1️⃣ قرار شده است که پاسخ کوبنده ای به کانال سوتی به اسلامگرایان دهیم و به نوعی با این میمون های 🐵 نفهم کمی بازی کنیم و بخندیم. پیشاپیش عرض میکنم که بردن لقب میمون برای یک آتئیست به هیچ وجه توهین نیست زیرا آنها همه انسان بودنشان را از حیوانات میگیرند در حالیکه ما اعتقاد داریم روح ما دینداران منشا آسمانی دارد. میمون خوشگلم عزیزم ما نگفتیم که چون اروپای و آمریکای زمان قدیم این کارو میکردن پس کار درستیه ، به نظرم بهتره تو این هفته یک چشم پزشکی هم بری چون ما یه چیز دیگه گفتیم!! نوشتیم که چون در اروپا و آمریکای قرون وسطی هم این کار رواج داشته پس کار معمول و #عرف آن زمان بوده است!! بیشتر دقت کن ملحدکم
2️⃣ کاش به جای پریدن روی این درخت و اون درخت 🌳 کمی بیشتر استدلال های مسلمانان را میخواندی!! عزیزم جایی نگفتیم که این حکم در زمان فعلی هم اعتبار دارد!! اصلا کسی ادعا نکرده که تک تک احکام اسلامی مختص همه ی زمان ها و مکان هاست!! اگر کمی با قانون اساسی کشورت آشنایی داشتی #میفهمیدی حتی در کشور خودمون هم ازدواج دختر زیر 13 سال هم مجاز نیست
yon.ir/zcgl6
آتئیست ها هم که اصلا نمیدونند ازدواج چیه و همش دنبال سکس با مادر و خواهر و خاله و عمه و انواع پستاندارن و خزنده ها هستند ( در پست های قبلی رسوایی های جنسی این موجودات را به تفضیل بیان کردیم )
3️⃣ میمون جونم درسته که اسلام فراتر از زمان خودش بوده است اما پیامبر اسلام ❤️ دستور داشته است که با توجه به #عقل و فهم خود مردمان 1400 سال پیش با آنان برخورد کند. إنّا معاشر الأنبیاء أُمِرنا أن نکلّم الناس علی قدر عقولهم ، البته میمون رو چه به علم حدیث و فقه
4️⃣ بعدشم وقتی 100 میلیون نفر یه کاری انجام بدن اون کار دیگه اسمش ناهنجاری نیست ❌ ملحدکم!! بلکه بهش میگن #هنجار!! یعنی خودت هم اعتراف کردی که ازدواج در سن پایین در قرون وسطی یک هنجار بوده است!!
norm: an accepted standard or a way of behaving or doing things that most people agree with
https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/norm
5️⃣ وقتی زیاد رو درختا زیر نور خورشید قرار میگیری شروع به توهین میکنی دیگه!! البته ما از آتئیست های حیوان صفت چیز بیشتری هم انتظار نداریم عزیزم اما ببین عزیزم منظور از teenager در قرن 21 نیست بلکه داره اوضاع قرون وسطی رو توصیف میکنه پس دفعه بعد اول توجه کن که اون کلمه در چه ظرف زمانی بکار میره میدونم درکش برات یکمی سخته اما teenager در قرون وسطی با قرن 21 فرق داشته
ببین خوشگله از دانشگاه میامی برات رفرنس اوردم ببری تو جنگل پیش دوستات حالش ببری ، متن میگه که 👈 وقتی دخترا تو سن 7 سالگی بودن بزرگسال محسوب میشدن و حتی در 10 سالگی یک #زن_کوچک بودند!!
Once he had passed the age of five or seven, the child was immediately absorbed into the world of adults: this concept of a brief childhood lasted for a long time in the lower classes. In the seventeenth century, 'by the age of ten, girls were already little women
http://www.units.miamioh.edu/eduleadership/courses/334/334_what_is_teenager.html
لینک دوممان هم سن ازدواج در اروپاست که 12 سالگی است!! البته همان جا هم گفتیم به دلایل دیگر مانند گرما، سن بلوغ در عربستان پایینتر است که متاسفانه نفهمیدی. لینک سوممان نظر یک تاریخدان یهودی است!! میمون جونم جنگ ما با اسرائیل سیاسی است نه علمی. لینک چهارم و پنجم هم که ندیدی ، این هفته خودم میبرمت پیش یک چشم پزشک 👀
💥 اهانت بازیکن دیوث تیم والیبال
✍🏽 پاسخ :
در زمان قدیم چه در خاورمیانه و چه در اروپا ازدواج از ۹ سالگی مرسوم بود و دختر از ۹ سالگی، بزرگسال محسوب میشد، نه کودک
in seventh-century Arabia, adulthood was defined as the onset of puberty. (This much is true, and was also the case in Europe
در عربستان قرن هفتم، بزرگسالی به صورت ابتدای بلوغ تعریف می شد.
