eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مرغ شکم پر ملس به همراه پلو و ته دیگ سیب زمینی مواد لازم: * مرغ کامل: ۱ عدد / پیاز ۲ عدد/ برنج: ۳ پیمانه * کشمش پلویی: ۶۰۰ گرم/ گردو خرد شده: ۵۰۰ گرم * رب انار: ۳۵۰ گرم/ کره 1. کشمش، کره، گردو و رب انار را با هم تفت دهید. 3. زعفران دم کرده را روی مرغ مالیده و به همراه پیاز ورقه ای. اجازه دهید که یک شبانه روز با این مواد در یخچال بماند. 4. پیازها را جدا کرده و لایه بیرونی و داخل شکم مرغ را کره بمالید و در فر به مدت ۲ ساعت با درجه ۲۰۰C بپزید( در مدت پخت چندین بار مرغ را جا به جا کنید که به خوبی مغز پخت شود) نیم ساعت قبل از اینکه مرغ را از فر در بیاورید شکمش را با مخلوط آماده شده پر کنید. 5. برنج را آب کش کنید که بتوانید ته دیگ سیب زمینی داشته باشید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
12.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه کامل دونات👆🏻👆🏻👆🏻 با این مقدار 20 تا دونه دونات به اندازه داخل فیلم آماده میشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥟 😋 ▫️ابتدا دو تا زرده تخم مرغ و همزم تا شل بشه ، صد گرم کره که تو محیط خونه اب شده رو ریختم داخلش . این شیرینی نیاز به همزن برقی نداره با همزن دستی و حتی قاشق کارمون راه میوفته،بعد نصف پیمونه تون که برا من لیوان دسته داره ماست شیرین میریزیم تو مواد خیلی کم هم زدم تا مخلوط بشه حالا دو تا لیوان ارد و یه ق مرباخوری بکینگ پودر و تو چند مرحله ریختم تو موادم وقتی کمی منسجم شد قاشق و بزار کنار با دست همش بزن در اخر یه خمیر لطیف ب دست میاد که به دستتم نمیچسبه . بزارش تو‌پلاستیک بزار گوشه اشپزخونه ت حدود یک ساعت ، حالا برو گردو و خرد ریز کن با هل پودر شده و پودر شکر مخلوط هم کن یک تا دو ق غ گلاب بریز توش نصف ق چ هم دارچین اینا رو با هم مخلوط کن و بزار کنار . حالا بعد استراحت خمیر پهنش کن رو تخته با وردنه صافش کن با دور لیوان قالب بزن که به صورت گرد دربیاد برش دار و مواد میانی و داخلش بریز و خمیر و جمعش کن گرد ش کن و بعد تو روغن سرخ کن . وقتی همه سرخ شدن بزار کامل از حرارت بیافته و تو پودر شکر بغلطون یا پودر پسته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
. . سلام دوستان،حالتون چطوره؟🏼 بریم سراغ دستور آش رشته ای که من درست میکنم.ممکنه شما مقداری متفاوت درست کنید . مواد لازم برای شش نفر حدودا:نخود نصف ليوان,لوبيا قرمز یا ترکیب قرمز و چیتی نصف ليوان (اگه کم حبوبات دوست داريد مقدارشو کمتر کنيد ولى اين مقدار نرمالشه),عدس نصف تا سه چهارم ليوان,سبزى آش حدود یک کيلو(شامل تره،جعفری،گشنیز و اسفناج) ,رشته آش,کشک,نعناع داغ,سير داغ,پياز داغ,نمک و فلفل و زردچوبه طرز تهيه:اول در مورد لوبیا بگم که من از لوبیا چیتی و قرمز استفاده میکنم،بعضیها لوبیا چیتی و سفید استفاده میکنن. نخود و لوبيا رو حداقل چند ساعت قبل پخت خيس کنيد و يکى دو بار آبشو عوض کنيد(بهتره از شب قبل انجام بشه)،بعد با شش ليوان آب حبوباتو بپزيد.وقتى حبوبات پخت,سبزى آش خورد شده (نبايد خيلى ريز خورد بشه) و عدس شسته شده رو به آش اضافه کنيد.توى اين مرحله دو قاشق از پياز داغ که يکم زردچوبه و فلفل هم باهاش تفت داديم,يک قاشق نعناع داغ و مقدارى سير داغ به آش اضافه کنيد و بذارید آش کاملا جا بيفته.تا اين مرحله حدودا چهار ساعت بايد آش بپزه(از اول پخت).بعد رشته رو اضافه کنيد(حدودا سيصد گرم لازمه ولى بازم خودتون کم کم اضافه کنيد چون بعد پخت حجم رشته دو برابر ميشه و رشته ها باهم فرق دارن ولى رشته اصفهان خيلى خوبه ) و ده دقيقه زمان بديد تا رشته بپزه.هميشه نمک آشو بعد از ريختن رشته اندازه کنيد چون بعضى رشته ها شورن,و البته کمى کمتر از ذائقه تون نمک بزنيد چون کشکها هم خوش نمک هستن .بعد از پخت, شعله رو خاموش کنيد و اجازه بدید آش ده دقيقه توى قابلمه بمونه و بعد توى ظرف بريزيد,یه کمى که خنک شد و رويه بست,روشو با کشک و نعناع داغ و سير و پياز داغ تزيين کنيد. نکته اى که توى پخت آش رشته هست اينه که بعضيا ميگن آشى که ميپزيم,آبکيه و غلظت نداره.اين دو علت داره:يا قبل از ريختن رشته ,حبوبات و سبزى خوب نپخته و جا نيفتاده بودن,يا رشته اى که استفاده کرديد لعاب نداشته.اولى که معلومه,بايد بذارید آش خوب جا بيفته بعد رشته بريزيد.اما چاره مورد دوم اينه که,يکى دو قاشق آرد رو توى کمى آب حل و به آشتون اضافه کنيد.در هر مرحله اى که آش نياز به آب داشت,بهتره آب جوش اضافه کنيد. بعضيا هم به آششون آب قلم اضافه ميکنن که اونم عالی میشه👍😍 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا