آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
# آموزش _ فطیر ودانمارکی _ برشی ساده بدون لا رفتن وروغن مارگارین _ توسط استاد حسین
✅✅✅✅
🌹🌹🌹🌹
مواد لازم :
ارد۳۰۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
روغنمایع ۵۰ گرم
شیر یا اب ۳۰گرم
تخممرغ ۲ عدد متوسط
بار یا عسل ۲۰ گرم
نمک یک غ چ خوری
بهبود دهنده نصف ق م خوری کمترهم باشه
ابلیمو یک قاشق غ خوری
مایع خمیر ۱۵ گرم
وانیل نوک ق مر باخوری کمتر
پودرهل گلاب زعفران به دلخواه
✅✅✅🌹🌹🌹
ابتدا ۱۰۰ گرم اب گرم یا شیر گرم درحدی گرم باشه که داغی حس کنید کافی
شیر را تویک کاسه تمیز برزید ومایع خمیر برزید توشیر داغ وهمراه ان شکر هم به اندازه ۱۵ گرم اضافه کنید ارد هم هم کمی برزید تا حدی که مایع تون حالت عسلی کمی هم سفت تر که شد کافی کناربزارید وچیزی رو ظرفتون بزازید تا کاملا مایع خمیرتون حجمش چند برابر بشه
✅✅✅🌹🌹🌹
تویک طرف ابتدا تخم مرغ +شکر+روغن مایع +بهبود دهنده + وانیل پودر هل زعفران شیر یا اب ابلیمو نمک عسل همه روی هم برزید وحدوا یک دقیقه کاملا بهم بزنید وکنار بزارید
منتظر بمانید تا مایع خمریتون که اماده شد با ارد همه رو باهم برزید اروم اروم ورز دهید
درحین ورز ددان باید حالت خمیر شما کمی سفت وکشدار شود ✅🌹
اگه دیدید خمریتون خیلی سفت منجسنم نشده کمی اب اروم اضافه کنید با قاشق غ خوری
واگه دید خمریتون خیلی شل وچسبندگی زیادی داره بازم اروم اروم ارد اضافه کنید
البته این نکات ها که خمیرتون کم وزیاد اب وارد لازم داره بستگی به نوع ارد داره که شما دارید
به هرحال فیلم ها روهم نگاه کنید ببنید خمیر کاملا سرحال وکشداری به اون صورت باید داشته باشید ✅🌹
خمریتون هرچقد که شد از وسط نصف کنید وبه شکل چانه نان لواش وبه شکل توپک خوب مچاله کنید وحدوا ۱۵ دقیقه بزازید کاملا استراحت کنه
وقتی خمریتون استراحت کرد بیاریدروی میز یا همون اوپن سنگی با کمی ارد زیروش بریزید
وبا وزنه بازکنید به قطر یک سانت برای فطیر تون بازکنید ✅🌹
وبرای دانمارکی برشی حدوا نیم سانت قطر داشته باشه کافی وبه عرض ۵ سانتی متر
هادوتا مراحلشون بعد اینکه انجام دادید وباز کردید حدوا یک ساعت کنار بزارید
وتخم مرغ ۱ عدد با ۲۰ گرم شهد یا عسل با نوک چای خوری نمک برزید برای رومال خوب بهم بزنید تا تخم مرغ تون کاملا یکدست که شد ✅🌹
با قلم مو رومال کنید برای فطیر ازکنجد وشکر استفاده کنید وبرای دانمارکی بدون برش چیزی لازم نداره وقتی تخم مرغ رومال کردید کرم رو به شکل لوله ای وسط بزارید و توفر بندازید ✅🌹
درجه فر ۲۰۰ کافی
منتطر بمانید تا کاملا روی دانمارکی و فطیرتون عین عکس کاملا رنگش عوض که شد بیرون بیارید حدوا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول میکشه بستگی به نوع فر ها هم داره شاید کمی بیشتر هم طول کشید وقتی که کاملا رنگش قهو های روشن شد عین عکس وفیلم ها که بهتون دادم نگاه کنید کاملا پخته
برای فتیر یا دانمارکی برشی به دلخواه میتونید شهد برزید با قلم رومال کنید متونید برش بدید وخالی بدون شهد نوش جان کنید
✅✅✅🌹🌹🌹
برای اینکه بفهمید دانمارکی شما کاملا رسیده با نوک انگشتتون لبه دانمارکی اروم فشار دهید اگه جای انگشت شما زدید بالا اومد بدونید بازم کمی جاداره که استراحت کنه قبل فر اگه دیدید جای انگشت شما همون جوری موند بدونید کاملا رسیده واماده فر انداختن این مهم که گفتم برای نون های که مایع خمیر دارن اکثرا مهم این نکته که توضیح دادم
برای رومال با قلم مو بعد یکساعت به ارامی رومال کنید فشار ندید با قلممو روی خمیرتون خیلی ارام که فیلم نگاه کنید ✅🌹
این فطیر وقتی کاملا خنک شد تویک مشما کنید بدون هوا تا ۴ روز نرم میشه مشما رو حتما ببندید
برای کرم هم همان کرم دانمارکی معمولی
۲۰۰گرم اب
۱۰۰گرم شکر
۵۰ گرم ارد ذرت
گلاب یک درب وانیل خییلی کم برزید
شکر وارد ذرت ازقبل با وانیل بهم بزنید منطورم خشکشده هاشون
وقتی اب جوشید به ارومی برزید وانقد بهم بزنید تا کاملا کرم تون صاف یکدست که شد بزارید کنار سرد بشه بعد روی دانمارکی تون بزارید ✅🌹
به جای ارد ذرت نصف ونصف هم میشه ارد معمولی ریخت
به حای اب =شیر
به جای شکر=پودرشکر
اب حتما درحال جوشیدن باشه وبعد موادتون اصافع کنید برای کرم دانمارکی
موادتون حتما ازقبل خشک شده که گفتم خوب بهم بزنید تا موقع ریختن گلوله نشه
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🧶 دوازدهم تیر ماه ۱۴۰۱ 🧶
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : یک کاسه عدسی+ یک قاشق غذاخوری ابلیمو
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان قهوه تلخ
🍋ساعت ده صبح : ۶ عدد هویج کوچک
🍋نیم ساعت قبل از ناهار :2 عدد سیب
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس+ یک کف دست نان سبوس دار + یک سیخ کباب کوبیده
🍋عصرانه : 2 عدد میوه
🍋شام : سوپ پیاز یک کاسه + سالاد بدون سس یک کاسه
🍋بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب فراموش نشود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. بدن خود را گرم کنید و چند حرکت شکم و پهلو انجام دهید
@shirini71
#پیام_سلامتی
درمان_دو_منظوره
🍇جهت درمان↯↯
▲سیاتیک
▼رماتیسم
🍇روزانه آب غوره میل کنید
@shirini71
#پاچینی 🍗 😋
🔸برای درست کردن پاچینی ابتداپوست کتف مرغ جداکرده بعدگوشت ازقسمت انتها باچاقوبریده به سمت انتها میتراشم وداخل مواد که شامل پیاز وابلیمو وزعفران وفلفل ونمک میباشد به مدت دوساعت استراحت دادم سپس ازموادخارج کرده وگوشت به سمت بالا جمع کرده وداخل سه ظرف جدا شامل اردسفید،مخلوط تخم مرغ وزعفرون،واردسوخاری بترتیب گذاشته ودرروغن داغ باشعله کم سرخ کردم
@shirini71