این امر درست است و در اروپا نیز صادق بوده است.
💻 گاردین
🌐 https://www.theguardian.com/commentisfree/belief/2012/sep/17/muhammad-aisha-truth
Women are marrigeable in hot climtes at eight
nine and ten years of age
ﺯﻥ ﺩﺭ ﻣﻨﺎﻃﻖ ﮔﺮﻡ ﺩﺭ ﺳﻨﯿﻦ ٨ ـ ٩ ـ ١٠ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﺯﺩﻭﺍج هستند
🌐 https://oll.libertyfund.org/titles/montesquieu-complete-works-vol-1-the-spirit-of-laws
اسلام ستیزان ازدواج دختر در سن پایین را محور اعتراض قرار میدهند، حال آنکه در همان دوره پسران در سن ۱۵ سالگی ازدواج میکردند نمونه اش خود امام علی علیه السلام.
درک عظمت وجود حضرت زهرا سلام الله علیها منوط به شناخت اسلام و خدمات آن به بشریت است و اسلام ستیز لجوج در بن بست و سقوط قرار دارد.
@Antikafaar
🌍 سن بلوغ در قدیم 🌎
#آموزش_تاریخ_جغرافیا_به_آتئیست
#قسمت_دوم ✅
🔆 به حمدالله رفرنس اول با استقبال گرمی از جانب عزیزان مسلمان روبرو شد✔️
🌷و من الله توفیق🌷
👈🏼 طبق سخن مورخ مشهور ادوارد رادزینسکی مشخص شد: "دختران گرجستانی در 100سال پیش چنان رشدی داشته اند که در سن 16 سالگی #بزرگسال تلقی میشدند،، حال اینکه گرجستان منطقه ای #سردسیری ست و اگر با 1400سال پیشِ منطقه ای #گرمسیر مانند #حجاز مقایسه و تامل شود، شبهه ای باقی نمیماند و قطعا همین هم کفایت میکند !
🔫ممکن است،استوانه های علمی آتئیست و کوه های آتش فشان خردگرایی بگویند:
"نه قبول نیست،ما قبول نمیکنیم این گرجستانه، اونجا عربستان بوده، ما با فکر کردن مشکل داریم و شما باید رفرنس مستقیم بدید و بدیهیات را اثبات کنید !!!
➖➖➖➖
🛡جواب ما🛡
🔺اگر کسی چنین ادعای خنده آوری بکند،یعنی کمر همت بسته که بر نادانی خود اصرار بورزد، پس #حواله میدهیم به قرآن کریم که #توصیفات شایسته ای در وصفشان ارائه داده است ((🐒))
فی الحال دومین رفرنسی که برای حق گرایان و مسلمانانِ اهل مبارزه در نظر گرفته شد،کوبنده تر است⚡️⚡️
🇫🇷 شارل دو مونتسکیوی فرانسوی از برجسته ترین و پرنفوذترین متفکران فلسفه سیاسی مدرن در روح القوانین میگوید:
🌴 كشورهائی كه دارای آب و هواي #گرم ميباشند👈🏼زنان در سنين 8 و 9 و 10 سالگی بالغ هستند و بعد از اينكه شوهر كردند بارور ميشوند👉🏼 بطوری كه ميتوان گفت در كشورهای گرمسير ازدواج و باروری زنها بلافاصله پشت سر هم صورت میگيرد🌴
📔📘روح القوانين،مونتسكيو مترجم: علی اكبر مهتدی مؤسسه انتشارات امير كبير، چاپ ششم 1349شمسی،ص 4
💥 اهانت بازیکن دیوث تیم والیبال
✍🏽 پاسخ :
در زمان قدیم چه در خاورمیانه و چه در اروپا ازدواج از ۹ سالگی مرسوم بود و دختر از ۹ سالگی، بزرگسال محسوب میشد، نه کودک
in seventh-century Arabia, adulthood was defined as the onset of puberty. (This much is true, and was also the case in Europe
در عربستان قرن هفتم، بزرگسالی به صورت ابتدای بلوغ تعریف می شد.
