساندند.
با اتمام بخشی از دروس دینی در حوزه علمیه اصفهان برای تحصیلات به حوزه علمیه قم عزیمت نمودند و در آنجا از محضر اساتیدی چون آیت الله بروجردی، شیخ مرتضی مطهری، شیخ مرتضی حائری، آیت الله مشکینی، آیت الله منتظری، علامه طباطبائی، و دیگر اساتید بزرگ بهره بردند.
ایشان مدت سه سال نیز از محضر مهدی الهی قمشه ای در مدرسه سپهسالار تهران کسب فیض نمودند و در سال 1336 دوره لیسانس خود را در رشته معقول و منقول در دانشکده الهیات دانشگاه تهران به اتمام رساندند.
یکی از برجسته ترین اساتید ایشان حضرت استاد علامه حسن زاده آملی بودند که استاد در مورد آشنایی با ایشان این گونه فرمودند:
با راهنمایی دوست عارفم جناب آقای محمود امامی به محضر جناب استاد علامه حسن زاده آملی شرف حضور پیدا کردم. خود را در مقابل دریایی از علم و عرفان دیدم، قطره ای در مقابل دریا. مدت هشت سال به اتفاق دوستانی چون آقایان محمود امامی و علی بهجت از محضر این استاد فرزانه خوشه چینی نمودیم.
حضرت استاد مهدی سمندری هم اکنون بیشتر به مطالعه، نوشتن شرح و تفسیر کتب عرفانی و بعضا مجالس سخنرانی می پردازند.
🔹 نشاني صفحه و شبكه ی رسمی استاد مهدی سمندری در فضاي مجازي
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
📌سایت :
http://mahdisamandari.ir/
عکس ایشان👇🏻
@shia12t
معرفی اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات شیعه
استاد مهدی سمندری @shia12t
🏴 انّا لِلَّهِ وَاِنَّا اِلَيْهِ راجِعُونَ
ارتحال عالم ربانی عارف صمدانی حاج مهدی سمندری را خدمت خانواده و شاگردان ایشان تسلیت و تعزیت عرض می نماییم و از خداوند منّان برای بازماندگان وشاگردان ایشان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نماییم.
گفتنیست ، استاد سمندری از برجسته ترین شاگردان عرفانی علامه حسن زاده بودند و دارای مقامات معنوی والایی بودند.
#پیام_تسلیت
@shia12t
از راست :
استاد سمندری
علامه حسن زاده
@shia12t
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻کلیپی از صحبت های مرحوم استاد سمندری...
@shia12t
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻مرحوم حاج مهدی سمندری(از برجسته ترین شاگردان عرفانی علامه حسن زاده)
📝انسان وقتے از عالم حس سفر کرد و به عالم مثال(که برزخ بین عالم حس و عقل است) رسید با انبیا و اولیا و ملائکه حشر پیدا می کند و تسبیح اشیا را در عالم مثال با گوش جان مےشنود و هنگامے که به عالم عقل مجرد(عالم جبروت) ارتقا یافت، اسرار عقلانے عالم را مے فهمد و تسبیح اشیا را به گوش عقلِ مجرد مےشنود.
📚اسرار الصلاة یا معراج عشق،ص۱۱۴
منبع :
instagram.com/hosein.janam__128
@shia12t
🔹 منزلت و مقام مرحوم ایت الله کشمیری در لسان شاگرد شان جناب حاج شیخ جعفر ناصری :
مرحوم آیت الله سید عبدالکریم كشميري هم خيلي كار كرده بودند. متأسفانه ايشان با جوّ ايران خيلي آشنا نبودند و يا مردم و سؤال كنندگان طوري سؤال ها را مطرح مي كرده اند كه برداشت عمومي اين است كه ايشان اهل ذكر بوده اند و يا استخاره مي گرفته در حالي که اينها چه بسا بوده ولي در طي منازل و مراتب اگر نگوئيم از تمام آقایان از خيلي از آنها پيش بود.
حضرت آيت الله سید عبدالکریم كشميري حاصل مجموعه اي از سير و سلوك ها و راه هاي متفاوت بودند. ایشان از بین همه این مسیرها اقرب الطرق (نزدیک ترین راه) را به دست آورده بودند. راهي که براي ارائه به حوزه ها و غير حوزه ها مناسب است؛ راهي که ماندگار و متقن است و نتايجش بسيار خواهد بود.
@shia12t
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️دلم هواتو کرده منو ببر
با نوای حاج حمید علیمی در شب تاسوعا...
@shia12t
حضرت عباس علیه السلام :
به خدا سوگند!
حتی اگر دست راستم را هم قطع کنید ، تا ابد از دین و امامم دفاع میکنم...
📚بحار 45 ص 61
@shia12t
🔻استاد محمدعلی آذری
ما [حضرت اباالفضل(ع)] را نشناختیم!
شکر این نعمت را بجا نیاوردیم!
این شخصیّت عظیمی که امامحسین(علیهالسّلام) با ایشان اینطوری رفتار میکند؛
[مثلاً میفرمایند:]
(یا اَخی اِرکب بِنَفسی اَنت!)
امام حسین(علیه السّلام) به انسان عادی میفرمایند: جانم بفدایت؟!
💡ما فکر کردیم:
ایشان[فقط] مریض شِفا میدهد!
ایشان [فقط] قرض را ادا میکند!
ایشان [فقط] مشکل حل میکند!
یک بار شد از حضرت بخواهیم خودش را به ما بشناساند؟!
یک بار شد از خدا بخواهیم حضرت اباالفضل(علیهالسّلام) را به ما بشناساند؟!
@shia12t
🔻مرحوم آیت الله سید علی قاضی :
خودشان به من گفتند :
به هر یک از عرفا در عالم چیزی دادند ، به دست اباالفضل العباس علیه السلام بوده است.
@shia12t