eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 🎄🎄 🍋ناشتا : یه عدد پرتقال آبدار 🍋صبحانه : یک لیوان شیر + ۱ عدد تخم مرغ آب پز 🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز 🍋ساعت ده صبح : 20 عدد اجیل خام بدون نمک 🍋پیش از ناهار : 2 عدد سیب با پوست 🍋ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+ سوپ جو 🍋عصرانه :+ 20 عدد مغز 🍋شام : یک کاسه سبزیجات بخار پز + یک تکه ماهی پخته 🍋بعد از شام ۱ عدد هویج 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود 🍋پنج دقیقه طناب و نیم ساعت پیاده روی انجام شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
✅ تکنیک ساخت ماسک مرطوب کننده صورت ♨ ۲ قاشق غذاخوری آب پرتقال را با ۲ قاشق غذاخوری عسل مخلوط کرده و آن را هم بزن تا کمی سفت شود. این ماسک را روی صورت و گردنت بمال و بگذار حدود🕑 ۲۰ دقیقه روی پوست بماند. ✨در پایان صورت خود را آب کشیده و با لایه نازکی از کرم مرطوب کننده، روی صورتت را بپوشان تا رطوبت ماسک حفظ شود. @Majalepezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🥕 😋 🔸پنج عدد هویج درشت رو با رنده آلمانی رنده می کنم. داخل ماهی تابه می ریزم (فقط به اندازه کف ماهی تابه می ریزم). نصف لیوان آب و نصف ق روغن می ریزم و درش و می ذارم تا هم بپزه و هم سرخ شه. حدودا ده دقیقه بعد وقتی هویج پخته و آبش کشیده شد، یک ق چایخوری آبلیمو می ریزم تا وقتی هویج ها رو با قاشق هم می زنم نشکنن و له نشن.‌ بعد از اینکه سرخ شد، از ماهی تابه بر میدارم و باز دو مشت هویج می ریزم و همین کار تکرار می کنم تا همه‌ی هویج ها پخته و سرخ بشن. در آخر هویج ها رو یکجا می ریزم و نصف ق رب گوجه، دو ق غذا زعفرون، نمک، روغن ‌و به مقدار دلخواه آبلیمو اضافه می کنم و هم‌می زنم، درش و می ذارم تا ده دقیقه با بخارش، جا افتاده بشه 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
ته انداز مرغ اول چند تکه مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه و زعفرون مزه دار کردم.برنج رو خیس کردم بعد از جوش خوردن آبکش کردم.نصفشو با زعفرون مخلوط کردم کف قابلمه ی تفلون پشت مرغها رو چیدم دو دقیقه تفت دادم بعد برگردوندم اون طرفشو گذاشتم و لابه لاش جاهای خالی سیب زمینی خام‌گذاشتم بعد برنج زعفرونی رو ریختم روش و کمی فشرده کردم.بعد بقیه برنجو ریختم و کمی فشرده کردم چند قاشق روغن روش ریختم و با شعله ی کم حدود دو ساعت دم گذاشتم.اصلا مرغ نیاز به پختن نداره کاملا میپزه و خیلی خوشمزه میشه.سیب زمینیهاشم واقعاااا خوشمزه است.خود برنج هم موقع دم انداختن نیاز به آب نداره چون مرغ خودش آب میندازه 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا