معرفی حجت الاسلام حبیب الله احمدی سینایی قزوینی خراسانی :
🔻حجت الاسلام احمدی ، از شاگردان مرحوم علامه سید ابوالحسن حافظیان می باشند.
🔻حاج اقای احمدی ، فرزند مرحوم آیت الله شیخ مجتبی قزوینی هستند ؛ ایشان همچنین با مرحوم زر ابادی و الهیان نیز ، نسبت خویشاوندی دارند...
حجتالاسلام حبیبالله احمدی، در مشهد متولد شده اند . وی در زمان حیات پدر طلبه شد و زیر نظر ایشان به تحصیلات حوزوی اشتغال ورزید. بخشی از تحصیلات حوزوی را نزد پدر بزرگوارش فرا گرفت. ۲۲ ساله بود که حاج شیخ مجتبی قزوینی رحلت نمود.
سفارش و نامه ی مرحوم شیخ مجتبی قزوینی به فرزندش حاج شیخ حبیب الله احمدی قزوینی :
t.me/seyyedzarabadiqazvini/4905
🔹اذن علامه حافظیان به شیخ حبیب الله احمدی برای دعای انگشتر مخصوص
حجت الاسلام شیخ حبیب الله احمدی قزوینی (فرزند حضرت آیت الله حاج شیخ مجتبی قزوینی) نقل می کنند:
یکی از روزهای فراموش نشدنی، مدتی بود که ایشان ( مرحوم علامه حافظیان ) بیمار بودند، کنارشان نشستم و ایشان محبت فرمودند، لحظهای به آقا نگاه کردم و متوجه شدم که در حالت خاصی هستند، همان لحظه به من الهام شد که دعای انگشتر مخصوص را درخواست کنم، صورت مبارکشان را سمت من برگرداندند، گویی منتظر بودند، عرض کردم آقا دعای انگشتر را به من مرحمت میفرمایید؟ ناگهان یک حالت شوقی در ایشان احساس کردم. فرمودند: «چرا بابا خوب شد گفتی». فرمودند بنویس خواستم کاغذ و قلم آماده کنم فرمودند: «صبر کن»، از طرف راست تشک قلم و کاغذ برداشتند و امر کردند بنویس، نگاهشان میکردم چشمهایشان را بستند کلمه به کلمه، جمله به جمله الهام و القا میفرمودند وقتی تمام شد نگاهی به من کردند و فرمودند: «الحمدلله الحمدلله». لحظات وصف نشدنی بود، در موقع خداحافظی به ایشان عرض کردم عازم تهران هستم و با امام خمینی قرار ملاقات دارم، فرمودند: «سلام من را هم برسان» و دعایی خواندند و مرخص شدم. چند روز بعد در بیت امام در جماران در اتاق انتظار بودم، به دفتر زنگ زدم، گفتند آقا ( علامه حافظیان ) رحلت فرمودند و بسیار متأثر شدم و دیگر من آقا را ندیدم. اکنون هم توجّهات و محبتشان را به وضوح احساس میکنم. رضوان الهی گوارایشان و راهشان پر رهرو باد.
🔸 خواستهی علامه حافظیان از حضرت رضا علیه السلام قبل از سفر به هندوستان
حجت الاسلام شیخ حبیب الله احمدی قزوینی:
علامه حافظیان گاه نکات بسیار مهم و جالبی میفرمودند، نکتهی جالبی بخاطر دارم که میفرمودند وقتی عازم سفر هندوستان شدند، برای اجازه و خداحافظی محضر حضرت رضا علیه السلام مشرف میشوند، یکی از خواستههای ایشان از حضرت این بود که تا زمان برگشتن به ایران کسی از بستگان و دوستان فوت نکنند، عنایت حضرت شامل حالشان شد و بعد از ده سال و اندی که به ایران برگشتند احدی فوت نشده بود، اما بعد از آمدنشان یکی یکی فوت شدند و عزیزان زیادی را در زمان اندکی از دست دادند. [خود علامه نوشتهاند: «پس از ده سال و شش ماه به ایران و مشهد مقدس رضوی مراجعت نمودم و پدر و مادر خود را زیارت کردم و خدمت استاد خود حاج شیخ حسنعلی اصفهانی نخودکی رسیدم، ولی استاد پس از چند ماه درگذشت و به رحمت ایزدی پیوست، به تشییع، تدفین و ترحیم استاد خود موفق شدم»].
