eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍋🥕🍊 3 عدد تخم مرغ 220 گرم شکر 2 عدد هویج (200 گرم) 1/2 آب لیمو ( نصف یک لیمو)+ پوست لیمو (سفیده پوست رنده نشه) آب 1 عدد پرتقال + پوست پرتقال 120 گرم روغن مایع 220 گرم آرد سفید قنادی 30 گرم نشاسته ذرت (میتونید همین میزان آرد اضافه کنید) 1 بسته بیکینگ پودر (یا 1 قاشق مرباخوری پر) 1 پنس نمک(مابین دو انگشت اشاره وشست) در یک کاسه ، تخم مرغ ها را با شکر با همزن برقی خوب بزنید تا کشدار وکرمرنگ شود. هویج ها را پوست بگیرید وخرد کنید، بهمراه روغن بریزید در غذا ساز وپوره کنید. این مخلوط را به همراه پوست رنده شده و آب پرتقال ، پوست رنده شده و آب لیمو ونمک به مایه تخم مرغ اضافه کنیدو هم بزنید تا یک مایه خوب مخلوط شود. از قبل آرد و بیکینگ پودر و نشاسته را الک کنید وبه مایه کم کم اضافه کنید وهم بزنید تا مایه صاف ویکدست شود. قالب 23 تا 24 سانتی راچرب و آرد پاشی کنید (اضافه آرد را بگیرید)، مخلوط مایه را در قالب بریزید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 35 - 40 دقیقه تا کیک پخته شود. نکته :همیشه قبل از بیرون آمدن کیک از فر با خلال دندان چک کنید اگه مایه به خلال نچسبید کیک پخته شده، _tarfandashpazie_ . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍌🍫 تخم مرغ ٢ عدد شير نصف پيمانه روغن نصف پيمانه موز١عدد درشت ( موز من كوچيك بود يكيو نصفي ريختم) شكر يك پيمانه ارد ٢/٥ پيمانه وانيل١/٤ق چ ب پ ١ ق غ پودر كاكائو ١ق غ . ابتدا موز رو باهمزن ميزنيم تا خوب له بشه حالا تخم مرغ ها و وانيل رو بهش اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا كرم رنگ بشه بعد شكر رو به موادمون اضافه ميكنيم و هم ميزنيم/ روغن مايع و شير رو به موادمون اضافه ميكنيم و هم ميزنيم / حالااز اردمون ١ ق غ كم ميكنيم و مابقي ارد و ب پ رو باهم ٣ بار الك ميكنيم، بد توي سه مرحله به موادمون اضافه ميكنيم و اروم موادمون رو فولد ميكنيم/ حالا مواد رو دوقسمت ميكنيم و به يكي همون ١ ق غ ارد ك كنارگذاشتيم و ديگري ١ق غ پودر كاكائو اضافه ميكنيم من داخل قالب لوف ريختم ابتدا مايه ي سفيد و بعد مايه ي كاكائويي😋در فر١٨٠درجه بمدت ٣٠دقيقه . tania_food @shirini71
کیکهای خونگی خوشمزه و سالم👆 اندازه گیری رو دقت کنید,از آرد قنادی( آرد نول و سه صفر هم که سوپریها دارن مناسب هست) استفاده کنید که کیک خوب و با کیفیتی داشته باشید 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هنر یکی از کدبانوهای کانال😍😍😍👌👌👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سه تا ژله سبز قرمز و الوئه ورا دو تا بستنی لیوانی یه کم شکلات چیپسی . سه تا ظرف میخایم تو سه تا سایز مختلف، که تو هم جا بشن، من از پیرکس استفاده کردم، ظرف سایز متوسط رو با چسب پهن ، فیکسش میکنیم وسط ظرف بزرگتر ، طوری که از کناره ها و کف ظرف فاصله داشته باشه ، خوب با چسب محکمش کنید که تکون نخوره اصلا، بعد ژله سبز رو با یک لیوان اب جوش حل میکنیم و وقتی شفاف شد یه بستنی لیوانی اصافه کرده به همراه چند قطره رنگ سبز ، خوب به هم میزنیم و درون طرف بزرگتر میریزیم و میزاریم یخچال تا ببنده. تو این زمان ژله الوئه ورا رو هم به همون ترتیب سبز اماده میکنیم تا خنک بشه ، تقریبا بعد از ۴۵دقیقه ژله سبزمون میبنده، ظرف سایز ۲رو به ارومی و با حوصله جدا کنید، اگر دیدید سخته یه کم اب جوش داخل ظرف بریزید و بچرخونید تا در بیاد . بعد از خارج کردن ظرف ۲، حالا نوبته ظرف کوچیکه که اونم با چسب به ظرف اول محکمش میکنیم و ژله سفید رو مابین ژله سبز و رف ۳میریزم، تا با ژله سبز هم سطح بشن دو باره یخچال میزاریمو ، ژله قرمز رو با یکو نیم لیوان ابجوش حل کرده و میزاریم کامل کامل خنک بشه ، وقتی ژله سفید بست، به همون ترتیب ، ظرف رو ازش جدا کرده ، و کمی شکلات چیپسی میریزیم روی ژله سفید و ژله قرمز رو میریزیم تا هم سطح دوتا ژله دیگه بشن . بعد چند ساعت داخل یخچال میزاریم. برای برگردوندن ژله ، ظرف پیرکس رو از یخچال در بیارید وقتی یه کم هم دما ی محیط شد، داخل ظرف ابجوش چند ثانیه میزاریم، به راحتی بر میگرده، بعد با قلم مو با رنگ سبز خط هایی مثل خط های هندوانه روش میکشیم نوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا