#غذای_بدون_گوشت
#رشته_پلو
امروز با یه غذای ساده و بدون گوشت اومدم در خدمتتون
دمی رشته
یک پیاز متوسط را خلالی کرده وسرخ کنید زرد چوبه اضافه کنید سه پیمونه برنج خیس خورده را با سه پیمونه اب اضافه کرده کمی که جوش خورد تقریبا دو پیمانه رشته پلویی هم افزوده(رشته را کم کم اضافه کنید که زیاد نشه)
اب برنج که کشیده شد دم بذارید
کشمش هم جدا با مقداری کره تفت دادم وبا پیاز داغ وبرنج زعفرونی موقع سرو غذا روی برنج ریختم
به همین سادگی🌺
@shirini71❤️
#عدس_پلو_متفاوت
#غذای_بدون_گوشت
من امروز عدس پلو درست کردم. میدونم که توی همه خونه ها طرفدارای زیادی داره با پیاز داغ کرسپی فراوان. ولی من کمی متفاوت درست کردم. با کمی پیاز و سیر و سیب زمینی و گوجه فرنگی که با ادویه مزه دار کردم و لای پلو گذاشتم تا با بخار برنج بپزه. بسیار خوشمزه میشه حتما امتحان کنید
مواد لازم برای چهار نفر
برنج ۳/۵ پیمانه
عدس ترجیها ایرانی باشه ۱/۵ پیمانه
۱عدد سیب زمینی
۱عدد پیاز
۲حبه سیر
۲عدد گوجه فرنگی متوسط
ادویه شامل فلفل، زرچوبه، نمک و گرد غوره
زعفران
بعد از آبکش کردن پلو و عدس، کمی روغن و آب و زعفران رو ته قابله ریخته و کمی از برنج وعدس رو داخل قابلمه میریزیم. بقیه مواد رو که خرد کرده ایم با ادویه و زعفران مخلوط کرده و روی برنج و عدس میریزیم و باقی برنج وعدس رو اضافه میکنیم و به مدت یک ساعت روی شعله کم دم میکنیم.
@shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش پاستا پنه🍓
#گیف_آموزش_پاستا_پنه😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀
@shirini71❤️
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عصرونه_روسی
کره صد گرم
آب یک لیوان یا 250میلی ایتر
نمک نصف قاشق
آرد 140گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ چهار عدد
برا شکل دادن به خمیر از ماسوره استفاده کنین و خمیر رو بین دو تا سیخ چوبی بریزید که اینطرف یا اونطرف پخش نشه
👩🍳🍝 @shirini71❤️
پای سیب
آرد دو لیوان, شیر نصف لیوان, روغن مایع نصف لیوان, تخم مرغ چهار عدد, وانیل ۱/۴ق چایخوری, بکینگ پودر یه ق غذاخوری, شکر ۱ و ۱/۳ لیوان
قبل از هر کاری بکینگ پودر وآرد رو سه بار الک میکنیم وکنار میذاریم,
تخم مرغ وشیر رو یه ربع قبل از یخچال بیرون میذاریم تا با محیط هم دما بشه واسه پف بهتر وهوادهی بیشتر کیکمون
زرده وسفیده رو جدا میکنیم سفیده هارومیزنیم یه کم که پف کرد نصفه شکر رو میریزیم داخلش ومیزنیم تا وقتی ظرف رو برمیگردونیم نریزه میذاریم داخل یخچال, حالا بقیه شکر وزرده هارو میزنیم تا خوب کرم رنگ بشه وحالا وانیل وشیر وروغن رو اضافه میکنیم وبازم میزنیم وکم کم آرد رو اضافه میکنیم و به صورت دورانی میزنیم سفیده رو در دو مرحله به مواد اضافه میکنیم یه کم هم میزنیم فقط در حد مخلوط شدن, حالا کف قالبمون رو کمی چرب میکنیم وکمی آرد پاشی میکنیم, یه سیب بزرگ رو پوست میگیریم وبرش نازک میزنیم وبا دو قاشق شکر ویک قاشق چایی خوری دارچین وپنج قاشق آب یه کم میپزیم تا نرم بشه وآبش تموم بشه , دوسوم مواد رو داخل قالب میریزیم وسیب هامون رو روش میچینیم و بقیه مواد رو روش میچینیم ودر فری که از قبل گرم کردیم با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه میذاریم بپزه , میشه سیب هارو لای کیک نذاشت وروی کیک گذاشت
@shirini71❤️
#کروسان_مغزدار_شکلاتی
با خمیرجادویی
مواد لازم
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).
۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.
۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.
۶- نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است که من از شکلات صبحانه گزاشتم داخلشو...ورومالش یک زرده وزعفرون.بادرجه ۱۸۰ ازقبل یک ربع گرم شده به مدت ۲۰دقیقه گذاشتم😋البته چون شکلات میزنه بیرون طوری باشه که بسته باشه خمیر میتونید خمیر و روی میز کار گرد کنید نازک بعد مثله پیتزا مثلثی برش بزنید و رول کنید....
اما من به روش زیر پیچوندم
@shirini71❤️
#بورک_رولی
#یوفکا
#پیش_غذا
#فینگرفود
#لقمه
#کلیپ_آموزشی👇
2 عدد خمیر یوفکای باقلوا (چون نازکتر میشه)
4-5 سیب زمینی آبپز
2-3 قاشق غذاخوری کره
برای سس (برای خیس کردن یوفکاها):
2 قاشق غذاخوری کره
نزدیک 1 پیمانه آب ولرم
سیب زمینی های آبپز شده رو له کنین و در تابه که 2-3 قاشق غذاخوری کره رو گرم کردین، بریزین و 1 قاشق مرباخوری هم پودر فلفل قرمز و یا اگه تند دوس ندارین، مقداری رب گوجه فرنگی اضافه کنین و مخلوط کنین و از روی حرارت بردارید.
برای مخلوط گوشتی، سینه رو در روغن تفت بدین،نزدیکای پختنش،فلفل قرمز و سبز اضافه کنین، در آخر هم نخودفرنگی، ذرت، نمک و فلفل سیاه اضافه کنین و مخلوط کنین.
مثل ویدئو رول کنین و ببرین و روی سینی فر که چرب کردین بچینین و زرده تخم مرغ بمالین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا سرخ شن.
@shirini71❤️
#سس_پستو🌱🍃
@shirini71
سس پستو یکی از سسهای معروف ایتالیایی که در پاستاها و پیتزا استفاده میشود
ریحان ۱ پیمانه
سیر ۳ حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن زیتون ۱/۳ پیمانه
گردو یا بادام زمینی۱/۲ پیمانه
پنیر پارمیزان ۱/۳ پیمانه
آبلیموترش تازه ۱ عدد
گردوها رو در غذاساز میکسکرده سپس ریحان و پنیر پارمیزان و سیر و آبلیمو ترش را اضافه کرده میکس کنید در آخر روغن زیتون را کم کم اضافه کنید نمک و فلفل را هم اضافه کنید
❣️❣️❣️