عکس ایشان👇🏻
@shia12t
حجت الاسلام شیخ حبیب الله احمدی در بزرگداشت علامه حافظیان در دهلی نو ( هندوستان )
منبع :
t.me/mashadisb
@shia12t
رونمایی کتاب دانای اسرار در مراسم بزرگداشت علامه سید موسی زرآبادی (ره) در قزوین توسط حضرت حجت الاسلام و المسلمین آقا شیخ حبیب الله احمدی
@shia12t
مرحوم حاج سید جمال زرآبادی در کنار حاج شیخ حبیب الله احمدی سینایی قزوینی فرزند حاج شیخ مجتبی قزوینی و حاج شیخ هادی باریک بین
@shia12t
معرفی اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات شیعه
♦️جناب آقای حاج علی فتحعلی می گفتند: یک سال آقای مجتهدی در روز بیست و هشت ماه صفر، مصادف با شهادت پی
🔻حاج علی اکبر رضایی ( حفظه الله ) ، معروف به حاج اکبر ترک ؛ از دلسوختگان حسینی و از دوستان و مراودین مرحوم شیخ جعفر آقای مجتهدی ...
برای اشنایی بیشتر با ایشان ، میتوانید به پست های قبلی کانال ،مراجعه فرمایید...
منبع عکس :
پیج اینستاگرامی aboutooraab110
@shia12t
31.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 حکایت حاج اکبر ترک ، در مورد خوابی که در مورد دعا برای فرج حضرت امام زمان عج دیده بودند :
تا بیست سی سال قبل ، بنده برای فرج حضرت امام زمان عج ، دعا نمی کردم؛ این حکایت را عرض می کنم که همه ی شما ، عظمت دعا برای فرج حضرت امام زمان عج را متوجه شوید.
هر عمل صالحی انجام می دهید ، بعد از ان بگویید " اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج " تا عملتان قبول شود.
در خواب به بنده گفتند ، علی اکبر سینه زدی ، قمه زدی ، نماز خواندی ، هر کار خیری که کرده ای ، چون در اخر این کار ها برای فرج امام زمان عج دعا نکرده ای ، همه ی انها توقیف مانده اند و اعمالت بالا نرفته اند. نترس تو را شبانه میبریم یک جایی ، انجا دعا کن تا اعمالت بالا برود.
بنده را در خواب ، به یک مکان تاریکی بردند و گفتند دعا کن، انجا " اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج " گفتم و ان مکان پر از نور شد و گفتند اعمالت را بالا بردیم. دیگه از فردا صبحش بنده شروع کردم ، بعد از اعمالی که انجام میدادم ، به اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج گفتن...
نکته :
ثانیه های ابتدایی کلیپ به زبان ترکی ست ، ما بقی کلیپ به زبان فارسی می باشد.
@shia12t
معرفی اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات شیعه
🎦 حکایت حاج اکبر ترک ، در مورد خوابی که در مورد دعا برای فرج حضرت امام زمان عج دیده بودند : تا بیست
منبع کلیپ :
پیج اینستاگرامی aboutooraab110
@shia12t
انالله و انا الیه راجعون◾️
▪️إذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِي الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا يَسُدُّهَا شَيْءٌ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ.
با نهایت تاثر و تالم ، روح ملکوتی معلم گرانقدر اخلاق سالک الی الله آیت الله حاج سید محمد جواد آیت اللهی به لقا محبوب خود شتافت.
آن بزرگوار که حقا ازحسنات دهر و نوادر روزگار بود ملجأ و پناه طلاب حوزه علمیه یزد و مردم شریف آن دیار بود ، ایشان که از شاگردان و باقیماندگان مرحوم آیت الله بها الدینی بود عمر خود را در تدریس و تبلیغ شریعت مقدس اسلام گذراند و با سیره عملی خود درس تهجد و ذکر و توسل را به تمام مردم میداد. انجناب که دارای مکاشفات و مقامات معنوی بود همواره تمامی طلاب و شاگردانش را به اقا و مولایش امام عصر عج سوق میداد و همواره چند دقیقه قبل از شروع درس در حضور شاگردان زیر لب ذکر میگفت تا طلاب متوجه اهمیت توجه به ذات اقدس حق تبارک و تعالی شوند.
قدس الله نفسه الزکیه و حشره مع اولیائه
اساتید اخلاق و عرفان ، ارتحال ملکوتی مرحوم “ آیت الله حاج سید محمد جواد آیت اللهی” را به خانواده و بستگان و علاقمندان ایشان تسلیت گفته،رحمت و مغفرت الهی را برای این مرحوم و صبر و شکیبائی بازماندگان را از درگاه خداوند منان مسئلت می نماید.
