R.rostami:
R.rostami:
📢بسیار زیباست حتما بخوانید.☑☑👇👇👇
نقل شده
دو نفر از شیعیان در گذرگاهی از بغداد به مجلس بزرگی رسیدند.
پرسیدند : این مجلس متعلّق به کیست؟
گفتند : مجلس درس امام اعظم ابوحنیفه است.
راوی حکایت می گوید : رفیق من که اسمش فضل بن حسن بود و مردی متعصّب در مذهب شیعه ، و در عین حال آدمی بحّاث و با اطلاع از مبانی مذهب بود ، گفت :
من می روم و با این مرد مباحثه می کنم و تا او را ملزم و مجاب نکنم از این مکان نمی روم.
گفتم : این عالم بزرگی است و از عهدۀ بحث با او بر نمی آیی.
گفت : من معتقد به مذهب حقم و حق مغلوب نمی شود.
وارد مجلس شدیم و نشستیم و در یک فرصت مناسب ، فضل از جا برخاست و گفت :
ایها العالم ، من برادری دارم که رافضی است (یعنی شیعه است) و من هر چه می خواهم به او بفهمانم که ابوبکر بعد از پیامبر اکرم ، افضل امّت و خلیفۀ به حق بوده قبول نمی کند و می گوید : علی بن ابیطالب ، افضل و خلیفۀ به حق است.
شما یک دلیل قاطعی به من یاد بدهید که به او بفهمانم و او را به راه راست بیاورم.
ابوحنیفه گفت : به برادرت بگو بهترین و روشن ترین دلیل این است که پیامبر اکرم (ص) ، همواره در میدان های جنگ ، آن دو بزرگوار ( ابوبکر و عمر) را کنارخود می نشاند و علی را مقابل نیزه و شمشیر دشمن می فرستاد ! و این نشان می دهد که آن دو نفر ، محبوب پیامبر بوده اند و چون آن حضرت می خواسته که آنها بعد از خودش جانشین باشند آنها را حفظ می کرد ! و چون علی را دوست نمی داشت ، طردش می کرد ؛ و به میدان می فرستاد تا کشته شود و این بهترین دلیل بر افضلیت ابوبکر و عمر است !
فضل گفت : بله من این را به برادرم می گویم.
ولی او از قرآن به من جواب می دهد که خداوند فرموده است :
«خداوند ، مجاهدین را بر قاعدین و نشستگان برتری داده و اجری بزرگ برای آنان آماده است»
و به حکم این آیه ، علی چون مجاهد بوده افضل از ابوبکر وعمراست که قاعد بوده اند.
ابوحنیفه گفت : به او بگو از این بهتر می خواهی که ابوبکر و عمر قبرشان کنار قبر پیامبر و چسبیده به قبر آن حضرت است ؛ در حالی که قبر علی از قبر پیامبر دور افتاده و در عراق است !
فضل گفت : بله این را هم به برادرم می گویم.
امّا او می گوید : آن ها غاصبانه در کنار پیامبر اکرم (ص) ، دفن شده اند!
برای این که خداوند فرموده است :
« ای مؤمنان بدون اذن و اجازۀ پیامبر ، داخل خانه اش نشوید…»
و می دانیم که رسول اکرم (ص) در خانۀ خودش دفن شده و آن دو نفر بدون اذن در خانۀ آن حضرت دفن شده اند و محل دفن ایشان غصبی است.
ابوحنیفه که از این گفتگو سخت ناراحت شده بود تأمّلی کرد و سپس با لحنی تند گفت : به این برادر خبیثت بگو آنها غاصبانه در خانه پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) دفن نشده اند ! بلکه عایشه و حفصه که دختران آن دو بزرگوار و همسران پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) بودند و از پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) مهریه طلبکار بودند ، پدرانشان را در مهریه خودشان دفن کردند !
فضل گفت : بله من این مطلب را هم به برادرم گفته ام ، ولی او باز آیه ای برای من می خواند و می گوید : پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) به همسرانش بدهکار نبوده است.
برای اینکه خداوند فرموده است :
«ای پیامبر ما همسران تو را که مهرشان را پرداخته ای برای تو حلال کردیم»
طبق این آیه ، پیامبر اکرم (ص) مهریۀ زن هایش را داده بود و وقتی که از دنیا رفت به زن هایش بدهکار نبوده است.
ابوحنیفه اندکی تأمّل کرد و گفت :
به این برادرت بگو درست است که همسران پیامبر (ص) مهریّه طلبکار نبوده اند ، اما سهم الارث که از ماتَرَک پیامبر داشته اند و ماتَرَک (یعنی آنچه پیامبر اکرم بعد از مرگش از خود باقی گذاشته) نیز همین خانه اش بوده و شرعاً سهمی هم از آن خانه به همسرانش می رسد و چون عایشه و حفصه وارث پیامبر (ص) بوده اند پدرانشان را در سهم الارث خودشان دفن کرده اند و بنابراین غصبی در کار نبوده است !
فضل گفت : بله من این را هم به برادرم گفته ام.
ولی او می گوید : شما آقایان سنّی ها مگر نمی گویید: پیامبر ارث نمی گذارد و خودتان حدیث نقل می کنید که پیامبر اکرم (ص) فرموده است :
«ما پیامبران اصلاً ارث نمی گذاریم و هر چه از ما باقی مانده صدقه است»
پس طبق گفته خودتان عایشه و حفصه سهم الارث نداشتهاند.
به همان دلیلی که شما حضرت فاطمه علیها السلام را از فدک محروم کردید و گفتید : پیامبر صلی الله علیه وآله ، ارث نمی گذارد آن دو همسر نیز نباید ارث ببرند.
آیا دختر از پدر ارث نمی برد اما همسر از شوهر ارث می برد ؟!
سخن که به اینجا رسید ، ابوحنیفه حسابی از کوره در رفت و با لحنی خشم آلود فریاد کشید :
این مرد را بیرون کنید ! این خودش رافضی است و اصلاً برادر هم ندارد !
✍ منابع :
الفصول المختاره ، سيّد مرتضی ، ص74
هدایت شده از یوسف الزهرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اللهم صل علی علی بن موسی الرضاالمرتضی الامام التقی النقی وحجتک علی من فوق الارض ومن تحت الثری الصدیق الشهیدصلوة کثیرةتامةزاکیةمتواصلةمتواترة مترادفةکافضل ماصلیت علی احدمن اولیائک
هدایت شده از یوسف الزهرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اللهم صل علی علی بن موسی الرضاالمرتضی الامام التقی النقی وحجتک علی من فوق الارض ومن تحت الثری الصدیق الشهیدصلوة کثیرةتامةزاکیةمتواصلةمتواترة مترادفةکافضل ماصلیت علی احدمن اولیائک
ایستادن پای امام زمان خویش
امروز ۱۲بهمن سالروز شهادت
🕊شهید مدافع حرم #رضا_عادلی
🕊شهید مدافع حرم #حسن_رزاقی
🕊شهید مدافع حرم #علی_حسینی
🕊شهید مدافع حرم #جاسم_حمید
🕊شهید مدافع حرم #سعید_علیزاده
🕊شهید مدافع حرم #مصطفی_خلیلی
🕊شهید مدافع حرم #داوود_نریمیسا
🕊شهید مدافع حرم #علیرضا_حاجیوند
🕊شهید مدافع حرم #حامد_کوچک_زاده
🕊شهید مدافع حرم #فیروز_حمیدی_زاده
🕊شهید مدافع حرم #حبیب_رحیمی ]_منش
🕊شهید مدافع حرم #محمدابراهیم_توفیقیان
🕊شهید مدافع حرم #محمود_مراد_اسکندری
💐شادی ارواح طیبه شهدا صلوات
هدایت شده از یوسف الزهرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اللهم صل علی علی بن موسی الرضاالمرتضی الامام التقی النقی وحجتک علی من فوق الارض ومن تحت الثری الصدیق الشهیدصلوة کثیرةتامةزاکیةمتواصلةمتواترة مترادفةکافضل ماصلیت علی احدمن اولیائک
سیدعلی ⚫️:
💥۴۲ ساله شدیم؛ حکمت متعالیه انقلاب
♦️انقلاب اسلامی با وجود همه خباثتها و نیرنگهای دشمنان، 42 ساله شد و حال آنکه مستکبران، مطابق توطئههای خود، هر سال گفتند؛ جمهوریاسلامی، ظرف چند هفته تا چند ماه دیگر سقوط میکند.
