آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کوکی_پرتقالی
مواد لازم:
کره: ۲۰۰ گرم (باید همدمای اتاق باشد)
آرد (الک شده): ۲۷۰ گرم / نزدیک به ۲ و نیم پیمانه
پودر قند: ۱۲۵ گرم (الک شده)/۱ پیمانه به اضافه ۱ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
وانیل
پودر زردچوبه: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر یا رندهی پوست پرتقال: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برای سس پرتقال:
میتوانید مارمالاد آماده بخرید یا خودتان درست کنید:
پوست ۲ عدد پرتقال را جدا کنید و قسمت نارنجی رتقال را رنده کنید (دقت کنید با قسمت سفید که تلخ است مخلوط نشود) داخل پرتقال را بیرون آورده، هستههای احتمالی را جدا و در صورت امکان فیله کنید و با رندهی پوست پرتقال از مخلوط کن رد کنید تا کاملا یکدست شوند. نصف لیوان شکر را در سسی که گرفتهاید ریخته و در قابلمه با حرارت ملایم بجوشانید، یک قاشق چایخوری نشاسته را با کمی آب باز کرده و داخل سس در حال جوش بریزید و اجازه دهید مدت ۶ تا ۸ دقیقه بجوشد و غلیظ شود. وقتی به قوام دلخواه شما رسید زیر آن را خاموش و کنار بگذارید.
برای خمیر:
تخم مرغ، کره، وانیل، زردچوبه، پودر پوست پرتقال را در ظرف مخلوط کنید، پودر قند را نیز اضافه کنید. بعد آرد رو اضافه و ترکیب دهید. خمیر را زیاد ورز ندهید. داخل سلفون پیچیده و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
خمیر را از یخچال خارج کرده و بین دو کاغذ روغنی کمی آرد بپاشیم و خمیر را باز کنید.
سپس با کاتر کوکی گرد برش دهید، با چاقو دایرهها را به ۲ قسمت تقسیم کنید. روی نصف کوکیها ۳ سوراخ به شکل قطره ایجاد کنید. همه را به این شکل آماده کرده و روی سینی فر بچینید. سپس در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۱۲ دقیقه و در طبقهی وسط بپزید. بذارید کوکیها خنک شود و روی اونهایی که ۳ تا سوراخ کردید پودر قند بپاشد. سس پرتقال را هم روی کوکیهای صاف ریخته و دوتا دوتا کوکیها را مونتاژ کنید.
در اینجا نصف با سس پرتقال و نصفش رو با سس لیمو درست شده.
🍔 @shirini71
#چرا بایدخیار بخوریم؟🧐
#آیا میدانستید ران مرغ ضد سرطان هست؟😳🌺
#آیا مصرف اسفناج با ماست ممنوع هست؟🤓🧐😱
# کدوم مواد غذایی باعث کنترل اشتها میباشد!🙄🤔😋
#کدوم مواد باعث رفع سیاهی دورچشم میشود؟!!!🌸🌺
💥جواب سولات خودتون در این کانال پیدا کنید👇👇👇👇👇😍😍😍
https://eitaa.com/joinchat/2446459147C213495319b
@MajalePezeshki71😍
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
.
بعضی وقتها یه دسر جذاب میتونه کنار غذای اصلی و تو سفرتون حسابی خودنمایی کنه تازه اگه شکلاتی هم باشه که چه بهتر🤤😍
پودینگ شکلاتی یه دسر خوشمزه با بافت نرم و خامه اییه که اگه شکلات دوست داشته باشید عاشق این دسر میشید😍
.
مواد لازم:
شیر: ۱لیتر
نشاسته گندم: ۳ق.غ سرپر
آرد برنج: ۲ق.غ سرپر
پودر کاکائو: ۳ق.غ
شکر: نصف لیوان(حجم لیوان استفاده شده ۲۰۰میلی لیتر)
شکلات تخته ای: ۸۰گرم
.
ابتدا مواد خشکمونو باهم مخلوط میکنیم (آرد برنج،نشاسته گندم،شکر و پودرکاکائو)بعد شیرو بهش اضافه میکنیم و برای یکربع رو حرارت ملایم میذاریم مرتب هم میزنیم تا مایمون غلیظ بشه.در آخر شعله رو خاموش میکنیم و شکلاتهای تخته ای رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
قالبمونو خیلی کم چرب میکنیم و مایه رو داخلش میریزیم برای چندساعت تو یخچال میذاریم.
وقتی از قالب دراوردیم روشو پودر کاکائو الک میکنیم و تزئینش میکنیم.
این دسرو میتونید داخل شاتهای یکنفره هم درست کنید و سرو کنید.
به همین راحتی یه پودینگ شکلاتیه فوق العاده خوشمزه داریم که از خوردنش سیر نمیشین
🍔 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#رنگینک_مدرن_نائبی
#رنگینک_لاکچری
مواد لازم:
کره 120گرم،
آردسفید قنادی 150 گرم یا یه لیوان دسته دار فرانسوی
پودر شکر 40 گرم یک چهارم لیوان
دارچین 1/2قاشق چایخوری
هل 1 قاشق چایخوری،
خرما 200 گرم مغز گردو بمیزان لازم Naebi
آرد را درتابه تف دهید تا نسکافه ای روشن شود کره را در آرد داغ ذوب کنید و حرارت را خاموش کنیدکمی که از حرارت افتاد پودر قند هل دارچین را اضافه کنید هم بزنید تامواد یکدست شود
هسته خرماهارا جدا کرده وداخل خرماها را گردو بگذاریدبرای اینکار بهتر است کف قالب را کاغذ روغنی یا نایلون پهن کرده نیمی از مواد را روی ان پهن کنید خرماها(داخلش گردو گذاشتید)را روی مواد آردی بچینید نیمه دیگر مواد را روی خرماها ریخته و صاف کنید میتوانید مانند من از پودر پسته یا شکلات...یا هر چیزی که در دسترستون هست برای تزیین استفاده کنید بهتر است قالب را برای 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.
🍔 @shirini71
#ژله_رز_سیب
امروز ژله رز سیب واسه بچه ها درست کردم، میوه های دیزاین شده و خوشگل بیشتر باب دل بچه هاست
سیبهارو داخل شهدی که کمی گلاب و رنگ مجار خوراکی داره بزارید و درشو ببندید تا یک ربع، که هم سیبها نرم و قابل انعطاف بشه و هم شهد طعم سیب بگیره، سیبهارو از شهد جدا کنید و بهش فرم بدید تا شکل رز بگیره ، زیر شهد رو دوباره روشن کنید و پوست دوتا لیمو ترش رو بعد از شستن توش بندازید تا عطر و طعم لیمو بگیره، وقتی حجم شهد نصف شد و کمی غلیظ، شعله رو خاموش کنید و بزارید تا خنک بشه، از این شهد خوشرنگ و خوشمزه با اضافه کردن آب و یخ شربتی گوارا درست کرده و نوش جان کنید.
@shirini71