#پیشی
مواد لازم:
۱) یک لیوان شیر ولرم ( ۲۰۰ ml )
۲) ۱۰ گرم خمیرمایه ی فوری
۳) یک ق.غ شکر
۴) یک ق.چ نمک
۵) از ۲/۵ لیوان کمی بیشتر آرد
۶) نصف لیوان چایخوری روغن مایع ( ۶۰ ml )
برای آغشته کردن :
یک لیوان شیر
کنجد
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه :
داخل ظرفی ابتدا شیر ولرم ، روغن مایع ، شکر ، خمیرمایه رو بریزید مخلوط کنید نمک رو هم بریزید آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه ورز بدید کف ظرف کمی آرد بپاشید خمیر رو با دست گوله کنید داخل ظرف بزارید روی خمیر رو بپوشانید ۴۵ الی یک ساعت اجازه بدید تا خمیر عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه سپس خمیر رو روی سطح آردپاشی شده قرار بدید کمی ورز بدید با وردنه طوری که خیلی نازک نشه باز کنید به کمک قالب خمیر رو فرم بدید به کمک لیوان هم میتونید فرم بدید مابقی خمیر رو همینطور جمع کنید و با قالب شکل بدید تا خمیر تمام بشه شیر رو داخل ظرفی بریزید ابتدا خمیر رو داخل شیر سپس به کنجد آغشته کنید روی کاغذروغنی خمیرها رو بچینید داخل ظرفی روغن بریزید اجازه بدید داغ بشه از اولین خمیری که درست کردید شرو کنید پشت و روشون رو سرخ کنید اگه همه ی خمیرها رو نمیخواید بپزید میتونید داخل نایلون زیپ کیپ طوری که خمیرها از هم فاصله داشته باشن قرار بدید داخل فریزر قرار بدید .
@shirini71
#بیسکوییت_دایجستو
#بیسکوییت_سبوسدار
#بیسکوییت_ساقه_طلایی
این بیسکوئیت دایجستیو که یه جورایی به ساقه طلایی تغییر نام داد برای اکثریت ما خاطره برانگیز و همنشین چای ساعت ده صبح و چای عصرونه مونه !😄
حالا چه بهتر که خودمون با مواد اولیه سالم وبا عطر و طعم اصیلش بدون اضافه کردن افزودنی بپزیم ونوش جان کنیم 😋
آرد سبوسدار و آرد سفید گندم 👈 جمعا ۲۳۲ گرم یا یک پیمانه باضافه سه چهارم پیمانه ، یعنی باید نصف نصف باشه اما اگر دوست داشتین میتونین خالص از آردسبوسدار استفاده کنین منتهی یه کم تردیش کم میشه.
کره همدمای محیط👈۱۲۵ گرم ، میتونین مارگارین رو هم جایگزین کنین اما این رو بدونین که هر چه کره مرغوبتر باشه بیسکوییت خوشمزه تر و خوش طعمتر خواهد بود .
شکر دانه ریز👈۷۵ گرم یا یک دوم پیمانه که یک قاشق غذاخوری از روی اون کم کنین. اگر شکرتون دانه درشته ، و ترازو در دسترس ندارین ابتدا دو سه پالس داخل آسیاب بزنین بعد پیمانه کنین .
بیکینگپودر 👈۴ گرم یا یک قاشق چایخوری
نمک 👈یک پینچ
شیر 👈۴۵ گرم یا تقریبا ۳ قاشق غذاخوری - منتهی ممکنه یه کم کمتر یا یه کم بیشتر نیاز باشه بعلت نوع جذب آردهای متفاوت
دمای فر :
برقی ۱۶۰ درجه سلنتیگراد
گازی ۱۷۵ درجه سانتیگراد
توستر ۱۵۰ درجه سانتیگراد
مدت پخت ۱۷ تا ۲۰ دقیقه اما بستگی به تنظیمات فرهای متفاوت داره.
تا زمانی که رویه بیسکوئیت ها طلایی بشه!
mahtab_nejadnik.lifestyle
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود👇
سينه كامل مرغ 1عدد
2 عدد تخم مرغ
1/2پ ارد
1ق چ رزماري
1/4پ جعفري خرد شده
1پ بيکینگ پودر
1ق چ پودر سير
1ق چ پودر پياز
پنيرموزارلا 1پیمانه
1ق غ سس مكزيكي
1 ق چ نمك
طرز تهيه :
سينه كامل مرغ را كمي نمك و فلفل ميزنيم و داخل فر 200 درجه سانتيگراد به مدت 25-30 دقيقه قرار ميدهيم.
تخم مرغ، ارد، رزماري، جعفري خرد شده، بيكن، پودر سير، پودر پياز، پنيرموزارلا، سس مكزيكي، 1 ق چ نمك با مرغ های ريش ريش کرده مخلوط ميكنم و خوب بهم میزنیم بعد به صورت گلوله در اورده و داخل آرد سوخاري میغلتونیم و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم.
#کلیپ_تصویری
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
آشپزخونه کوچیک من
#برش_کیک_شیفون