هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سالاد اندونزی
هر کی یه جور درست میکنه و موادش سلیقه اییه ,ولی شناسه اش نسبت به سالادهای دیگه ,کشمشی هست که توش می ریزن,که بهتره حذف نشه
#سالاد_اندونزی👇
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
_کلم برگ سفید ۱عدد متوسط
_کلم برگ قرمز ۱عدد کوچک
_هویج ۳عدد
خیارشور ۴عدد
_ژامبون نصف پیمانه
_ذرت نصف پیمانه
_نخودفرنگی نصف پیمانه
_سس مایونز ۱پیمانه
_روغن زیتون ۴قاشق غ
_نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
_کشمش پلویی
طرزتهیه👇🏻
نخود فرنگی را به مدت ۱۰دقیقه و ذرت را به مدت ۵دقیقه میپزیم،کلم سفید و قرمز و خیار شور و ژامبون را بصورت نگینی خرد میکنیم و هویج را رنده درشت میکنیم(میتوان از هویج پخته نگینی استفاده کرد)سپس همه مواد(ب غیر از موادی که برای تزیین سالاد نگه داشتیم)را داخل ظرفی ریخته و سس و روغن زیتون را بهشون اضافه میکنیم و خوب باهم مخلوط میکنیم تا همه مواد به سس آغشته شوند و ظرف رو به مدت ۱الی ۲ساعت داخل یخچال قرارمیدیم تا کاملا خنک شود.
نکته مهم👈شما میتونین هرکدوم از این مواد رو حذف کنید و جایگزین دیگری قرار دهید و مواد را کاملا با ذائقه خودتان هماهنگ کنید مثلا من به جای کشمش از انار استفاده کردم.
پ.ن۱:اگه دوس دارین سالاد سالم تری داشته باشین میتونین بجای ژامبون از گوشت مرغ استفاده کنین.
پ.ن۲:سالاد اندونزی انواع مختلف داره حتی میشه این سالاد رو با کلم بروکلی و گل کلم هم تهیه کرد.
پ.ن۳:میشه از گردو هم توش استفاده کرد.
@shirini71
#لازانیا_سیب_زمینی
مواد لازم:
6_5 عدد سیب زمینی درشت
3_2 عدد پیاز
350 گرم گوشت چرخ کرده
1 قاشق چای خوری رب فلفل
1 بسته جعفری (حدود 15 ساقه )
1 کاسه پنیر کاشار رنده شده (پنیر پیتزا)
ادویه های مورد دلخواه (فلفل ، آویشن یا هر چیزی که دوست دارید)
کره
نمک
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه تفت بدید پیاز ریز خرد شده و رب را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید.به دلخواه مقداری کره و یا روغن مایع اضافه کنید. وقتی به مقدار کافی تفت داده شد از روی اجاق بردارید و جعفری ریز خرد شده ، نمک و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید و کنار بذارید. سیب زمینی را پوست بکنید و اگر رنده دارید با رنده و اگر ندارید با چاقو باریک و ورقه ای خرد کنید و اگر ندارید با چاقو باریک و ورقه ای خرو کنید. سینی یا قالب را چرب کنید و سیب زمینی ها را به صورت 4 لایه داخل قالب بچینید روی هر لایه کمی نمک بپاشید سپس مواد گوشتی را بریزید و کمی پنیر پیتزا بپاشید و مجدد 4 لایه سیب زمینی بچینید و در فر 180 درجه بپزید. اگر رویش خیلی سرخ شد میتوانید روی قالب یک سینی بذارید و یا فویل بکشید.نزدیک به زمان پخت کامل روی مواد پنیر پیتزا بپاشید و تا وقتی که پنیر آب شده و سرخ شود در فر بپزید.