🔹انقلاب اسلامی با عزت ماند، در حالی که هفت رئیسجمهور آمریکا و دیکتاتور جنایتکار عراق گموگور شدند؛ استکبار شوروی فرو پاشید و استکبار آمریکا دو پاره شده و در منطقه غربآسیا تحقیر میشود.
♦️یقیناً اگر انقلاب اسلامی، ترمز یاغیگریهای آمریکا را نمیکشید و پروژههای پیاپی آنها را که یک قلمش هزینه 7 هزار میلیارد دلاری در جنگهای اخیر است، بر باد نمیداد، آمریکا با مصیبتهای بیسابقه سالیان اخیر دستبهگریبان نمیشد.
🔹ماندگاری انقلاب و قویتر شدن آن در مقابل ضعف روزافزون دشمنان، یک معیار مهم برای قضاوت است. اقتدار جمهوری اسلامی، بر نارضایتی مستکبران افزوده و همین، سند دیگری بر درستی مسیر نهضت است.
♦️دوام انقلاب با وجود شدت و کثرت دشمنیها، بهمعجزه شبیه است و از «حکمت متعالیه»ای حکایت میکند که بر رویکرد آن حاکم است. این حکمت را امام خمینی (رضوانالله تعالی علیه) بنا گذاشت و امام خامنهای (حفظه الله تعالی) رفعت بخشید.
🔹اوایل دی۱۳۹۸ نشریه فارین پالیسی در گفتوگو با رئولمارکگرکت افسر سابق سیا، از او پرسید «رهبر ایران چگونه ترامپ را شکست داد؟». گرکت در پاسخ، با وجود عقدهگشایی، اذعان کرد:
♦️«من میتوانم بر مبنای مستندات آماری بگویم که رهبر ایران قطعاً برتر از ترامپ و در نقطه مخالف او قرار دارد». گرکت سپس از «30 سال رهبری هوشمندانه» آیتالله خامنهای یاد کرد و گفت؛ «بدونشک، او قهرمانی جدی و موفقترین رهبر خاورمیانه از جنگجهانی دوم بهاینطرف است. او فوقالعاده باهوش و از مهارتهای ممتاز و استعدادهای عالی برخوردار است».
🔹همچنین پس از سفر آبه شینزو نخستوزیر ژاپن بهتهران که حامل پیام ترامپ بود و پاسخ حکیمانه رهبر انقلاب به وی، دیوید ایگنیشس در واشنگتنپست نوشت:
♦️«آبه شینزو در ایران بود تا پیام ترامپ را بهرهبر ایران بدهد. اما آیتالله خامنهای درخواست ترامپ را رد کرد... صدای رهبر معظم ایران را نمیتوانستیم شفافتر از این بشنویم. در صدای او میتوان بازتاب این عبارت آیتالله خمینی را شنید که گفت؛ آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند. ایران، اعتمادبهنفس قابلتوجهی دارد».
🔹شبکه عملیاتروانی دشمن و بازیخوردگان آن، انقلاب را عقیم و ناکام وانمود میکنند و حال آنکه انقلاب در کنار ریزشها، نسلبهنسل و نوبهنو، میوههای بینظیر داده و سرآمد آن، پرورش انسانهایی پاکیزه و توانمند در تراز شهیدان سلیمانی و شهریاری و فخریزاده و انبوهی از نخبگان گمنام و خدمتگزار است.
♦️ایران در طول تاریخ، کجا سردار گرهگشایی مانند حاجقاسم سلیمانی و همسنگران او را بهخود دیده بود؟ بله ریزشها و انحراف و خیانت برخی همراهان هم بوده، اما با رویشها و موفقیتها قابلقیاس نیست.
🔹در یک مسابقه، معمولاً نگاه «درسآموز» به پیشتازان است و اگر نگاهی به جاماندگان و عقبافتادگان و درجازدگان هم بشود، صرفاً «عبرتآموزی» است. سقوطکردگان نمیتوانند الگو باشند یا مایه ناامیدی شوند؛ مادام که چشمه خدمات و توفیقات خدمتگزاران -تا سر حد جانفشانی- در جوشش است.
♦️انقلاب اسلامی، پیشتازان پیشرو بسیاری دارد که صادقانه بر عهد نخستین وفادار ماندهاند، و دیگرانی که ولو زمانی پیش آمدند، بهعلل مختلف عقبگرد زده و یا در مسیرهای انحرافی افتادهاند. انقلاب را با ریزشها و لغزشها و انحرافها نمیسنجند.
🔹این افراد هستند که با سنجه انقلاب سنجیده میشوند. انقلاب اسلامی، آنقدر انسان تربیتیافته و به ترازهای بالا رسیده دارد که بتوان بر سلامت و اتقان و پیشروندگی مستمرش با وجود همه موانع معارض یقین کرد.
♦️بعضی سیاستمداران و سیاستبازان، بیآنکه زحمتی کشیده و خدمتی کرده باشند و در حالیکه خود یا اطرافیانشان سرگرم کامجویی بودهاند، نق میزنند؛ «چهلسال انقلابیبودن بس است! چهلسال است میگوئید در شرایط حساس کنونی و دیگر کافی است».
🔹اما رادمردانی هم هستند که بدون نامجویی و هیاهو، بار مسئولیتهای بزرگ را در برابر دشوارترین بحرانها بر دوش کشیدهاند و با این وجود، با نشاط تمام میگویند تازه رسیدهایم به آغاز رسالتی بزرگ.
♦️صحنه معروفی است که از شهید سلیمانی میخواهند پشت صندلی بلندتر (صندلی ریاست) بنشیند و او صندلی را پسمیزند. او سپس در حین جلسه، درباره اقتضائات گام دوم انقلاب میگوید:
🔹«سرِ دفاع از انقلاب، ما تازه رسیدیم به نقطه شروع. علمای ما میفرمایند چهلسالگی، در واقع دورهای بوده که پیامبران بهنبوت میرسیدند. انقلاب ما تازه بهنبوت خودش رسیده، شروع ولایت و کارش است. خیلی آمادگی میخواهد و این آمادگی باید تا لحظه ظهور و برقراری
حکومت امام عصر(عج) ادامه پیدا کند».
♦️این سرمایه اطمینان و نشاط از کجا میآید که خستگی و فشلی و انفعال را میتاراند؟ آرامش و ثبات روحی در تندباد معارضهها، رهآورد بیعت صادقانه با ولی خداست.
🔹همراهان پیامبر(ص) در سفر حج، در حالیکه توسط مشرکان محاصره شده بودند و بیم جنگ و نابودی میرفت، پیمان بستند تا پای جان از رسول خدا(ص) تبعیت کنند.
♦️این تصمیم صادقانه، بشارت آرامش و اطمینان و پیروزی بزرگ (فتح مکه) را بهارمغان آورد:
🔆«لَقَدْ رَضِيَ اللَّهُ عَنِ الْمُؤْمِنِينَ إِذْ يُبَايِعُونَكَ تَحْتَ الشَّجَرَهًْ فَعَلِمَ مَا فِي قُلُوبِهِمْ فَأَنْزَلَ السَّكِينَهًْ عَلَيْهِمْ وَ أَثَابَهُمْ فَتْحًا قَرِيبًا وَ مَغَانِمَ كَثِيرهًْ يَأْخُذُونَهَا وَ كَانَ اللَّهُ عَزِيزًا حَكِيمًا».
فتح بزرگ مکه، پیامد آن عهد مؤمنانه در روز خطر بود.
✍محمد ایمانی
هدایت شده از یوسف الزهرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اللهم صل علی علی بن موسی الرضاالمرتضی الامام التقی النقی وحجتک علی من فوق الارض ومن تحت الثری الصدیق الشهیدصلوة کثیرةتامةزاکیةمتواصلةمتواترة مترادفةکافضل ماصلیت علی احدمن اولیائک
هدایت شده از یوسف الزهرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اللهم صل علی علی بن موسی الرضاالمرتضی الامام التقی النقی وحجتک علی من فوق الارض ومن تحت الثری الصدیق الشهیدصلوة کثیرةتامةزاکیةمتواصلةمتواترة مترادفةکافضل ماصلیت علی احدمن اولیائک
🍃🌸بر راضیه
🍃🌺بر مرضیه کوثرصلوات
🍃🌸بر فاطمه (س)
🍃🌺صدّیقه ی اطهر صلوات
🍃🌸بر قله ی توحیدی
🍃🌺زهرا (س) به بقیع
🍃🌸برسیّده و
🍃🌺همسرحیدرصلوات
🍃🌸الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ
🍃🌺وَآلِ مُحَمَّدٍ
🍃🌸وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
.
