#پیام_سلامتی
🍶 برای درمان شوره سر
سر را با محلول ↯↯
◇ سرکه سیب
جوش شیرین
⏰ به مدت ۱۰ دقیقه
آرام ماساژ داده و بعد آبکشی کنید
@shirini71
#پلو_میگو
من یکی دو ساعت میگو ها رو بعد از شستن(پاک شده بود)با نمک وکمی فلفل مخلو ط کردم وگذاشتم یخچال یعنی چون خودم زیاد دوست ندارم خواستم خوشمزه تر بشه بعد پیاز خرد شده را تفت دادم دوتا حبه سیر هم له کردم وبه پیاز اضافه کردم کمی پیاز سبک شد میگورا هم افزوده وتفت دادم کمی هم گردوخرد شده ونمک وفلفل سیاه ویه کمی زعفرون هم زدم کشمش وزرشک هم جدا تفت دادم اگر دوست داشتید لابه لای برنج ابکش شده مواد را بریزید ولی من برنج هم جدا دم گذاشتم وموقع سرو غذا مواد را به برنج اضافه کردم به نظرم این مدل بهتر از مدل میگوپفکی بود وخوشمزه بود 🦐🦐
@shirini71
#باقلا_فسنجون
اگه تو عمرتون یه بار نخوریدش پیشنهادمیکنم حتما درست کنید بخورید.
مادرم به من اینجوری یاد داده منم به شما یاد میدم.
اول پاچ باقلای زرد ولی تازه (مخصوص شمالیا ک نیاز به خیس کردن نداره)
یا باقلا کشاورزی یا لوبیا چیتی روخیس کنید بعد با دوتا پیاز بزارید بپزه پخت نمک بزنید.
گردو رو به روش فسنجون بپزید رب انار و الوچه بزنید زیاد نزنید این غذا نباید ترش باشه خوبه ک رب انارتون اگه ترشه رب الوچه ی ملس بزنید یا برعکس.خوب جا افتاد باقلای پخته شده رو بهش اضافه کنید پیازهارو خوب له کنید و به مواد اضافه کنید فلفل سیاه (ما یه کم تند دوست داریم) و نمکش رو اندازه کنی بزارید جا بیافته.
@shirini71
دسر هلو 😍😍
✍ مواد لازم:
شیر.......... ۱ پیمانه
شکر..........۱/۲پیمانه
پودر ژلاتین....۲ ق غ
هلوی پوست گرفته و پوره شده. ۲۵۰ گرم
بستنی وانیلی یا خامهیصبحانه.....۱ پیمانه
🍜 طرز تهیه:
پودر ژلاتین را در ۲/۳ لیوان آب ریخته روی گاز با دمای کم گذاشته و هم بزنید تا در آب حل شود.
همهی مواد بالا را درون مخلوطکن ریخته و هم زده تا یکدست شود.
ژلاتین خنک شده را به مواد افزوده و باز هم بزنید.
مایهی دسر را در قالب ریخته و ۳-۴ ساعت در یخچال نگه دارید تا به خوبی بسته و سفت شود.
@shirini71
#شیرینی_کلمپه_خرمایی 🥟 😋
🔸۱۲۵ گرم روغن جامد پخت و پز و ۱۲۵ گرم روغن قنادی و ۱۲۰ گرم پودر قند رو حدود ۱ دقیقه در حد مخلوط شدن هم میزنیم. ۱ عدد تخم مرغ و ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل رو افزوده وکمی هم میزنیم ۱/۸ لیوان آب و۱/۴ لیوان شیر و ۳_۴ لیوان آرد رو کمکم افزوده و در حد جمع شدن خمیر آرد اضافه کنید و با نوک انگشتان ورز دهید به هیچ وجه خمیر رو با کف دست ورز ندهید ۰/۵ ساعت تو یخچال بزارید خمیر رو حدود ۰/۵ میلیمتر پهن کنید با قالب بزنید حدود ۱/۴ ق چ مواد میانی بریزین و بپیچین داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ _۲۰ دقیقه در حد طلایی شدن زیر خمیر، مواد میانی شامل گردوی ریز شده، خرمای پوست گرفته و پوره شده، جوز هندی، دارچین، پودر زنجبیل و یک قاشق روغن مایع می باشد.
@shirini71
#برگر_سیب_زمینی به فست فود خونگی
سیب زمینی ۵عدد پخته رنده شده
سیر۲حبه،پنیر فتا یا پیتزا۱لیوان
قارچ خرد شده سرخ شده ۱لیوان
تخم مرغ۱تا۲عدد،نمک،فلفل سیاه،زردچوبه، رزماری،پاپریکا،انواع ادویه های اینالیایی،کمی جوز رنده شده،تخم مرغ برای کاور ۳عدد،آرد سفید ۱ق غ،پودر سوخاری
سیب زمینی پخته ی خنک شده رو رنده کنیبن.همراه قارچ تفت داده ، سیر له شده،تخم مرغ ،ادویه ها و به قاشق آرد سفید کاملا مخلوط کنید.نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدین.روی تخته کار کمی آرد بپاشین این خمیر سیب زمینی رو پهن کنیبد و با کاتر گرد ساده با هر وسیله ی دیگه ایی کاتر زده یا اصلا بدون دنگ و فنگ کف دستون شکل بدین.تخم مرغ ها رو هم بزنیبن تا از لختگی دربیاد.برگر ها رو در تخم مرغ زده داخل پودر بزنیبن و در روغن داغ سرخ کنیید .
@shirini71