این امر درست است و در اروپا نیز صادق بوده است.
💻 گاردین
🌐 https://www.theguardian.com/commentisfree/belief/2012/sep/17/muhammad-aisha-truth
Women are marrigeable in hot climtes at eight
nine and ten years of age
ﺯﻥ ﺩﺭ ﻣﻨﺎﻃﻖ ﮔﺮﻡ ﺩﺭ ﺳﻨﯿﻦ ٨ ـ ٩ ـ ١٠ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﺯﺩﻭﺍج هستند
🌐 https://oll.libertyfund.org/titles/montesquieu-complete-works-vol-1-the-spirit-of-laws
اسلام ستیزان ازدواج دختر در سن پایین را محور اعتراض قرار میدهند، حال آنکه در همان دوره پسران در سن ۱۵ سالگی ازدواج میکردند نمونه اش خود امام علی علیه السلام.
درک عظمت وجود حضرت زهرا سلام الله علیها منوط به شناخت اسلام و خدمات آن به بشریت است و اسلام ستیز لجوج در بن بست و سقوط قرار دارد.
@Antikafaar
شهیدی سید شمس الدین:
طلوع خورشید:
مریم نقاشان»، دکترای حقوق حکومتی از دانشگاه روستوک آلمان و یکی از ۷ بانوی فرهیخته و فعال ایرانی است که در دیدار ۱۴ دی ماه، پشت تریبون رفت و در محضر رهبرش گفتنی هایی را از دنیای بانوان گفت.
من هر روز صبح که از خواب بیدار میشوم به امام زمان سلام میدهم و میگویم:« شما حوالههایی که امروز باید به من ارجاع شود بگویید، من در خدمتتان هستم.» و این دیدار هم روزیه ۱۴ دی ماه.
نقاشان رمز موفقیتش را مهدی باوری میداند. او در مناظره با آتییست ها هم اینطور اعتقادش را به انتظار و مهدویت به رخ میکشد:« هر امکانی که شما دارید من هم دارم! اما من یک مهدی باوری دارم که شما ندارید. من به اکسیر و نوشدارویی دست یافتهام که شما باید تقاضا کنید تا من آن را به شما ارائه دهم! نه اینکه من به دنبالتان بیایم و بگویم شما به راه من بیایید!»
۱۸ سالش بود که تصمیم گرفت مثل کسی که میخواهد تازه مسلمان شود، همهچیز را از صفر شروع کرد. به قول خودش مثل یک آدم صفر کیلومتر، رفت تا این آگاهی را بدست بیاورد. از توحید شروع کرد. از اولین اصل اصول دین که تقلیدی نیست. او معتقد است اگر کسی در اصول دین قوی باشد، هر جا باشد، در هر محیطی برود و در هر اقلیتی که زندگی کند هرگز تکان نمیخورد. چون اصول دین مثل فونداسیون و پایه یک ساختمان است.
باور داشت که میتواند سفیر تشیع در آن طرف مرزها باشد!
بهمحض اینکه پایش به آلمان رسید در مسجد امام علی(ع) مرکز اسلامی هامبورگ نماز خواند. همان مسجدی که تصویر شهید بهشتی را هرگز از یاد نخواهد برد.
نقاشان به یک باور اشتباه در بین زنان جامعه اشاره میکند و میگوید:«این که من میخواهم در جامعه باشم تعبیر اشتباهی است! اگر میخواهید در جامعه باشید باید یک زن آگاه باشید ،نه اینکه حتماً حضور فیزیکی داشته باشید.
زن آگاه زنی است که در مکتب فاطمی پرورش یافته است
او میگوید:« قرآنم را تابهحال چند دفعه صحافی کردهام! آن را عین یک کتاب درسی میخوانم. زیر برخی آیات خط میکشم. حاشیه مینویسم. بارها پیش آمده که بهدنبال معنی و تفسیر کلمهای ، همهجا را جستجو کردم، حتی کتابهای اهل سنت. و اینها باعث شده که به من یک دید وسیع داده است.» و به سخنی از آیتالله بهجت اشاره می کند که:« اگر واقعاً خواهان هدایت باشی در و دیوار برایت استاد میشود!»
تصمیم گرفت یک مرکز اسلامی سیار شود! همین هم شد. او همیار دادستان و قاضی بود. در ۸ دادگاه بینالمللی نفتی با حجاب ظاهر شد و نه تنها سرش را بالا می گرفت بلکه طوری رفتار میکرد که به مردم بفهماند:« شما هنوز به آنچه که من رسیدهام نرسیده اید!» او حتی در کلیسا با کشیش هم مباحثه می کرد و با افتخار می گفت:« اگر جواب سوالی را نمی دانید بیایید از نهجالبلاغه ما بپرسید!»
نقاشان در تمام طول صحبت گاهوبیگاه از امید برای عاقبت بخیری میگوید. اینکه هر سال عرفه که میرسد از خودش میپرسد :«نکند من هنوز خودپرست و نفس پرستم؟!» و تمام باورها و عقایدش را زیرورو میکند و به قول خودش آنها را شخم میزند، به این امید که عاقبت بخیر باشد.
به قول خودش یک دوستت دارم به خدا گفته است و به پای این ابراز عشق ایستاده است.
او همچنین در کنفرانس زیباییشناسی آلمان زن اوکراینی را درباره حجاب متقاعد کرد. او خودش را یک مرکز اسلامی سیار در کل آلمان و اروپا میدانست و در روزهای بودن در آنجا از هر فرصتی برای تبلیغ دین اسلام و تشیع بهره می برد.
مریم به ایران برگشت. با اینکه بورسیه آلمان بود و اصلاً تقاضایی برای بازگشت نداشت!
در پاسخ این سوال که آیا یک روز به آلمان برمیگردی یا برای همیشه در ایران میمانی
میگوید:« ما سربازیم و هر روز از امام میپرسم که چه کار کنم و به کجا بروم؟ هر چه امام حواله کند همان است!»
منبع: خبرگزاری فارس
📌گناه عمومی باعث شکست دولت امیرالمؤمنین بود!
«وقتی در جامعه گناه منتشر شود و مردم با گناه خو بگیرند، کار کسی که در رأس جامعه قرار دارد و می خواهد مردم را به خیر و صلاح و معروف و نیکی سوق دهد، با مشکل مواجه خواهد شد؛ یعنی نخواهد توانست، یا به آسانی نخواهد توانست و مجبور است با صرف هزینه ی فراوان این کار را انجام دهد.
♦️ یکی از موجبات ناکامی تلاش های امیرمؤمنان با آن قدرت و عظمت در ادامه ی این راه، که بالاخره هم به شهادت آن بزرگوار منجر شد، همین بود».
🎙سال 1379 بيانات در خطبه هاى نماز جمعهى تهران
نسبت به کشف حجاب بی تفاوت نباشیم
❣️نهی از منکر و انزوای گناه
"گفتن گناه به گناهکار با زبان خوش و با لحن مناسب و در جایى هم با زبان تند - در مواردى که مفسدهیى به وجود نیاید - گناه را در جامعه کم خواهد کرد و به ضعف و انزوا خواهد انداخت.
👈چرا ما از این موضوع غافلیم؟ همهى آحاد مردم، در محیط کسب و خانه و جمع دوستان و در محیط درس و دانشگاه و کلاً در هر جایى که هستند، اگر خلافى را دیدند، به خلافکار بگویند: این، از نظر اسلام خلاف است؛ چرا انجام مىدهى؟
👈 گفتن همین یک کلمه مؤثر است. اگر زبانهاى گوناگون و نفَسهاى مختلف گناه را تذکر بدهند، گناهکار به طور غالب از گناه و تخلف دست خواهد کشید؛ چه این تخلف، تخلف شرعى و چه تخلف از قوانین باشد."
🎙مقام معظم رهبری /دیدار با مردم قم
🔷در زمان خلافت #ابوبکر جمعی از نصارا ی روم که راهب آنان (پیشوای روحانی ارامنه) نیز در میانشان بود وارد مدینه شد.🕌
🔶 #راهب ظرفی مقداری طلا و نقره همراه داشت و برای حل مشکلات خویش همگی به #مسجد_النبی رفتند.
♦️ #ابوبکر با جمعی از مهاجر در آنجا اجتماع کرده بودند.
👳♂راهب: نام دیگرت چیست؟❓
🔹ابوبکر: صدیق.
👳♂راهب: نام دیگرت ❓
🔹ابوبکر: من نام دیگری برای خود سراغ ندارم!!.
👳♂راهب: آن کسی که من میخواهم تو نیستی!🚫
🔹ابوبکر: خب بگو بدانم حاجت تو چیست؟❓