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
اللهم اجعلنی فی درعک الحصینه التی تجعل فیها من ترید...
خداوندا مرا در آن پوششی که ازهر بلا و آفتی حفظ میکنی و هرکسی را که بخواهی درآن قرار میدهی قرار بده...
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
سلام.صبح زیبای سه شنبه چهاردهم بهمن ماه تان به خیر و شادی و سلامتی برایتان باشد ان شاءالله...
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🍃بهترین جواب بدگویی: سکوت
🍃بهترین جواب خشم: صبر
🍃بهترین جواب درد: تحمل
🍃بهترین جواب تنهایی: تلاش
🍃بهترین جواب سختی: توکل
🍃بهترین جواب خوبی: تشکر
🍃بهترین جواب زندگی: قناعت
🍃بهترین جواب شکست: امیدواری
🍃یادمان باشد با شکستن پای دیگران ما بهتر راه نخواهیم رفت !
🍃یادمان باشد با شکستن دل دیگران ما خوشبخت تر نمی شویم !
🍃کاش بدانیم اگر دلیل اشک کسی شویم دیگر با او طرف نیستیم باخدای او طرفیم.
🍃و کاش انسانها "انسان" بمانند !
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
امروزمان را با برکت کنیم با ذکرشریف صلوات بر محمد(ص) و آل محمد(ص)
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
هدایت شده از یوسف الزهرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اللهم صل علی علی بن موسی الرضاالمرتضی الامام التقی النقی وحجتک علی من فوق الارض ومن تحت الثری الصدیق الشهیدصلوة کثیرةتامةزاکیةمتواصلةمتواترة مترادفةکافضل ماصلیت علی احدمن اولیائک
تاریخ تَشیع:
سلام علیکم، عرض ادب و احترام محضر همه دوستان،
میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله محضر یکایک شما ،علی الخصوص بانوان گروه تبریک و تهنیت عرض میکنم،
بسم الله الرحمن الرحیم
📜کنفرانس: تاریخ اسلام
📖محوریت: زندگانی حضرت زهرا سلام الله علیها
✍شاخص بحث: میلاد با سعادت حضرت زهرا سلام الله علیها
📚در روایات آمده است که:
✍فرشته ی وحی بر پیشوای بزرگ توحید فرود آمد و گفت: ای «محمد»! خداوند بلند مرتبه درودت میفرستد و به تو دستور میدهد که به مدت چهل شبانه روز از همسرت «خدیجه» دوری گزینی.
فرمان خدا بود، و حضرت رسول اکرم(ص) مامور به اجرای آن
✍آن حضرت با وجود عشق و علاقه ی فراوان به «خدیجه»، فرمان خدا را به جان خرید و این مدت چهل شبانه روز را، شبها به نیایش و عبادت و روزها به روزه داری، کمر بست و به «خدیجه» نیز بوسیله ی عمار پیام فرستاد که:🔰🔰
رسول اکرم(ص) فرمود؛:
👈«هرگز چنین مپنداری که دوری گزیدن از تو، بخاطر بی توجهی و یا کدورت و ناراحتی است،
بلکه حقیقت این است که پروردگارم مرا به این کار فرمان داده است و من تنها به انجام دستور میاندیشم.
از این رو این دوری گزیدن را جز به نیکی و خیر نسبت به من گمان نداشته باش، چرا که خداوند هر روز چندین مرتبه به وجود شایسته ی تو بر فرشتگان گرانمایه اش مباهات میکند».✔️✔️✔️✔️✔️
👈در ادامه فرمود:
از این رو هنگامی که شب فرامی رسد در را ببند و برای استراحت به بستر خویش درآی و آگاه باش که من نیز در خانه ی «فاطمه بنت اسد» هستم.
📜هنگامی که پایان چهلمین روز فرارسید، فرشته ی وحی بر پیامبر فرود آمد و گفت:
هان ای «محمد»! خدای بلند مرتبه درودت میفرستد و فرمان میدهد که خویشتن را برای دریافت تحیت و ارمغان او آماده سازی.
غذای بهشتی🍎🍒🍇
🔰🔰
🔷پیامبر از فرشته ی وحی پرسید: ارمغان پروردگار جهانیان چیست⁉️
🔶«جبرئیل» گفت: من نمی دانم.
