#مربای_گلابی🍐
آب وشکر رو میجوشونیم معمولا برای تهیه هرنوع مربایی شکر دوبرابرمیوه احتیاج است البته بستگی به شیرینی میوه هم هست که مقدارشکر کم وزیاد میشه بعدازجوشیدن وقوام اومدن آب وشکر گلابی ها رو که درسته پوست گرفته ایم ودم آن ها را جدا نکرده ایم وسعی کنیم گلابی های سفت را انتخاب کنیم که موقع پخت له نشوند داخل شهدی که ازجوشیدن آب وشکر بدست اومده میریزیم شعله گاز رو کم میکنیم تا آروم گلابی ها بپزند بعد یک قاشق غذا خوری آبلیمو وزعفرون دم کرده میریزیم تا چند جوش دیگر بزند حدودا نیمساعت زمان میبرد تا گلابی ها بپزد سپس در قابلمه دمی میگذاریم شب تا صبح بماند
@shirini71
#جوجه_كباب_طعم_دار_در_تابه
سينه مرغ / دو عدد ( سينه دو تا مرغ كامل)
پياز بزرگ / يك عدد
ماست / 250 گرم
كره / 100 گرم
زعفران دم كرده / به مقدار لازم ( هرچي بيشتر بهتر)
نمك / به مقدار لازم ( كه چون ماست داره بايد كمتر از حد معمول باشه)
آبليمو / 4 قاشق غذاخوري
استخوان سينه مرغ را كامل در آوريد و خرد كنيد ( به اندازه تكه هاي جوجه كباب ) بعد پياز را با رنده درشت رنده كنيد و به مرغ اضافه كنيدو سپس ماست و زعفران دم كرده و آبليمو را مخلوط كنيد ( وقتي ميچشيد بايد كم نمك باشد ) و همه مواد مخلوط شده را روي تكه هاي مرغ بريزيد.
اين مخلوط را نيم ساعت در يخچال قرار دهيد.
مواد را ترجيجاً داخل ماهي تابه و يا قابلمه بريزيد و كره را قطعه قطعه كرده و روي مواد قرار داده و روي حرارت بگذاريد.
حرارت را زياد كنيد تا جوش آيد، سپس حرارت را خيلي كم كنيد تا با آب خود مواد غذا كم كم بپزيد ( نيازي به اضافه كردن آب به غذا نيست.
حدود ۴۵ دقيقه تا يك ساعت طول ميكشد تا بپزد. وقتي دو قاشق آب ته مواد بود از روي حرارت برداشته و سرو كنيد
@shirini71
امروز طرز تهیه بستنی وانیلی بدون ثعلب خانگی رو داریم که خیلی هم راحت و سالم است.
#بستنی_وانیلی_خانگی
مواد لازم:
شیر: یک لیتر
زرده تخم مرغ: ۸ عدد
وانیل: یک قاشق چای خوری
خامه: ۲۰۰ گرم
شکر: ۲۰۰ گرم
طرز تهیه: زرده ها را با شکر و وانیل مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود. شیر را جوشانده و کم کم روی زرده تخم مرغ ریخته،هم بزنید. دوباره شیر و زرده را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا شیر داغ شود ولی نجوشد. بعد بگذارید تا مایه سرد شود، خامه را با آن مخلوط کرده و در ظرف فلزی مناسب ریخته و روی آن را بپوشانید و در فریزر قرار دهید. وقتی بستنی کمی یخ زد آن را هم بزنید و مجدد روی آن را با سلفون پوشانده و در فریزر قرار دهید. این کار را سه بار انجام دهید تا بستنی غلیظ و کشدار شود.
هم زدن مکرر بستنی جلوگیری از یخ زدگی آن میکند.
@shirini71
#پاناکوتا_باژله
بازم بایه دسر ناز دیگه در خدمتتون هستم.
پاناکوتا و ژله میوه 💙❤💚
برای قسمت سفید 👇
پاناکوتا ✌
۳لیوان شیر
۷ق.غ شکر
وانیل نوک ق چ
خامه صبحانه نصف لیوان
پودرژلاتین ۲ق غ(اگر پاناکوتا قالبی درست کردین 3ق.غ بریزید)
اول نصف لیوان از شیر رو برمیداریم و با 2ق غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه.حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه(نباید بجوشه) شکرش حل بشه کافیه.حرارت رو خاموش میکنیم وانیل و اون ژلاتینی که بنماری شده را بهش اضافه میکنیم.
خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه سپس داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش میکنیم. کمی که خنک شد میذاریم یخچال به مدت دو تا سه ساعت که آماده بشه.
👌👌👌
برای قسمت میوه ای 👇
یک بسته پودر ژله آلوئه ورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش به روش بن ماری حل کنید و بعد بذارید خنک بشه.وقتی که خنک شد داخل ظرف روی پاناکوتا سفت شده بریزید و تکه های میوه رو هم داخلش پرکنید و بذارید یخچال تا ببنده.
نکته:حتما بذارید ژله خنک بشه بعد روی پاناکوتا بریزید.
اگر دوست داشتید میتونید به جای پودرژله آلوئه ورا از دو قاشق پودر ژلاتین و کمی شکر استفاده کنید.😘
برای مورب شدن هم از قالب مافین استفاده کنید.
@shirini71
#حلوا_يخچالى آسون با ٤ ماده اوليه ،فاقد شكر، آرد، روغن و نياز به پخت
مواد لازم📝
٣ ق غ ارده
٢ ق غ شيره انگور
٣ ق غ آرد جودوسر
٢ عدد گردو
طرز تهيه👩🍳
همه موادو با هم مخلوط كرده تو قالب بريز و بذار يخچال
بعد از اينكه خودشو گرفت برش بزن و كنار چاى و قهوه ي تنقلات سالم داشته باش☺️
@shirini71
کاکا_کدو
@shirini71
همون کیک_قاشقی خودمونه ولی بهش پوره ی کدو اضافه شده😅 یه شیرینی کاملا ایرانی و اصیل گیلانیه...
½لیوان آرد قنادی رو با ½ لیوان آرد برنج و 1 ق چ خ بکینگ پودر و 1 پنس نمک الک کردم و کنار گذاشتم 2 تا تخم مرغو با ⅓لیوان شکر و ½ ق چ خ دارچین هم زدم 1 لیوان پوره کدوی پخته شده بهش اضافه کردم خوب هم زدم ½لیوان شیر رو هم اضافه و مخلوط کردم مخلوط آرد رو هم اضافه و گذاشتم یکی دو ساعت استراحت کنه (اين كار در كيفيتش تاثير داره) و در روغن داغ سرخ کردم.
🔻میتونید به دلخواه به مواد زعفرون، کشمش یا گردو اضافه کنید من نریختم...
🔻من با قاشق اسکوپ از مواد تو تابه ریختم تا یک اندازه و گرد دربیاد...
🔻میتونید با قالب کوکو به اون شکل بدید و با شکلات، پودرقند، تخم کدو و... تزئین کنید...
🔻با این مقدار مواد 15 کاکا درست شد...