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_نوزدهم_اسفند_ماه👨👦👨👦
🍋ناشتا : 1 لیوان آب ولرم+1 قاشق آبلیمو
🍋صبحانه : 4 قاشق غذاخوری سرخالی املت
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان چای دارچین و عسل
🍋پیش از ناهار : 2 عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+یک کفگیر عدس پلو
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد مغز
🍋شام : یک کاسه سوپ سبزیجات+ یک کاسه سالاد بدون سس
🍋بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود.چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
کیک نسکافه شکلاتی🍇🍇🍇🍇🍇
برای درست کردن کیک نسکافه ابتدا یه لیوان شکر با کمی وانیل وچهار عدد تخم مرغ هشت دقیقه همزدم بعد یه لیوان شیر و نصف لیوان روغن مایع اضافه وهمزدم بعد دو قاشق پودر نسکافه و دو قاشق پودر کاکائو ریختم و همزدم درآخر هم دو لیوان آرد که با یه قاشق بکینگ پودر الک کرده بودم ریختم و با لیسک همزدم و قالبم با روغن جدا کننده(مخلوط دو قاشق روغن ویه قاشق آرد)چرب کردم مواد کیک ریختم داخل فر گرم شده با ۱۸۰درجه حدود ۴۰گذاشتم. بعداز سرد شدن کیک کیک برگردوندم .
برای روی کیک یه قاشق روغن دو قاشق شیر گذاشتم تو ماکرویو گرم که شد دو قاشق شکلات رنده شده یه قاشق پودر کاکائو و یه قاشق پودر نسکافه مخلوط کردم وبه روی کیک ریختم. بعد برش زدم برای تزیین کیک شوکورول خرد شده و کیک ردولت که پودر کرده بودم استفاده کردم .
@shirini71
#حلوا_ویفری😋😋😋
مواد لازم.
125 گرم آرد گندم
75 گرم آرد برنج
60 گرم کره هم دمای محیط
60 گرم پودر قند
75 گرم ویفر پودر شده
100 گرم گردو پودر شده
3 قاشق غذاخوری پر شکلات صبحانه یا 150 گرم شکلات آب شده.
طرز تهیه :، ویفر ها رو آسیاب یا با رنده ریز کنید، مغز گردو رو هم ریز آسیاب کنید. آرد الک شده را با شعله ملایم تفت دهید در این لحظه میتوانید ارد را یک بار دیگر الک کنید و مجددا به تابه برگردانید.
اکنون آرد برنج الک شده را اضافه کنید. مراقب باشید چون آرد برنج خیلی زود میسوزد. آرد برنج را نیز با آرد گندم تفت دهید اکنون وسط آرد را باز کنید و کره کره سریعا شروع به ذوب شدن میکند و جلز و ولز میکند. آردها را با کره مخلوط کنید و بلافاصله تابه را از روی حرارت بردارید. اکنون ویفر پودر شده و پودر قند و پودر گردو را به مواد اضافه کنید. سه قاشق شکلات صبحانه یا 150 گرم شکلات آب شده رو اضافه کرده با پشت قاشق خوب مخلوط کنید تا مواد حالت خمیری و منسجم پیدا کند. قالب را دو الی سه ساعت در یخچال بگذارید تا حلوا کامل ببنددسپس به راحتی از قالب در آورید و به دلخواه تزیین کنید.
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@shirini71
🍃🌼🌸🌺🍃
#زرشک پلو با مرغ _فوری
ابتدا سینه یا فیله ی مرغ رو برش های کوچک و یک اندازه میزنیم و به مدت دو تا سه ساعت با پیاز (میتوانید از شب قبل مزه دار کنید، اگرم فرصت نداشتید که هیچی)
،کمی آبلیمو و زعفران غلیظ دم کرده و نمک و فلفل مزه دار کرده و در یخچال قرار میدیم.
بعد داخل قابلمه کمی کره ریخته، تکه های مرغ رو همراه پیاز نگینی شده کمی تفت داده و دو تا گوجهفرنگی رنده شده اضافه میکنیم و درِ قابلمه را میزاریم با شعله کم بپزه و مغز پخت بشن. در ظرفی جدا، زرشک و خلال پسته و بادام رو کمی تفت میدیم و سپس به تکه های مرغ اضافه میکنیم. کمی از زعفران دم کرده رو هم روی همه مواد ریخته و با هم مخلوط کرده و با پلو سرو میکنیم.
@shirini71