🔷پیامبر آماده بود که «میکائیل» فرود آمد و طبقی را که بر روی آن روپوشی از دیبا بود، در برابر او، به زمین نهاد.
🔶فرشته ی وحی پیش آمد و گفت: ای محمد! پروردگارت به تو فرمان میدهد که امشب با این غذا افطار نمایی.
✍امیر مومنان علی(ع)در این مورد آورده است که:
👈«روش همیشگی پیامبر این بود که هرگاه میخواست افطار نماید به من دستور میداد که درب خانه را باز بگذارم تا هر کس از راه میرسد وارد شود و اگر میل به غذا دارد، بتواند غذا بخورد. اما آن شب مرا بر درب خانه نشاند تا مانع ورود مردم گردم و فرمود:
علی جان! این غذایی است که جز بر من،بر دیگری حرام است. »
🔶🔶🔶🔶🔶🔶
📝امیر مومنان میافزاید:
👈من به دستور پیامبر کنار درب خانه نشستم و پیامبر با ارمغان آسمان تنها ماند.
🔺 هنگامی که سرپوش را از روی طبق برداشتند، دیدم خوشه ای خرمای تازه، و خوشه ای انگور در آن سینی نهاده شده است.
🔺 پیامبر از آن ارمغان آسمانی سیر خوردند و آب گوارا نیز نوشیدند.
آنگاه دست مبارک را برای شستشو دراز کردند، فرشته ی وحی بر دست آن حضرت آب ریخت و «میکائیل» آن را شست و «اسرافیل» آن را با دستمال خشک کرد و باقیمانده ی غذا نیز با همان سینی به آسمان بالا رفت.
✍پیامبر برخاست تا نماز آغاز کند که «جبرئیل» پیش آمد و گفت: اینک به سرای «خدیجه» برو،
چرا که خدا به ذات پاکش سوگند یاد کرده است که امشب از شما، فرزند پاک و پاکیزه و نسل سرفرازی را پدید آورد.
✍پیامبر شتابان به سرای«خدیجه» آمد.
آن بانوی بزرگ میگوید:🔰🔰
♦️من دیگر با تنهایی خو گرفته بودم.
از این رو هنگامی که شب فرامی رسید، سرم را میپوشانیدم و پردهها را میانداختم و پس از نماز و بستن درب خانه، چراغ را خاموش میکردم و در بستر خویش میآرمیدم.
🔹آن شب درست میان خواب و بیداری بودم که بناگاه پیامبر محبوب، در خانه را به صدا درآورد.
📝خدیجه میگوید:
صدا زدم چه کسی حلقه ی در خانه ای را میکوبد، که جز «محمد» نباید دیگری باشد؟
🖍 پیامبر با نوای دلنشین و لحن آرام بخش و زیبایش فرمود: خدیجه! منم «محمد»، درب را باز کن،
✍خدیجه میگوید: در اوج شادمانی از آمدن پیامبر، برخاستم و درب خانه را گشودم و پیامبر وارد خانه شد.
👈آن حضرت روشش اینگونه بود که پس از ورود به خانه، ظرف آبی میطلبید و وضو میساخت و دو رکعت نماز میخواند و پس از نماز به بستر میرفت.
👈 اما آن شب آب نخواست و آماده ی نماز نشدو بلافاصله به بستر رفت
💎آنگاه حضرت «خدیجه» سوگند یاد میکند که:
به خدایی که آسمان بلند را برافراشت و آب را از زمین جوشانید و جاری ساخت که آن شب هنوز پیامبر خدا از کنار من دور نشده بود که سنگینی وجود و حضور گرانمایه ی دخت سرفرازم «فاطمه» را در سازمان وجود خود حس کردم...
🌺🌺🌺🌺
از این روایت نکاتی چند دریافت میگردد:
🔰🔰🔰🔰
1⃣ خدا به پیامبرش دستور میدهد که از بانوی خردمند حجاز برای مدتی جدا شود تا بر اثر دوری از او شور و شوق
پیامبر به او بسیار گردد.
2⃣_ پیامبر در این چهل شبانه روز بیش از همیشه به عبادت و راز و نیاز پرداخته و بر اثر ارتباط همیشه و پیوسته با عالم بالا از روحانیت و معنویت و شرایط روانی و روحی ویژه ای بهره ور میگردد.
