۲۰ آبان ۱۴۰۱
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شامی بروجردی😍😋
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده🥩 ۳۰۰ گرم
ادویه( زردچوبه، فلفل سیاه ونمک به مقدار لازم)🌶🧂
شنبلیله خشک 🍃۲ ق غ
پیازچه خرد شده 🌱۱ پیمانه
تره خرد شده🍃 ۱،۵ پیمانه
پودر سوخاری 🍘۲ ق غ
تخم مرغ🥚 ۳ عدد
🍔🥗
۲۰ آبان ۱۴۰۱
۲۰ آبان ۱۴۰۱
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده تزیین کیک با ماسوره حصیر و چمن 😍🎂
روش رو هم میتونید با اسمارتیزای تخم مرغی تزیین کنید. تازه این روش نیازی به صاف کردن خامه هم نداره 😃☺️👌
۲۰ آبان ۱۴۰۱
۲۰ آبان ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام فوری
.شام بی دردسر فقط این غذاست🤤
دو عدد گوجه فرنگی رو حلقه ای اسلایس کنید
بعد یک عدد کدو سبز رو هم حلقه ای برش بدید
داخل تاب بچینید و روش کمی روغن بریزید
روی حرارت بذاریدو مقداری نمک بزنید.
اجازه بدید یک طرفش کمی سرخ بشه
و بعد برگردونید تا سمت دیگه هم کمی پخته بشه
دو عدد تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کنید و کمی ادویه بزنیند
درشو بزارین تا تخم مرغ ها خودشو بگیره
در اخر هم کمی جعفری خرد شده روش بریزید
فوق العادست نوش جان
@shirini71
۲۰ آبان ۱۴۰۱
۲۱ آبان ۱۴۰۱
۲۱ آبان ۱۴۰۱
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_بیست_و_یکم آبان ماه ۱۴۰۱👩🦳👩🦳
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+کف دست نان سنگک+یک عدد تخم مرغ آبپز+۱ قاشق عسل(200کالری)
🍏 #میان_وعده :یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +۶ قاشق ماکارونی (350کالری)
☕️میان وعده #عصر : یک لیوان شیر موز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید+۲ عدد فیله مرغ به همراه کرفس و هویج و نخودفرنگی+یک کف دست نان سنگک(300 کالری)
@shirini71
۲۱ آبان ۱۴۰۱
۲۱ آبان ۱۴۰۱
#انار_پخته معجزه فصل سرما
#درمان_سرماخوردگی انار پخته بخورید.
این آنتی بیوتیک قوی هر نوع عفونت ناشی از سرماخوردگی مثل گلودرد،گوش درد،برونشیت مزمن و عفونت ریه ها را درمان می کند.
🔰 طرز تهیه:
👈 روش اول:
انار را به شکل آب لمبو شده در آورید و آن را داخل فویل پیچیده و در فر بگذارید تا پخته شود که به اصطلاح به آن انار مشوی می گویند، سپس آب و دانه ها و پوست داخلی انار را میل نمایید.
👈 روش دوم:
یک عدد اناررا روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار بدهید تا آهسته آهسته توی خودش به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد و پخته شود فقط دقت کنید که نسوزد برای همین گاهی آن را بچرخانید پس از پخته شدن پرده ها و رگه های داخلش را هم با دانه های پخته شده میل کنید.
۲۱ آبان ۱۴۰۱
۲۱ آبان ۱۴۰۱