9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦اقیانوس علم و معرفت...
@shia12t
هدایت شده از هواداران کوی یار
🔻 اطلاعیه🔻
🍃بسم الله الرحمن الرحیم🍃
🔸به اطلاع همه دوستان و عزیزان گرامی میرساند استاد معظم به ویروس کرونا مبتلا شدند.
🔸الحمدالله حال عمومی ایشان خوب است اما کمی تب دارند و اکسیژن خونشان افت کرده است هم اکنون در منزل با کمک دستگاه اکسیژن تنفس میکنند
👈لذا از همه عزیزان خواهشمند است جهت سلامتی و بهبودی ایشان دعا کنند.
🔸 @havadaraneyar 🔸
معرفی حاج سید عبدالعلی تقوی شیرازی ، شهر #تهران :
🔻ایشان از اساتید اخلاق و ائمه جماعات با سابقه و اثرگذار در تهران بودند ؛ امام جماعت مسجد سابق «خاتم الانبیا (مشهور به سنگی)؛ ایشان بعد از مسجد خاتم الانبیا ، در منزل خود در محله دردارد تهران (چهارراه دروازه دولاب ، کوچه دردار، کوچه تقوی شیرازی پلاک۱) مشغول تدریس، تحقیق و مطالعه است و در بیشتر مناسبتها، در حسینیهای که جزو منزلش است، مجلس روضه یا مولودی برگزار میکند.
وی چند سالی است که به دلیل ابتلا به یک بیماری صعبالعلاج، مشکلاتی در رفت و آمد دارد، با این وجود، خدا را شکرگذار است...
🔹 نشاني صفحه و شبكه ی رسمی حاج اقای تقوی شیرازی در فضاي مجازي
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
📌اینستاگرام :
instagram.com/taghavi_shirazi
🔻صحبت های حاج سید عبدالعلی تقوی شیرازی پیرامون شخصیت شیخ جعفر مجتهدی :
جناب شیخ جعفر مجتهدی بودند که ، دیدار ایشان مرا متذکر حضرت جابر بن عبدالله انصاری می ساخت و همان طور که تصور از حضرت جابر این است که غرق در اهل بیت معصومین عليهم السلام بودند،ایشان نیز محو و فانی در حضرات معصومین علیه السلام بودند و به همین جهت رؤیت ایشان برای من موجب تداعی جناب جابر بن عبدالله علیه السلام در ذهن می شد.
چیزی که به وضوح حس می شد این بود که ایشان انسانی آراسته و بسیار مهذب و بسیار کار کرده است و آنچه از ایشان برایم معلوم شد و دوستان نیز اقرار به آن داشتند این بود که آقای مجتهدی معتقد بودند مطالب باید مستقیماً از خود حضرات معصومین علیهم السلام اخذ شود؛ و این نکته برایم بسیار مهم بود، یعنی همان طور که سایر علوم رسمی مثل فقه،اصول، تفسیر و اعتقادات را باید از تأمل در روایات معصومین به دست آوریم، مسائل سیر و سلوک هم باید از معصومین اخذ شود و جناب آقای مجتهدی این گونه بودند.
یعنی مطالب سلوکی و عرفانی را مستقیماً از حضرات معصومین علیهم السلام می گرفتند و هسته ی مرکزی و اساس ارادت بنده به ایشان نیز از همین جهت بود.
📚لاله ای از ملکوت ص 109 و 110
🔻صحبت های حاج سید عبدالعلی تقوی شیرازی در مورد مرحوم ایت الله کاظم لواسانی :
آیت الله تقوی شیرازی ، با بنده (فرزند آیت الله سید کاظم لواسانی) تماس گرفتند و از من گله کردند که چرا خبر رحلتشان را به ایشان ندادم؛
من عرض کردم خود ایشان سفارش اکید کردند که کسی را به زحمت نینداخته در جایی مثل روزنامه ها و.. اعلام نکنید و این اعلامها اختصاص به ائمه (ع) دارد.
و حاج اقای تقوی فرمودند:
من در قم هم حجره ایشان بودم و در آنجا فهمیدم که سیم دل ایشان وصل ست و مشکلی داشتم که ایشان حل نمود.
برگرفته از کانال تلگرامی وارثون
عکس ایشان👇🏻
@shia12t
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻به من آیت الله نگویید
اسم من عبدالعلی( تقوی شیرازی)ست
و این بزرگترین افتخار من است...
@shia12t
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹چرا گرفتاری؟ چرا گره های معنوی و مادی زندگی باز نمیشود
حکایت جوانی که برای حل مشکلش به میرزا جواد اقای ملکی تبریزی مراجعه کرد...
@shia12t
معرفی اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات شیعه
معرفی آیت الله سید علی محمد علاقه بند یزدی حفظه الله ، شهر #یزد : 🔻ایت الله علاقه بند یزدي متولد١٣٠
📚معرفی کتاب در مورد آیت الله علاقه بند یزدی👇
@shia12t
📚حیات نیکان (16)؛آیتالله سیدمحمدعلی علاقهبند
مؤلف: معصومه میرابوطالبی
ناشر: مرکز پژوهشهای اسلامی صدا و سیما
@kotob113
13188-fa-hayate nikan 16-ayatollah seyyed mohammadali alaghe band.pdf
1.13M
📚حیات نیکان (16)؛آیتالله سیدمحمدعلی علاقهبند
مؤلف: معصومه میرابوطالبی
ناشر: مرکز پژوهشهای اسلامی صدا و سیما
دانلود این کتاب به صورت پی دی اف...
@kotob113
هدایت شده از تفاوت اساتید اخلاق و عرفان و اشنایی با عرفان و تصوف
🔹در صورت عدم دسترسی به استاد، برای شروع حرکت در وادی سیروسلوک چه باید کرد؟
🔻پاسخ استاد محمد حسن وکیلی به این سوال :
بنده در این زمینه اطلاع کافی ندارم ولی در میان عرفا مشهور است که برای یافتن استاد باید پس از تحصیل اخلاص سعی کرد که هر چه را میداند عمل نماید و به درگاه الهی رو آورده و با توسل به اولیاء خدا این نعمت را از خداوند متعال طلب نمود و اگر توانست انسانی را که کامل است بیابد و اگر نه به کسی که ظن به کمال وی دارد مراجعه نموده و بر خداوند توکل کند. در رساله لب اللباب که بر اساس دروس مرحوم علامه طباطبائی تالیف شده است میفرماید:
بنابراين نبايد در مقابل هر كسى كه متاعى عرضه مىكند و بضاعتى ارائه مىدهد و كشف و شهودى ادّعا مىنمايد سر تسليم فرود آورد. بلى در جائى كه تحقيق و تدقيق در حال استاد و شيخ متعذّر يا متعسّر باشد بايد توكّل به خدا نموده و آنچه را كه او بيان مىكند و دستور مىدهد با كتاب خدا و سنّت رسول خدا و سيره ائمّه طاهرين- صلوات الله و سلامه عليهم اجمعين- بسنجد اگر موافق بود عمل نمايد و الاّ ترتيب اثر ندهد. بديهى است چون چنين سالكى با قدم توكّل به خدا گام برمىدارد شيطان بر او سلطه نخواهد يافت:
انَّهُ لَيْسَ لَهُ سُلْطَانٌ علَى الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَلَى رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلُونَ- انَّمَا سُلْطَانُهُ عَلَى الَّذِينَ يَتَوَلَّوْنَهُ وَ الَّذِينَ هُمْ بِهِ مُشْرِكُونَ.
از این عبارت استفاده میشود که اگر توکل کند اگر استاد اولی وی کامل نباشد خداوند این شخص را به سوی استاد کاملی سوق میدهد و یا لااقل از خطرات در امان میماند.
از مرحوم حضرت علامه طهرانی نیز منقول است که میفرمودهآند اگر کسی استاد کامل نداشت اگر دوره علوم و معارف اسلام را بخواند و با آن در طول سلوک مانوس باشد خداوند راه را بر وی میگشاید و یا بدون استاد او را میرساند و یا دستش را در دست استاد میگذارد.
خلاصه مطلب اینکه بزرگان میفرمایند راه خدا را باید رفت و نباید توقف و درنگ نمود و چون باب علم در این مسأله معمولا بسته و منسد است انسان مجبور میشود با توکل به ظن خود عمل نماید.
منبع :
erfanvahekmat.com
@erfanvaakhlagh
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻صحبت های شیخ محمود شیخ محسنی اقلیدی
تعبیر زیبای شجره طیبه
منبع :
t.me/allame_sheikh_mohseni
@shia12t