3⃣- آن حضرت با ارمغان آسمان افطار مینماید، با موهبتی که به خاطر لطافت ویژه ای به سرعت به نطفه تبدیل میشود.
4⃣- نطفه از آن ارمغان آسمانی و بهشتی که هیچ شباهتی به غذاهای جهان ماده ندارد، فراهم میآید.
5⃣_ و دیگر حرکت فوری پیامبر به اقامتگاه «خدیجه» به منظور انتقال دادن نطفه با آن مقدمات و تدابیر شگرف و هدف خاص.
⚠️لازم به یادآوری است که این روایات را دانشمندان اهل سنت نیز با اندک تغییر آورده اند👆👆👆👆👆
📜 امتیازی شگرف 🔰🔰🔰
✍از امتیازات شگرف فاطمه علیهاالسلام که نه تنها دانشمندان شیعه، که علمای بسیاری از جمله علمای اهل سنت نیز بدان تصریح میکنند، این است که آن بزرگوار به اراده ی خدا به هنگامی که مادرش بر او باردار بود سخن میگفت. برای نمونه:
🔰🔰🔰
۱- 📜عبدالرحمن شافعی از بزرگان سرشناس اهل سنت در کتاب خویش به روایت از مادرش خدیجه، در این مورد آورده است:
هنگامی که به فاطمه باردار شدم، باری سبک بود و در شکمم با من سخن میگفت.
۲- 📖«دهلوی»دانشمند دیگر اهل سنت در کتاب خویش «تجهیز الجیش»از کتاب «مدح الخلفاءالراشدین» آورده است که:
هنگامی که خدیجه به «فاطمه» باردار شد، فاطمه در شکمش با وی سخن میگفت و «خدیجه» این رخداد شگرف را مدتی از پیامبر نهان میداشت.
🌕روزی پیامبر وارد خانه شد و خدیجه را در حالی دید که بی آنکه کسی در خانه باشد سخن میگفت. از او پرسید: با که سخن میگفتی ⁉️
🔸پاسخ داد: کودکی که در شکم دارم با من سخن میگفت.
🔷پیامبر فرمود: «خدیجه» مژده ات باد! خداوند این دختری را که خواهی آورد مادر یازده تن از جانشینان من قرار داده است که همه پس از من و پدرشان، یکی بعد از دیگری خواهند آمد.
۳- 📙و نیز در این مورد «شعیب ابن سعد مصری» مینویسد:
👈هنگامی که کفرگرایان از پیامبر خواستند که ماه شکافته شود، «خدیجه» در حالی که
به فاطمه باردار بود... گفت:
نا امید و سرافکنده باد آنکه «محمد» را که برترین پیامبر پروردگار من است تکذیب نماید.
👈 درست در همین هنگام بود که فاطمه از اعماق جان مادر ندا داد که:
هان ای مادر! نگران مباش و نترس که خدا با پدر من است.
📜از دیگر فضائل حضرت در زمان تولد این هست که:
چهار زن از زنان آسمانی به کمک خدیجه سلام الله علیها آمدن تا وضع حمل بر او آسان شود
🔰🔰
♦️«هنگامی که از لحظات ولادت فرزندم نزدیک میشد، پیکی بسوی قابلههای قریش گسیل داشتم تا بیایند و در آن لحظات دشوار مرا یاری کنند،
اما آنان بدان دلیل که من همسر محمد صلی الله علیه و آله بودم، از آمدن به یاری من سرباز زدند.🔺🔺🔺🔺
🟡درست در همان شرایط بود که چهار بانوی بزرگوار که زیبایی و درخشندگی چهره هایشان وصف ناپذیر مینمود به خانه ی من آمدند و پس از ورودشان یکی از آنان گفت:
👈 «خدیجه»! غم مدار! من مادر تو «حوا» هستم،
👈و دیگری گفت: من هم «آسیه» همسر فرعون میباشم،
👈 و سومی گفت: من «کلثوم» خواهر موسی هستم،
👈 و چهارمی نیز خود را «مریم» مادر عیسی دختر عمران معرفی کرد
لذا این بانوان آسمانی قابله های حضرت خدیجه (س) در هنگام وضع حمل آن حضرت بودند👆👆👆