باسلوق شیره انگور اورمیه
یک لیوان نشاسته
سه لیوان آب
دولیوان شیره انگور
گلاب یاعرق بیدمشک ۲ ق غ
گردو یک دوم لیوان
🌴طرزتهیه 🌴
🌷درصورت تمایل شکر یک دوم لیوان
همه مواد راداخل قابلمه میریزیم وخوب مخلوط می کنیم بعدروی شعله گازمیزاریم ومرتب هم زده وقتی به غلظت فرنی رسید شعله راکم کرده وهم میزنیم تاخوب طلایی رنگ شود🌷 واصطلاحی سرخ بشه وسفتتر بشه
داخل ظرف سرو ریخته باگردو تزیین میکنیم 🌷
🌹نکته؛ شیره انگور ما غلیظ وشیرین بود من یک لیوان آب هم زیاد ریختم 🌹
گردو را داخل باسلوق ریختم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی یک پیده خوشمزه
مواد لازم:
یک لیوان آب ولرم
یک لیوان شیر ولرم
یک قاشق مرباخوری نمک
یک قاشق غذاخوری شکر
نصف پاکت خمیر مایه خیس یا یک پاکت خمیر مایه خشک فوری(یک قاشق غذاخوری )
یک عدد سفیده تخم مرغ
سه لیوان آرد
@shirini71
#دلمه_گوجه_فرنگی
مواد مورد نیاز برای 5 نفر
گوجهفرنگی 5 عدد بزرگ
برنج 1 لیوان
لپه نصف لیوان
پیاز 1 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده، کم چرب 250 گرم
رب گوجهفرنگی 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
سبزی دلمه دو سوم لیوان
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه 🍅 طرز تهیه:
• ابتدا گوشت را با پیاز رنده شده، روغن و 1 قاشق غذاخوری رب تفت دهید.
• برنج و لپه را جداگانه بپزید. سپس برنج، لپه، سبزیجات (تره، مرزه، نعناع، جعفری، ترخون، پیازچه و کمی شوید)، گوشت و پیاز تفت داده شده را با هم مخلوط کرده و نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید.
• قسمت بالای گوجهفرنگیها را برش دهید و داخل آنها را خالی کنید. مخلوط آماده شده را داخل گوجهفرنگیها بریزید و از قسمت بریده شده گوجهفرنگیها به عنوان در استفاده کنید.
• گوجهفرنگیها را داخل ظرف بچینید و روی آن روغن، 1 قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی و کمی آب ریخته و بگذارید روی حرارت بپزد. 🍟
foodam
@shirini71
#دلمه_گوجه_اسپانيايى
موادلازم:
لوبيا سبز ٢٥٠ گرم
پياز خرد شده ١عدد متوسط
مرغ چرخ كرده ١٠٠گرم
سير ٣حبه
فلفل قرمز خشك ١عدد
زعفران دم كرده ١استكان
برنج ٢پيمانه
گوجه فرنگى ١كيلو
آب مرغ ١ليوان
طرز تهيه:
ابتدا لوبيا خرد كرده را در خردكن با سير مى ريزيم كمى كه خرد شد مغز گوجه فرنگى را ريخته بعد در تابه كمى روغن مى ريزيم مايه را كمى تفت داده سپس پياز خرد شده،مرغ چرخ كرده،نمك و فلفل قرمز خشك را اضافه مى كنيم و با هم تفت مى دهيم. در تابه ديگرى كمى روغن ريخته برنج و آب مرغ را مى ريزيم بعد به مايه اضافه كرده زعفران را ريخته درب تابه را گذاشته به مدت ٢٥ دقيقه تا كاملاً بپزد. در تابه كمى روغن، زعفران و آب مى ريزيم گوجه ها را پر مى كنيم در تابه چيده تا كاملاً جا بيوفتد و آماده سرو است.
ashpazishirinipazi
@shirini71