#پیام_تسلیت
@shia12t
مرحوم آیت الله حاج سید محمد جواد آیت اللهی
@shia12t
هدایت شده از مفاتیح الهدی
زندگی نامه استاد اخلاق وعالم فرزانه #آیت_الله_آیت_اللهی
آیت الله حاج سیٌد محمد جواد مکنٌی به ابوجعفر ، ابن حاج سید اسدالله ابن آقا سیٌد محمٌد ابن سید علیرضا آیت اللهی و از سوی مادر ، فرزند بی بی بنت آیت الله العظمی حاج شیخ عبدالرضا ابن آیتالله حاج شیخ ملامحمد هادی که وی از نوادگان مرحوم آیت الله العظمی آخوند ملا اسماعیل عقدائی یزدی بوده است
وی از طرف مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج سید محمد آیت اللهی به سادات طباطبایی واز طرف والده ی پدر مکرمشان به امام جعفر صادق علیه السلام میرسند.
ایشان در26 خرداد 1349 شمسی در شهر یزد متولد شدند . از همان دوران کودکی از استعداد و حافظه ای قوی برخوردار بودند چنانکه در 6 سالگی بخش زیادی از قرآن کریم را از حفظ داشتند . از ده سالگی و در اوج انقلاب اسلامی ایران ، ضمن سایر تحصیلات ، نزد پدر بزرگوارشان به تحصیلات مقدماتی علوم دینی پرداختند . پس از مدتی وارد حوزه علمیه یزد شدند و در مدرسه خان سکنی گزیدند .
مقدمات و بخشی از سطح را نزد استادانی چون حجج اسلام و حضرات آیات حاج شیخ محمدباقر صمدی ، حاج شیخ مرتضی میرزائی ، حاج شیخ غلامرضا ریسمانیان ، شیخ محمد رحیمی ، حاج شیخ میرزا حسن ابوترابی ، حاج سیٌد صدر الدین طباطبائی و حاج شیخ محمود علومی فرا گرفتند ؛ و در 14 سالگی در حرم مطهر حضرت ثامن الائمٌه حضرت امام علی ابن موسی الرضا (ع) به دست پدر بزرگوارشان به لباس روحانیت ملبس شدند .
آنگاه به منظور ادامه تحصیل رهسپار حوزه علمیه قم شدند و سطح عالی را نزد حضرات آیات اعتمادی ، محمدی ، دوز دوزانی ، پایانی ؛ و موسوی تهرانی به پایان بردند . و در شرایطی که بیش تراز 20 سال از عمر شریفشان نگذشته بود در حوزه درس خارج فقه و اصول بزرگانی چون آیات عظام حاج فاضل لنکرانی،وحید خراسانی، ناصر مکارم شیرازی ، سبحانی ، حاج شیخ ابو الفضل خوانساری ، میرزا جواد تبریزی شرکت جستند و بارها از سوی ایشان مورد تشویق و ترغیب قرار گرفتند .
آیت الله حاج سیٌد محمد جواد آیت اللهی همچنین به مدت هفت سال در درس تفسیر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی شرکت می فرمودند .
شرح منظومه و اسفار را نزد آیت الله عباسی آموختند و از محضر درس اخلاق و عرفان آیت الله العظمی بهاء الدینی ،علامه حاج سید عباس کاشانی، شب زنده دار و احمدی میانجی بهره مند گردیدند .
ایشان علاوه بر اخذ اجازه روایت از آیت الله العظمی بهاء الدینی ، آیت الله العظمی فاضل لنکرانی ، آیت الله العظمی سید محمد هاشمی ، آیت الله العظمی حاج سیٌد عباس کاشانی و نهایتا" آیت الله العظمی حاج شیخ جلال الدین آیت اللهی تفتی یزدی اجازاتی نیز در زمینه امور حسبیه از تمام مراجع بزرگوار دریافت داشتند .
از اولین تالیفات ایشان میشود به دو اثر زیر اشاره کرد:
- اتمام الفائده فی تفسیر المائده
- کلیمة فی الاجماع و کلیمة فی الولایة
-تدبری بر آیه شریف مباهله
ایشان دراواخر سال 1376 شمسی/ 1418 قمری پس از درگذشت پدربزرگوارشان و به دنبال ارسال طومارهائی از اهالی یزد به حضور برخی از مراجع عظام رفته و در خواست مراجعت شان به یزد به وطن اصلی خود را مطرح نمودند ، که مورد استقبالی شایان قرار گرفتند ، و ازاوائل سال 1377 شمسی علاوه بر اقامه نماز جماعت در مسجد مصلای عتیق و سر دوراه به تدریس فقه، اصول و کلام در مقطع سطح، در حوزه علمیه یزد نیز مشغول شدند .
ایشان از سال 1390 به عنوان امام جمعه موقت یزد منصوب شده اند .وبه ارشاد و راهنمایی مردم دارالعباده مشغول گشتند
وسرانجام در عصر روز۷مرداد۱۳۹۹ در سالروز شهادت پنجمین اختر تابناک امامت و ولایت روح بلند وملکوتی این عالم فرزانه درسن ۵۰ سالگی براثر ایست قلبی به ملکوت اعلی پیوست